Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
çok heyecanlıııııı...ütü yapcammm yapamıyoruummm....yaaa inşallaahhhh sonuuuçççç pozitiff, değer tavan yapmıştırrrr.....

geçen sefer belirtileri aynen yaşadı bende kızı boş yere
ümitlendirdim diye kendi kendime kızıp durdum
o yüzden bir daha kimseye yorum yapmıcam dedim
inşallah bu ay kesin hamiştirrrrrrrrrrrrrrr
inşallahhhhhhh
silik çizgide kesin demek oluyor aslında
ama genede fazla konuşmucam bu seferrrrrrrrrrr canımcım

silik çizgi her zaman kesin olmuyor eylemciimm...perinin de benim de başıma geldi...kan testi en garantilisi..bikaç kere tekrarladığı için ümitliyim ben de..hem akşam yapmış hem bu sabah sanırım...hayırlısı olsuunnn...

canımmm çok geçmiş olsun şükür ki ucuz atlaşmışsınız kaanım da iyi.daha dikkatli ol annesi kıyamam size

perimmm bitanemmm heyecanla bekliyorum sonucunu canımmmm Rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallahhhhh hamişsindir bebişim inşallahhhhhhhh

1,5 saat kalmışşşşşşşş

daha az kalması gerekmiyoo muuuuu?? ayy bayılcaam şimdiii...gidimm yapim ütümü barii.....

ışılıımmmm nasılsınn canımmmm ara vermişsiinn kızlar merak etmiişşş..geçmiş olsunn ablan sanırım ameliyat olmuşşşş...Allah herkese sağlık versinnn..en önemlisii o....

Son 20 dkkkk heyecandan midem bulanioooo iiykkkkkk

Yaaa kizlar ins bu seferde bosa umitlenmiyorumdurrr gercekten cok belirtim oldugu icin kan verdim ama gene yoksaaa bidaha asla erken test yapmicaaammm soz veriyorum sizeeee

canım benimm çok şükür iyiyim ufak tefek sıkıntılar var onlar da normal,kullandığım ilaçların yan etkileri filan.geçecek onlarda.evet merakta bırakmışım bi daha yapmıcamm
sen napıosun canım nası gidio?eşin mi geldi yanlış okumadım inş

Son 20 dkkkk heyecandan midem bulanioooo iiykkkkkk

Yaaa kizlar ins bu seferde bosa umitlenmiyorumdurrr gercekten cok belirtim oldugu icin kan verdim ama gene yoksaaa bidaha asla erken test yapmicaaammm soz veriyorum sizeeee

20 dk mı
bende 4 te çıkcak sanıyodum,inşallah güzel haberi alcaz bitanemm bu sefer önceden yanlış silik gösteren testlerle yapmadın dimi perimmm?hayır de lütfen

vallahi bende nasıl oldu anlamadım kendimi yerde buluverdim çok sağol dileklerin için tatlım

çok sağol tatlım evet tatlım vercem vercem başımdan çevirip hemen

sağol bitanem hadi bakalım bukez olsun inşallah bayram hediyesi gibi gelsin fıstık amanın kızmı olcak acaba allahmı söylettiki

Son düzenleme:
periiimmm içinnn sooooooonnnn yirmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.......olacaakkkk inşallaaaahhhhhhhhh....

kocam geldi gittiii ışılımmmmm...ama bayram da ben gidiyorum yanınaa bu ay türkiyedeler şükür...genel olarak iyiyimmm canımcımm....

git kocişe bırakma onu ,diğer aya senden alalım bebiş haberini inşallahhhhhhhh bitanemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…