Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

Selam canimmm adetine 7-8 gun varsa muhtemelen bebisinin yerlesme kanamasi o pembe akinti boyle biliniyor eger normalde adet gununden once boyle birsey yasamiyorsan bu olumlu birsey bence genelde adete 1 hafta kala olur yerlesme kanamasi pembe veya kahverengi renkte. Adetten 2 hafta once bazi bayanlar yumurtlarken cok hafif kanama olabilir ama senin yumurtlaman gerceklesmistir coktan. Yerlesme kanamasindan 4-5 gun sonra idrar testi pozitif sonuc verebilir. Ben umitlendim senin adina ama bedenini en iyi sen tanirsin canim ins hakkinda hayirlisi neyse o olur

perim çok sağol... msjın beni duygulandırdı. canım ağlıyorum şu anda... hayatım boyunca hiç böyle olmamıştım.

benim adetim hep +2, -2 şeklinde olurdu ama şu anda tam 8 gün var... :44: beyaz akıntıyla karışık pembemsi bişey geld 2 kez.. kasıklarım da çok hafif ağrıyo.. göğüslerim zaten çok fena laf bile az geliyo acısına... :2:

inşallah erkenden adet olmuyorumdur perim... :18: çatlatma iğnesinden sonraki 13. günüm bugün :18:

Canim benim kiyamam sanaaa yerlesme kanamasiyla ilgili baya bisiler okumustum akintiyla birlikte gorduklerini soyleyen bicok bayan var. bazen bir damla oluyor bazen daha yogun farketmiyor ama muhtemelen bebegin sana merhaba diyor canim burdayim annecim geldim diyor....

Soylediklerin bana sadece hamile oldugunu dusundurdu tatlim. Umarim yanilmam, oyle hissediyorumki bikac gun sonra mujdeyi vericeksin bize

perrriiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm mahfettin beni yaaaaaaa...............

inşallah canım inşallahhhh..................

inşallah erkenden adet olmuyorumdur............ :18: şu gözümden akan yaşların hatrına Rabbim kucağımızı bebişlerle doldursun inşallaaahhhh

Canim aminnnn insalllaahhhhh.......

Yumurtan catladiktan sonra kacinci gun adet oluyorsun tatlim genelde??

Sen genede cok kaptirma tatlim ins varsa supriz olsunnnn

herkezciklere güzel bir gün diliyorum...bizde sabak 9 dan beri elaktirik yoktuda gec girebildim..alyacımmm canım cok ama cok gecmiş olsun rabbim bir daha yasatmasın böle bişey tez zamanda bebişini kucagına aldıgın günlerde gelsin inş.seni seviyoruzz hemde cokk :)

Canim aminnnn insalllaahhhhh.......

Yumurtan catladiktan sonra kacinci gun adet oluyorsun tatlim genelde??

Sen genede cok kaptirma tatlim ins varsa supriz olsunnnn

bilmiyorum canım yumoş oluşuyor fakat çatlıyomu çatlamıyomu bilmiyorum..:44: ilk kez bu ay emin oldum çatladığına çünkü iğne oldum.. ama bugün iğne vurulalı 13. günüm.. iğneden 36 saat sonra ilişki oldu... ilişkiden sonra ki 12. gündeyim... :44::26:

kendimi kaptırmıyorum fakat hani ne olduğunu anlamaya çalışıp ona göre davranıyım diyorum.. çünkü bu ara hepimiz donuklaştık... inşallah en kısa zamanda topikçe hamiş patlaması yaşarızzz

Son düzenleme:

Anladım canım, Allah yüzümüze baksın inşşalh bize de bebekler nasip etsin. Biziçimizi ferah tutalım, Allah' tan dileyelim, vardır herşeyde bir hayır:)) Doktorun kim peki?

geçmiş olsun canım.Rabbim sana ve eşine sağlık versin inş.güçlü arkadaşım benim seviyorum seni:13:

Kızlar arkadaşlarımızn bazıları adet döngüsünü düzene sokmak için Hayit tohumu kullanıyorlardı. Göğsümdeki sancı için doktora gittiğimide bana Agnucaston diye bir ilaç verd idoktor 3 ay sürekli kullanmam için. Sonra bir arkadaşımdan öğrendim ki agnucaston da hayitin latince adından geliyormuş, yani hayit bitkisinin tohumuymuş o da, ama sadece kapsül hali.Ben de şimdi bu bitkinin kapsül halini kullanıyorum, agnucaston diye. Yumurta kalitesini artırıyormuş, adet öncesi göğüs şişmeleri, vs için de iyi geliyormuş. Eğer söylendiği gibiyse 2-3 ay sonra daha kaliteli (!) yumurlatalarım olacak diye inanmak istiyorum.Aranızda hayit veya agnucaston kullanan var mı?

iidiri canişşşşş.gel öpem seni

hayıtı sormuşsun .topikte kullanan olmadı canımcım.ama bi kaç gün önce idilga araştırma yapıyordu bununla ilgili diğer topiklerden

Bizim diğer kızlardan kullananlar vardı bilmem hatırlar mısın. Naz85 aydınlattı beni de konuyla ilgili o da kullanmıştı.

sana küstüm benim adımın yanına irkek yazmadınnnnnnnnnnnnnn
şimdi diyecen g... görmemişin bir oğlu olmuş...........he heeeeeeeee

Canım inşallah vardır.Hemde ikizdir inşallah...Daha öncede sana çok dua etmiştim,inşallah tutmuştur yumoşlarda bebişler olmuştur.Birde ilişkiden sonra 12.gün ise kanda çıkar birkaç güne inşallah.Ben inanıyorum.Gelir inşallah Allah ın izniyle hayırlısıyla meleğin veya meleklerin inşallah...

Rabbim razı olsun canım... hep ağlayasım var nedense gözlerim şiş

ettiğin dualar içinde çok sağol canım... inanın burdan aldığım desteği hep hissediyorum...

dün iftara misafirlerim vardı...

bi de küçük bi misafir... 15 günlük daha... Allahım onu kokladım kokladım... tam bi mucize... kulakları ceviz kadar... Rabbim inşallah bekleyen herkesle beraber bana da en kısa zamanda nasib eder inşallahhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…