Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

Kuzum bunları düşünüp üzülme lütfen senin bebisin cok şanslı olacak bu olaylardan sonra ona cok bağlı olacağını biliyorumRabbim yüzünü güldürürür bu kez umarım bu ay var sende birşey icime hep oyle doğuyor insallah olacak canimmm saglikli bebis olsun bu ay bak nasılda unutacaksın eski günleri tatile gidiyordunuz ne oldu

bizim 8 ay oldu canım
aşılama düşünmedik ne bileyim
biraz daha deneyelim,olmazsa direk tüplü dalışa geçelim diyoruz
hayırlısı bakalım

Bi kadının hep kızı oluyormuş kocası da erkek olsun istiyormuş hepp son cocukta Dr bu kez erkek demiş adam karısıyla mahalleye gelince kasıla kasıla erkeği tutturduk diyormuş kadınlardan biri adama senin hep kızın oluyordu bu nasıl erkek oldu demiş
kadina sinirlenen adam onceden ben onun ustundeydim bu kez o benim üstumdeydi erkek oldu demek pozisyondan ölmüyordu demiş kadın uyanıp susmuş

Kiz acabagg sizinde pozisyondan mı kaynaklı

Beboşlarrrrrrrrrrrrrrr günooşşşşşşşşş günaydoooşşşşşşşşşşşşşşş ballı lokmalarrr lati lokum latifelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Paybişkommmmm anoyyy ben kaçırmışımmm film yıldızı oldun demekkkkkkkkkkkk ooohhh temizlendi bi güzelllllllllllllll bu ay gelir bebikon inşallah kuzummm acımadı dimiiiiiiiiiiiii :18:

Ponjuuummmmmmmmmm bebikimmmmmmmmmmmmmmm film çektireli 2 ay oldu muu? 3 mü yoksa canım benimmm??? Halanı tokatlıyorum

Eylemsevcoşşşşşşşş kuzuuu ne alaka bilmiyorum amaaaa rüyamda seni gördümmmm hatta burdaki herkesiii ama başrolde sen vardınn. Sen taşınıyormuşssunnnn pidilgamla geliyoruz yardım etmeyeee eşyalarını felan katlıyoruzzz yerleştiriyoruzz annen de var hattaaa ayyy çok tuhaftı yaaa sonra yeni evine gidiyoruz ufak çok şirin bi bahçesi varrr bütün kızlar gelio sonra yiyip içip eğleniyoruzzz ama nası eğleniyoruz anlatamammm ayyy çok güzeldii bi o kadar da enteresann hayırlara çıksın inşallah canımmmmmmmmmmm

inşallah rüyan hayırlıara vesile olsun tatlımmmmmmmmmmmm
ne güzel bir rüya
inşallah senin içinde benim içinde güzel haberlerdir
kendine çok iyi bak tatlımmmmmm

taşınmak güzel haber diyor
bakalım hayırlısı
ikimizden birine şans bu ay gülecek o zamannnnnnn
ya benim bebiş erkek
yada sen bu ay hamilesin
öyle yorumluyorummmmmmmmmmmmmm
hadi Allahtan hayırlısı periiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm

balım benim ramazana giden kurbana gidemiyo bu 1... gitmek isteyen 5 günlük senelik izinle gidiyo buda 2 annem yani biz napcamızı bilmiyoz henüz gitcez ama nereye ne zaman bilmiyom

canımmm bende bakıcaktım çok iyi yaptın bakmakla güzel haber demekkk hadi inşşş ikimizde güzel haberler alırız tatlımmmmmmmmmmmmmmm

balım benim ramazana giden kurbana gidemiyo bu 1... gitmek isteyen 5 günlük senelik izinle gidiyo buda 2 annem yani biz napcamızı bilmiyoz henüz gitcez ama nereye ne zaman bilmiyom

One yaa sizde Bayram tatili yok mü resmi kurumsunuz yaptığınız is belli ama esın icin birşey diyemem çünkü bizde de aynı durum var siz en iyisi tatile gidin memlekete sonra gidersiniz azıcık kafa dinleyin bebis yapıp gelin sonra da el opturmeye gidersiniz :))))
bu arada yarın senin dogum gunünmus kutlu olsun bebisi olsun ins guzel dogum gunu hediyesi olur :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

benlik bişey yok hatta çarşambayı idari izin alıcam okadar yani kociş için tabikiside neyse yapcak bişey yok gidersekte zaten eylül başı gibi düşünüyomuşuz
:119:canım benim evet yarın doğum günümmm şimdiden çok teşekkür ediyorum sana :119:

Ahh bizim meslek Ahh:)))
neyse yavrum saglık olsun bizde izmire 25 inde gidip 6 sında donüyoruz denize giricem :119::119::119::119:

slm kızlar ve sonunda istanbula döndüm..annemden ayrılmak cok ama cok zor oldu salya sümük vaziyette..gurbet cok ama cok zor hala kendime gelemedim.sizleride cok özledim...

slm kızlar ve sonunda istanbula döndüm..annemden ayrılmak cok ama cok zor oldu salya sümük vaziyette..gurbet cok ama cok zor hala kendime gelemedim.sizleride cok özledim...

Canım hoşgeldin evineeeeeee zeytinim de hoşgeldiiiii ya çok oluyor ayrılmak haklısınnnn bikaç güne daha iyi hissedersin canımmm çok şükür istediğimizde gidip görüyoruz onlar geliyor buna da şükürrr

teyzoşlar özledik sizleri valla ..nasılsınız bakalım...var mı güzel haberler..peri idilga...diğer arkadaşlar....nasılsınzı....

Ayçammmm selam canım nasılsınnn prenses napıyoorr??? Ecoş nasıllll??? ayyyy az kaldı sanki doğumaa göbüş çıktımı bayaaaaaa göbüş resmi varsa yolla annecikk. Bizde iyiyiz işteee herşey aynı bildiğin gibi

HERKESE GUNAYDINNNNNNNNNnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
keyifli kahvaltimizi yaptikkk simdi kahvelerimizin zamaniiiii :)) ayy kardescigime pek alistimmmmm:))
ayy kislaar bu arada benim 1 yillik tatilin sona ermesine azucukkkk kaldii 14 eylulde allahin izniyle is basindayimmmmm aman yarabbim nasil alisicukkkkkkkkkk

bu arada benim kasik sancim ara ara devam yani onumuzdeki maclara bakalm kivamina az kaldiiiiiii ki bide erken yaniiiii ama dimekkkiiiii hala pesimi birakmicukkkkkkkkk

PERIMMMMM caimin iciiiiiiiii nasilsinnnnnnnn ozledimm kisimmmmmmmmmmuckssssssss

ZEYTOSSSSS cekirdegimizzz hosgeldinizzzzzzzzzz hadi oyle uzulup aglama o zaman kocisinde uzulur hem bebisinde bak burdada biz varizzz topik ailen :))))))))))
hemmm senin en guzelll arkadasinn gobusunde zatennnn cnmin iciii

herkesleri cokkkkkkkkkkkkkkkkkk opuyormmmmmmm
allaha emanet olunuzzzzzzzzzzzzzzzzzz
sansli saglikli guzel sevgi dolu huzurlu askli bir gun diliyorummmmmmmmmmmmmmmm

GUNUN MONUSU

sebzeli kusbasili kebap
soagnli-domatesli bulgur pilavi
yogurtlu brokoli
yogurt-kefir-salata

tatli: meyveli yogurt-profiterol

MUcksssssssssssssssssSSSSSSSS

selaaaaaaaaaaam.
işlerimi bitiremedim giremedim bi türlü.
herkes iyi maaaaşalllah.
rüyalar, film artisti olanlar, memeleketten dönenler...:119::119::119::119::119::119::119:
inşallah hepimiz biraradayken güzel güzel haberler alırız.
bu arada gezinirken buldum. güzel şeyler var.
http://cicideko.blogspot.com/2011/01/artk-hazrz.html

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…