- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #17.761
canım benim çok geçmiş olsun... inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde yaşarsın bu duyguyu canımm....
bişey sorucam :26: lütfen cevap verinn:44:
kızlar adetime 7-8 gün var. halsizlikle beraber çok hafif pembe bir akıntım geldi... 2 kez lavaboya gittim ikisinde de geldi az az...
acaba erken mi adet oluyorum yoksa başka bişey mii?
Selam canimmm adetine 7-8 gun varsa muhtemelen bebisinin yerlesme kanamasi o pembe akinti boyle biliniyor eger normalde adet gununden once boyle birsey yasamiyorsan bu olumlu birsey bence genelde adete 1 hafta kala olur yerlesme kanamasi pembe veya kahverengi renkte. Adetten 2 hafta once bazi bayanlar yumurtlarken cok hafif kanama olabilir ama senin yumurtlaman gerceklesmistir coktan. Yerlesme kanamasindan 4-5 gun sonra idrar testi pozitif sonuc verebilir. Ben umitlendim senin adina ama bedenini en iyi sen tanirsin canim ins hakkinda hayirlisi neyse o olur
perim çok sağol... msjın beni duygulandırdı. canım ağlıyorum şu anda... hayatım boyunca hiç böyle olmamıştım.
benim adetim hep +2, -2 şeklinde olurdu ama şu anda tam 8 gün var... :44: beyaz akıntıyla karışık pembemsi bişey geld 2 kez.. kasıklarım da çok hafif ağrıyo.. göğüslerim zaten çok fena laf bile az geliyo acısına...:2:
inşallah erkenden adet olmuyorumdur perim... :18: çatlatma iğnesinden sonraki 13. günüm bugün :18:
Canim benim kiyamam sanaaayerlesme kanamasiyla ilgili baya bisiler okumustum akintiyla birlikte gorduklerini soyleyen bicok bayan var. bazen bir damla oluyor bazen daha yogun farketmiyor ama muhtemelen bebegin sana merhaba diyor canim burdayim annecim geldim diyor....
Soylediklerin bana sadece hamile oldugunu dusundurdu tatlim. Umarim yanilmam, oyle hissediyorumki bikac gun sonra mujdeyi vericeksin bize
perrriiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm mahfettin beni yaaaaaaa...............
inşallah canım inşallahhhh..................
inşallah erkenden adet olmuyorumdur............ :18: şu gözümden akan yaşların hatrına Rabbim kucağımızı bebişlerle doldursun inşallaaahhhh
Canim aminnnn insalllaahhhhh.......
Yumurtan catladiktan sonra kacinci gun adet oluyorsun tatlim genelde??
Sen genede cok kaptirma tatlim ins varsa supriz olsunnnn
ultrasonla kondu benimki bir dr laparoskopi istedi ne olduğunu anlamak için ama başka 2 dr buna gerek bile olmadığını yani aradakinin perde değil tamamen ayrı 2 rahim oldugunu söledi öle işte canım bir tedavisi yok deneme yanılma yöntemiyle gebe kalıcaksın dediler hamiş olduktan sonra sıkı takipbakalım hayırlısı
mrblar hatunlar nasılsınızzz:82::82:
Sağol balım iyiyiz sen nasılsın:))
iidiri canişşşşş.gel öpem seni
hayıtı sormuşsun .topikte kullanan olmadı canımcım.ama bi kaç gün önce idilga araştırma yapıyordu bununla ilgili diğer topiklerden
canım benim çok geçmiş olsun... inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde yaşarsın bu duyguyu canımm....
bişey sorucam :26: lütfen cevap verinn:44:
kızlar adetime 7-8 gün var. halsizlikle beraber çok hafif pembe bir akıntım geldi... 2 kez lavaboya gittim ikisinde de geldi az az...
acaba erken mi adet oluyorum yoksa başka bişey mii?
Canım inşallah vardır.Hemde ikizdir inşallah...Daha öncede sana çok dua etmiştim,inşallah tutmuştur yumoşlarda bebişler olmuştur.Birde ilişkiden sonra 12.gün ise kanda çıkar birkaç güne inşallah.Ben inanıyorum.Gelir inşallah Allah ın izniyle hayırlısıyla meleğin veya meleklerin inşallah...
Bizim diğer kızlardan kullananlar vardı bilmem hatırlar mısın. Naz85 aydınlattı beni de konuyla ilgili o da kullanmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?