Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
günaydın canlarımmm hayırlı bir gün olsun hepimiz için

dün doktora gittik kocişle bebişimizi görmeye,korkulu bekleyiş sonunda Allahıma binlerce kez şükürler olsun ki yavrumuzun iyi olduğunu gördük.kalbi gümbür gümbür atıyodu 2,1 cm olmuş miniğim benim.sonraki kontrol 1 ay sonra nası dayanıcam bilmiyorum Rabbim öncelikle burdaki arkadaşlarımın sonra da tüm bekleyen anne adaylarının yüzünü güldürsün,sağlıkla bu duyguları yaşatsın inşallah.sizi seviyorum...

ışılım çok sevindim çok şükür rabbime darısı bizlere inşallah
eylemim sevcanım sen nasılsın bebişlerin nasıl

ben de duydum bu ilacı forumdan...doktor verdiyse denenebilir o zaman...ben kendim almaya çekinmiştim. doktora gidemedim buara gerçi ben direk iğneden başlamıştım olaya...birde ilaç iç demedi :)

ışılııımmmmmmm allah nazarlardan korusuunnnn...
hemencecik geçiversin bir ay sana...banaysa ağırdan alabilir çünküü yarıınnn kocamın yanınaa gidiyoruuummmmm

şimdiden herkesin bayramını kutluyoruummmm....Allah herkese sevdikleriyle mutlu, huzurlu bir ömür versiinnnn...birde artık bebişlerimiz gelsiiinnnn...bayramları çoluk çocuk geçireliim.....şu kent reklamı mıydı yaşlı bir dede var beni bitiriyoo yaaa....HERŞEY GEÇİP GİDER GERİYE BİR TEK AİLEN KALIR.....

Canim ben cok İyiyim kendimi cok kaptirmamistim ki zaten yani Dr lar hep moralimi bozmuştu biliyorsun :))
neyse tatil sinrasi patlatıriz bı bebis daha :))
senin uç ay sonra mı olmuştu kuzum

Canim ben cok İyiyim kendimi cok kaptirmamistim ki zaten yani Dr lar hep moralimi bozmuştu biliyorsun :))
neyse tatil sinrasi patlatıriz bı bebis daha :))
senin uç ay sonra mı olmuştu kuzum

patlatırsınız tabi canım benimmmm
ben kürtajdan sonra 2 adet gördüm canım 3.yü görmeden geldi bebişim çok şükür,bide soğan kürü yaptım biliyosun onun etkisi büyük

ben kürtajdan sonra 2 adet gördüm canım 3.yü görmeden geldi bebişim çok şükür,bide soğan kürü yaptım biliyosun onun etkisi büyük

bende arkasından 1 adet gördüm 2. görmedim çok şükür
ama bendede tarçın çörekotu bal karışımının çok etkisi oldu
diye düşünüyorum
bunlar çok faydalı yaaaaaaaa

ballı çörek otu tarifini alayım kızlar
bayramdan sonra bana ballı çörek otu kocişe keçi boynuzuuuu sonra gelsin bebişim

bence bebek geliyoooooooooor

inşallah canıımmmm...........

günaydın herkeseee...........

alyacım canım Rabbim şifa versin... kendine çok dikkat et... bir ay sonra bilemedin iki ay sonra bebişin seninle inşallahhhh....

ışılllcımmm ne mutlu sana canım.... Rabbim yavrunun daha iyi günlerini görmenizi nasib etsin inşallahhh... darısı tez zamanda başımızaa....

asossss nasılsın canımm?

eylemsevcancım benimde bi kızım var inşallah Rabbim bana da bi erkek evlat verir seninki gibi inşallaahhh.... Rabbim size bağışlasın bebişinizii...

Son düzenleme:
canım arkadaşlarım günaydın :119::119::119::119:
hepinizi ayrı ayrı öpüyorum.
alyacım seni iyi ve umutlu gördüğüme çok sevindim
püfff, bayram tatili havasına girdim iyice, hiç çalışasım yok

Coscaz kiz burda kudurcaz ins sende dikkat et testleri yaptırdın demi meyveyi iyi yıka et e dikkat et

ballı çörek otu tarifini alayım kızlar
bayramdan sonra bana ballı çörek otu kocişe keçi boynuzuuuu sonra gelsin bebişim

Kiz sen adam olmican kaç kez tarif verdik sana:)))))

İnsallah canim kocise dicem bu kez daha iyisini yapalım

İyiyim canim cok şükür istediğimi yiyom keyif yapıyom ohhh:))

her defasında gözlerimi dolu dolu yapıyo o reklam.üzerimde aşırı bi duygusallık varşikayet maili atacam ne hakkınız varr dicemm bizi ağlatmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…