- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #17.781
Dün elimden geldiğince hepinize dua ettim.Hemde isim isim söyledim.Allah ım kabul ettiği dualardan eylesin inşallah...Hatırladığım hepinizin adını söyledim.Ama Allahta biliyor kalbimi aklıma ilk gelen perim ve idilim oldu ve diğer kızlarıda söyleyerek dua ettim tabiki.Allah ım inşallah hepinizin gönlünden geçeni nasip eylesin...
Dün elimden geldiğince hepinize dua ettim.Hemde isim isim söyledim.Allah ım kabul ettiği dualardan eylesin inşallah...Hatırladığım hepinizin adını söyledim.Ama Allahta biliyor kalbimi aklıma ilk gelen perim ve idilim oldu ve diğer kızlarıda söyleyerek dua ettim tabiki.Allah ım inşallah hepinizin gönlünden geçeni nasip eylesin...
baktim ama HAYIT ile ilgili ama ne bilimmmmmmm kullanmadim
getirttim turkiyeden kardesimle hayit ve caksir i amaa bu ay adet oldugumun ilk gununden bal-tarcin-corek yapmaya basliyayim dedimmm amannn bir mideme dokundu o aksam mahvoldumm onuda biraktim
o yuzden hayit a guvenemedim simdi midemi falan bozar agir gelir die
ama icimi
kaynamis 1 bardak suya 1 kasik hayit atilip agzi kapali 7 dak bekleyip iciliyomus
ya kizlar benimde bi sorum var
bu ay
kahverengilerim geldi sonrasinda ctesi gunu halamizda geldi ama ctesi pazar baya guldurguldur modunda hatta parca parca gibi sonra ptesi azaldi dun kahvernegiy ama ogun kahve camur gibi bitti hatta dun aksamustu duama ble yetisti abdestim falan normalde bayaa giderdi bu yani 5 gun ped koyardim kesin
bide sol tarafimda sanki kasikta agrim var gibi bu nedemek
yumurtluyo degilim heralde ama bu agri gibi sey ne ki
acaba kist falanmi var
ayyy
artik turkiyeye gidip doktor ellerine birakmak istiyorum kendimiiii
ama bu durumla ilgili bilgisi olan var mii
bende aynen isim isim etmeye çalıştımmmmmmmmmmmm
inşallah rabbim en kısa zamanda hepsine nasip eder aminnnnnnnnnnnnn
bende aynen isim isim etmeye çalıştımmmmmmmmmmmm
inşallah rabbim en kısa zamanda hepsine nasip eder aminnnnnnnnnnnnn
CANIMinn taa iciiii ikizlerimizin annecigiiiiiiii allah kabul etsinnnnnn insallahhhhh ikizlerimizi saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahhhhhhhhhhh
butunnnnn hepimizeee dogarken verdigi annelik duygusunu yasamamizi nasip etsin insallahhhhhhh
canimmmm benimmmmm allah razi olsunn
dualarin kabul bebislerin saglikli yuvan huzurlu ve mutlu olsun insallah cnmcmmmmmucksssss
canım benim ben klomen kullandığım ay öyle olmuştu .normalde 8. gün banyomu yapardım ama 5. falan benimde bitmişti.kistmi var falan dedim.ama doktor tertemiz bişeyin yok demişti:44:çok emindim kist olacağından halbuki.
baktim ama HAYIT ile ilgili ama ne bilimmmmmmm kullanmadim
getirttim turkiyeden kardesimle hayit ve caksir i amaa bu ay adet oldugumun ilk gununden bal-tarcin-corek yapmaya basliyayim dedimmm amannn bir mideme dokundu o aksam mahvoldumm onuda biraktim
o yuzden hayit a guvenemedim simdi midemi falan bozar agir gelir die
ama icimi
kaynamis 1 bardak suya 1 kasik hayit atilip agzi kapali 7 dak bekleyip iciliyomus
ya kizlar benimde bi sorum var
bu ay
kahverengilerim geldi sonrasinda ctesi gunu halamizda geldi ama ctesi pazar baya guldurguldur modunda hatta parca parca gibi sonra ptesi azaldi dun kahvernegiy ama ogun kahve camur gibi bitti hatta dun aksamustu duama ble yetisti abdestim falan normalde bayaa giderdi bu yani 5 gun ped koyardim kesin
bide sol tarafimda sanki kasikta agrim var gibi bu nedemek
yumurtluyo degilim heralde ama bu agri gibi sey ne ki
acaba kist falanmi var
ayyy
artik turkiyeye gidip doktor ellerine birakmak istiyorum kendimiiii
ama bu durumla ilgili bilgisi olan var mii
hmsss pikisiiii
ama yumut agrisi gibide olmusmuyduki sennin??? bende kistten supheleniorumm bende kullandim gecen ay femara
ay
offffffffff
pufffffffffffffff
bogggggggggg
iykkkkkkk
MONUMMMM
zeytinyagli yaprak dolmasi ---yogurtttttt (yapraklar ozel siparisle geldi yazliktan habire sar sar bendee:))) (adi uzerinde kociscan sarmaaaaaaaa kurban olayimmmmm cehremeee eyyyyyyyyy nazli......diyeeee geyikde yapiyorum amaaaaa))))
sebzeli mantar sote
boll yesillikkkkkkkli salata
profiterol (kocise)
meyveli yogurt (bize)
meyveeeeeeeeeeeee
iste boyleeee
mucksssss
Bal&Tarçın& Çörek otu mu? Annammmmmmm!!! Tadı düşünemedim bile:26: Soğan kürü ve incir kürü var bir de canım. Bir arkadaş incir kürünü epey yaptı işe de yaradı hatırladığım kadarı ile. En iyisi soğan kürü diyorlar ama mide kaldırmaz onu da yaauuww ::26::26:
kuzum ben tarçınsız yedim.tadı öyle ıykkk denecek kadar değil.hatta benim hoşuma gitmişti.incir kürüde proklatini yükseltiyormuş.benim yüksekti zaten bilmeden bi ay içitim iice fırlatmıştım.soğan suyunuda burunu tutup hüpletmek lazım
Balım, ben hepsini ayrı ayr ıseverim ama 3ü bir arada hiç seveceğimi sanmıyorum. Profiterollll!!!!!!
3ü bir arada yemedim ikisi bi aradatarçınsızz...profiterol tarif istiyorummmmmmmmmmm.anoyyyy ağlama gönderem sana
Eki Görüntüle 489758
benim adetim hep +2, -2 şeklinde olurdu ama şu anda tam 8 gün var... :44: beyaz akıntıyla karışık pembemsi bişey geld 2 kez.. kasıklarım da çok hafif ağrıyo.. göğüslerim zaten çok fena laf bile az geliyo acısına...:2:
Kizlar destekleriniz icin Sagolun hepinizin msjini tek tek okudum.sizler dostsunuz ve herbi Msj da o samimiyet var
Dun öğrendiğimde cok üzüldüm cok ağladım ama saat 2 de gittiğimde ameliyata girdiğimde bile üzgün değildim nasip değilmiş zaten bı türlü kendimi anne gibi hissedememistim dogru düzgün kutlayamamistik bile.ins bir sonrakine daha farklı planlarım var mutluluğun tavanına vurucam ve daha cok keyfini yasayacağım ins.
Hatirlamiyorum ama ameliyattan sonra hemen görmek istemişim bebeği ama hiçbirşey görünmüyordu cok kan vardı kabın icinde
( Allah kimseye yaşatmasın böyle bir durumu ama 2 li test zamanı öğrenseydim daha cok üzülürdüm böylesi daha iyi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?