- 19 Nisan 2012
- 1.235
- 11
- 158
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #17.381
haklı olabilirsin ahanda bende böyleyim bugün.. ama birazcıkta üzgünüm geçen sene bugün dr bebeğin kalp atışları durdu demişti rabbim herşeyin hayırlısını versin
aman da aman artistim benim oh temizde çıkmış maşallah ne güzel darısı bebişeeeee inşallah zamanını bekliyo demekki annesi baksana
bizim 8 ay oldu canım
aşılama düşünmedik ne bileyim
biraz daha deneyelim,olmazsa direk tüplü dalışa geçelim diyoruz
hayırlısı bakalım
Beboşlarrrrrrrrrrrrrrr günooşşşşşşşşş günaydoooşşşşşşşşşşşşşşş ballı lokmalarrr lati lokum latifelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Paybişkommmmm anoyyy ben kaçırmışımmm film yıldızı oldun demekkkkkkkkkkkk ooohhh temizlendi bi güzelllllllllllllll bu ay gelir bebikon inşallah kuzummm acımadı dimiiiiiiiiiiiii :18:
Ponjuuummmmmmmmmm bebikimmmmmmmmmmmmmmm film çektireli 2 ay oldu muu? 3 mü yoksa canım benimmm??? Halanı tokatlıyorum
Eylemsevcoşşşşşşşş kuzuuu ne alaka bilmiyorum amaaaa rüyamda seni gördümmmm hatta burdaki herkesiii ama başrolde sen vardınn. Sen taşınıyormuşssunnnn pidilgamla geliyoruz yardım etmeyeee eşyalarını felan katlıyoruzzz yerleştiriyoruzz annen de var hattaaa ayyy çok tuhaftı yaaa sonra yeni evine gidiyoruz ufak çok şirin bi bahçesi varrr bütün kızlar gelio sonra yiyip içip eğleniyoruzzz ama nası eğleniyoruz anlatamammm ayyy çok güzeldii bi o kadar da enteresann hayırlara çıksın inşallah canımmmmmmmmmmm
taşınmak güzel haber diyor
bakalım hayırlısı
ikimizden birine şans bu ay gülecek o zamannnnnnn
ya benim bebiş erkek
yada sen bu ay hamilesin
öyle yorumluyorummmmmmmmmmmmmm
hadi Allahtan hayırlısı periiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm
balım benim ramazana giden kurbana gidemiyo bu 1... gitmek isteyen 5 günlük senelik izinle gidiyo buda 2 annem yani biz napcamızı bilmiyoz henüz gitcez ama nereye ne zaman bilmiyom
One yaa sizde Bayram tatili yok mü resmi kurumsunuz yaptığınız is belli ama esın icin birşey diyemem çünkü bizde de aynı durum var siz en iyisi tatile gidin memlekete sonra gidersiniz azıcık kafa dinleyin bebis yapıp gelin sonra da el opturmeye gidersiniz :))))
bu arada yarın senin dogum gunünmus kutlu olsun bebisi olsun ins guzel dogum gunu hediyesi olur :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
benlik bişey yok hatta çarşambayı idari izin alıcam okadar yani kociş için tabikiside neyse yapcak bişey yok gidersekte zaten eylül başı gibi düşünüyomuşuz
:119:canım benim evet yarın doğum günümmm şimdiden çok teşekkür ediyorum sana :119:
slm kızlar ve sonunda istanbula döndüm..annemden ayrılmak cok ama cok zor oldu salya sümük vaziyette..gurbet cok ama cok zor hala kendime gelemedim.sizleride cok özledim...
teyzoşlar özledik sizleri valla ..nasılsınız bakalım...var mı güzel haberler..peri idilga...diğer arkadaşlar....nasılsınzı....
hoşgeldin zeytinim allah kavuştursun
meraba ranacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?