- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #17.901
Selam millet kaç gündür giremedim annem hasta hastanede yatıyoo kulagını duyma yetisini kaybetmiş şeker hastalıgı yüzünden neyseki iyi şimdi canım sıkkındı ama düzeldim artıkın bide gurbetteyim yanında degilim ya işte ondan insan görmeyince bi tuhaf oluyoo ama şimdi çok şükür iyi bi kulagı duymayacak ama olsun yanımızda olsun da varsın bi kulagı duymasın...
Sizler ne yapanız herkesi çok çok öpüyorum iyi bayramlar kızgınlar aşüfteler öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzzz ve yaladık
Canlarimmm gunooosss
Iyi bayramlar simdidennn seker tadinda bi bayram diliyorum canlarimmm
Eee kambersiz dugun olurmuuu halamda geldi bayrama 1 gun kalaaa hahhahah
öncelikle hepinizin bayramını kutluyorum harika güzel haberlerle dolu istediğiniz gibi bir bayram geçirmenizi diliyorum. hepinizi çok özledim topiğe girmemek için inanın tutuyorum kendimi ama bu soyutlanma bana çok iyi geldi kızlar çok daha iyiyim artık daha mutluyum hepinizi çok ama çok öpüyorum kendinize çok iyi bakın..
perim adımı listeden silmediğin için ayrıca teşekkür ederim canım benimmmm
öncelikle hepinizin bayramını kutluyorum harika güzel haberlerle dolu istediğiniz gibi bir bayram geçirmenizi diliyorum. hepinizi çok özledim topiğe girmemek için inanın tutuyorum kendimi ama bu soyutlanma bana çok iyi geldi kızlar çok daha iyiyim artık daha mutluyum hepinizi çok ama çok öpüyorum kendinize çok iyi bakın..
perim adımı listeden silmediğin için ayrıca teşekkür ederim canım benimmmm
canım çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun şeker önemli bir hastalık bununla birlikte etkilenen ordganların takibi çok önemli düzenli olarak göz ve böbrek muayenesi olsun.bizimde geçmiş olsun dileklerimizi ilet lütfenSelam millet kaç gündür giremedim annem hasta hastanede yatıyoo kulagını duyma yetisini kaybetmiş şeker hastalıgı yüzünden neyseki iyi şimdi canım sıkkındı ama düzeldim artıkın bide gurbetteyim yanında degilim ya işte ondan insan görmeyince bi tuhaf oluyoo ama şimdi çok şükür iyi bi kulagı duymayacak ama olsun yanımızda olsun da varsın bi kulagı duymasın...
Sizler ne yapanız herkesi çok çok öpüyorum iyi bayramlar kızgınlar aşüfteler öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzzz ve yaladık
kızlar slm,bikac gundur ızınlıydım..kötü bikac gün gecrdım doktorum ense olcumu yaptıgında fazla dedı hasta olma(kalp yada zekasıyla ilgili) rıskı yuksek dedı bole gıderse almalıyız dedı cok kotuydumama daha sonra bızı uzmana sevk ettı ultrason uzmanı hersey normal dedı,ıcımız rahat etsın dıye baska bı doktora daha gıttık o da cok sukur normal dedı,ömrumuzden omur gıttı..kendı doktorum daha sonra hatasını anladı,olabılır dıo arada yanlıs olcumler benı sınır ettı..2li test verdım,bayramdan snra cıkcak ınsallah hersey yolunda cıkar dua edın lutfen..smdılık ıcım azda olsa rahatladı ama ınsallah testten snra tamamen rahatlarım..bende doktorumu deıstırcem baska bı doktora gıtcem artık..allah hepimizin gonlune gore versın ınsallah..[/
sonucun güzel ççıkması çok sevindirici bebem Allah bir daha yaşatmasın bebeğini sana ve eşine bağışlasın
kızlar slm,bikac gundur ızınlıydım..kötü bikac gün gecrdım doktorum ense olcumu yaptıgında fazla dedı hasta olma(kalp yada zekasıyla ilgili) rıskı yuksek dedı bole gıderse almalıyız dedı cok kotuydumama daha sonra bızı uzmana sevk ettı ultrason uzmanı hersey normal dedı,ıcımız rahat etsın dıye baska bı doktora daha gıttık o da cok sukur normal dedı,ömrumuzden omur gıttı..kendı doktorum daha sonra hatasını anladı,olabılır dıo arada yanlıs olcumler benı sınır ettı..2li test verdım,bayramdan snra cıkcak ınsallah hersey yolunda cıkar dua edın lutfen..smdılık ıcım azda olsa rahatladı ama ınsallah testten snra tamamen rahatlarım..bende doktorumu deıstırcem baska bı doktora gıtcem artık..allah hepimizin gonlune gore versın ınsallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?