Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
slm kızlar ve sonunda istanbula döndüm..annemden ayrılmak cok ama cok zor oldu salya sümük vaziyette..gurbet cok ama cok zor hala kendime gelemedim.sizleride cok özledim...

günayydııınnnn..öptüm herkesiiii....

üzülmee zeytoşuummm ben de aynı durumdayım yaklaşık 15 senedir....her fırsatta gidiyoruummmm....

asosum nasılsın canım? Keyfin nasıl?

iyiyim tatlım kimseler yok kimseler bişey yazmıyo ne oldu böle topikimizeee

kızlaaaaar,

tüm kan sonuçlarımda sınırlar içinde gözüküyor yine de sonucu dr.mail attım. Yaşasınnnnnnnn :)

hadi bakalım gözün aydın canım

kızlar ben parazit oldum da alt tarafımda kanama olmuş bilen var mı

geçmedimi hala canım benim ya ama doktorunla görüş mutlaka önemli bişey olabilir

yok canım daha ilaçalrım bitmedi de kan geliyo az az rahimden mi geliyo arkadan mı onu bile anlamadım ama çamaşırın ön tarafına doğru

iyiyim tatlım kimseler yok kimseler bişey yazmıyo ne oldu böle topikimizeee

ramazan rehaveti, yaz rehaveti, bıkkınlık, usanmışlık vs.

iyi olmana sevindim canım

aybicem canım çektirmişsin filmi... çok geçmiş olsun canım... bende geçen ay çektirmiştim.. şansımız çok inşallah...

yok canım daha ilaçalrım bitmedi de kan geliyo az az rahimden mi geliyo arkadan mı onu bile anlamadım ama çamaşırın ön tarafına doğru

CANIM BUNU ANLAMANIN TEKK YOLU ÇOK AFEDERSİNİZ PARMAKINLA DENEMEK OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM EN AZINDAN RAHATLARSIN

PERİİİİİİMMM fıstıkımm benim hiç sesin çıkmıyo nasılsın nasıl geçti kocişle çalışma

canım ben düşük yapınca da böle olmuştu hala aynı da olabilir memleketten dönünce kadın doğuma mı gitsem acaba ta 25 haziranda yapmıştım düşüğü

kızlar geldik doktrdannn

gördüm bebişimii ne kadann büyümüşş ellerii ayakalrıııı nasılda belli oluyooo yaaaaaaaaaaa
eli kafasındaaaaaaaaaaaaaaaaa

veeeeeeeeeeeeeeee kızımm actıı sonunda orasınıııııııııııııııııı
gösterdiii

ve bizz yarın tatile cıkıyoruzzzzzzzzzzz bayramdan sonra burdayımmm inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

şimdi cıkıyorumm çok uykusuzumm uyuyayım yine girerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

çok teşekkür ederim ne olsun iyilik gülümmmmmmmmm
bebişle nasıl gidiyor hayat canımın içiiiiiiiiii

sağol canımmm ben de iyiyim.
ama bebişle fazla iyiyim, hiçbir şikayetim yok şimdilik.
ben de midem bulansın, içimde olduğunu hissettirsin istiyorum ama tık yok.:26:

senin ufaklık seviyor mu karnını ???
biz küçükken annem 3.ye hamileydi, havuç uzatırdık karnına, bebek yesin diye

ne tatlıymışsınız
ama benimki daha çok küçük onu anlayacak yaşta değil
daha 17 aylık aplasııııııı daha çok minik kuşşşşşşşşşşşş

İnanmıyorum bu topiği takip ediyordummm nası mutlu oldum anlatamammmm çok dua etmiştim okurken minikgelin içinnnn çok üzülmüştümmm

İnşallah sağlıkla kucağına almak da nasip olur.

Asla ümidimizi kaybetmemeliyiz

prenses gösterdi kendini demek ne güzel..iyi tatiller ayrıca vitaminim iyi bayramlar güle güle git gülee güle gelll

başka msj larına da baktım hamileymiş rabbim tamamına erdirsin inşallahhh darısı bizlerin başınaa

sagol tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

perimmmmmmmmmmmmmmm naberrr esmer güzelimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

perim pek yazmıyo okuyup gidiyo canımı sıkkın ne oldu acaba :44:sanki pek neşesi yokmuş gibi bugün

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…