- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #17.361
biriinnçç biriiinnnnnççç
ee naptın datlum,anestezili oldu di mi,tertemiz de çıkmıştır inşallah
anlat anlatt
günyadınnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrr
birazdan cıkıcam doktora gidicemm inşşş iyi hsberlerle gelirimmmmmmmmmmmm
bebişimmii özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kukusunu bu sefer gösteriri inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
veeeeeeee bende artık bi film yıldızıyımmmm.
imza için çok yoğunum saat 11:00 gibi sıraya girin imza vericem belki fotoda çketirebiliriz:108::108::108::108:
kaşını gözünü yiriimmm
aman sen iyi ol yawrımm
yaw benim halam yok ki,bu gelen kim oluyoo acebaağğ
Pitomintirikiiimm bebişini bizim için öp
bi de fotolarını getir mümkünse,merak ederiz
Aybişiiimmmm hoşgeldoşş yawrıımm nerlerdeydin sen yaw,özledim
kan! bağımız var ama kafa göz dalıcam yeminle,yerim halasını leeeeyyyyynnn
evet canım hafta sonu yaptırdım ve aneztezili.gözümü bi açtım bitmişşş.hiç bişey hissetmedim.çok şükür tertemiz dediler.sıvı çok akışkan bi şkelde geçmiş.
dur kendimi bi alkışlayayım hehehheee
Vuhuvvuvvvv yasasın herkes yıldız oldu artikin bebem o zaman bu ay turnayi ay yani bebisi yakalarsınızkocana bol keciboynuzu:)))))))
QUOTE]
evet yıldızz olmayan kalmadııııı galiba topiğimizden.şansımız yüksekmiş bakalımmm
sen naptın bebişim.kuzucan nasıllll ne almedesin
bende özledimmmm balummmmmmmm.erkenmi geldi senin batasıca kaç günün vardı daha
evet canım hafta sonu yaptırdım ve aneztezili.gözümü bi açtım bitmişşş.hiç bişey hissetmedim.çok şükür tertemiz dediler.sıvı çok akışkan bi şkelde geçmiş.
dur kendimi bi alkışlayayım hehehheee
Gozunu bi actın Coşkun karsında coktan öpmüş seni haberin yok
hadi gözün aydın bendende alkış
Hepinize günaydın...
Vitamincim hayırlı haberlerle gel inşallah.Bende saat 6 gibi gidecem inşallah dr a...
Aybicem hayırlısı olsun.Gelecek aya inşallah.Allah ım en hayırlı zamanda nasip eylesin inşallah...
Alyam senin uykun varmış.İştesin hemde nasıl olacak bu iş?Ortam uygun mu uyumaya?Çok şükür bende öyle çok uyku hali olmuyor.Yani akşam erken uyuyorum.Gündüz idare ediyorum...
Bojum senden naber?...
Hepinize günaydın...
Vitamincim hayırlı haberlerle gel inşallah.Bende saat 6 gibi gidecem inşallah dr a...
Bojum hayırlısı olsun.Gelecek aya inşallah.Allah ım en hayırlı zamanda nasip eylesin inşallah...
Alyam senin uykun varmış.İştesin hemde nasıl olacak bu iş?Ortam uygun mu uyumaya?Çok şükür bende öyle çok uyku hali olmuyor.Yani akşam erken uyuyorum.Gündüz idare ediyorum...
Aybicem senden naber?İnşallah bu ay gelir bebişin...
İkizlerimizinnannişiii,datlu annişii
benim haloş denen yelloş geldi bebişkom
hayırlısı buymuş demek
aslında bugündü nobat ama ben nolur nolmaz diye 10'u diye yazdırmıştım listeye
tam da zamanında geliii
neyse vardır bunda da bir hayır
zaten sahura kalkmadan niyetlendiydim
oohh çok şükür bebişiimm
eşine de yeniden test yaptırın bence ama bi tüp bebek merkezinde yaptırın
denilen o ki, bu merkezlerde değerler daha ayrıntılı ve doğru değerlendiriliyor
Hepinize günaydın...
Bojum hayırlısı olsun.Gelecek aya inşallah.Allah ım en hayırlı zamanda nasip eylesin inşallah...
Aybicem senden naber?İnşallah bu ay gelir bebişin...
evet yıldızz olmayan kalmadııııı galiba topiğimizden.şansımız yüksekmiş bakalımmm
sen naptın bebişim.kuzucan nasıllll ne almedesin
puhahhaaaaaa: dedimki gazozuma hapmı attınız leynnnnn. nerdeyim ben burasıı nresi :annemden tembihliydim aslında
günaydınnn ikizlerimizin annesi .ben iim çok şükür.inşşş gelir canımmm dualarını eksik etme.bebişlerin nasıl seninbu arada isim düşünmüşmüydün.ben hatırlayamadımda:44:
Ayy ne hoş ben gidince gördüğüm şeyi henüz birşeye benzetmiyorum çubuk gibi bişey:))) insallah küçük bebis eşini yakalamistir guzel haberlerle don ins
uykuya gelince maalesef bebem burda uyumak imkansız pazar mac var öperler beni kesin bittim ben((
Bu ay olmasa süper olur aslında sıkıntı çıkma ihtimali yüksek baksana bana sevincimi yaşatmadılar bileyaptık oldu diyorum yok deyyoo kuzu iyi ama beni nasıl ssömürüyo bı bilsen acikinca cok midem bulaniyo 2 saatte bir agzim bos durmuyo:)))
Kizim Coşkun bu nerden çıkacağı belli olmaz
İnşallah canım benim,hep dua ediyorum tüm olanlara sağlık versin Allah ım,olmayanlara da hayırlı bebişler versin inşallah.Amin...
Dün akşam çarşıya gittim ama bir şey alamadım,güzel bir pantolon bulamadım.Sonra tekrar gideceğim.Kıyafetlere bakarken way be dedim zamanında bakardım,iç geçirirdim hatta geçen sene dayanamamış eşimle lcw den bir tane kırmızı hamile badisi almıştık :) Şimdi ise hala inanamıyorum gerçek mi diye ve biraz daha büyüsünler öyle isim felan düşünelim diyorum.Daha hiçbir şey almadık da bebişlere son 2 ay kala hepsini birden alacağız inşalah.Çünkü zaman ne gösterecek bilinmiyor.Hakkımızda en hayırlısı olsun inşallah.Sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün ayıpsız özürsüz uzun ömürlerle nasip etsin inşallah Allah ım bebeklerimizi.Amin...
amin canım.
büyükler der ya hep sonlara doğru alın bebiş eşyalarınızı.inşş bana kısmet olrsa bende senin gibi düşünüyorum.zaten hani derlerya cebinde paran olduktan sonra bi gün içinde alırsın o misal.gir bi bebiş mağazasına hepsini bi günde alır çıkarsın.Allah kolaylıklar versin.kolya doğumlar nasip etsin inşş
İnşallah canım benim,sağolasın.Annişi daha büyüyecek ozaman bak sen çok daha güzel oluyor.Ellerini felan oynatıyorlar.Minnacıklar ama maşallah her yerleri belli oluyor.Allah ıma binlerce kez şükürler olsun ve Allah ım herkese tüm isteyenlere annelik duygusunu hayırlısıyla sağlıkla yaşatsın inşallah.
Allah yardımcın olsun bu arada,kolay gelsin...
Lan çatlak karı sen aksam yapamadın onu düşündüğünden aklına ilk o gelmiş deluuuuuu
uykusuzkuktan böyleyim bebem aksam 9 da uyudum ama yine de uykum var ayrıca kullandığım ilac cok agri yapıyo((
veeeeeeee bende artık bi film yıldızıyımmmm.
imza için çok yoğunum saat 11:00 gibi sıraya girin imza vericem belki fotoda çketirebiliriz:108::108::108::108:
canım siz kaç aydır deniyordunz.bide aşılama falan düşündünüzmü.tabi canım herşeyin hayırlısı
bu ay ilaç falan almadım .tohturada gitmedim.filmi çektirdiğim yer zaten yorumladı.inş bu ay olurda.olmassa eylülde prof .a gidecem mutlaka testleri falan tekrarlatır bir iki ay dahada olmasaa ekim-kasım gibi aşıla ma düşünüyorum bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?