- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #17.721
bızzztttt bızzztbaşka topikkkk algılandı bızzzt bızzzttt...
Allah seni var yaaaaa......puhahhaaaaaaaaa
kız ilk göz ağrılarım benim albuneam ve beloşum.aylarımı verdiğim bi topikten
biz de teknenin kazıntısı haaa
şaka bir yana arkidişin umarım hamiledir
yiriimmmm seniiiiii yirimmmmmmmm.senide boldo pirincinidebiz de teknenin kazıntısı haaa
şaka bir yana arkidişin umarım hamiledir
Şekercim, arkadaşımız çok uzun zamandır itiyordu, bir de kimyasal gebelik atlattı, çok üzüldü. Çift çizgiyi görmüş. İnşallah hamiledir:)) Bızıttttt bızzzzzt:)))))))
İNŞALLAH ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERİRŞekercim, arkadaşımız çok uzun zamandır itiyordu, bir de kimyasal gebelik atlattı, çok üzüldü. Çift çizgiyi görmüş. İnşallah hamiledir:)) Bızıttttt bızzzzzt:)))))))
VS. VS ... bütün ayrıntıları istiyorumyiriimmmm seniiiiii yirimmmmmmmm.senide boldo pirincinide
ayy kuzummmm inşşşşş hamişdirrr.çok selam söyle benden.kan vermişmi peküü nezamn yapmış testi günü kaç gün geçmiş siz nezamn görüştüünz vs vs vs.......
cnmmmm SEHZADEN geliomusss haayirlisi olsun insallahhhhhhhhhhhhhhhh sevindimmmmmm prensesnin yanina prensinnnnnnn
allahhhh sanslarini bahtlarini ve tahtlarini acik etsin insallahhhhhhh
cnmcmmmm bizede duayii unutmaaaaaa sakinnnnnn mucksssssssssssssssss
Kizlar
nerden başlasam nasıl anlatsam bilmiyorum dünden beri cok ağrım vardı bugun Dr çağırdı gittik baktık cok kanama var dedi bebek hala küçücük 6 haftalık gözüküyor dedi.sonra baktı baktı kalp atışı yok meger Bebisim beni bırakıp coktannn gitmiş .baska Dr görsün dedi radyolojiye gittik oda baktı yok( saat 2 de alacaklar son kez ekrana baktım HOSCAKAL BEBEĞİM dedim ((
:26::26::26::26::26: yaa ben kaçırmışım. sorucaktım nasılsın diye..geçmiş yazılarına baktım inanamadım...çok geçmiş olsun..inşallah en kısa zamanda nurtopu gibi bir bebeğiniz olur...hayat işte....
ultrasonla kondu benimki bir dr laparoskopi istedi ne olduğunu anlamak için ama başka 2 dr buna gerek bile olmadığını yani aradakinin perde değil tamamen ayrı 2 rahim oldugunu söledi öle işte canım bir tedavisi yok deneme yanılma yöntemiyle gebe kalıcaksın dediler hamiş olduktan sonra sıkı takipTabii kü güzelim, artık buralardayım. O zamanlardan beri, ki hala da internetten sürekli araştırıyorum bukonuyu. Sonuç şu ki Allah nasipedre hamile kalsak da riskli gebelik yaşama ihtimalimiz normal. O nedenle ben en son gittiğim jinekoloğumu araştırrıken, riskli gebelik takip uzmanı olduğunu öğrendim ve özellikle tercih ettim, ki kendisinden de çok memnun kaldım. Allah nasip eder hamile kalırsam inşallah, her ihtimale karşı kendimi iyi bir doktora emanet etmek isterim özellikle bu çift boynuz meselesindn sonra. Sn rahim filmi çektirdin mi yoksa senin teşhisin de ultrason ile mi kondu?
Teşekkür ederim canım.Hayatta bunlarda var.Nasip değilmiş.İnan bebeğin kalbi ilk gittiğimde durmuş olsaydı daha az etkilenirdim.Her gittiğimde biraz daha yavaşladığını gördükçe sanki can çekişiyormuş hissine kapılıyorsun.Doktor her nekadar öyle değil desede farklı bişiy düşünemiyosun.
2-3 ay sonra tekrar başlıcaz çalışmalara:)aslında doktor bir adet geçsin istersen korunmayı bıraka bilirsin ama benim tavsiyem 2 ay bekle dedi.Bende 3 ay beklicem.Spora gidicez kociş ve arkadaşlarla hem biraz havamız değişmiş,kafamız dağılmış olur.
Allah tekrar hamile kalmayı,sağlıklada kıcağımıza almayı nasib etsin hepimizeee
bende aynı bildiğin gibiyim canım
ayın 15i oldumu hesap kitap işleri herkesi sarıyorrrrrrrrrrrrrrr
he heeeeeeee
memurun karnını yarmışlar 30 çıkmış derdi anam hep
şu maaaş 15 günnde bir geelse ne olur beeeeeeeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?