Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

canım benim çok çok geçmiş olsun tatlımmmmmmmmmmm kendine çok dikkat et kıyamam sana ve oğluşlarımızaaaaaaaaaa ayy demek ikiside erkekkk ooyyyy abi olucaklarrrr demekkkk kızının abisi olurlar tatlımmmm Ne güzel yaaa canım benimmmm inş üçlü sonuçların da sorunsuz çıkıcak inanıyorummmm kendine dikkat ett canımın içiiiiiiiiiii

Asosumm iyi tatiller bebişimmmmmmmmm bizi unutma heeeeeeeeeeeeeeee

:119: :119: :118: :118:

Göbüşüne Kelebeği Konan Annelerimiz

eerdgn Hamileee

beyazz_35 Hamileee

Alya35 Hamileee

isilisil38 Hamileee

enderfts Hamileee

eylemsevcan Hamileee Erkeğimiz geliyorrrr

mehmetderya Hamileee Topigimizin ikiz erkekleri geliyyoooooooorrrrrr

ADDD83 Hamileee

Vitaminc Hamileee Topiğimizin minik prensesi geliyooorrrrrrrrrr

Alpellaaa Hamileee

Zeytinnn Hamileee Topiğimizin ilk bebeğinin cinsiyeti belli olduuu. ERKEK çekirdek geliyooorrrr

Sonesinti Hamileee Topiğimizin prensi geliyorrrrrrrrrrrrrrr

Candost17 Hamileee

Ümitle kelebeğini bekleyen Anne Adaylarımız

Bojou: Bat(asıca): 10 Agustos

İdilga NOBATT: 12 Ağustos

Perisoko NOBAT: 20 Ağustos

Aybice NOBAT: 27 Temmuz

Deragun NOBAT: 28 Temmuz (Gecikebilir.)

19asos03 NOBAT: 24 Ağustos

eliz117 NOBAT: 28 Ağustos

meessttrraa NOBAT: 1 Ağustos

wishper NOBAT: 4 Agustos.

Hafzak NOBAT: Dön desem, seviyoruz seni, gel desem?

seyzen NOBAT: 11 Eylül

**Medmus: İnşallah bu ay tüp bebek yaptırıcak

SLOGAN: Sonuç ne olursa olsun, yumurtalarımız sağolsun !!!!!

Teşekkür ederim bebeğim,inşallah iyi olur.Darısı da sana olsun inşallah en hayırlı ve en kısa zamanda inşallah ÇİFTER ÇİFTER NASİP ETSİN Rabbim sana ve tüm isteyenlere...

Bu arada sende iş konusunda sıkma canını.Bir kapıyı kapatan Allah ım diğerini açar inşallah.Hakkında en hayırlısı olsun...

canım ben en son 10 Ağustos cuma günü gittim
97 mm olmuştu aşşağı yukarı 10 cm yani
ama gramını bilmiyom yazmıyor ultrason kağıdında
bana kan testi falan yapmadı onu bilmiyom canım
seninle tarihlerimiz aynı ama canım seninkiler ikiz ya
az daha küçük olabilirler ikizlerin gelişimi az daha küçük
seyrediyormuş önemli değil yani

yazmışısın çok şükürrrrrrrrrrrrrr
bu arada rüyan bana çıktı canım çok sevineceğim haberimi aldım
oğluşumun haberini
inşallah bende bu ay bir rüya görürümde
senin hamiş haberinde arkadan gelirrrrrrrrrrrr
canımın içiiiiiiiiiiiiiii

günaydınlarrrrr kızlarrrr artık nerdeyse kimse girmio gibi azıcık kalmıs topik giren bi kac kişiyide ben tanımıorum yenilerden sanırım vitamin hanım nerelerde uzun zamandır yok perimde seyrek girio idilgam bi görünüp bi kayboluo noliii yaaa ösledim 10,11,15 kişi oldugumuz günleri yavvv

vitaminciğim sevgili dünürüm tatilde geri kalanlarda dediğin gibi eskisi gibi değil bayram telaşı ramazan sıcaklar derken böyle dağıldık
havalar soğusun toplaşırız inşallah

mehmet derya geçmiş olsun canımcım dikkat et kendine ve bebişlerine.maşaallah kuzucuklarına

perim iş görüşmen ii geçmemiş .salla yaa .kafana göre olmadıktan sonra bencede hiç yanaşma.

benim nobat 29 ağustos.gerçi üç aydır hep gecikiyor.hayırlısı.kuzum sen regli olmadın dımı?

Evet canım, mutlu olmam gerek işimde.

Tmm yazıyorum tatlım. Yok ben henüz olmadım ama bomba gibi şişim bugün yarın olurum bebekim

Özledim seni

herkese günaydın kızlar
geçmişi okuyordum eylemcim.aman rahatınızı bozmayın. bu ülkede en son yapılacak iş öğretmenlik. benim 9 yıl oldu eşimin 7. doğudada batıdada çalıştık. kadroluyuz bide amaaaaa okuldan gelip hergün lanet okuyoruz sisteminede, müdürünedeeeeee, öğrencisinedeeeee, maaaneviyatınadaaaaa....... sakın rahatınızı bozmayın canım. mevcut işlerinizde kariyer planı yapın aman haaaa.
bende bu sene adalete kayıt yaptırıp yatay dikey bişeyler yapıcam avukatlığı zorlıycam.
yaniii çocukta yapıcam kariyerde....
perim bence sende başka alanlara yönel öğretmenlik çok yıpratıcı. senin branşın uygun çooook güzel işler bulursun inşallah

Evet canım, mutlu olmam gerek işimde.

Tmm yazıyorum tatlım. Yok ben henüz olmadım ama bomba gibi şişim bugün yarın olurum bebekim

Özledim seni

ii bakalım canımcım
bende özledimseni balım.
pidille senin üzerinde bi durgunluk var.inş bayram sonrası herkes bomba gibi döner.

Günaydın canlarım :118::118::118::118::118:
perim hayırlısı olsun balim bosver otur evinde sağlam kafayla düşünüp oyle ise gir derim acele etme sonra guzel bı ısı kaçırırsan üzülürsün acele ettim diye
bi insanın sevdiği işi yapması cok onemli bende istediğim ise 27 yasımda ulaşabildim cok şükür Allahım pişman etmesin verdigimiz kararlar yüzünden hayirlisiyla kazasiz belasiz emekli olmayı nasip etsin hemsirelikten 3 yılda 10 yıl yaslandım resmen(
mehmet deryam kuzucuklarina maşallah canim iki erkek ne tatlı ve canavar olacaklar :))) yirim onları
pericim bide yeni bat 15 Eylül diye tahmin ediyorum gecikmezse ins

öğle arası kardeşimden fırsat buldum hemen size koştum.. deryam ikiside oğluşmuş hayırlısı..ayrıca geçmiş olsun bebişim
perim evet liistede dee düzen şart 24 ağustos benim bat..

öğle arası kardeşimden fırsat buldum hemen size koştum.. deryam ikiside oğluşmuş hayırlısı..ayrıca geçmiş olsun bebişim

Asosum gelmez insallah batasican:))
gule gule git gez eğlen ve don yuvana

yaaaa kızlar fena halde başım ağrıyor nasıl geçirebilirim ben bunu yahuuuu püffff
ilk aylarıma döndüm midemde bulamaya başladı tam geçmiş derken bunada püffff

Son düzenleme:

canım çok geçmiş olsun...

ama çok sevindim ikisinin de erkek olduğuna.. inşşalahhh sağlıkla doğarlar... sende kendine dikkat et canım. yerim ben onları yaaa. maşşallahhhh

periii hakkında hayırlısı olsun canım... inşşallahh gönlüne göre bi yer bulursun

kızlar ben çok kötü bi şekilde gece sancılandım. öyle böyle değil. dün tam başlamamıştı adetim gece başladı. ağrı kesici içtimde biraz rahatladım..

benim hiç sancım olmazdı. acaba klomen veya iğnenin etkisi olabilir mi ki? :26::44:

seyzen canımmm bizim bu bebişler pek bi nazlı çıktılar... gelecekler ama ne zaman?

asoscum iyi tatilller canım...

Teşekkür ederim canım.Darısı da sana olsun inşallah en hayırlı zamanda sağlıkla sıhhatle inşallah...

Teşekkür ederim canım benim.Rabbim en kısa ve en hayırlı zamanda sana da yaşatsın inşallah.Sağlıkla sıhhatle tamamına erdirsin Allah ım bu sefer inşallah...

Çok saol canım benim.Darısı da sana olsun inşallah hayırlısı ile.Rabbim gönlünüzden geçeni verir inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…