- 16 Aralık 2011
- 1.299
- 1
- 66
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #17.581
geçen sefer belirtileri aynen yaşadı bende kızı boş yere
ümitlendirdim diye kendi kendime kızıp durdum
o yüzden bir daha kimseye yorum yapmıcam dedim
inşallah bu ay kesin hamiştirrrrrrrrrrrrrrr
inşallahhhhhhh
silik çizgide kesin demek oluyor aslında
ama genede fazla konuşmucam bu seferrrrrrrrrrr canımcım
canımmm çok geçmiş olsun şükür ki ucuz atlaşmışsınız kaanım da iyi.daha dikkatli ol annesi kıyamam sizemerhabalar kızlar salı gün biranda tatil işimiz çıktı işyerimde biraz karışıktı o yüzden yazamadım buraya herkes çok merak etmiş sağolun hepiniz
iyiyim çok şükür 2 kere düşmeme rağmen aynı tarafıma hemde allahaıma bin şükür kaan iyi olan bana oldu karnımı koruyum derken sol ayağım mor ve yaralı bunada şükür
sizlerde iyisinizdir umarım hepinizi teket eker öpüyorum iyiki varsınız
Gunaydin canlarimmm bebeklerimmmm bitanelerimmmm
Dun bi test yaptim hemen silik cizgi cikti ben erken yumurtladim bu ay 10. Gundeyim suan
Sabah 2 tane daha yaptim onlarda silikk
Guvenemiyorm artik sevinemiyorum bile
Kan vermeye gidiyorum dua edin canlarim
Ucretsiz bi yer var gec cikio sonuc merak etmeyin anca 4 gibi belli olur heralde haber vericem sizi seviyorum
1,5 saat kalmışşşşşşşş
daha az kalması gerekmiyoo muuuuu?? ayy bayılcaam şimdiii...gidimm yapim ütümü barii.....
ışılıımmmm nasılsınn canımmmm ara vermişsiinn kızlar merak etmiişşş..geçmiş olsunn ablan sanırım ameliyat olmuşşşş...Allah herkese sağlık versinnn..en önemlisii o....
Son 20 dkkkk heyecandan midem bulanioooo iiykkkkkk
Yaaa kizlar ins bu seferde bosa umitlenmiyorumdurrr gercekten cok belirtim oldugu icin kan verdim ama gene yoksaaa bidaha asla erken test yapmicaaammm soz veriyorum sizeeee
Yaaa kizlar ins bu seferde bosa umitlenmiyorumdurrr gercekten cok belirtim oldugu icin kan verdim ama gene yoksaaa bidaha asla erken test yapmicaaammm soz veriyorum sizeeee
vallahi bende nasıl oldu anlamadım kendimi yerde buluverdim çok sağol dileklerin için tatlımcanımmm çok geçmiş olsun şükür ki ucuz atlaşmışsınız kaanım da iyi.daha dikkatli ol annesi kıyamam size
perimmm bitanemmm heyecanla bekliyorum sonucunu canımmmm Rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallahhhhh hamişsindir bebişim inşallahhhhhhhh
esoşum canım çok geçmiş olsun sadaka falan ver annesi kaanımız için hemen allah korumuş
hoşgeldin sefalar getirdin rahimde çift başlılıktan kastın ne bende de çif rahim varda ondan soruyorum:44:
perim hadi ver hayırlı olan haberi bebeğim benim herşey gönlüne göre olsun hadi oruçlu ağızlarımızla dualarımız seninle
Esosuminanmiyorum neler olmus hicbiseydn haberim yokkkkk gecmisi okuma takatim bile yoktu canm benmmmm cok gecmis olsunnnn bitanemmmm Allah korumus seni ve kaanimi canm benm yaaaaaa cok dikkat et kendineeee kaanimin cicileri bugun elinde olur bitanemmm mgule gule giysin yeyzecimmmmmmmm. Iyi gunlerdeeeeeeeeeeee. Canlarimmmmmmmm 2 saat sonra cikicak sonuccc heyecan basti :) telden tam yazamiyorummmmm paybisim mehmetderyammmmm mesosum esosummmm canlarm saolun sizi cok seviorum ins hayirlisiysa bu ay olmustrrr bende skldm bu halimdennnnn cosmak istiorum artikkk bebeklerimmmmm
canım benimm çok şükür iyiyim ufak tefek sıkıntılar var onlar da normal,kullandığım ilaçların yan etkileri filan.geçecek onlarda.evet merakta bırakmışım bi daha yapmıcamm
sen napıosun canım nası gidio?eşin mi geldi yanlış okumadım inş
periiimmm içinnn sooooooonnnn yirmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.......olacaakkkk inşallaaaahhhhhhhhh....
kocam geldi gittiii ışılımmmmm...ama bayram da ben gidiyorum yanınaa bu ay türkiyedeler şükür...genel olarak iyiyimmm canımcımm....
git kocişe bırakma onu,diğer aya senden alalım bebiş haberini inşallahhhhhhhh bitanemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?