Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

canım burda gezicek bi yer yok ya... kızımlada vakit geçiriyorum fakat hanımefendi günün büyük bir bölümünü arkadaşlarıyla dışarda geçiriyo.. şimdide dışarda mesela... gezsem bile ne yaparsam yapayım aklımın bi köşesinde oluyo sürekli...

inşallah canım... önerilerine uymaya çalışıcam...

slm kızlar
halamın selamı var. körolasıca bu saate kadar bekletti artık gelmez diyordum ama....
neyse zaten eşcazım garibim ben halanı bekliyorum hamilelik sürprizolur demişti. oda alıştı gayrı...:44:
bende alyam gibi bi tepkisizim bi durgunum hiç bişey hissetmedim. üzülmedimde. (bat 11 eylül) nasıl tarih ama
şimdi ne diyoruz...
SONUÇ NE OLURSA OLSUN YUMURTALARIMIZ SAOLSUN!!!

ballı çörek otu tarifini alayım kızlar
bayramdan sonra bana ballı çörek otu kocişe keçi boynuzuuuu sonra gelsin bebişim

valla aynen bende başlıycam asossum. o bebişler bizi vazgeçecek sanıyor ama bi gelsinler popişlerini ısırıcaz

hiç üzülme canım. bak battaş olduk. önümüzdeki ayda birlikte hamiş olur aynı gün doğururuz belki biri kız biri erkek olur kerteriz
üüüüffffff amma hayalperestim yaaa
yengeç miyim neyim

günaydın kızlaaarrrr nasılsınız bakemm hepimizede hayırlı cumalaaarrrr
PERİMİN
iş görüşmesi nasıl geçti acabaaa

Günaydın canlarımmmmmmmmmmm

Dünki iş görüşmem tam bi fiyaskoydu! Allahım millet deliye hasret ben akıllıya! Hiçmi düzgün bi iş teklifinde bulunulmaz bana artık gülüyorum.

Girdim görüşmeye bismillah derken ingilizce mülakat başladı. Bayan konuşuyor işte okulun sisteminden bahsetmeye başladı direk. Lafa şöyle girdi 'şimdi siz bu okulda ingilizce öğretmeni değilsiniz, sınıf öğretmenisiniz!' Nasıl yani? dedim. Şöyle, size bi sınıf veriyoruz o sınıfa matematik, tarih,sosyal bilgiler, biyoloji bütün dersleri İNGİLİZCE dilinde öğretiyorsunuz!

Höstt...

Nasıl yani? AMA ben ingilizce öğretmeniyim?! Matematiğin m sini bilmem. Çarpım tablosu bile bilmem. Senelerdir görmüyorum, kaldı ki kabiliyetim yoktur bu derslerde, bu yüzden dili seçtim.

Bayanın verdiği cevap. Onları da çalışır, öğrenirsiniz!

Onun yanında müdür kıvamında, şişman, çatallaşmış sesli (sigara sesli) bi amca, yaparsın hocam yaparsın, diyor.

Ben şok!!!

Haftanın 6 günü çalışıyorsun, her ders için ayrı plan program, kaldıki ben ingilizce öğretmeniyim kardeşim!

Herkesin uzmanlığı farklıdır, her branşın hocası ayrıdır. Bu insanlar eğitim alırken o dersi anlatabilme stratejilerini de öğrenirler dedim.

Bana ne dese beğenirsiniz, amann ingilizce two+two=four desin yeter!!!

Yok artık. Bu mu ? Bunun için mi okudum? Bunun için mi okudu o matematik, fen, tarih, sosyal bilgiler öğretmeni.

Sınıf öğretmenliğinden mezun değilimki ben!

Kısace yaptıkları şeyin adı BEDAVACILIK. Ucuz yoldan 8 dersi tek bi hocaya verdirmek çok cuzi bi maaşa! Eğitim kalitesini, öğrencileri düşünen yok. Okul değil ticarethane!

Kısacası, ben ingilizce öğretmeniyim ve başarılı olamayacağıma inandığım hiçbi işin içine girmem, sırf para kazanmak uğruna! Ben yapamam dedim.

Böyle bi sistem yokkkk. Çok kızgınım, bu okulu MEB'e şikayet etmeyi düşünüyorum.

Böyle geçti yani canlarım. Siz neler yapıyorsunuzz, özledim kocamannnnnnnnnn

bunlar dalgamı geçiyorrrrr
canım sakın orda çalışmaaaaaaa
senden kimbilir daha neler neler isterler
bizim bir arkadaşa gelen öğrencileride kayıt edeceksin demişler
yuh yaniiiiiiiiiiii
canım kpss ye çalışıp girsen
çokmu yüksek puan gerekiyor
eşimde kimya öğretmeni
90 altına inmiyor ondan atanamıyor
şimdilik bir kurumda memur olarak çalışıyor
naapsınnnnnnnnnn
sizindemi çok yüksek?

Resmen dalga geçiyorlar canım. Ya girmek istemiyorum KPSS 'ye özelde kendimi denemek istedim. Gerçekten hayatım boyunca bu işi mi yapıcam emin değilim çünkü, mezun olduğum bölümden başka işlerde çok daha iyi şartlarda ve iyi maaşlarda çalışabilirim o yüzden KPSS' ye girip kendimi tutsak etmek istemiyorum şuan için. Bu ülkede öğretmenlerin değerini bi kez daha anladım dün. İşte devlete girmeden önce bunları görmekti niyetim sonradan başarısız ve mutsuz olmamak adına. Çok güzel şeyler gördüm gerçekten

Son düzenleme:

benim eşim neleri denedi garibim baktı özelde ölümmmm gibi çalışmakkkkkkkk
kocam çok tecrübeli canımmmmmmmmmmm
baktı olmuyor şimdi devlette memur naapsın memurluğa bile razı 2.700 maaşı var
ama öğretmenlik hep içinde ukte kalııyor her sene hazırlanıp giriyıor
hatta sırf atanabilmek için açıköğretimden edebiyat okuyor seneye ordan mezun imşallah daha düşük puanlarla atanıyorlar
o yüzden garibim tekrar okuyor sırf devlete atnabilmek adına anla işte yani canımmmmmmm

yanlış anlama maaşı düşükte memurluğa bile razı demedim yani
maaşı çok yğksek bende memurum 1700 alıyorum
o sözleşmeli kurumda kit kadrosunda ondan yani o maaşı bile gözü görmüyor demek istedim

İçimde kalıcak bi tarafını bırakmadılar be canım. Bu işin manevi kısmını düşünen yok, okullar ticarethaneye dönmüş, herkes en ucuzundan en fazla işi yaptırabilme derdinde. Eşin özel ders felan versin mis gibi maaşı var ne güzel.

bende diyorum arada belki öyle mutlu olur diye bari özel ders ver diyorum
millette istiyor bizim çocuklarımıza ders versin diyorlar
bu sefer de diyor ki iyi de diyor bu devlet bizi atamaya atamaya
bildiklerimide unuttum ders verecek halmi kaldı diyor
devlet bizi bitirdi diyor
haklı adamım bizi tamamen faydasız işe yaramaz boş inşanlar haile getirdi bu devlet diyor
32 yaşındayım hayatıma halen istediğim yönü veremedim
daha halen hayatım youluna girmedi diyor
şimdiye öğretmen olsaydım bir kaç sene sonra müdürlük müfettişlik yolum açılacaktı
ama şimdi atansam bütün o haklarımda gitti diyor 10 yıl öğretmen olma şartı varmış
en son yaş sınırıda 40 mış kocam öğretmen olsa bile artık yükselme şansı yok
bizdeki sistem böyle malesef canım hayırlısı artık ne diyelim
gene maaşlarımız var çok şükür ben artık ona şükrediyorum

kızlar bilgisayara bişey oldu kendi kendine bi aşagı bi yukarı hareket ediyo perim bi senin yazdıklarını okuyabildim oda yarım yarım böyle edepsiz eğitimciler yüzünden ne hale geliyo ülke adam öğretmen olduğunu unutup işi harbi ticarete dökmüş.. canım arkadaşlarım öğleden sonra çıkıyoruz yola işe gelmem büyük ihtimalle kafa izni sizleri çok özlüycem hepiniz kendinize çok iyi bakın hayırlı bayramlar ara ara kocişin telden girmeye çalışıırım ama okuyamıyorum onun teldende bakcaz artık bi çaresine sizleri çok seviyorum

hayırlı yolculuklar tatlımmmmmmmmmm
sağ sağlim git dön inşallah gülümmmmmmmmmmmmm
Allaha emanet olllllllll

Dün yoktum hastanedeydim.Çarşamba günü eve gidince sürekli kusma,ishal,ateş,inanılmaz baş ağrısı ile sabahı zor ettim.Sabah kalktım buraya acile geldim,devlet ve ünv.hast.biliyorsunuz malum.Burda çalışsakta aslında tercih etmemek gerekiyor.Tekrar burdakiler kendi dr uma yönlendirdi oraya gittik.Kan ver,tahlil felan derken acilde 1-2 saat serum verdiler.Öğleden sonrada eve geçtim.Bugünde mecburen işbaşı.İdare ediyorum,bakalım çok şükür.Bebişler iyilermiş teyzeleri binlerce kez şükürler olsun.Biz ikiz oldukları için ikili test yaptıramamıştık,üçlü test için kan verdik bir de.İnşallah temiz çıkar sonuçlarımız hepimizin.İnşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi.Bu arada benim içimde hep biri kız umudu vardı ya,o da tam olarak belli oldu teyzeleri.İkisi de erkekmiş.Maşallah diyelim bebişlerimize.Bizde durumlar böyle şimdilik...

Darısıda sizlere,tüm isteyenlere olsun.Tekrar tekrar söylüyorum,hep dua ediyorum.İnşallah kabul olur...

ikisidemi erkekmişşşşşşşşş
maşallahhhhhhhhh yavrularaaaaaaaa
hayırlı uğurlu olsun annecikleriiiii
aman dikkat et kendinede bebişede
özelde değilsen rapor al tatlım
aman sakın ihmal etmeeeeeee
çalışma boşver
hiç bişey bebişlerinden önemli değillllllll
tatlımmmmmmmm

maşallah yakışıklılara diyelim o zaman annesi çok sevindim sağlıkla gelsinler dünyaya inşallah
çok geçmiş olsun bitanem dikkat et kendine
tatlım yakışıklılar tek yumurtamı çift yumurta ikizimiydi ben orayı kaçırdım

Son düzenleme:
Sağolasın canım benim.Allah ım bağışlasın hepimizin yavrusunu anne ve babalarına.Kamudayım ama,şirkete bağlı sözleşmeli olarak.Rapor konusunda pek sorun yıkmıyor alınca.Ama bayram dönüşü 3 günü alacağım inşallah hayırlısıyla.Canım sen en son ne zaman gittim dr a?Bebişin kaç gr?Kaç cm?Hani senle aynıyız ya oyüzden soruyorum.Birde benim kan değerlerim çok düşmüş,hap verdi dr.

Amin cümlemizin ki teyzesi inşallah.Teşekkür ederim.Kaanım nasıl?Canım çift yumurta ikizleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…