- 19 Nisan 2012
- 1.235
- 11
- 158
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #17.281
günüaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
seda sayasn gibi bir giriş yaptıgımı hayal edinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
güü nayyyyyyyyyyyyyyyy dınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:/B]
günüaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
seda sayasn gibi bir giriş yaptıgımı hayal edinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
güü nayyyyyyyyyyyyyyyy dınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:/B]
Pitaminim devamı soyle olucakkkk;;;;;;
gurbanneyyyyyy gurbaneyyyyy hayraneyyyyy hayraanneyyy
arkasindan da kokulu öpücük
Kiz sen nerdesin bakimm zilliiYoksa baska torpiklerde mı gittin kır dizini otur bı daha gormiimmm
Neler yaptın bakalım tedavin ne durumda anlat hemen
Günaydın kızçeler :)) Cumartesi muayene oldum kist vs tarzı olumsuz bişey yok, kan tahlillerim istendi saat 16:00 gibi sonuç alacağım, hormon vs tüm herşeye bakılıp bi sorun olup olmadığı anlaşılacak. Dua edin bolcana, Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.
Günaydın kızçeler :)) Cumartesi muayene oldum kist vs tarzı olumsuz bişey yok, kan tahlillerim istendi saat 16:00 gibi sonuç alacağım, hormon vs tüm herşeye bakılıp bi sorun olup olmadığı anlaşılacak. Dua edin bolcana, Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.
Başka topik miiiii ASLAAAAAA. Size ihanet edememKısa bir süre kendimi toparlamak için bekledim. Yine kırmızıları gördüm. Hayırlısı bakalım. Doktora gittik. Yine Serophene verdi. Ayın 13'ünde gideceğiz ve yumurtalara bakacak inşallah. Sonra yine çatlatma iğnesi. Rabbim hayırlısı ne ise öyle olsun. Valla kendimden çok canım eşim için istiyorum. Babalığı hakeden biri o. Rabbim yavrumuzu bize bağışlasın inşallah. Rabbim eşimin de yüzünü güldürsün inşallah
İnsallah herhangi bir sorun çıkmaz canim varsa da erkenden ogrenilip tedavi edilsin ki meleğin gelebilsin sana
ben o meleği yerimmmm :)))
Kiyamam sana sen gitme ben sana moral veririmfilmini çekildin insallah ilaçla da biran once bebeğine kavuşursun eşinin degerlerin de mı bı problem vardı yaa unutmusum hatırlamıyorum (((
sen burda yokken benim bebisimi alıyorlardı nerdeyse biliyor musun:
Çok şükür ki Alyam eşim de bir sıkıntı yok. İnşallah vuslat yakındır... Yakındır daa.. nasıl bebişini alıyorlardı ne oldu Alyam şimdi iyisiniz değil miiiiii. Çok üzüldümmmmmmm hemen yaz ne olur nasılsın bebiş nasıl. Koparamazlar onu sendennnnn Rabbim yardım et
Bebek yok mol gebelik dediler ilk görmeye gittiğim cuma gunu pazartesi gel alalım dedi gittik bı baktık büyümüş kese bekleyelim dediler her cuma hastanedeydik değerlerim hızlı artınca emin olamadılar kaç Dr dolaştık hepsi mol dedi ama Bebisim büyüyüp kendini gösterdi bizeo görünen şey benim rahim duvarımla alakalı birşeymis Prof bile anlamadı sonra baska dr a gittik bunda birşey yok dedi ve onun dediği çıktı kalp atışını da gördük cok şükür 20 günde 1,5 kilo vermisim (( bebek sevinci bile yaşatmadılar dogru dürüst sagolsunlar bende sifa yi bıraktım diğer Dr a gidiyorum simdi
Rabbim OL derse oluyor değil mi Alyammmmm. Çok şükür. Zor bebiş bu, inatçıııı, dediğim dediiikkÖyle herkes istediği zaman göremez işte, kendi isterse gösterir. Erkek mi olacak ne, hayırlısı inşallah kuzummmmm
İşte tek doktorda takılıp kalmamalı... Alyam iyi ki başka doktorlarda da denemişsin şansını. Çok şükür Allahımmmmm
Bebek yok mol gebelik dediler ilk görmeye gittiğim cuma gunu pazartesi gel alalım dedi gittik bı baktık büyümüş kese bekleyelim dediler her cuma hastanedeydik değerlerim hızlı artınca emin olamadılar kaç Dr dolaştık hepsi mol dedi ama Bebisim büyüyüp kendini gösterdi bizeo görünen şey benim rahim duvarımla alakalı birşeymis Prof bile anlamadı sonra baska dr a gittik bunda birşey yok dedi ve onun dediği çıktı kalp atışını da gördük cok şükür 20 günde 1,5 kilo vermisim (( bebek sevinci bile yaşatmadılar dogru dürüst sagolsunlar bende sifa yi bıraktım diğer Dr a gidiyorum simdi
kıxla r parazit olmuşum dü acilde geçti günümn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?