Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
günüaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
seda sayasn gibi bir giriş yaptıgımı hayal edinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

güü nayyyyyyyyyyyyyyyy dınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:/B]

Günaydın canımmmmmm...

Pitaminim devamı soyle olucakkkk;;;;;;
gurbanneyyyyyy gurbaneyyyyy hayraneyyyyy hayraanneyyy
arkasindan da kokulu öpücük

Günaydın kızçeler :)) Cumartesi muayene oldum kist vs tarzı olumsuz bişey yok, kan tahlillerim istendi saat 16:00 gibi sonuç alacağım, hormon vs tüm herşeye bakılıp bi sorun olup olmadığı anlaşılacak. Dua edin bolcana, Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.

Kiz sen nerdesin bakimm zillii Yoksa baska torpiklerde mı gittin kır dizini otur bı daha gormiimmm
Neler yaptın bakalım tedavin ne durumda anlat hemen

Başka topik miiiii ASLAAAAAA. Size ihanet edemem Kısa bir süre kendimi toparlamak için bekledim. Yine kırmızıları gördüm. Hayırlısı bakalım. Doktora gittik. Yine Serophene verdi. Ayın 13'ünde gideceğiz ve yumurtalara bakacak inşallah. Sonra yine çatlatma iğnesi. Rabbim hayırlısı ne ise öyle olsun. Valla kendimden çok canım eşim için istiyorum. Babalığı hakeden biri o. Rabbim yavrumuzu bize bağışlasın inşallah. Rabbim eşimin de yüzünü güldürsün inşallah

Amin canım inşallah. Her şey çok güzel olacak, dualarımız seninle bundan emin ol. Hayırlısıyla al sonuçlarını. Bizi de haberdar etmeyi unutma emiii:13:

İnsallah herhangi bir sorun çıkmaz canim varsa da erkenden ogrenilip tedavi edilsin ki meleğin gelebilsin sana

Kiyamam sana sen gitme ben sana moral veririmfilmini çekildin insallah ilaçla da biran once bebeğine kavuşursun eşinin degerlerin de mı bı problem vardı yaa unutmusum hatırlamıyorum (((
sen burda yokken benim bebisimi alıyorlardı nerdeyse biliyor musun :

Çok şükür ki Alyam eşim de bir sıkıntı yok. İnşallah vuslat yakındır... Yakındır daa.. nasıl bebişini alıyorlardı ne oldu Alyam şimdi iyisiniz değil miiiiii. Çok üzüldümmmmmmm hemen yaz ne olur nasılsın bebiş nasıl. Koparamazlar onu sendennnnn Rabbim yardım et

Bebek yok mol gebelik dediler ilk görmeye gittiğim cuma gunu pazartesi gel alalım dedi gittik bı baktık büyümüş kese bekleyelim dediler her cuma hastanedeydik değerlerim hızlı artınca emin olamadılar kaç Dr dolaştık hepsi mol dedi ama Bebisim büyüyüp kendini gösterdi bize o görünen şey benim rahim duvarımla alakalı birşeymis Prof bile anlamadı sonra baska dr a gittik bunda birşey yok dedi ve onun dediği çıktı kalp atışını da gördük cok şükür 20 günde 1,5 kilo vermisim (( bebek sevinci bile yaşatmadılar dogru dürüst sagolsunlar bende sifa yi bıraktım diğer Dr a gidiyorum simdi

Rabbim OL derse oluyor değil mi Alyammmmm. Çok şükür. Zor bebiş bu, inatçıııı, dediğim dediiikk Öyle herkes istediği zaman göremez işte, kendi isterse gösterir. Erkek mi olacak ne, hayırlısı inşallah kuzummmmm

İşte tek doktorda takılıp kalmamalı... Alyam iyi ki başka doktorlarda da denemişsin şansını. Çok şükür Allahımmmmm

Genelde kizlar inatçı olur biliyor musun en zor hastalıktan kizlar çıkar da erkekler o kadar dayanamaz hastane de hep oyle gördüm hatta cok sevdiğim bı bebek vardı annesi 3 ay görmeye gelmedi ölür dıyorduk nefesi hiç yetmiyordu ama yirtik çıktı bu bebiste kendini toparladı ismini de ada koymuştuk
Bizimki de hakkımızda hayırlısı neyse o olsun yeterki sağlıklı olsun kuzucuk

canım zor bir süreçten geçmişsin ama şükür ki her şey yolunda.. artık sevin acısını çıkar bence, dilerim her şey çooook güzel olur Sizin için, öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…