- 7 Mart 2012
- 1.143
- 326
- 163
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #17.261
ultrason koyamiyoruz barimmmm dedimmmm FALTROSON goruntulerimi koyayimmmm ayyy cokkk guzell IKIZLER TIYZELERI
amaaaaaaaaaaaaaaa :))))
ac tavuklugaaa devammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
cekk sebastiyannnnn 2 Hayalllllllllllllllllllllllllll )))) mucksss
Eki Görüntüle 482703
Eki Görüntüle 482705
Eki Görüntüle 482705
pitişkoooo, ben de gördüm ikizlerini canımm, inşallah bu ay bu iş tamamdır.
hem de çifter çifter canımmm,
hem de biri
kız biri erkek
kızlar doktorla görüştük ya tüp bebek ya ameliyat dedi.. biz ölece kalakaldık...doktor öncelikle tüp bebeği denemelisiniz dedi.. olmazsa ameliyat dedi...çikolata kisti ile doğal yoldan kalınır ama çok zor bir ihtimal dedi... çünkü her ay göreceğim adet kanaması ile bu kistler büyürmüş.. adet olmamam için de gebelik gerekiyor o da şuan ihtimali en yüksek olan tüp bebek denemesi ile mümkün... morona döndüm kızlar hala şaşkınım...10 deneme sonucu olay bu.. kabus gibi..uyanmak istiyorum...ama nafilee..eşim hemen tüp bebek diyor ben ise bana bir kaç ay ver soğan suyu deneyeceğim diyorum olmazsa ondan sonra tüp bebek... öfff o da zor yaaa..ya tutmazsa.. hem maddi hem de manevi olarak çok yıpranacağızz.. allahım sen yardım et
burda yeniyim ilk günüm ve çok acemiyim. 9 yıldır evliyim ama bebişimiz olmuyo malesef...başlığı görünce atladım tabi
ultrason koyamiyoruz barimmmm dedimmmm FALTROSON goruntulerimi koyayimmmm ayyy cokkk guzell IKIZLER TIYZELERI
amaaaaaaaaaaaaaaa :))))
ac tavuklugaaa devammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
cekk sebastiyannnnn 2 Hayalllllllllllllllllllllllllll )))) mucksss
Eki Görüntüle 482703
Eki Görüntüle 482705
Eki Görüntüle 482705
kızlar doktorla görüştük ya tüp bebek ya ameliyat dedi.. biz ölece kalakaldık...doktor öncelikle tüp bebeği denemelisiniz dedi.. olmazsa ameliyat dedi...çikolata kisti ile doğal yoldan kalınır ama çok zor bir ihtimal dedi... çünkü her ay göreceğim adet kanaması ile bu kistler büyürmüş.. adet olmamam için de gebelik gerekiyor o da şuan ihtimali en yüksek olan tüp bebek denemesi ile mümkün... morona döndüm kızlar hala şaşkınım...10 deneme sonucu olay bu.. kabus gibi..uyanmak istiyorum...ama nafilee..eşim hemen tüp bebek diyor ben ise bana bir kaç ay ver soğan suyu deneyeceğim diyorum olmazsa ondan sonra tüp bebek... öfff o da zor yaaa..ya tutmazsa.. hem maddi hem de manevi olarak çok yıpranacağızz.. allahım sen yardım et
Ben geldiimmm..özledim kızlar vallaa...eşim süpriz yapıp erken geldi..tatil planı yapmış birde habersiz..resmen balayı tazelediikk..
sonra annemler, kocam cümbür cemaat bikaçgün geçirdik..ve rüya bittii kocam gitti
1 ağustos ta yemem gereken kırmızıyı 5 inde yedim. sanırım geçen ay aşılamadan dolayı erken olmuştum bu ay normal düzene girdi..vallaa ne zor işler yaaa..tatilde bile düşündüm maleseff ee niye olmadım hadi olmam gerek karnım davul filan falan..artık bende tüplü dalışa sıcak bakmaya başladım...artık tarih ayarlamaya çalışmak yorucu olmaya başladı..
eee yeni haberler var mı? ben şöyle bir geçmişe bakiimmm...
kislarrrrrrrrrrrr kardescigimle oturuyouzzzzzzzz
hadi hadi diyorummmmm cikalimmm diyeeee oda bu havaya alisamadiiiiii
hava yine yagmurluuu
benm kuyruk sokumum halaaa tam gecmediii
annemcimm simit yollamisssss turkiyeden banaa:))) oturmami koolaylastirmak icin onun uzerinde rahatim :)))
bu arada POJUMMMM az kkaldiiiiiiii sonuc ogrenmeye ama benim bugun sol kasik hafif agriyo gibii( gecen ay 16 siydi dimi bu ayda beklenmeyen hala 13-14 mud ne kiiiiiiiiii
hayirlisiiiiii artik kendi bilirrrrrrr
DERYAM IKIZLERIMIZINNN ANNECIGIIIIIIIIIIIII nasilsinn cnmmmmm hissetmeye basladin miiii
hersey yolunda dimiiiiiiiiiiiiii
bu arada amann calsiyumunu ihmal etme cnmmmm
gerekirse doktourna soyleee ilac all takkivye calsiyummmucksss cnmcmmm
allah hepimiz icin en guzel seyleri versinnnnnnn
HAFZAK ima uzuldum ona dondurucu bi mesaj yazdim bakalimmmmmmmmm gelir insallahhh
herkesi optummm
kactimm
muckssssssss
İnşallah Rabbimiz en kısa zamanda kavuşturur bizi bebişlerimize
İnşallah canım benim,inşallah.Allah ım şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine,Peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine tüm dileyenlerin gönlünden geçenleri nasip etsin inşallah hayırlısı ile...
kızlar çok tatlısınız yaaa.. iyi dilekleriniz için teşekkür ederim umarım her şey hepimiz için güzel olur.. öptümm...
Kızlaaaaaarrrrr GünaydııııııııınnnnnnnnNasılsınız bakalım, görüşemedik :13: Ben de bir değişiklik yok Hayırlısı bakalım inşallah
peri bugün dönüyo dimi kocişin yanından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?