Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

Canim benimm cok gecmis olsun annecigineeee Allah dermansiz dert vermesin bitanemmm azcik daha bagirarak konusursunuz anneciginlee seker hastaligi iyi bakildiginda en uzun yasatan hastalikk cunku bu hastalik sayesinde cok saglikli besleniliyor bizde de irsi seker. Com ozledm seni cok opuyorum bebekimmm

Canlarimmm gunooosss

Iyi bayramlar simdidennn seker tadinda bi bayram diliyorum canlarimmm

Eee kambersiz dugun olurmuuu halamda geldi bayrama 1 gun kalaaa hahhahah

Canlarimmm gunooosss

Iyi bayramlar simdidennn seker tadinda bi bayram diliyorum canlarimmm

Eee kambersiz dugun olurmuuu halamda geldi bayrama 1 gun kalaaa hahhahah

selamlaaar herkese

herkes dedim de nerde millet yaw :44:

pericim teşekkürler. sanada güzel bi bayram dilerim şimdiden.

halanla ilgili duygularımı hiç yazmıyım yoksa kk yı kapatırlar Allah muhafaza

ama az kaldı hissediyorum fallarımızda açıldı. muradımıza ereceeeeez hayırlısıyla

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

IYIIIIIIIIIII BAYRAMLARRRRRRRRRRRRrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrRRRRRRRRRRRRR

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

Her şeyin gönlünüzce olacağı nice mutlu bayramlar diliyorum.İnşallah seneye bugünlere hayırlısıyla hepimiz bebeklerimizle çocuklarımızla sağlıkla sıhhatle gireriz...

Hepinizi ve minik bebişlerinizi öpüyorum.Kendinize iyi bakın.İYİ BAYRAMLAR...

Hepinize hayirli bayramlaaaar canim arkadaslarim cok ozledim hepinizi bu arada gecen ay 28 inde hasta olmustum ve dun aksam pembemsi bir leke geldi seffaf bir akinti ile karisik ama suanda bise yok kocisin telden yaziyorum gecmisi okuyamadim kusura bakmayin ara ara girip yazicam hepinizi kocman

mutlu mutttlluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

güzel miii güzellllllllllllllllllllllllllllll bir bayram diliyorummmmmmmmmmmmmmm sizlere kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

daha nice bebişliii bayramlar geçiririzzzzzzzzzzzzzzzz inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

herkese hayırlı bayramlar... :119::119::119:

inşallahh gelecek ramazan bayramında bebişlerimiz 2-3 aylık olurlar... mis gibi koklarız onları...

bayram şekerlerimiz bizimmm....

öncelikle hepinizin bayramını kutluyorum harika güzel haberlerle dolu istediğiniz gibi bir bayram geçirmenizi diliyorum. hepinizi çok özledim topiğe girmemek için inanın tutuyorum kendimi ama bu soyutlanma bana çok iyi geldi kızlar çok daha iyiyim artık daha mutluyum hepinizi çok ama çok öpüyorum kendinize çok iyi bakın..
perim adımı listeden silmediğin için ayrıca teşekkür ederim canım benimmmm

biraz geç kaldım amaaa, herkese sevdikleriyle kutlu mutlu geçen güzeeeel bir bayram dileriiim

aaaa ismini görmek çok güzel canım. iyi olmana sevindim. daha da iyi ve çoook mutlu olursun inşallah. iyi bayramlaaaar

herkesin bayramı kutlu olsun kızlar..daha nice bayramlara çocuklarınız eşleriniz ve ailenizle..her ne kadar pek giremesemde siteye açtığım her an sizleri mutlaka takip ediyorum

kızcanlarımmmmmmmmmmmmmm nerelerdesunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

herbiriciğiniz bir yere tatile kaçtıı demüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

kuzum hoşgelldin nolur kendini soyutlama bak bende daha once herşeyi bırakıp gitmiştim ama kızlar bırakmadı ve desteklerini hiç esirgemedi sağolsunlar ve sonrasında şöyle bir karar aldım ; siteye artık bebeek sohbeti için değil kızlarlla vakit geçirmek için gireceğim. zaten olması gereken tüm tedavileri görmüştüm yapmam gereken tek şey stresi azaltmakktı ve bunndan 1 ay sonra bebeğim geldi.tam hamileliğin zor dönemini bitirmiştim ki bebeğim beni bırakıp gitti ama yine de buradayım ve burda olduğum için çok şanslıyım diye düşünüyorum bebeğim beni bırakıp gitse de bana moral veren arkadaşlarım var ve beni çevremdeki hiç kimse bu kadar anlamıyor.ben bu moralle birlikte yılmıyorum ve bir sonraki cimcimemi bekliyorum
ve burdaki herkesi seviyorummm

canım çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun şeker önemli bir hastalık bununla birlikte etkilenen ordganların takibi çok önemli düzenli olarak göz ve böbrek muayenesi olsun.bizimde geçmiş olsun dileklerimizi ilet lütfen

Hepinize sağlıklı,mutlu,huzurlu,başarılı,bebişli ve gönlünüzce geçireceğiniz nice güzel günler diliyorum canlarım...

Adoşum geçmiş olsun.Allah ım annene ve tüm hastalarımıza acil şifalar versin inşallah...

günaydın kızlar nasılsınız?tatili bitirdik malesef işe başladık yeniden bayramda kocişle arkadaşlarla tatile gittik gezdik eğlendik ama çok yorulmuşum dinlenmek istiyorummmmm

ADOŞUMMM geçmiş olsun bitanem üzüldüm annene,Allah başınızdan eksik etmesin canım başka dert vermesin inşallahhh.benim babamda da var şeker hastalığı,çok dikkat gerektiren bi hastalık Rabbim korusun ailelerimizi

HAFZAKIM özledik seni bebişim ama sen iyi ol yeter ki biz bekleriz seni

canım benimm çok geçmiş olsun bitanem sinir oluyorum böyle doktorlara ya nasıl korkutuyolar insanı çok şükür normal çıkmış canım inşallah testler de normal çıkacak sen stres yapma penderimm sonucu alır almaz yaz bize de...çok öpüyorum sizi canımmm

kızlar günaydın...
herkesin bayramının iyi geçmiş olmasını diliyorum.
benimki kabus gibiydi.

arefe günü kontrole gittik, bebeğimizin kalp atışlarını duyacaktık. doktor baktı baktı ve KOCAMAN BİR SESSİZLİK... !!! bebeğimin kalp atışları yoktu. kese büyümüş, içindeki ikinci kese (yolk sacı) da büyümüş ve olması gerekenden daha büyükmüş. buna rağmen bebek 2mm de kalmış ve büyümemiş, kalbi de atmıyordu. bir hafta daha bekleyip bir şans verelim fakat fazla ümitlenmeyin dedi. bazen geç gelişim olabiliyor fakat yolk sacının normalden büyük olması iyiye işaret değil dedi. bir hafta sonra da değişen birşey yoksa almak zorunda kalacağız dedi. iki sebepten dolayı olurmuuş. birincisi bebeğe kan akışı sağlanamadığında, ki bu durumda bende kan pıhtılaşma problemi olabilirmiş. ikincisi de kaliteli bir döllenme olmaması ve bebeğin genetiğinin bozuk olması sebebiyle... fakat çoğu gebeliklerde bu problemler olmasa dahi açıklanamayan sebeplerden dolayı bu durum ortaya çıkarmış.

başka bir doktora gittim o da aynı ölçümleri yaptı, aynı şeyleri söyledi. bu doktor da vücudun zaten bunu kabul etmeyeceğini ve düşükle adet kanaması gibi atacağını söyledi. fakat fazla beklemek de benim sağlığımı tehlikeye atarmış.

öğleden sonra başka bir doktora daha gideceğim. o da büyük ihtimalle aynı şeyleri söyleyecek ve bebeğin alınmasıyla ilgili planlar yapılacak, belki de bugün alınacak.

çok üzüldük, çok ağladık, kalp atışı duymaya güle oynaya gittik ve çok büyük bir hayal kırıklığı yaşadık. anlatılır gibi bir acı değil. allahım kimsenin başına vermesin...

hayırlısı böyleymiş...

nerdesiniz?? size çok ihtiyacım var kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…