- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #17.881
canım çok geçmiş olsun...
ama çok sevindim ikisinin de erkek olduğuna.. inşşalahhh sağlıkla doğarlar... sende kendine dikkat et canım. yerim ben onları yaaa. maşşallahhhh
yaaaa kızlar fena halde başım ağrıyor nasıl geçirebilirim ben bunu yahuuuu püffff
ilk aylarıma döndüm midemde bulamaya başladı tam geçmiş derken bunada püffff
Canım geçmiş olsun,bende dün baş ağrısından başımı kaldıramadım.Çok dayanamadığımda 1 kere 1 tane parol içmiştim.Dr umu aramıştım 1 tane parol veya minosept iç demişti mecburen içmiştim...Allah şifasını versin,geçer inşallah bir an önce ağrın ve bulantın...
Teşekkür ederim canım benim.Rabbim en kısa ve en hayırlı zamanda sana da yaşatsın inşallah.Sağlıkla sıhhatle tamamına erdirsin Allah ım bu sefer inşallah...
kızlar slm,bikac gundur ızınlıydım..kötü bikac gün gecrdım doktorum ense olcumu yaptıgında fazla dedı hasta olma(kalp yada zekasıyla ilgili) rıskı yuksek dedı bole gıderse almalıyız dedı cok kotuydumama daha sonra bızı uzmana sevk ettı ultrason uzmanı hersey normal dedı,ıcımız rahat etsın dıye baska bı doktora daha gıttık o da cok sukur normal dedı,ömrumuzden omur gıttı..kendı doktorum daha sonra hatasını anladı,olabılır dıo arada yanlıs olcumler benı sınır ettı..2li test verdım,bayramdan snra cıkcak ınsallah hersey yolunda cıkar dua edın lutfen..smdılık ıcım azda olsa rahatladı ama ınsallah testten snra tamamen rahatlarım..bende doktorumu deıstırcem baska bı doktora gıtcem artık..allah hepimizin gonlune gore versın ınsallah..
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bitanişkolarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
arkidişlerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
dostlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
napıyorsunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
kızlar slm,bikac gundur ızınlıydım..kötü bikac gün gecrdım doktorum ense olcumu yaptıgında fazla dedı hasta olma(kalp yada zekasıyla ilgili) rıskı yuksek dedı bole gıderse almalıyız dedı cok kotuydumama daha sonra bızı uzmana sevk ettı ultrason uzmanı hersey normal dedı,ıcımız rahat etsın dıye baska bı doktora daha gıttık o da cok sukur normal dedı,ömrumuzden omur gıttı..kendı doktorum daha sonra hatasını anladı,olabılır dıo arada yanlıs olcumler benı sınır ettı..2li test verdım,bayramdan snra cıkcak ınsallah hersey yolunda cıkar dua edın lutfen..smdılık ıcım azda olsa rahatladı ama ınsallah testten snra tamamen rahatlarım..bende doktorumu deıstırcem baska bı doktora gıtcem artık..allah hepimizin gonlune gore versın ınsallah..
cnmm benimm ayyyy omrunden omur gitmistir bebisede stres bak goruyomusun doktor hatasii
ama olsunnnn sonuc iyi ya allaha sukur cnmmmmmm
ayy herkesi ozluyorum amaa kardescimde oluncaa kiziyooo onla ilgilenmiorum dieeee:))))))
GUNUN MONUSUUU
adana (ev yapimi ) (marketten aliyosunuz direk firina atiyosunuz)(bayasiiii pratikk:)))
sebzeli bulgur pilavi
sebzeli MANTAR SOTE
( BNU TAVSIYE EDIYORUM) ( tencereye hafif rnede seklinde rondolanmis sogan zeytin yag koy hafif tkirdasin uzerine havuc-boll biber koyun en son mantarida atinn istege bagli tavukta olabbiliyo ama ben sadece sebzeli yapiyorum )(pistikten sonra kendi suyuyla pisiyo bolllll baharat (tuz-karabib-kirmizi bib-kimyon-nane-kekik....)
sonra isterseniz az suy ama kaynak su ilave edebilirsiniz cok guzel oluyooo tavsiye edilirrr
yogurtlu havucccc
bolll yesillik salatasiiiiiii
yogurt-kefir-domates suyu
tatliiii
kakolu cikolatali kekkkkkkkkkk
muckssssssssssssssssssssss
PERIMMMMMMM cnmmm mutfakta yapamaz oldukk ozledim seniiiiii
AYBICEMMMMMMM monum sanaaaa cnmin iciiiiii
VITOSSSSSSSSSSSSS sinsirellamm altta gordummm okuma okuma direk yazzz cnmmmmm ozledikkkk tatilcannnn mucksss
KAANIMIZIN ANNESIIIIIIIIIIIIII mucksssssss
agr kesici icersen minosetin pPLUS OLMAYANINI ic cnmmmmmmmm
bide kendine
papatya cayi-melisa cayi yap icc bide dusa gir cnmmmmmm basagrin icinnnnn
birde sakaklarina kaslarin bittigi yere israet parmaklarinla bastirrrr ama aciyana kadar sonra cek bastir cekkkk
OPTUM SENIII
HERKESI OPUYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
ALLAHA EMANETT OLALAIM INSALLAHH
CUMA MUBAREK GUNDE YUCE RABBIM hepimizin hayirli dileklerini hayirli zamanda versin insallahhhhh
kızlar vallaaaaaaa geçmişiiii oku okuuuuuuu bitiremedimmmmmmmm ondannnn bir yerde bıraktımmmmmmmmmmmmmmm..egeerrrrrrr atladıgımm birseyyy varsaaaaaaa affedinnnnnnnnnnnnnn...
denize giriyoruzz işteeeeeeeee sabah ve aksammm öğlen evdeyim çıkmıyorumm dısarııı..kızımızdaaa artıkkk pıtp ıttt atmak yerine pıtır pıtır yapıyoooooooo yirimm onuuu..az daha büyüsünn tekmelerine şahit olmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmm...
dana gibiyimmmmmmmmmmmm denize bikinimle giriyorummmmmmmmmmmmmmmm
kızımıdaaa yüzdürüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..şıpır şıpırrr ilerdee korkmasın diye hop hop hoppp diyprum onaaaaaa
eee anlatın bakalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
guzel gune gunaydinnnnnnnnnnnnnnn
gunumuz aydinnn cmamiz hayirli haftasonumuz BAYRAMLI veeeeeeeeeeeeeee hergunumuzz seker tadinda olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn
muckssssssssssss
cnmmmmmmmmmmmm sevindimmmmmmm prenslerinnnnnnnnnnnnnnnnnn insallahhh uzunn omurlu saglikli mutlu basariliiiiiiiiii olsunnnnnn yollari hep acikk olsun cnmm benimmm
kisimmm evde baksana cicek gibi olucaksinnnnnnn 3 erkgin var artik seninnnnnnnnnnnn allah nazarlardan saklasinnn
ESİnİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM canım dünüşümm geçmiş olsunnnnnnnnnnn cok dikkattt edinn kenidinzeeeeeeeeeeeeeeeeeee valaaaaaaaaaaaaaa öpüyorummmmm
PERİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM canummmmmmmm esmer şekerimmmmmmmmmmmmmm salla gitsinn bu ayıı aşk ayınızz olsunnnnnnnnnnnnnnnn,,,,olcakk bebişimmm olcakk ama uğraştırcak bu sıpammmm benimmmmmmmm yirimm onuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nazlı bebeğimmmmmmmmmmmmm
ALYACIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM canımmm hakkında hayırlısıııı valla ne desemm ne yazsammmm senin üzüntünü geçirsinnn cok üzüldümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm,Allahımm hemencecikkk saglıklı bir bebişşşşle senin yüzünü gfüldürsünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
PiİDİŞKOMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM kızzzz becerikli hatunummmmmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsınızzzz popoşş iyileştii tamammenn dimiiiii,çanakkaladen geçtimde seni andımm vallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
MEHMETDERYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA annammm ikizleriminnn annesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii şehzadeee validesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....ohhhhhhhh kabarr ortalardaaaa valide sultanım diyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
POJOUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM pontirikk böcerikimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nerelerdesinnnnnnnnnnnnnnnnn kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
PENDERİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM allahın izniyle hiçbirsycik kalmıcakkkkkkkkkkkkkkk bebişindeeeeeeeeeeee sen hiç meraklanmaaaaaaaaaaaaaa içini ferah tutttttttttttttttttttttttttttttttttttt....o doktorunuda değiştirr hakkatennnnnnnnnnnnn tamamm doktorun hersyi didiklemesi iyideee..daha tam kesin değilken zart diyeee insanın sinirlerini altüst etmesii hiç iyi birsy değilllllllllllllllllllllllllllllllllllll..sıkma canınııı hiçbirsycşk yokmuşş bakk ne güzelllllllllllllllllllllllllllllllllll
cnmm benimm ayyyy omrunden omur gitmistir bebisede stres bak goruyomusun doktor hatasii
ama olsunnnn sonuc iyi ya allaha sukur cnmmmmmm
ayy herkesi ozluyorum amaa kardescimde oluncaa kiziyooo onla ilgilenmiorum dieeee:))))))
GUNUN MONUSUUU
adana (ev yapimi ) (marketten aliyosunuz direk firina atiyosunuz)(bayasiiii pratikk:)))
sebzeli bulgur pilavi
sebzeli MANTAR SOTE
( BNU TAVSIYE EDIYORUM) ( tencereye hafif rnede seklinde rondolanmis sogan zeytin yag koy hafif tkirdasin uzerine havuc-boll biber koyun en son mantarida atinn istege bagli tavukta olabbiliyo ama ben sadece sebzeli yapiyorum )(pistikten sonra kendi suyuyla pisiyo bolllll baharat (tuz-karabib-kirmizi bib-kimyon-nane-kekik....)
sonra isterseniz az suy ama kaynak su ilave edebilirsiniz cok guzel oluyooo tavsiye edilirrr
yogurtlu havucccc
bolll yesillik salatasiiiiiii
yogurt-kefir-domates suyu
tatliiii
kakolu cikolatali kekkkkkkkkkk
muckssssssssssssssssssssss
PERIMMMMMMM cnmmm mutfakta yapamaz oldukk ozledim seniiiiii
AYBICEMMMMMMM monum sanaaaa cnmin iciiiiii
VITOSSSSSSSSSSSSS sinsirellamm altta gordummm okuma okuma direk yazzz cnmmmmm ozledikkkk tatilcannnn mucksss
KAANIMIZIN ANNESIIIIIIIIIIIIII mucksssssss
agr kesici icersen minosetin pPLUS OLMAYANINI ic cnmmmmmmmm
bide kendine
papatya cayi-melisa cayi yap icc bide dusa gir cnmmmmmm basagrin icinnnnn
birde sakaklarina kaslarin bittigi yere israet parmaklarinla bastirrrr ama aciyana kadar sonra cek bastir cekkkk
OPTUM SENIII
HERKESI OPUYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
ALLAHA EMANETT OLALAIM INSALLAHH
CUMA MUBAREK GUNDE YUCE RABBIM hepimizin hayirli dileklerini hayirli zamanda versin insallahhhhh
Selaminkooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?