- 22 Mayıs 2012
- 2.023
- 104
- 163
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #17.801
Kızlar arkadaşlarımızn bazıları adet döngüsünü düzene sokmak için Hayit tohumu kullanıyorlardı. Göğsümdeki sancı için doktora gittiğimide bana Agnucaston diye bir ilaç verd idoktor 3 ay sürekli kullanmam için. Sonra bir arkadaşımdan öğrendim ki agnucaston da hayitin latince adından geliyormuş, yani hayit bitkisinin tohumuymuş o da, ama sadece kapsül hali.Ben de şimdi bu bitkinin kapsül halini kullanıyorum, agnucaston diye. Yumurta kalitesini artırıyormuş, adet öncesi göğüs şişmeleri, vs için de iyi geliyormuş. Eğer söylendiği gibiyse 2-3 ay sonra daha kaliteli (!)yumurlatalarım olacak diye inanmak istiyorum.Aranızda hayit veya agnucaston kullanan var mı?
ışılım çok sevindim çok şükür rabbime darısı bizlere inşallah
eylemim sevcanım sen nasılsın bebişlerin nasıl
alyammm bitanemmm inan hep aklımdaydın çok merak ettim nasıl olduğunu.seni böyle güçlü gördüğüme çok sevindim canım arkadaşım Rabbim hayırlısını vermiştir buna inanıyorum ben.bende yaşadım aynı şeyleri ama hemen toparlandım ve çok şükür şu an meleğim benimle.senin meleğin de en kısa zamanda sağlıkla gelecek gör bak canım benim seni seviyorum,her zaman yanındayız kocaman öpüyorummmmmmmm
Canim ben cok İyiyim kendimi cok kaptirmamistim ki zaten yani Dr lar hep moralimi bozmuştu biliyorsun :))
neyse tatil sinrasi patlatıriz bı bebis daha :))
senin uç ay sonra mı olmuştu kuzum
patlatırsınız tabi canım benimmmm
ben kürtajdan sonra 2 adet gördüm canım 3.yü görmeden geldi bebişim çok şükür,bide soğan kürü yaptım biliyosun onun etkisi büyük
bence bebek geliyoooooooooor
patlatırsınız tabi canım benimmmm
ben kürtajdan sonra 2 adet gördüm canım 3.yü görmeden geldi bebişim çok şükür,bide soğan kürü yaptım biliyosun onun etkisi büyük
ballı çörek otu tarifini alayım kızlar
bayramdan sonra bana ballı çörek otu kocişe keçi boynuzuuuusonra gelsin bebişim
inşallah canıımmmm...........
günaydın herkeseee...........
alyacım canım Rabbim şifa versin... kendine çok dikkat et... bir ay sonra bilemedin iki ay sonra bebişin seninle inşallahhhh....
ışılllcımmm ne mutlu sana canım.... Rabbim yavrunun daha iyi günlerini görmenizi nasib etsin inşallahhh...darısı tez zamanda başımızaa....
asossss nasılsın canımm?
eylemsevcancım benimde bi kızım var inşallah Rabbim bana da bi erkek evlat verir seninki gibi inşallaahhh....Rabbim size bağışlasın bebişinizii...
canım arkadaşlarım günaydın :119::119::119::119:
hepinizi ayrı ayrı öpüyorum.
alyacım seni iyi ve umutlu gördüğüme çok sevindim
püfff, bayram tatili havasına girdim iyice, hiç çalışasım yok
ben de duydum bu ilacı forumdan...doktor verdiyse denenebilir o zaman...ben kendim almaya çekinmiştim. doktora gidemedim buara gerçi ben direk iğneden başlamıştım olaya...birde ilaç iç demedi :)
ışılııımmmmmmm allah nazarlardan korusuunnnn...
hemencecik geçiversin bir ay sana...banaysa ağırdan alabilir çünküü yarıınnn kocamın yanınaa gidiyoruuummmmm
şimdiden herkesin bayramını kutluyoruummmm....Allah herkese sevdikleriyle mutlu, huzurlu bir ömür versiinnnn...birde artık bebişlerimiz gelsiiinnnn...bayramları çoluk çocuk geçireliim.....şu kent reklamı mıydı yaşlı bir dede var beni bitiriyoo yaaa....HERŞEY GEÇİP GİDER GERİYE BİR TEK AİLEN KALIR.....
Günaydın kizlarr
calisinn Leeeennnnben raporluyumm yyatıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?