Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

dünden beri seni düşünüyordum alyam. dün forumda mıydı nerde acaba? dedim dün kendi kendime. yani gün içinde 2-3 kez aklıma geldin. bişeyler hissettim. bugün bilgisayarın başına geçtim ve foruma girdim. daha senin adının görür görmez anladım ters gittiğini bazı şeylerin. çok uzattım ama aklımdaydın inan. geçmiş olsun canım. biliyorum çok üzüleceksin canın çok yanacak ama inan, geçecek...
öncelik şu anda senin sağlığın. sen iyi ol yeter zamanla herşey yoluna girer.
Allah yardımcın olsun tatlım.

kızlar hepinizin kadır gecesi mübarek olsun.
bu mübarek günde, Allah hepimizin gönlünden geçeni versin,dualarımız kabul olsun.

kuzum vallaa bu durumda ne dennir bilemedim.rabbim sabrını versin inşşş kuzum benim.senin için topikçe çok dua etmiştik ama böylesi hakkında daha haırlıymış demekki canımcım.

kızlar merhaba uzun süredir yazamadım ben regl oldum..insan regl olunca bi çöküntü yaşıyo anca topladım kendimi..
periiiii listeden beni değiştirebilirsin canım yenii batım belirsiz hesaplamadım çünkü

bu arada hepinizin kandili mübarek olsun bu güzel günde dualarımız kabul olur inşallah

aybice merhaba sende rahim filmi çekilmişssin heralde ben çekildim..çok şükür bişey çıkmadı bende..hakkımızda hayırlısı inşallah

aybice merhaba sende rahim filmi çekilmişssin heralde ben çekildim..çok şükür bişey çıkmadı bende..hakkımızda hayırlısı inşallah

mrb canım evt çekildim.çok şükür bende de bişey çıkmadı.hayırlısı olsun canımcım.regli olmuşsun sanırım.

canımmm, alyam ne diyeceğimi bilemedim, çok üzüldüm canımmm... allahım sana bu güzel günde yeni yeni kapılar açsın canım. herşeyin hayırlısını istedik ya hep, allah çok büyük, mutlaka bir bildiği vardır, mutlaka en hayırlısı budur. zor biliyorum ama umarım en kısa zamanda kendini toparlarsın. allah sana da eşine de güzel sabırlar versin canım...

mrb canım evt çekildim.çok şükür bende de bişey çıkmadı.hayırlısı olsun canımcım.regli olmuşsun sanırım.

evet regl oldum canım..rahim filmindende bişey çıkmadı artık kafama takmayı bırakıcam inşallah bende çok stres yapıyorum çünkü..

canımmm, oğlun olacakmış.
çok sevindim valla, allah kalbine göre vermiş :)))))))
allah sağlık afiyet versin ikinize de

Tabii kü güzelim, artık buralardayım. O zamanlardan beri, ki hala da internetten sürekli araştırıyorum bukonuyu. Sonuç şu ki Allah nasipedre hamile kalsak da riskli gebelik yaşama ihtimalimiz normal. O nedenle ben en son gittiğim jinekoloğumu araştırrıken, riskli gebelik takip uzmanı olduğunu öğrendim ve özellikle tercih ettim, ki kendisinden de çok memnun kaldım. Allah nasip eder hamile kalırsam inşallah, her ihtimale karşı kendimi iyi bir doktora emanet etmek isterim özellikle bu çift boynuz meselesindn sonra. Sn rahim filmi çektirdin mi yoksa senin teşhisin de ultrason ile mi kondu?

çok teşekkür ederim sağolasın
evet Rabbim gönlüme göre verdi
Allahım hepinizinde gönlüne göre versin inşallahhhhhhhh

cnmmmm SEHZADEN geliomusss haayirlisi olsun insallahhhhhhhhhhhhhhhh sevindimmmmmm prensesnin yanina prensinnnnnnn
allahhhh sanslarini bahtlarini ve tahtlarini acik etsin insallahhhhhhh
cnmcmmmm bizede duayii unutmaaaaaa sakinnnnnn mucksssssssssssssssss

çok teşekkür ederim sağolasın
evet Rabbim gönlüme göre verdi
Allahım hepinizinde gönlüne göre versin inşallahhhhhhhh

cnmmmm SEHZADEN geliomusss haayirlisi olsun insallahhhhhhhhhhhhhhhh sevindimmmmmm prensesnin yanina prensinnnnnnn
allahhhh sanslarini bahtlarini ve tahtlarini acik etsin insallahhhhhhh
cnmcmmmm bizede duayii unutmaaaaaa sakinnnnnn mucksssssssssssssssss

cnmmmcmm filmi cektirdinmiiiiii hadi bakalimm hayirlisi olsun insallahhhhhhhhhhhhh
hersey yolundaymis bunada sevindimmmmmmmmmmmm iwittttttttttttttt herbiseyler hazirr artik bebisine hazirsinnnnnnn hadi hayirlisi insallahhh
bu gece boll boll duaaaaaaa
optum cnmcmmm

GUNUN MONUSUU

yogurt corbasi
yaprak sarmasi
bollllllllllllllllllll salata

yogurt
kefir
firinda kabak

tatli: kocis browniye devammmmmmmmmmmm kardescikle bende meyveli yogurda (rejimdeyiz)

mucksssssssssssssssssssss

AYBICEM reglin 1. gununden itibaren yumurtlayana kadar hergun adacayi al kendine sallamaaaaa sabah 1 aksam 1 ic cnmmmmm

hadii benim EKURI sensinn beraber basaricazzzzz veeeeeee PERIMMMMMMMMMMM insalahhhhhhhh hepberaber tatm olucak bu issssss

opuyorummm herkesiiiiiiiiii

ERDOGAN immmmmmmmm cnmmmmmmmm benimmmmm bebisinle ilk kandilinnnn bizede cokk dua et unutma sakinnnnn
seviom seniiiiiiiii
ayy buyuyo kissss bebiscan

ALLAHAAAA EMANET OLALIMMMMMMMMMMMMM

canımcııımmm evte çektirdimm kurtuldum ben.(aneztezili) inşşşşşşş bekliyoz bekliyozzz ama gelmiyo bebişlerimizzzzzzz

anoyyyyyyy yine döktürmüşsün yaa.bende yoğurt çorbası yapayım ne zamndır yapmıyordum.iftarıma güzel olur hemmm.muckkkkkkk

kardeşin ne zamn dönüyor canım

canımmm aminn, ağzına sağlık duaların için sağollll... ben de seni seviyom
canımm ben sabah BEBİŞ TEMALI dualarımı ettim unutur muyum hiç sizleri...
allahım bütün topik arkidişlerime en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli güzel güzel bebişler ver dedimmmm

aminnnnnnnnnnnnnn

benim bebişim de büyüyorrr,, inaanbiliyor musunuz PRİİNÇ TANESİ KADAR OLMUŞŞŞŞ
HEMİ DE BALDO
ALLAH HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…