Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

Amin canım, inşallah yaa. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Evlendim vajinismus oldum şimdi bir de ben de rahimde çift başlılık sorunu var. Bakalım nasıl olacak.

Amin canım, inşallah yaa. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Evlendim vajinismus oldum şimdi bir de ben de rahimde çift başlılık sorunu var. Bakalım nasıl olacak.

Birkaç doktora görün canım...zor bir durum ama mutlaka bir yolu vardır...Menapozda bile gebelik mümkün artık...sen çok dert edinme...hiç problemi olmayanlar bile yıllarca bekliyor. hayırlısı olsun....

Son düzenleme:
Gunaydin canlarimmm bebeklerimmmm bitanelerimmmm

Dun bi test yaptim hemen silik cizgi cikti ben erken yumurtladim bu ay 10. Gundeyim suan

Sabah 2 tane daha yaptim onlarda silikk

Guvenemiyorm artik sevinemiyorum bile

Kan vermeye gidiyorum dua edin canlarim

Ucretsiz bi yer var gec cikio sonuc merak etmeyin anca 4 gibi belli olur heralde haber vericem sizi seviyorum

Perim bu sakinliğinde hamişlik belirtisi :) Bende aynen senin gibi olmuştum çizgiyi görünce inanamadım ve gayet rahat bir şekilde kan vermiştim.Hadi bakalım inşallahhhhhhhhhh bu sefer olmuştur.İnşallah şu mübarek günler yüzü suyu hürmetine hepimiz seviniriz.Baya da oldu bebiş haberi almayalı.Hakkında en hayırlısı olsun inşallah.Hayırlı haberlerini bekliyoruz...

Bu ay bi dolu belirtim oldu bu arada sonuc olumluysa hepsini paylasicam ayy heyecanimi kaybettirdi bu testler banaaa

Canım dikkat et kendine.Çok geçmiş olsun.Allah ım daha beterlerinden korusun...Öptüm seni ve kaanı...

hadi bakallıımmmmm inşallaaahhhh olmuşturr bu ayyy....ama erken değil mi biraz erken yumurtlama olduysa bile canım perimmm...için rahat etsiinnn ver bakalımmm...

selam canlar...

asosum benim arkadaşım ayda sadece 1 ilişkiyle hamiş oldu ve 10 gün önce doğum yaptı. Allahın izniyle olur sen hiç merak etme canım... O "OL" der ve olur...

deryacım nasılsın canım? bu mübarek günlerde bizlere bol bol dua et canım....

perim Rabbim inşallah istediğin sonucu verir sana inşallah... uzun süredir hamiş yok topikte... inşallah hamişsindir canımmmmm...

bana gelince nobata 10 gün var ve bilemiyorum inşallah klomen ve çatlatma iğnesi işe yaramıştır... göğüslerim acıyo ve de çok yorulursam kasıklarım ağrıyo... :44:

kuzummmm inşşş hayırlı haberlerle dönersinde şu durgunluğun kalkar üzerinden .bekliyoruz güzel haberlerini

geçmiş olsuuunnn bununla son olsuunn kazalaaarr....sana bol bolll boncuk gönderiyoruummm..üstünde de taşıı canımcıımmm....

oyyyy çok teşekkür ederim tatlım

Bu ay bi dolu belirtim oldu bu arada sonuc olumluysa hepsini paylasicam ayy heyecanimi kaybettirdi bu testler banaaa

kaybetme tatlım heyecanını hadi inşallah bitanem

Canım dikkat et kendine.Çok geçmiş olsun.Allah ım daha beterlerinden korusun...Öptüm seni ve kaanı...

çok sağol tatlım bizde seni öptük

Esosuminanmiyorum neler olmus hicbiseydn haberim yokkkkk gecmisi okuma takatim bile yoktu canm benmmmm cok gecmis olsunnnn bitanemmmm Allah korumus seni ve kaanimi canm benm yaaaaaa cok dikkat et kendineeee kaanimin cicileri bugun elinde olur bitanemmm mgule gule giysin yeyzecimmmmmmmm. Iyi gunlerdeeeeeeeeeeee. Canlarimmmmmmmm 2 saat sonra cikicak sonuccc heyecan basti :) telden tam yazamiyorummmmm paybisim mehmetderyammmmm mesosum esosummmm canlarm saolun sizi cok seviorum ins hayirlisiysa bu ay olmustrrr bende skldm bu halimdennnnn cosmak istiorum artikkk bebeklerimmmmm

inşallah canım benim inşallah bu ay hamişsindirrrrrrrrrrrr
2 saat sonraysa bişey kalmamış 3 gibimi çıkıcak Hadi Allahtan hayırlısı bu arada
benim bebiş erkekmişşşşşşşş periiiiiiiii

İyiyim canım çok şükür.İnşallah canım benim hep dualarımdasınız.Tez zamanda inşallah sağlıkla sıhhatle hayırlı bebiş haberlerini alırsınız inşallah...

İnşallah bu hafta bol bol bebiş haberleri alırızda çifter çifter bayramlar yaparız.Amin...

Son düzenleme:
inşallah canım benim inşallah bu ay hamişsindirrrrrrrrrrrr
2 saat sonraysa bişey kalmamış 3 gibimi çıkıcak Hadi Allahtan hayırlısı bu arada
benim bebiş erkekmişşşşşşşş periiiiiiiii

silik çizgi varsa kesin hamişsin kızzzzzzzzz
Allahın izniyleeeeeeee
Hadi hayırlısı gülümmmmmmmmmmmm
geçen ay hevesimiz kursağımızda kalmıştı
ama bu ay Allah nasip edecek heralde
doyasıya sevinecezzzzzzzzzzzzzzzz

esoşum canım çok geçmiş olsun sadaka falan ver annesi kaanımız için hemen allah korumuş

Merhaba, Ben de katılmak isterim, ben de anne olmak isterim, ben deee:))) Aybice' nin peşine takılayım dedim geldim:)

hoşgeldin sefalar getirdin rahimde çift başlılıktan kastın ne bende de çif rahim varda ondan soruyorum:44:

perim hadi ver hayırlı olan haberi bebeğim benim herşey gönlüne göre olsun hadi oruçlu ağızlarımızla dualarımız seninle

bende iim canım.heheheee kazen yanlış yaptı yanlışşşş evet canım marttan beri çalışıyorum ama bişey yok henüz.araştırmalarım sürüyor.rahim flmi çektirdim.sen naptın karar verdin sanırım bebişe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…