Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Allah seni var yaaaaa......puhahhaaaaaaaaa

kız ilk göz ağrılarım benim albuneam ve beloşum.aylarımı verdiğim bi topikten

biz de teknenin kazıntısı haaa
şaka bir yana arkidişin umarım hamiledir

Son düzenleme:
biz de teknenin kazıntısı haaa
şaka bir yana arkidişin umarım hamiledir
yiriimmmm seniiiiii yirimmmmmmmm.senide boldo pirincinide
Şekercim, arkadaşımız çok uzun zamandır itiyordu, bir de kimyasal gebelik atlattı, çok üzüldü. Çift çizgiyi görmüş. İnşallah hamiledir:)) Bızıttttt bızzzzzt:)))))))

ayy kuzummmm inşşşşş hamişdirrr.çok selam söyle benden.kan vermişmi peküü nezamn yapmış testi günü kaç gün geçmiş siz nezamn görüştüünz vs vs vs.......

Şekercim, arkadaşımız çok uzun zamandır itiyordu, bir de kimyasal gebelik atlattı, çok üzüldü. Çift çizgiyi görmüş. İnşallah hamiledir:)) Bızıttttt bızzzzzt:)))))))
İNŞALLAH ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERİR

VS. VS ... bütün ayrıntıları istiyorum

bitanemmmmmmmmmm
çok sağolasın canımınnnn içiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Allahım bir an öncede sana nasip etsin inşlllah tatlım
hem şehzade hemde sultan aynı anda nasip etsin inşallahhhh gülümmmmmm
seni seviyorummmmmmmmmm
mucccckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

alyam canım benim üzülme bitanem.. ya gerçi saçmalıyorum şuan msjını görünce çok kötü oldum... bu mübarek günde Rabbim en iyisini bilir...

Teşekkür ederim canım.Hayatta bunlarda var.Nasip değilmiş.İnan bebeğin kalbi ilk gittiğimde durmuş olsaydı daha az etkilenirdim.Her gittiğimde biraz daha yavaşladığını gördükçe sanki can çekişiyormuş hissine kapılıyorsun.Doktor her nekadar öyle değil desede farklı bişiy düşünemiyosun.

2-3 ay sonra tekrar başlıcaz çalışmalara:)aslında doktor bir adet geçsin istersen korunmayı bıraka bilirsin ama benim tavsiyem 2 ay bekle dedi.Bende 3 ay beklicem.Spora gidicez kociş ve arkadaşlarla hem biraz havamız değişmiş,kafamız dağılmış olur.
Allah tekrar hamile kalmayı,sağlıklada kıcağımıza almayı nasib etsin hepimizeee

ultrasonla kondu benimki bir dr laparoskopi istedi ne olduğunu anlamak için ama başka 2 dr buna gerek bile olmadığını yani aradakinin perde değil tamamen ayrı 2 rahim oldugunu söledi öle işte canım bir tedavisi yok deneme yanılma yöntemiyle gebe kalıcaksın dediler hamiş olduktan sonra sıkı takip bakalım hayırlısı

canım kafan dağılır gerçekten..spora gitmek iyi gelir...olağan şeymiş gibi algılanıyor genelde ama psikolojik olarak çok ağır...inşallah istediğin ayda geliverir bebeğin, sağlıkla cıvıl cıvıl sesiyle....

günaydınnn kızlaaarrrrr nasılsınız bakemm.. alyam uğrasa keşke bugün aramıza nasıl geşti dün acaba

seni yeni gördüm iyiki burdaymışsın kimsecikler yok diye üzülmüştüm
nasılsın
inşallah alyamda kendini toparlayabilmiştir çok üzüldüm yaaaaaaaaa

bende aynı bildiğin gibiyim canım
ayın 15i oldumu hesap kitap işleri herkesi sarıyorrrrrrrrrrrrrrr
he heeeeeeee
memurun karnını yarmışlar 30 çıkmış derdi anam hep
şu maaaş 15 günnde bir geelse ne olur beeeeeeeeeeeeeeeeee

Gunaydin canlarim dun hepimize dualar ettim Allah dualarimizi kabul etsinn...

Alyam canim benimmm bu gunlerde gecicek... Cok daha guzel gunler gorucez birlikte umudunu kaybetme canimmm....

günaydın fındık,fıstık ve kajudan oluşan çıtır çerez topluluğu...
yaaa bugün 15 i deme. offf halam gelebilüüüü... (
bende memurum eylemcim ama, benim karnımdan bu ay bebiş çısın yaw noooolur Allah'ım noooolur.

bu arada alyam ı bende merak ettim.dün hiç yazmadı. inşallah iyidir. derdi veren Allah dermanınıda verir. arkideşimiz bi toparlasın kendini gelir.

hadi öptüm herkesiiiiiii

nasılsın canım geçmiş olsun.
hiç aklımızdan çıkmadın. kendini nasıl hissediyorsun tatlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…