Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Dün elimden geldiğince hepinize dua ettim.Hemde isim isim söyledim.Allah ım kabul ettiği dualardan eylesin inşallah...Hatırladığım hepinizin adını söyledim.Ama Allahta biliyor kalbimi aklıma ilk gelen perim ve idilim oldu ve diğer kızlarıda söyleyerek dua ettim tabiki.Allah ım inşallah hepinizin gönlünden geçeni nasip eylesin...

baktim ama HAYIT ile ilgili ama ne bilimmmmmmm kullanmadim
getirttim turkiyeden kardesimle hayit ve caksir i amaa bu ay adet oldugumun ilk gununden bal-tarcin-corek yapmaya basliyayim dedimmm amannn bir mideme dokundu o aksam mahvoldumm onuda biraktim
o yuzden hayit a guvenemedim simdi midemi falan bozar agir gelir die
ama icimi
kaynamis 1 bardak suya 1 kasik hayit atilip agzi kapali 7 dak bekleyip iciliyomus

ya kizlar benimde bi sorum var
bu ay
kahverengilerim geldi sonrasinda ctesi gunu halamizda geldi ama ctesi pazar baya guldurguldur modunda hatta parca parca gibi sonra ptesi azaldi dun kahvernegiy ama ogun kahve camur gibi bitti hatta dun aksamustu duama ble yetisti abdestim falan normalde bayaa giderdi bu yani 5 gun ped koyardim kesin

bide sol tarafimda sanki kasikta agrim var gibi bu nedemek
yumurtluyo degilim heralde ama bu agri gibi sey ne ki
acaba kist falanmi var
ayyy
artik turkiyeye gidip doktor ellerine birakmak istiyorum kendimiiii
ama bu durumla ilgili bilgisi olan var mii

bende aynen isim isim etmeye çalıştımmmmmmmmmmmm
inşallah rabbim en kısa zamanda hepsine nasip eder aminnnnnnnnnnnnn

CANIMinn taa iciiii ikizlerimizin annecigiiiiiiii allah kabul etsinnnnnn insallahhhhh ikizlerimizi saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahhhhhhhhhhh
butunnnnn hepimizeee dogarken verdigi annelik duygusunu yasamamizi nasip etsin insallahhhhhhh
canimmmm benimmmmm allah razi olsunn
dualarin kabul bebislerin saglikli yuvan huzurlu ve mutlu olsun insallah cnmcmmmmmucksssss

canım benim ben klomen kullandığım ay öyle olmuştu .normalde 8. gün banyomu yapardım ama 5. falan benimde bitmişti.kistmi var falan dedim.ama doktor tertemiz bişeyin yok demişti:44:çok emindim kist olacağından halbuki.

Son düzenleme:
bende aynen isim isim etmeye çalıştımmmmmmmmmmmm
inşallah rabbim en kısa zamanda hepsine nasip eder aminnnnnnnnnnnnn

canimmmmmmm benimmmmmmm okull hemserimmmm tekirdag koftemmm benimmmmm
msj ini aldim cevap yazarken duygusal duygusal yanlis yere bastim ahanda bos msj gittiiiiiii simdide msj yollayamazsin didiiiiii :))))

canim benim
ALLAH razi olsunnnnn allahhhh iki bebisininde sansini bahtini acik etsin hep iyilerle iyiliklerle karsilastirsin yuce rabbim bebisleriniiiiiiii
allah agzininizin tadini daima balli etsinnn
allah razi olsun cnmmmm

AYY SEVIYORUM HEPINIZII yahuuuuuuuuuuu
simdikkk aglicukkkkkkkkkkk

bu arda kardesimden pis firca yedim sabahtan beri ilgilenmiyomusum onunla ideee
ben kacar bi kahve yapar artikkkkkk
optum siziii

ALLAHH HEPIMIZIN GONLUNUN MURADINI HAYIRLI ZAMANDA HAYIRLISIYLA VERSIN INSALAHHHHhhhhhhhhhhhhhhhhhh
AMIN

Allah senden razı olsun idilim.Amin inşallah.Seninde duaların kabul olur inşallah...
Cümlemizin gönlüne göre versin Rabbim en hayırlı zamanda inşallah sağlıkla sıhhatle.Amin...

hmsss pikisiiii
ama yumut agrisi gibide olmusmuyduki sennin??? bende kistten supheleniorumm bende kullandim gecen ay femara

ay
offffffffff
pufffffffffffffff
bogggggggggg
iykkkkkkk

MONUMMMM

zeytinyagli yaprak dolmasi ---yogurtttttt (yapraklar ozel siparisle geldi yazliktan habire sar sar bendee:))) (adi uzerinde kociscan sarmaaaaaaaa kurban olayimmmmm cehremeee eyyyyyyyyy nazli......diyeeee geyikde yapiyorum amaaaaa))))

sebzeli mantar sote
boll yesillikkkkkkkli salata

profiterol (kocise)
meyveli yogurt (bize)

meyveeeeeeeeeeeee

iste boyleeee
mucksssss

evt canım ağırmıştı sanki yumurtluyor gibi.benim adetimde geçmişti 4 mü bilmem kaç dedim.kesin kisttir die.bilemücümmm yaniii kuzum bende o şekil olmuştu.

ellerine sağlıkk canımcımm.sen böyle yemekeri sıralayınca ifatra ne yapsam die telaş sarıyo pöffff

Bal&Tarçın& Çörek otu mu? Annammmmmmm!!! Tadı düşünemedim bile:26: Soğan kürü ve incir kürü var bir de canım. Bir arkadaş incir kürünü epey yaptı işe de yaradı hatırladığım kadarı ile. En iyisi soğan kürü diyorlar ama mide kaldırmaz onu da yaauuww ::26::26:

Profiterol mü Bayılırımmmmm Pazartesi akşam iftara misafirim vardı, epey de yaptım ama yetmedi yauww Sadece 3 top yiyebildim. Eve gidip bir gaz yapsam mı acaba, sen yazınca acayip canım çekti

kuzum ben tarçınsız yedim.tadı öyle ıykkk denecek kadar değil.hatta benim hoşuma gitmişti.incir kürüde proklatini yükseltiyormuş.benim yüksekti zaten bilmeden bi ay içitim iice fırlatmıştım.soğan suyunuda burunu tutup hüpletmek lazım

Balım, ben hepsini ayrı ayr ıseverim ama 3ü bir arada hiç seveceğimi sanmıyorum. Profiterollll!!!!!!

bence bebek geliyoooooooooor

alyammm bitanemmm inan hep aklımdaydın çok merak ettim nasıl olduğunu.seni böyle güçlü gördüğüme çok sevindim canım arkadaşım Rabbim hayırlısını vermiştir buna inanıyorum ben.bende yaşadım aynı şeyleri ama hemen toparlandım ve çok şükür şu an meleğim benimle.senin meleğin de en kısa zamanda sağlıkla gelecek gör bak canım benim seni seviyorum,her zaman yanındayız kocaman öpüyorummmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…