Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Teşekkür ederim canım benim.Darısı da sana olsun inşallah en hayırlı zamanda.Allah ım sağlıkla sıhhatle nasip eylesin inşallah...

canım çok geçmiş olsun...

ama çok sevindim ikisinin de erkek olduğuna.. inşşalahhh sağlıkla doğarlar... sende kendine dikkat et canım. yerim ben onları yaaa. maşşallahhhh

Canım geçmiş olsun,bende dün baş ağrısından başımı kaldıramadım.Çok dayanamadığımda 1 kere 1 tane parol içmiştim.Dr umu aramıştım 1 tane parol veya minosept iç demişti mecburen içmiştim...Allah şifasını versin,geçer inşallah bir an önce ağrın ve bulantın...

yaaaa kızlar fena halde başım ağrıyor nasıl geçirebilirim ben bunu yahuuuu püffff
ilk aylarıma döndüm midemde bulamaya başladı tam geçmiş derken bunada püffff

sağol tatlım inşallah hap atmaya gerek kalmadan geçer dayanabildiğim kadar dayancam bakalım
şu mesai bitsede evime gitsem yatsammm ohhhhh daha ne isterimki

kızlar slm,bikac gundur ızınlıydım..kötü bikac gün gecrdım doktorum ense olcumu yaptıgında fazla dedı hasta olma(kalp yada zekasıyla ilgili) rıskı yuksek dedı bole gıderse almalıyız dedı cok kotuydum ama daha sonra bızı uzmana sevk ettı ultrason uzmanı hersey normal dedı,ıcımız rahat etsın dıye baska bı doktora daha gıttık o da cok sukur normal dedı,ömrumuzden omur gıttı..kendı doktorum daha sonra hatasını anladı,olabılır dıo arada yanlıs olcumler benı sınır ettı..2li test verdım,bayramdan snra cıkcak ınsallah hersey yolunda cıkar dua edın lutfen..smdılık ıcım azda olsa rahatladı ama ınsallah testten snra tamamen rahatlarım..bende doktorumu deıstırcem baska bı doktora gıtcem artık..allah hepimizin gonlune gore versın ınsallah..

guzel gune gunaydinnnnnnnnnnnnnnn
gunumuz aydinnn cmamiz hayirli haftasonumuz BAYRAMLI veeeeeeeeeeeeeee hergunumuzz seker tadinda olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn
muckssssssssssss

Teşekkür ederim canım benim.Rabbim en kısa ve en hayırlı zamanda sana da yaşatsın inşallah.Sağlıkla sıhhatle tamamına erdirsin Allah ım bu sefer inşallah...

cnmmmmmmmmmmmm sevindimmmmmmm prenslerinnnnnnnnnnnnnnnnnn insallahhh uzunn omurlu saglikli mutlu basariliiiiiiiiii olsunnnnnn yollari hep acikk olsun cnmm benimmm
kisimmm evde baksana cicek gibi olucaksinnnnnnn 3 erkgin var artik seninnnnnnnnnnnn allah nazarlardan saklasinnn

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bitanişkolarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

arkidişlerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

dostlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

napıyorsunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

ayyy canım benim yaaa sıkam canını herşey güzel çıkacak inşallah bak gör
evet doktorunuda değiştir bence hani insan bikez daha ölçer böyle birşeyi söylemeden ayıp ayıp günah

oyyyyy dünürüm hoşgeldin kuzum özledim valla iyiyiz ne olsun sen napıyorsun fıstık nasıl

cnmm benimm ayyyy omrunden omur gitmistir bebisede stres bak goruyomusun doktor hatasii
ama olsunnnn sonuc iyi ya allaha sukur cnmmmmmm

ayy herkesi ozluyorum amaa kardescimde oluncaa kiziyooo onla ilgilenmiorum dieeee:))))))

GUNUN MONUSUUU

adana (ev yapimi ) (marketten aliyosunuz direk firina atiyosunuz)(bayasiiii pratikk:)))
sebzeli bulgur pilavi

sebzeli MANTAR SOTE
( BNU TAVSIYE EDIYORUM) ( tencereye hafif rnede seklinde rondolanmis sogan zeytin yag koy hafif tkirdasin uzerine havuc-boll biber koyun en son mantarida atinn istege bagli tavukta olabbiliyo ama ben sadece sebzeli yapiyorum )(pistikten sonra kendi suyuyla pisiyo bolllll baharat (tuz-karabib-kirmizi bib-kimyon-nane-kekik....)
sonra isterseniz az suy ama kaynak su ilave edebilirsiniz cok guzel oluyooo tavsiye edilirrr

yogurtlu havucccc
bolll yesillik salatasiiiiiii
yogurt-kefir-domates suyu

tatliiii
kakolu cikolatali kekkkkkkkkkk

muckssssssssssssssssssssss

PERIMMMMMMM cnmmm mutfakta yapamaz oldukk ozledim seniiiiii
AYBICEMMMMMMM monum sanaaaa cnmin iciiiiii

VITOSSSSSSSSSSSSS sinsirellamm altta gordummm okuma okuma direk yazzz cnmmmmm ozledikkkk tatilcannnn mucksss

KAANIMIZIN ANNESIIIIIIIIIIIIII mucksssssss
agr kesici icersen minosetin pPLUS OLMAYANINI ic cnmmmmmmmm
bide kendine
papatya cayi-melisa cayi yap icc bide dusa gir cnmmmmmm basagrin icinnnnn
birde sakaklarina kaslarin bittigi yere israet parmaklarinla bastirrrr ama aciyana kadar sonra cek bastir cekkkk

OPTUM SENIII

HERKESI OPUYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

ALLAHA EMANETT OLALAIM INSALLAHH
CUMA MUBAREK GUNDE YUCE RABBIM hepimizin hayirli dileklerini hayirli zamanda versin insallahhhhh

ayyy evet içeyim o çaylardan alıp hiç aklıma gelmemişti çok sağol bidanemmm

ESİnİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM canım dünüşümm geçmiş olsunnnnnnnnnnn cok dikkattt edinn kenidinzeeeeeeeeeeeeeeeeeee valaaaaaaaaaaaaaa öpüyorummmmm

PERİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM canummmmmmmm esmer şekerimmmmmmmmmmmmmm salla gitsinn bu ayıı aşk ayınızz olsunnnnnnnnnnnnnnnn,,,,olcakk bebişimmm olcakk ama uğraştırcak bu sıpammmm benimmmmmmmm yirimm onuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nazlı bebeğimmmmmmmmmmmmm

ALYACIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM canımmm hakkında hayırlısıııı valla ne desemm ne yazsammmm senin üzüntünü geçirsinnn cok üzüldümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm,Allahımm hemencecikkk saglıklı bir bebişşşşle senin yüzünü gfüldürsünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

PiİDİŞKOMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM kızzzz becerikli hatunummmmmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsınızzzz popoşş iyileştii tamammenn dimiiiii,çanakkaladen geçtimde seni andımm vallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

MEHMETDERYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA annammm ikizleriminnn annesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii şehzadeee validesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....ohhhhhhhh kabarr ortalardaaaa valide sultanım diyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

POJOUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM pontirikk böcerikimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nerelerdesinnnnnnnnnnnnnnnnn kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

PENDERİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM allahın izniyle hiçbirsycik kalmıcakkkkkkkkkkkkkkk bebişindeeeeeeeeeeee sen hiç meraklanmaaaaaaaaaaaaaa içini ferah tutttttttttttttttttttttttttttttttttttt....o doktorunuda değiştirr hakkatennnnnnnnnnnnn tamamm doktorun hersyi didiklemesi iyideee..daha tam kesin değilken zart diyeee insanın sinirlerini altüst etmesii hiç iyi birsy değilllllllllllllllllllllllllllllllllllll..sıkma canınııı hiçbirsycşk yokmuşş bakk ne güzelllllllllllllllllllllllllllllllllll

kızlar vallaaaaaaa geçmişiiii oku okuuuuuuu bitiremedimmmmmmmm ondannnn bir yerde bıraktımmmmmmmmmmmmmmm..egeerrrrrrr atladıgımm birseyyy varsaaaaaaa affedinnnnnnnnnnnnnn...

denize giriyoruzz işteeeeeeeee sabah ve aksammm öğlen evdeyim çıkmıyorumm dısarııı..kızımızdaaa artıkkk pıtp ıttt atmak yerine pıtır pıtır yapıyoooooooo yirimm onuuu..az daha büyüsünn tekmelerine şahit olmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmm...
dana gibiyimmmmmmmmmmmm denize bikinimle giriyorummmmmmmmmmmmmmmm

kızımıdaaa yüzdürüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..şıpır şıpırrr ilerdee korkmasın diye hop hop hoppp diyprum onaaaaaa

eee anlatın bakalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ohhh sefanız olsun tatlım çok açılmayın haa yüzerken allah korusun deniz kızları gelmiş diye kaçırırlar falan mazallahhhhh

Amin canım,inşallah.Allah razı olsun.Darısı da sana olsun inşallah...Rabbim gönlüne göre verir inşallah en hayırlı en kısa zamanda...

Canım benim,sağolasın.Senin kız topiğin pamuk prensesi oldu artık tek kız olarak.Maşallah ona...

hay o doktorların ben....
geçmiş olsun canım

bu ne enerji yaw. bu neyin kafası ? ben okurken nefes nefese kaldım...maaaaaşallllah.
menü çok güzel vallahi mantarı kesin yapıyorum.(eee nede olsa yengeçsin en hamaratından)

aleykümkoooooooo

Son düzenleme:
Selam millet kaç gündür giremedim annem hasta hastanede yatıyoo kulagını duyma yetisini kaybetmiş şeker hastalıgı yüzünden neyseki iyi şimdi canım sıkkındı ama düzeldim artıkın bide gurbetteyim yanında degilim ya işte ondan insan görmeyince bi tuhaf oluyoo ama şimdi çok şükür iyi bi kulagı duymayacak ama olsun yanımızda olsun da varsın bi kulagı duymasın...

Sizler ne yapanız herkesi çok çok öpüyorum iyi bayramlar kızgınlar aşüfteler öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzzz ve yaladık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…