Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Kizlar destekleriniz icin Sagolun hepinizin msjini tek tek okudum.sizler dostsunuz ve herbi Msj da o samimiyet var

Dun öğrendiğimde cok üzüldüm cok ağladım ama saat 2 de gittiğimde ameliyata girdiğimde bile üzgün değildim nasip değilmiş zaten bı türlü kendimi anne gibi hissedememistim dogru düzgün kutlayamamistik bile.ins bir sonrakine daha farklı planlarım var mutluluğun tavanına vurucam ve daha cok keyfini yasayacağım ins.
Hatirlamiyorum ama ameliyattan sonra hemen görmek istemişim bebeği ama hiçbirşey görünmüyordu cok kan vardı kabın icinde
( Allah kimseye yaşatmasın böyle bir durumu ama 2 li test zamanı öğrenseydim daha cok üzülürdüm böylesi daha iyi oldu

Çok geçmiş olsun canım benim.Allah ım sağlık sıhhat versin her şeyden önce.İnşallah bundan sonra her şey çok daha güzel olur.İnşallah Allah ım hayırlısıyla nasip eylesin bundan sonrası iyi olsun inşallah.Amin...

tekrar geçmiş olsun canım. şimdi önemli olan senin sağlığın. nasılsın bi ağrın sancın sıkıntın var mı?
dediğin gibi nasip bu işler. Allah bi daha yaşatmasın canım

Alyam bebeğiimm çok geçmiş olsun tatlım
senin için de dua ettim dün gece,Allahım sana sabır versin
inşallah bebişin sağlıkla gelsin sana, en hayırlı zamanda
seni seviyorum Palyoşuumm

Canım çoook üzüldüm inan.. Nasip değilmiş. Rabbim bi daha yaşatmasın böyle bişey, en tez zamanda sağlıkla ve hayırlısıyla yeniden hamile kalırsın inş.

öpüyorum

Böyle güçlü olmayı sanırım burada öğrendim kizlar benim icin dua edenlere cok teşekkür ederim Allahım hepimize kendi bebeğimizin kokusunu koklamayi ve onun saglikla büyümesini görmeyi nasip etsin

Böyle güçlü olmayı sanırım burada öğrendim kizlar benim icin dua edenlere cok teşekkür ederim Allahım hepimize kendi bebeğimizin kokusunu koklamayi ve onun saglikla büyümesini görmeyi nasip etsin

allahhım birdaha göstermesin canım bu son olsun
amin tatlım amin herkese nasip etsin inşallah
tabiki güçlü olcaksın tatlı anne adayımız sen güçlü durcaksınki bebişinde sapasağlam güçlü bir şekilde gelip sana tutunsun dimi bitanem
sende iyiki varsınnnn öpüldün öpüldün öpüldün

Son düzenleme:

Canım tekrar geçmiş olsun,Nasılsın ağrın sızın falan varmı?

Alyam canim benim bak en azindan mol degil, beklemek zorunda kalmicaksin canm benim kurtajdan hemen sonra hamis kalan cok... Hamis kalabiliyorsun bunu bile bilmek guzel.... Hayat bi daha seni hic uzmesin canim seni seviyorum....

Esosummm kargoyu cmts verdim eline ulasmis olmasi gerek geldi mi tatlim Kaanimin cicileriii???

geldi tatlım geldi pazartesi geldiler yazdım ama görmedin sen sanırım
çok güzeller allahım sanada göstersin inşallah çok teşekkür ederiz güzel teyzemiz bizim
üzerine giymiş bir şekildeki fotolarınıda koyarım buraya inşallah

Aaa gormedimbebisimmmmm rahatladim simdiii amin canim benim guzel annemmmm oyy yerim ben Kaanimiii bitanem benimmm sende cok dikkat et kendine amannnnn

Bugun yine cok sessizizzz... Bende dahil olmak uzere noldu bizeee nazar degdiiiii

Aaa bu aradaa dun cok guzel bi kolejden gorusmeye cagirildimmm yarin gidiyorum ins olumlu sonclanirr artik kendimi ogrencilerime, miniklerime ingilizce ogretmeye adamak istiyorum bu sekilde daha mutlu olacagima inaniyorum...

Bisuru cocugum olacak sinifimda onlarla cok mutlu olucam.....

çok sevindim tatlım senin adına inşallah gönlüne göre bir görüşme olur öğretmenim benim

Canım tekrar geçmiş olsun,Nasılsın ağrın sızın falan varmı?

Agrim yatarken cok yok ama kalkıp cok dolaşırsam oluyor kanamam neredeyse yok gibi canim

Evet perim mol olmaması guzel sonuc patolojiye gitmiş bakalım ne çıkacak su 7 hafta da neler çektim ben bilirim hep hevesim kursağımda kaldı ins bı sonrakinde Rabbim yaşatmaz bunları ama erken kaybettigim icin buna da şükür diyorum
hepinizi cok seviyorum canlarım ben cok İyiyim :119::119::119::119::119:

canım çok geçmiş olsun,,, umarım bu günleri unutturacak yeni bebeğin en kısa zamanda gelir

mutluuu bir sabahaaaaaaaa gunaydin olsunnnnnnn

hergunumuzzz aydinnnnnnn GUNLERIMIZ DUNLERIMIZDEN GUZEL ,SANSLI ,MUTLU VE HUZURLU OLSUNNNNNNNNNNNNNNnnnnnnnnnnn

allahima bin sukur 2 haftadan sonra dun sporumu yapmaya baslayabildmm
oncelikle yuce rabbim SAGLIGIMIZI elimizden almasinnnnn
bize verdigi tum uzuvlarimiz tumm organlarimiz icin binlerce tesekkur hamdolsun allahima ve hicbirinin eksikligini hicbirimize yasatmasin
kuyruk sokumumda olan oturup kalkarken olan agri harici baya iyiyimmm cok sukur
ama hep dikkatsiz hizli hareket etmemin sonucu bunlarrr
eee iste biz YENGECLERINDE bu sakarlligiii tarifsizdirrr

bunun haricinde kardescim bayramda yanimizda ondan mutluyum
bayram sonrasi donussssss
e zaten bende allah izin verirse eylul 14 de isbasi 1 yillik macera ve tatil bitiyoooo hayirlisi bakalimm

iste boyleeeeeee bu durumlarin yaattigi sessizlik var icimde belkide

herkesi opuyorum
herkesi seviyorum
veee
hepimizin hakkinda allah hayirlisini versin diye dua ediyorum hep
muckssssssssssssss

merhabaaa..

alyaam tekrar geçmiş olsun...bu son olsunn...kanamanın olmaması da iyidir herhalde..bugünler inşallah çabuk geçecek...

benim içim kıpır kıpır kocama kavuşcam diye...

perimm bol şansss oldu bence okul işi........bebeğim olsun öğretmeni de sen ol inş.... :114::114::114::114::114::114:

canım benim çok geçmiş olsun... inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde yaşarsın bu duyguyu canımm....

bişey sorucam :26: lütfen cevap verinn :44:

kızlar adetime 7-8 gün var. halsizlikle beraber çok hafif pembe bir akıntım geldi... 2 kez lavaboya gittim ikisinde de geldi az az...

acaba erken mi adet oluyorum yoksa başka bişey mii?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…