- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #17.541
hoşbuldum bitanem,duyduğuma göre en taze yıldızımız senmişsingünaydınn hatunlar :82:.82::82::82:
ışılll hoşgeldin canım çok geçmiş olsun.
eylemimmm hayırlı olsun canımmm.topike bi irkek daha geliyooooooo.tebrikler canım
adoşşş yorma canım şu taşınma sırasında sen kendini yau.
pender kuzum sen napıyorsun.nasılsın
asos kısssss tek gecede hamişşş kalan çokkk sıkma sen canını
eylemimm hayırlı ugurluu olsunnn cok sevindmm gönlüne göree olmuşş,saglıklaa dogurursunn ınsallahhh
Selma hatunlar günaydın;
işyeri taşıma işlemleri hala devam etmekte oldugundan pek giremiyorum topigeeeeeeeeeeeee bide çok sırt agrım var nasıl başa çıkacam bilemiyorum
Umarım hamınız iyisinizdir eylem gözün aydın canım ogluşun geliyoo hayırlısıyla gelsin inş.
Asos mutlu huzurlu bol seksli yıllar
ışıl ne yapan canım ?
Sonesintiye bişey mi oldu merak ettim umarım iyiidir ?
Hepinizi çok ama çok yaladık
günaydınn hatunlar :82:.82::82::82:
eylemimmm hayırlı olsun canımmm.topike bi irkek daha geliyooooooo.tebrikler canım
İdilim senin ve eşinin canı sağolsun.Bir dahaki aya olur inşallah.Hem ikizler çok nazlı oluyor bak benimkiler uzun yoldan geldiler.İnşallah bir an önce seninde hayırlı haberlerini alırız periminde...Tüm isteyenlerinde inşallah...
Eylemim gözün aydın hayırlısı olsun canım.Sağlıklı sıhhatli olsunlarda inşallah...
Adoşum ve minik Denizim yormayın kendinizi.Dikkat et kendine.Bel ağrısı çok zor oluyor.Geçer inşallah bir an önce...
Işılım ablan için geçmiş olsun canım benim.Seninde bulantıların için Allah yardımcın olsun.Ben hala yaşıyorum o halleri.Ne diyelim sağlık olsun...
Gözden kaçırdığım bir şey yoktur umarım ve hepiniz iyisinizdir inşallah...
kızlarr selam herkeza günaydın
şimdi ben kendimden bahsedeyim 20 yaşındayım 5 aylık veliyimadet düzensizliği yaşıyorum 2-3 ay da bir adet görüorum 15 gündür bebek istiyoruzz sizce çocugum olur mu :18::18::18: bırde ne zaman en son adetimi 13 haziranda oldum hala olmadım ama gecen hafta ıdrar testı yaptım negatif yok yani ben ne zaman kan testi yaptırayım :26:
Günaydın.Adet düzensizliğin için doktora gittinmi hiç canım?Öncelikle onun bi sebebini öğrenmek lazım.Onun için doktora gittiğinde zaten doktor çocukla ilgili sorularınıda yanıtlar.Ama dediğim gibi adet düzensizliğinin sebebini öğrenmek gerekir bence.
gittim canım ama doktor hormon testi yapcaktı ben gitmedimsonra ben bebek karar verdim bakalım bekliyoruzz
günaydınn hatunlar :82:.82::82::82:
günaydınlar kızlar eylemim irkekmiş bebiş saglıkla kucagına almak kokusunu duymakta nasip olsun tatlım...bu arada esini bende cok merak ettim ya nie girmio bilgisi olan var mı
Esoşum bitanemmmm Kaanımın cicileri bugün elime ulaştı hemen kargoya verdim Pazartesi elinde olur büyük ihtimalle ben bayıldım minicik cicilereeee, umarım sen ve Kaanım da beğenirsinizzzzzzz. Güzel günlerde giysin biitaneciğim benim teyzoşummmmmmm
merhabalar kızlar salı gün biranda tatil işimiz çıktı işyerimde biraz karışıktı o yüzden yazamadım buraya herkes çok merak etmiş sağolun hepiniz
iyiyim çok şükür 2 kere düşmeme rağmen aynı tarafıma hemde allahaıma bin şükür kaan iyi olan bana oldu karnımı koruyum derken sol ayağım mor ve yaralı bunada şükür
sizlerde iyisinizdir umarım hepinizi teket eker öpüyorum iyiki varsınız
kazasız belasız doğur yavrucuğunu inşallah
Allah bir daha uğratmasın canımmmmmmmmm
Allah korusunnnnnnnnnn
bidenelerimmmmmmmmmmmmmm
bebişimin cinsiyeti irkekmişşşşşşşşşşşşşşşş
yaaaaaaaaaa
yanlış duymadınız irkekkkkkkkkkk irkekkkkkkkkkkkkkkkkk
Allahıma bin şükürrrrrrrrrrrrrrrrrr
Rabbim gönlümüze göre verdiiiiiiiiiii
darısı başınıza teyzeleriiiiiiiiiiiiiii
Merhaba, Ben de katılmak isterim, ben de anne olmak isterim, ben deee:))) Aybice' nin peşine takılayım dedim geldim:)
amin canım çok sağol ağzım dudaklarım uçuk oldu korkudan
seninde bebiş erkekmiş kaana arkadaş çok sevindim allahım hepimizin bebişlerini korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?