- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #17.321
Dogudayiz canim gorev nedeniyle
Perimmmmm hayırlısı inşallah hakkımızda, YENİ ÜMİTLERRRRRRRRRRRR GELSİN BEBİŞLEEEEERRRRRRRRR
Alyammmmmm, Alyaaammmmmm nasıl yapacaktım ben onları eşim aç karınına mı içecekti...... peki beennn kuru incire ne zaman başlamalıydıımmmm
İzmir ve civarındaysan benim dr umu önerecektim.. sıkılma canım relax ol, Herşey çok güzel olacak buna inan :))
Kuzum ilaçla incir kullanırsan kist olur o ilac zaten yumos büyütmek icin napcan o kadar yumosu deliii bı tane yeter ama olsun ilaçla iki olsun
kocisine gelince kaynamış 2,5 su bardağı suya 7-8 keciboynuzunu olabildiğince küçük parçalara ayırıp at 3 dk kaynasın soğumaya bırak ilikken 1 bardak icsin aksam geri kalanını da sahurda icsin 1 hafta yap sonraları da gece 1 bardak içmesi yeterli.biz bir hafta yaptık cok farketti degerler bize de bebek olur demislerdi ama olmadıQUOTE]
Tamam canım bu akşam uygulayalım. Ben beklemedeyim anlaşıldı tamam :)
Tamam canim aklımda olsun bizimkileri yönlendiririm oraya artık ücretleri nasıl peki muayene ne kadar mesela:44::44:
Tamam canım bu akşam uygulayalım. Ben beklemedeyim anlaşıldı tamam :)
Tamam canim aklımda olsun bizimkileri yönlendiririm oraya artık ücretleri nasıl peki muayene ne kadar mesela:44::44:
180 TL muayene ücreti canım :S
periiiiiiii
nasıl gidiyooooo tatil nasıl geçtiiiiiiiii ben 1-2 gündür takip edemedim de.
ya beni listeye ekler misin :44: BAT:15 Ağustos
GUNOSSS
PERIMMMMMMMMMMM kardescigim geldii yanimdaaaaaa yihuuuuuuuuuuuuuuuuu modundayimm :)))
hatta simdi karsilikli kahvelerimizi iciezzz katil sende cnmin iciiii nasil gecti tatilin anneciginnnnnnn herkes iyi dimiiiiii
ya benim NOBAT Sanirsam 12 Agustossssssssss
ama benim kuyrukumum sokumu halaaa aciyoo gecmediiiiii yumurtumdada hafif acimalar var bakalim hayirlisiii boyle olunca genelde geliyooo adi hala :)
hayirlisi artik
DERAGUN gecmis olsun cnmmm boll sivi tuket
yanliz bu sekilde olup antibis alan herkes burda hamile oluverdi ayina ona goreeeeeeeeeeeeeeeeeeee:)) hadi bakalimmmmm
herkessiii cokcok opuyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
allaha emanet kislarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yine girerimmmmmmm
kardescik surati astiiiiii
muckssssssssssssssssssssssss
MONUUUUUU
fb maci izlemek uzere turk lokantasiiii :)))
muckss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?