- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #17.861
Dün yoktum hastanedeydim.Çarşamba günü eve gidince sürekli kusma,ishal,ateş,inanılmaz baş ağrısı ile sabahı zor ettim.Sabah kalktım buraya acile geldim,devlet ve ünv.hast.biliyorsunuz malum.Burda çalışsakta aslında tercih etmemek gerekiyor.Tekrar burdakiler kendi dr uma yönlendirdi oraya gittik.Kan ver,tahlil felan derken acilde 1-2 saat serum verdiler.Öğleden sonrada eve geçtim.Bugünde mecburen işbaşı.İdare ediyorum,bakalım çok şükür.Bebişler iyilermiş teyzeleri binlerce kez şükürler olsun.Biz ikiz oldukları için ikili test yaptıramamıştık,üçlü test için kan verdik bir de.İnşallah temiz çıkar sonuçlarımız hepimizin.İnşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi.Bu arada benim içimde hep biri kız umudu vardı ya,o da tam olarak belli oldu teyzeleri.İkisi de erkekmiş.Maşallah diyelim bebişlerimize.Bizde durumlar böyle şimdilik...
Darısıda sizlere,tüm isteyenlere olsun.Tekrar tekrar söylüyorum,hep dua ediyorum.İnşallah kabul olur...
canım benim çok çok geçmiş olsun tatlımmmmmmmmmmm kendine çok dikkat et kıyamam sana ve oğluşlarımızaaaaaaaaaa ayy demek ikiside erkekkk ooyyyy abi olucaklarrrr demekkkk kızının abisi olurlar tatlımmmmNe güzel yaaa canım benimmmm inş üçlü sonuçların da sorunsuz çıkıcak inanıyorummmm kendine dikkat ett canımın içiiiiiiiiiii
Asosumm iyi tatiller bebişimmmmmmmmm bizi unutma heeeeeeeeeeeeeeee
Sağolasın canım benim.Allah ım bağışlasın hepimizin yavrusunu anne ve babalarına.Kamudayım ama,şirkete bağlı sözleşmeli olarak.Rapor konusunda pek sorun yıkmıyor alınca.Ama bayram dönüşü 3 günü alacağım inşallah hayırlısıyla.Canım sen en son ne zaman gittim dr a?Bebişin kaç gr?Kaç cm?Hani senle aynıyız ya oyüzden soruyorum.Birde benim kan değerlerim çok düşmüş,hap verdi dr.
günaydınlarrrrr kızlarrrr artık nerdeyse kimse girmio gibi azıcık kalmıs topik giren bi kac kişiyide ben tanımıorum yenilerden sanırım vitamin hanım nerelerde uzun zamandır yok perimde seyrek girio idilgam bi görünüp bi kayboluo noliii yaaa ösledim 10,11,15 kişi oldugumuz günleri yavvv
mehmet derya geçmiş olsun canımcım dikkat et kendine ve bebişlerine.maşaallah kuzucuklarına
perim iş görüşmen ii geçmemiş .salla yaa .kafana göre olmadıktan sonra bencede hiç yanaşma.
benim nobat 29 ağustos.gerçi üç aydır hep gecikiyor.hayırlısı.kuzum sen regli olmadın dımı?
bende diyorum arada belki öyle mutlu olur diye bari özel ders ver diyorum
millette istiyor bizim çocuklarımıza ders versin diyorlar
bu sefer de diyor ki iyi de diyor bu devlet bizi atamaya atamaya
bildiklerimide unuttum ders verecek halmi kaldı diyor
devlet bizi bitirdi diyor
haklı adamım bizi tamamen faydasız işe yaramaz boş inşanlar haile getirdi bu devlet diyor
32 yaşındayım hayatıma halen istediğim yönü veremedim
daha halen hayatım youluna girmedi diyor
şimdiye öğretmen olsaydım bir kaç sene sonra müdürlük müfettişlik yolum açılacaktı
ama şimdi atansam bütün o haklarımda gitti diyor 10 yıl öğretmen olma şartı varmış
en son yaş sınırıda 40 mış kocam öğretmen olsa bile artık yükselme şansı yok
bizdeki sistem böyle malesef canım hayırlısı artık ne diyelim
gene maaşlarımız var çok şükür ben artık ona şükrediyorum
Evet canım, mutlu olmam gerek işimde.
Tmm yazıyorum tatlım. Yok ben henüz olmadım ama bomba gibi şişim bugün yarın olurum bebekim
Özledim seni
öğle arası kardeşimden fırsat buldum hemen size koştum.. deryam ikiside oğluşmuş hayırlısı..ayrıca geçmiş olsun bebişim
perim evet liistede dee düzen şart24 ağustos benim bat..
Dün yoktum hastanedeydim.Çarşamba günü eve gidince sürekli kusma,ishal,ateş,inanılmaz baş ağrısı ile sabahı zor ettim.Sabah kalktım buraya acile geldim,devlet ve ünv.hast.biliyorsunuz malum.Burda çalışsakta aslında tercih etmemek gerekiyor.Tekrar burdakiler kendi dr uma yönlendirdi oraya gittik.Kan ver,tahlil felan derken acilde 1-2 saat serum verdiler.Öğleden sonrada eve geçtim.Bugünde mecburen işbaşı.İdare ediyorum,bakalım çok şükür.Bebişler iyilermiş teyzeleri binlerce kez şükürler olsun.Biz ikiz oldukları için ikili test yaptıramamıştık,üçlü test için kan verdik bir de.İnşallah temiz çıkar sonuçlarımız hepimizin.İnşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi.Bu arada benim içimde hep biri kız umudu vardı ya,o da tam olarak belli oldu teyzeleri.İkisi de erkekmiş.Maşallah diyelim bebişlerimize.Bizde durumlar böyle şimdilik...
Darısıda sizlere,tüm isteyenlere olsun.Tekrar tekrar söylüyorum,hep dua ediyorum.İnşallah kabul olur...
mehmet derya geçmiş olsun canımcım dikkat et kendine ve bebişlerine.maşaallah kuzucuklarına
perim iş görüşmen ii geçmemiş .salla yaa .kafana göre olmadıktan sonra bencede hiç yanaşma.
benim nobat 29 ağustos.gerçi üç aydır hep gecikiyor.hayırlısı.kuzum sen regli olmadın dımı?
Günaydın canlarım :118::118::118::118::118:
perim hayırlısı olsun balim bosver otur evinde sağlam kafayla düşünüp oyle ise gir derim acele etme sonra guzel bı ısı kaçırırsan üzülürsün acele ettim diye
bi insanın sevdiği işi yapması cok onemli bende istediğim ise 27 yasımda ulaşabildim cok şükür Allahım pişman etmesin verdigimiz kararlar yüzünden hayirlisiyla kazasiz belasiz emekli olmayı nasip etsin hemsirelikten 3 yılda 10 yıl yaslandım resmen(
mehmet deryam kuzucuklarina maşallah canim iki erkek ne tatlı ve canavar olacaklar :))) yirim onları
pericim bide yeni bat 15 Eylül diye tahmin ediyorum gecikmezse ins
öğle arası kardeşimden fırsat buldum hemen size koştum.. deryam ikiside oğluşmuş hayırlısı..ayrıca geçmiş olsun bebişim
perim evet liistede dee düzen şart24 ağustos benim bat..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?