- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #17.561
sağlıklı olsun da diyorduukkkk amaa bu süper olduuuu....Allah size bağışlasıınn, sağlıkla, mutlulukla büyütüünnn.....
iyi ettiinn hoşgeldiiinnnn.....inşallaahhh yakın zamanda bebeğine kavuşursuunnn....
Amin canım, inşallah yaa. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Evlendim vajinismus oldum şimdi bir de ben de rahimde çift başlılık sorunu var. Bakalım nasıl olacak.
Bu ay bi dolu belirtim oldu bu arada sonuc olumluysa hepsini paylasicam ayy heyecanimi kaybettirdi bu testler banaaa
merhabalar kızlar salı gün biranda tatil işimiz çıktı işyerimde biraz karışıktı o yüzden yazamadım buraya herkes çok merak etmiş sağolun hepiniz
iyiyim çok şükür 2 kere düşmeme rağmen aynı tarafıma hemde allahaıma bin şükür kaan iyi olan bana oldu karnımı koruyum derken sol ayağım mor ve yaralı bunada şükür
sizlerde iyisinizdir umarım hepinizi teket eker öpüyorum iyiki varsınız
Gunaydin canlarimmm bebeklerimmmm bitanelerimmmm
Dun bi test yaptim hemen silik cizgi cikti ben erken yumurtladim bu ay 10. Gundeyim suan
Sabah 2 tane daha yaptim onlarda silikk
Guvenemiyorm artik sevinemiyorum bile
Kan vermeye gidiyorum dua edin canlarim
Ucretsiz bi yer var gec cikio sonuc merak etmeyin anca 4 gibi belli olur heralde haber vericem sizi seviyorum
Merhaba, Ben de katılmak isterim, ben de anne olmak isterim, ben deee:))) Aybice' nin peşine takılayım dedim geldim:)
Dun bi test yaptim hemen silik cizgi cikti ben erken yumurtladim bu ay 10. Gundeyim suan
Ucretsiz bi yer var gec cikio sonuc merak etmeyin anca 4 gibi belli olur heralde haber vericem sizi seviyorum
geçmiş olsuuunnn bununla son olsuunn kazalaaarr....sana bol bolll boncuk gönderiyoruummm..üstünde de taşıı canımcıımmm....
Bu ay bi dolu belirtim oldu bu arada sonuc olumluysa hepsini paylasicam ayy heyecanimi kaybettirdi bu testler banaaa
Canım dikkat et kendine.Çok geçmiş olsun.Allah ım daha beterlerinden korusun...Öptüm seni ve kaanı...
geçmiş olsun canım.bol bol oku üzerini canım benim
Esosuminanmiyorum neler olmus hicbiseydn haberim yokkkkk gecmisi okuma takatim bile yoktu canm benmmmm cok gecmis olsunnnn bitanemmmm Allah korumus seni ve kaanimi canm benm yaaaaaa cok dikkat et kendineeee kaanimin cicileri bugun elinde olur bitanemmm mgule gule giysin yeyzecimmmmmmmm. Iyi gunlerdeeeeeeeeeeee. Canlarimmmmmmmm 2 saat sonra cikicak sonuccc heyecan basti :) telden tam yazamiyorummmmm paybisim mehmetderyammmmm mesosum esosummmm canlarm saolun sizi cok seviorum ins hayirlisiysa bu ay olmustrrr bende skldm bu halimdennnnn cosmak istiorum artikkk bebeklerimmmmm
selam canlar...
asosum benim arkadaşım ayda sadece 1 ilişkiyle hamiş oldu ve 10 gün önce doğum yaptı.Allahın izniyle olur sen hiç merak etme canım... O "OL" der ve olur...
deryacım nasılsın canım? bu mübarek günlerde bizlere bol bol dua et canım....
perim Rabbim inşallah istediğin sonucu verir sana inşallah...uzun süredir hamiş yok topikte... inşallah hamişsindir canımmmmm...
bana gelince nobata 10 gün var ve bilemiyorum inşallah klomen ve çatlatma iğnesi işe yaramıştır...göğüslerim acıyo ve de çok yorulursam kasıklarım ağrıyo... :44:
inşallah canım benim inşallah bu ay hamişsindirrrrrrrrrrrr
2 saat sonraysa bişey kalmamış 3 gibimi çıkıcak Hadi Allahtan hayırlısı bu arada
benim bebiş erkekmişşşşşşşş periiiiiiiii
merhabalar kızlar salı gün biranda tatil işimiz çıktı işyerimde biraz karışıktı o yüzden yazamadım buraya herkes çok merak etmiş sağolun hepiniz
iyiyim çok şükür 2 kere düşmeme rağmen aynı tarafıma hemde allahaıma bin şükür kaan iyi olan bana oldu karnımı koruyum derken sol ayağım mor ve yaralı bunada şükür
sizlerde iyisinizdir umarım hepinizi teket eker öpüyorum iyiki varsınız
Merhaba, Ben de katılmak isterim, ben de anne olmak isterim, ben deee:))) Aybice' nin peşine takılayım dedim geldim:)
gözlerime inanamıyorummmm gönlümün editörüüüühoşgeldin canım nasılsınnn
Sağol balımm, iyyim sen nasılsın:)) Kazen editörlüğümü alınca artık sadece senin gönlünün editörü oldum:)))))) Epeydir görüşemedik, ne var ne yok, sanırım bebe kçalışmaları var:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?