Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
günaydınn hatunlar :82:.82::82::82:

ışılll hoşgeldin canım çok geçmiş olsun.

eylemimmm hayırlı olsun canımmm.topike bi irkek daha geliyooooooo.tebrikler canım

adoşşş yorma canım şu taşınma sırasında sen kendini yau.

pender kuzum sen napıyorsun.nasılsın

asos kısssss tek gecede hamişşş kalan çokkk sıkma sen canını

hoşbuldum bitanem,duyduğuma göre en taze yıldızımız senmişsin güzel çıkmış sonuç bebişim sevindimmmm
az kaldı gelecek minik paybişşş inanıyorum ben

eylemimm hayırlı ugurluu olsunnn cok sevindmm gönlüne göree olmuşş,saglıklaa dogurursunn ınsallahhh

çok sağolllllllll tatlımmmmmmmm
Rabbimde senin ve bu topikteki herkesinnnnnn her istediğiniiiii
gönlüne göre versin inşallahhhhhhhhhhh
ADDOOŞŞŞŞŞŞŞŞ
bak şuraya yazıyom senin kızı alacammmm oğlumaaaaaaaaa
analı kızlı iki zilliylede nasıl uğraşacak biricik oğluşum bilemiyom ama
napiyiyiiimmmmmmmmmm
talibim işteeeeeeeeeeeee

İdilim senin ve eşinin canı sağolsun.Bir dahaki aya olur inşallah.Hem ikizler çok nazlı oluyor bak benimkiler uzun yoldan geldiler.İnşallah bir an önce seninde hayırlı haberlerini alırız periminde...Tüm isteyenlerinde inşallah...

Eylemim gözün aydın hayırlısı olsun canım.Sağlıklı sıhhatli olsunlarda inşallah...

Adoşum ve minik Denizim yormayın kendinizi.Dikkat et kendine.Bel ağrısı çok zor oluyor.Geçer inşallah bir an önce...

Işılım ablan için geçmiş olsun canım benim.Seninde bulantıların için Allah yardımcın olsun.Ben hala yaşıyorum o halleri.Ne diyelim sağlık olsun...

Gözden kaçırdığım bir şey yoktur umarım ve hepiniz iyisinizdir inşallah...

Son düzenleme:

adoşum çok sağol annem güpgüzel dileğin için

inşallah aybicem ya hayırlısı olsun

canım benim çok sağol.bebişler iyi olsun da biz çekeriz.Allahım başka dert vermesin,bekleyen arkadaşlarımıza da nasip etsin inşallahh

kızlarr selam herkeza günaydın

şimdi ben kendimden bahsedeyim 20 yaşındayım 5 aylık veliyim adet düzensizliği yaşıyorum 2-3 ay da bir adet görüorum 15 gündür bebek istiyoruzz sizce çocugum olur mu :18::18::18: bırde ne zaman en son adetimi 13 haziranda oldum hala olmadım ama gecen hafta ıdrar testı yaptım negatif yok yani ben ne zaman kan testi yaptırayım :26:

Günaydın.Adet düzensizliğin için doktora gittinmi hiç canım?Öncelikle onun bi sebebini öğrenmek lazım.Onun için doktora gittiğinde zaten doktor çocukla ilgili sorularınıda yanıtlar.Ama dediğim gibi adet düzensizliğinin sebebini öğrenmek gerekir bence.

gittim canım ama doktor hormon testi yapcaktı ben gitmedim sonra ben bebek karar verdim bakalım bekliyoruzz

günaydınn paybişimmm önceliklee yıldızlıgınn içinn seni kutluyorumm sonucc temızmıss cok sükürrr :)) perşembe doktorr randevum varr insallahh hayırlı haberlerr alırımm,iyiym cok sükürr hadii bol sanslı 3 ay seni bekliyo bebişimmmm

günaydınlar kızlar eylemim irkekmiş bebiş saglıkla kucagına almak kokusunu duymakta nasip olsun tatlım...bu arada esini bende cok merak ettim ya nie girmio bilgisi olan var mı

merhabalar kızlar salı gün biranda tatil işimiz çıktı işyerimde biraz karışıktı o yüzden yazamadım buraya herkes çok merak etmiş sağolun hepiniz
iyiyim çok şükür 2 kere düşmeme rağmen aynı tarafıma hemde allahaıma bin şükür kaan iyi olan bana oldu karnımı koruyum derken sol ayağım mor ve yaralı bunada şükür
sizlerde iyisinizdir umarım hepinizi teket eker öpüyorum iyiki varsınız

amin tatlım az önce geldi cicilerimiz çok güzeller aynı sen gibi çok teşekkürler allahım sanada göstersin biranevel inşallah

kazasız belasız doğur yavrucuğunu inşallah
Allah bir daha uğratmasın canımmmmmmmmm
Allah korusunnnnnnnnnn

sağlıklı olsun da diyorduukkkk amaa bu süper olduuuu....Allah size bağışlasıınn, sağlıkla, mutlulukla büyütüünnn.....

Merhaba, Ben de katılmak isterim, ben de anne olmak isterim, ben deee:))) Aybice' nin peşine takılayım dedim geldim:)

iyi ettiinn hoşgeldiiinnnn.....inşallaahhh yakın zamanda bebeğine kavuşursuunnn....

amin canım çok sağol ağzım dudaklarım uçuk oldu korkudan
seninde bebiş erkekmiş kaana arkadaş çok sevindim allahım hepimizin bebişlerini korusun

geçmiş olsuuunnn bununla son olsuunn kazalaaarr....sana bol bolll boncuk gönderiyoruummm..üstünde de taşıı canımcıımmm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…