Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
perdoğanım bitanem çok geçmiş olsun herşein hayırlısı rabbim güzel sabır güç kuvvet versin inşallah inan çok üzüldüm
bu arada tekrardan geçmiş bayramımız mübarek olsun

hiç üzülme inşallah en kısa zamanda Rabbim yeniden bebiş hayallaerrini başlatsın inşallah
gülümmmmmmmmmmmmmm
Allahım yüzünü güldürsün artık hiç üzmesin inşallah canımın içiiiiiiiii

ışılım..eylemim.. deryam nasılsınız bakem.. ben iyiyim buıgün başladım işe ve yarın mens günüm bakalım hayırlısı bayramın 1. günü gecesi pembemsi bi lekelenmem oldu sonra bi daha bişey gelmedi bakalım hayırlısı pazartesiye kadar olmazsam test yaparım

İyiyiz canım çok şükür.Başımda 2 gündür bir ağrı var,o geçse daha iyi olacağım ama.Buna da şükürler olsun...Hadi bakalım inşallah hayırlısı neyse hakkında o olsun.İnşallah güzel haberlerini alırız bir an önce...

ay hadi inşallahhh hamişsindir asosumm topiğimizin çok ihtiyacı var,kış kış hala kış kışşşşşşşşşşş

bende iyiyim canım kontrol için gün sayıyorum her zamanki gibi

Canım 3'lü test yaptırdın mı sen?

ama sonucum cuma günü çıkacak bakalım hayırlısı
inşallahhhhhhhhh iyi sonuçla dönerim hastanedennnnnn
dua ediver canımcım sen yaptırdınmı?

iyiyiz tatlişkommmm çok iyiyiz çok şükür
3 lü test sonucum iyi çıkarsa dahada iyi olucaz inşallah gülümmmmmmmm
inşallah lekelenmen bebiş yerleşmesidir gıııııı

eylemim aybicem inşallah hadi hayırlısı..tatile gidemiycez hamileysem ama hiiiiççç önemi yok otururum ben evimdee

Ay inşallah canım benim...Bende geçen Perşembe vermiştim kan.Normalde pazartesi günü çıkar dediler ama bayram tatilinden dolayı çarşamba demişlerdi.Dünde hiç halim yoktu.Hastanede baya uzak çalıştığım yere.Bugün 4 gibi çıkabilirsem gidip sonucu alıp göstereceğim inşallah.Sonuçlar iyi çıkar umarım.Ben zaten 2'li yaptıramamıştım ikiz oldukları için.Hayırlısı bakalım.Allah ım korktuğumuza uğratmasın inşallah...

peri nerde yaaaaaaaaaaa
yeni dikkatimi çekti
o ve idilga nereye kayboldu
anaaa
idilga iş başı yapacaktı
ondan bağlantısı kesildi heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…