Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Çok özledim bebekim seniiiii bende halamın ayak seslerini duyar gibiyim arada yoklayıp gidiyor haftaya çalar kapıyı lanet.

Kardeşciğine çok selam canım

:119: :119: bugün benim doğum günüüümmm :119: :119:
iyiki doğdum ya ben

ooohh hopaşinanayyy
dün geceeee yine bişey yapamadık maç varmış babam maçı izledi
ama bu geceeee kurtuluşuuu yokkkk
gelsin doğum günüsü bebekimdee

Son düzenleme:

günaydınnn canmmm iyikii doğdunn dogumm gününn kutlu olsunnnn :)) hersey gönlünce olsun yeni yasın sana bebişini getirsinn

İyi ki doğdun canım,iyi varsın ve burda bizimlesin...
Allah ım yeni yaşında gönlünden geçen tüm güzellikleri versin inşallah.Ve yeni yaşın sana sağlıklı sıhhatli hayırlı bir bebiş getirsin inşallah...

Canım bulantı ve kusma mafetti beni.Hala her akşam kusmaya devam.Dua ette olmasın sende.Bende ilk başta senin gibiydim hamilemiyim değil miyim anlamıyordum,hiç belirtim yok diyordum.Ama şimdi...Oyüzden bu günlerinin kıymetini bil...:)
Öpüldün minik bebiş ve annesi...

doğum günün kutlu olsunnnnn
Bugün dilediğin tüm dileklerinin gerçek,
geleceğini oluşturacak her yeni gün,
bir önceki günden daha güzel,
isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olsun! Mutlu yıllar..
biraz kopya oldu ama olsun be canım,
kendimde uydurma kapasitesi yokkkkkkkk maleseffffffffff
tatlımmmmmmmmmmmm
kendine çok iyi bakkkkkkkkkkkk

bu ay bebiş yok aybicem yapamıyoruzki 2 gündür yumoşluyorum ama spermcan gönderemiyoruz nasip artık bir dahaki aya allah bilir

canım benim üzülme.vardır bi sebebi o şekilde düşün.belki bu ay olmamsı gerekiyordu sebep olarakta ailen yanına geldi.ümdini bence yitirme.biliyorsun tek gecede hamile kalan çok.sıkma canını sen bugünnn doğum günü çocuğusun

Maşallah canım,büyüyorlar her geçen gün Allah ın izniyle...Bende gittim dün dr a.Çok şükür iyiler bebekler.Maşallah hızlı büyüyorlar...

Asosum canim arkadasım dogum günüsün kutlu olsun bebisimmmmm :119::119::119::119::119::119::119:
cok mutlu ollll kocisinle birlikte bide bebisin gelip o mutluluğu taclandirsin insallah seni seviyoreeeeee

:119: canım arkadaşlarım hepinizide çoookkk seviyorummm :119:
iyiki varsınız hem iyigün hem kötü gün yoldaşlarısınız

Teşekkürler canım benim,Allah razı olsun.İnşallah geçer bir an önce.Sen kaç kilo aldın canım?

Mehmet deryam bende dun ilacımı yutamadim ölüyorum sandim ne gidiyo ne cikiyo ve dun ilk kusmam gerçekleşti ((( boğazım cok acıdı artık ilac en büyük korkum içermiyorum
Sende süreli oluyorsa dusenemiyorum halini Allah yardım etsin kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…