Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

pitişkoooo, ben de gördüm ikizlerini canımm, inşallah bu ay bu iş tamamdır.
hem de çifter çifter canımmm,
hem de biri kız biri erkek

kislarrrrrrrrrrrr kardescigimle oturuyouzzzzzzzz
hadi hadi diyorummmmm cikalimmm diyeeee oda bu havaya alisamadiiiiii
hava yine yagmurluuu
benm kuyruk sokumum halaaa tam gecmediii
annemcimm simit yollamisssss turkiyeden banaa:))) oturmami koolaylastirmak icin onun uzerinde rahatim :)))

bu arada POJUMMMM az kkaldiiiiiiii sonuc ogrenmeye ama benim bugun sol kasik hafif agriyo gibii ( gecen ay 16 siydi dimi bu ayda beklenmeyen hala 13-14 mud ne kiiiiiiiiii
hayirlisiiiiii artik kendi bilirrrrrrr

DERYAM IKIZLERIMIZINNN ANNECIGIIIIIIIIIIIII nasilsinn cnmmmmm hissetmeye basladin miiii
hersey yolunda dimiiiiiiiiiiiiii
bu arada amann calsiyumunu ihmal etme cnmmmm
gerekirse doktourna soyleee ilac all takkivye calsiyummmucksss cnmcmmm

allah hepimiz icin en guzel seyleri versinnnnnnn

HAFZAK ima uzuldum ona dondurucu bi mesaj yazdim bakalimmmmmmmmm gelir insallahhh

herkesi optummm
kactimm
muckssssssss

pitişkoooo, ben de gördüm ikizlerini canımm, inşallah bu ay bu iş tamamdır.
hem de çifter çifter canımmm,
hem de biri
kız biri erkek

canimmm benimmm insallahhh hepimiz icin herseyin hayirlisi
yenii annecikkkkkkk
heycan durumlari nasillll
bize duayi unutma sekercimm
muckss

kızlar doktorla görüştük ya tüp bebek ya ameliyat dedi.. biz ölece kalakaldık...doktor öncelikle tüp bebeği denemelisiniz dedi.. olmazsa ameliyat dedi...çikolata kisti ile doğal yoldan kalınır ama çok zor bir ihtimal dedi... çünkü her ay göreceğim adet kanaması ile bu kistler büyürmüş.. adet olmamam için de gebelik gerekiyor o da şuan ihtimali en yüksek olan tüp bebek denemesi ile mümkün... morona döndüm kızlar hala şaşkınım...10 deneme sonucu olay bu.. kabus gibi..uyanmak istiyorum...ama nafilee..eşim hemen tüp bebek diyor ben ise bana bir kaç ay ver soğan suyu deneyeceğim diyorum olmazsa ondan sonra tüp bebek... öfff o da zor yaaa..ya tutmazsa.. hem maddi hem de manevi olarak çok yıpranacağızz.. allahım sen yardım et

cnmmm demekki hakkinizda hayirlisi bu sekilde
ama daha baslamadan ya tutmazsa gibi olumsuz dusuncelelri paket yapip gokyuzune yollama lutfen insallah haiyrlisiyla tuplu dalis yapip bebisimiz gelicek bize deeeeeeeee
hayirlisi olsunn
hem birazda olumlu yonden bakalim
tuplu dalis bebisler cok daha secilmis oluyoooo
bu yonden dusunn
ben oyle yapiyorum :))) hayirlisii 2-3 ay daha deneme sonra hopppp tupppluyeee
optummucksss

Ben geldiimmm..özledim kızlar vallaa...eşim süpriz yapıp erken geldi..tatil planı yapmış birde habersiz..resmen balayı tazelediikk..

sonra annemler, kocam cümbür cemaat bikaçgün geçirdik..ve rüya bittii kocam gitti

1 ağustos ta yemem gereken kırmızıyı 5 inde yedim. sanırım geçen ay aşılamadan dolayı erken olmuştum bu ay normal düzene girdi..vallaa ne zor işler yaaa..tatilde bile düşündüm maleseff ee niye olmadım hadi olmam gerek karnım davul filan falan..artık bende tüplü dalışa sıcak bakmaya başladım...artık tarih ayarlamaya çalışmak yorucu olmaya başladı..

eee yeni haberler var mı? ben şöyle bir geçmişe bakiimmm...

burda yeniyim ilk günüm ve çok acemiyim. 9 yıldır evliyim ama bebişimiz olmuyo malesef...başlığı görünce atladım tabi

gel yavrum gel anlat hemen problemleri yardımcı oluruz hoşgeldin

valla bu beşiller iki tane yaşasınnnnn:119::119::119::119:

kuzum dur hemen üzülme bak ne güzel ameliyata girmiyorsun hem bebekle birlikte kisti de alıyorlar şanslısın extra ameliyat olmuyorsun.tüplü dalışla inşallah ilk seferde gelir bebeişin kız bide ikiz olursa değmesinler keyfine

ayyy ne hoş bayılırım süprizlere cokk düşünceli koca hemen alkışşş

:119:topikimizi bu sabahta be açmış durumdayım haydi hayırlısııı:119:
pidilim bu ikizlerin biri kız biri erkek hemdeeee hadi bakalım

günaydınn kızlarrrrrrrrrrrrr :) nasılsınızzzzz..

PİDİLİMMM bnde gördümm bendeee ikizlerrr geliyorrrrrrrrrrrrrr insallahhhhh :)))))))

falın ne güzel gözüküyorrrrrrrrrrrrrrrrrr
benim içinde bir fal kapatsanda baaksan
benim kuş erkek mi kız mı diyeeeeeeeeeeeeeeee
nolurrrrrrrrrrr nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrr
doktorda anlamadı kudurcemmmmmmmmmmmmmmm

Kızlaaaaaarrrrr Günaydııııııııınnnnnnnn Nasılsınız bakalım, görüşemedik :13: Ben de bir değişiklik yok Hayırlısı bakalım inşallah

Çok şükür iyiyiz canım,senin ve diğer kızların hayırlı bebiş haberlerini alsak daha iyi olacak inşallah.Yarın başka bir dr a,Haftaya Cuma da kendi dr uma gideceğim kendi dr um galiba bu sefer başlar calsiyuma felan.Yoksa da ben söyleyeceğim inşallah.Amin canım Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah.Seni seviyoruz...

Canım hakkında en hayırlısı olsun,üzülme.Belkide kistelerde bir bahane olacak ve bebişlerin gelecek tüp bebekle.Bir de bu yönden düşün.Hem kistlerden kurtulacaksın inşallah.Hemde bebişlerine kavuşacaksın.İyi düşün ki iyi olsun.Beyninde bitirme,olumsuz düşünme.İnşallah Allah ım gönlünden geçeni verir bir an önce sağlıkla sıhhatle.Amin...

Bu söylediklerine kocaman bir AMMMİİİİİNNNNNNN diyorum. Rabbimiz bizleri sevindirsin inşallah İNŞALLLAAAHHH

kızlar çok tatlısınız yaaa.. iyi dilekleriniz için teşekkür ederim umarım her şey hepimiz için güzel olur.. öptümm...

Bebem ne demek biz bu süreçte hep yanındayız gelsin bebisin artık

Kızlaaaaaarrrrr Günaydııııııııınnnnnnnn Nasılsınız bakalım, görüşemedik :13: Ben de bir değişiklik yok Hayırlısı bakalım inşallah

Kiz sen nerdesin bakimm zillii Yoksa baska torpiklerde mı gittin kır dizini otur bı daha gormiimmm
Neler yaptın bakalım tedavin ne durumda anlat hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…