- 21 Temmuz 2012
- 1.765
- 190
- 73
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #17.701
Kizlar
nerden başlasam nasıl anlatsam bilmiyorum dünden beri cok ağrım vardı bugun Dr çağırdı gittik baktık cok kanama var dedi bebek hala küçücük 6 haftalık gözüküyor dedi.sonra baktı baktı kalp atışı yok meger Bebisim beni bırakıp coktannn gitmiş .baska Dr görsün dedi radyolojiye gittik oda baktı yok( saat 2 de alacaklar son kez ekrana baktım HOSCAKAL BEBEĞİM dedim ((
aybice merhaba sende rahim filmi çekilmişssin heralde ben çekildim..çok şükür bişey çıkmadı bende..hakkımızda hayırlısı inşallah
Kizlar
nerden başlasam nasıl anlatsam bilmiyorum dünden beri cok ağrım vardı bugun Dr çağırdı gittik baktık cok kanama var dedi bebek hala küçücük 6 haftalık gözüküyor dedi.sonra baktı baktı kalp atışı yok meger Bebisim beni bırakıp coktannn gitmiş .baska Dr görsün dedi radyolojiye gittik oda baktı yok( saat 2 de alacaklar son kez ekrana baktım HOSCAKAL BEBEĞİM dedim ((
mrb canım evt çekildim.çok şükür bende de bişey çıkmadı.hayırlısı olsun canımcım.regli olmuşsun sanırım.
ne kadar garip benimki tamamen ayrı 2 rahimmiş tek ağız var.. sanırım kalp şeklinde benimkide amaaann napalım hayırlısı olsun ama hep bu topikte ol takip edelim birbirimizi çünküüüü birbirimize yardımımız olabileceğini düşünüyorum
canımmm, oğlun olacakmış.
çok sevindim valla, allah kalbine göre vermiş :)))))))
allah sağlık afiyet versin ikinize de
herkese hayırlı kandiller.bol bol dua edelim birbirimiz için hatunlarr.
çok teşekkür ederim sağolasın
evet Rabbim gönlüme göre verdi
Allahım hepinizinde gönlüne göre versin inşallahhhhhhhh
çok teşekkür ederim sağolasın
evet Rabbim gönlüme göre verdi
Allahım hepinizinde gönlüne göre versin inşallahhhhhhhh
Sağol balım sana da hyırlı kandiller:)) Bu arada çok sevdiğimiz biri sanırım hamile:))) inşallah tabi):) One ye uğra ara sıra.
anoyyy kim belinayımmı yoksa
cnmmmcmm filmi cektirdinmiiiiii hadi bakalimm hayirlisi olsun insallahhhhhhhhhhhhh
hersey yolundaymis bunada sevindimmmmmmmmmmmm iwittttttttttttttt herbiseyler hazirr artik bebisine hazirsinnnnnnn hadi hayirlisi insallahhh
bu gece boll boll duaaaaaaa
optum cnmcmmm
GUNUN MONUSUU
yogurt corbasi
yaprak sarmasi
bollllllllllllllllllll salata
yogurt
kefir
firinda kabak
tatli: kocis browniye devammmmmmmmmmmm kardescikle bende meyveli yogurda (rejimdeyiz)
mucksssssssssssssssssssss
AYBICEM reglin 1. gununden itibaren yumurtlayana kadar hergun adacayi al kendine sallamaaaaa sabah 1 aksam 1 ic cnmmmmm
hadii benim EKURI sensinn beraber basaricazzzzz veeeeeee PERIMMMMMMMMMMM insalahhhhhhhh hepberaber tatm olucak bu issssss
opuyorummm herkesiiiiiiiiii
ERDOGAN immmmmmmmm cnmmmmmmmm benimmmmm bebisinle ilk kandilinnnn bizede cokk dua et unutma sakinnnnn
seviom seniiiiiiiii
ayy buyuyo kissss bebiscan
ALLAHAAAA EMANET OLALIMMMMMMMMMMMMM
cnmmmcmm filmi cektirdinmiiiiii hadi bakalimm hayirlisi olsun insallahhhhhhhhhhhhh
hersey yolundaymis bunada sevindimmmmmmmmmmmm iwittttttttttttttt herbiseyler hazirr artik bebisine hazirsinnnnnnn hadi hayirlisi insallahhh
bu gece boll boll duaaaaaaa
optum cnmcmmm
GUNUN MONUSUU
yogurt corbasi
yaprak sarmasi
bollllllllllllllllllll salata
yogurt
kefir
firinda kabak
tatli: kocis browniye devammmmmmmmmmmm kardescikle bende meyveli yogurda (rejimdeyiz)
mucksssssssssssssssssssss
AYBICEM reglin 1. gununden itibaren yumurtlayana kadar hergun adacayi al kendine sallamaaaaa sabah 1 aksam 1 ic cnmmmmm
hadii benim EKURI sensinn beraber basaricazzzzz veeeeeee PERIMMMMMMMMMMM insalahhhhhhhh hepberaber tatm olucak bu issssss
opuyorummm herkesiiiiiiiiii
ERDOGAN immmmmmmmm cnmmmmmmmm benimmmmm bebisinle ilk kandilinnnn bizede cokk dua et unutma sakinnnnn
seviom seniiiiiiiii
ayy buyuyo kissss bebiscan
ALLAHAAAA EMANET OLALIMMMMMMMMMMMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?