Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
selamlar herkese..

hamiş olmak istiyorum artık yaa... inşallah bu ay son olur ve o hala denen cadı 9 ay gelemez...

asosumm inşallah hamişsindir canım... çok ihtiyacımız var taze hamiş haberinee.... müjdeni bekliyorum canımm...

Selam kızlar...herkes uzatmıştır tatili ondandır sessizlik...

perdoğanım Allah önce sabır versin...sonra sağlıklı evlatlar versin sana en yakın zamanda inşallah...herkesin dediği gibi hamile kalabildiğini bilmek içini azcık rahatlatır..Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın...

adooşum annene çok geçmiş olsun..şeker hastalığı gün geçtikçe yaygınlaşıyor...benim de hem kayınpederde hem babamda var. yemeğe, kiloya dikkat edilmeli...

ben de kocamın yanındayım...biraz kalıcam bakalım bu ay neler olacak... perim bikaç sefer yazdım ama kaçmış sanırım..4 eylül de bekliyorum halamı..inşallahh gelmeeeezzzzzz....

topiğin biraz neşelenmeye ihtiyacı var gerçekten...hayırlı haberler gelsiiinnnnnnnn heeppp...

öptüm herkesii...

KISLARRRRRRR
kardesimmmm oldugu icin cok giremiyorummmmmmm
daha is basi yapmadimmm 14 eylull :))) is basiii gunummmmm hayirlisi olsun insallahhhhhhhhhhhhhh
bende PERIMI merak ettim sanirim tatili birlestirdi
herkesi cokk opuyorummmmmmmmmm
hep mutluu olalimmm insallahhhhhhhhhhh diyorummmucksss

GUNUN MONUSU

Dolmissssssssss :))) yaprak-biber-domates-sogan dolmasi \( yaprakla baslayan dolmis seansimiz icin cok olmasi sebebi ile evde ne varsa doldurulmasi ile sonuclandi)

yogurt

balik-karides-patates (bu kardescimle benim monumuz:))))
yogurt

tatlii lazimmmmmmmmmm onuda disardan gelirken hallederizzzzzzzzzz
DONDURMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaa

muckss

ALLAHA EMANET OLALIMMM iyki varizzz

okumak isteyen KANKIRELLALAR liste hazrlayalim kisi basi kac tane dusuyo ona bakalim haftada 1
1 kisiye toplamda 41 yasin yollayalim

ilk olaraka topige okuyalim isterseniz
listeleyip

hadi bisey yapalimmmmmmmm bakalimmm :))))))))))

muckssssssssss

EYLEMSEVCAN cnmmmmmmmm bu isin listeleme isini en guzel sen yaparsinnnnnnnnn hadi siva kollariii cnimin iciiiiiiiii allahhh rizasi icin :))))

1- idilga ( ben okurum -kabul) ... adet

günaydın kızlar nasılsınız?ben bulantılardayım yine çok şükür halime...

pidilgammm ne güzel düşünmüşsün canım ama ben okuyamıyorummm

günaydın hanımlar

idilga çok ii düşünmüş.bence önce topik adına okuyalım bakalım sayıyı tutturabilecezmi.sonra sırayla herkese birer tane 41 yasin okunsun.hamiş olmayanlara hamişlik için ,hamişlerimizede kolay doğum için.ama önce hamiş olmayanlardan başlasak

eylem canım benide listeye yazabilirsin.okuyabiliyorum ben

kızlar okuyamayanlar okuyabilen bi tanıdığına verebilirse versin.çünkü sayımız az öptümmmm

haydi bismillahhhhhhhhhhhhhhh
Türkçe harflerden okunabilir
okumamaya mazeret kabul edilmezzzzzzzzzzz

1- idilga
2- peri
3- mehmetderya
4- asos
5- addd
6- erdgn
7- ışıllllllllll
8- enderrrrrrrrrrr
9- vitaminccccccccc
10- zeytuneeeee
11- esintinin sonuuuuu
12- bojou
13- Aybicekızzzzzzzz
14- Alyammmmmmmmm
15-hafzammmmmmm
16- eylemkarısıııııııııı
17- ??????
17 den itibaren okumak isteyen herkes eklenecekkkkkkkkkkkk
ama adını yazdıklarım zorunlu ona göreeeeeeeee
yinede okuyamayanlar bildirsin düzenleme işini yapalım
ona göre okuyan sayısı az olursa kişi başı düşen yasini şerif sayısı çoğalırrrrrrr

Son düzenleme:
türkçe harflerinden okusunlar yani önemli olan okumak gayret etmek
Allahın huzurunda olmak çok önemli değil canlarım

Ellerine sağlık canım.Ne zaman başlayacaksak ve kaç tane okuyacaksak hepimiz haberleşelim ona göre okuruz inşallah...

Bu arada nerde bu topiğin diğer cadıları ya???

aslında bişey söyliyimmi ben dayanamaz bugün olmazsam yarın sabah yaparım huyum kurusun
ama asıl amacım pazartesi sabah yapmak dr a hemen gitmeyi düşünmüyom zaten 6 hafta bitene kadar bişey olmuyo zaten

sabah yapınca topiğe yaz canımm gün içinde internet bulursam okurum inşallahhhh mutlu haberini

günaydınnnn.............

bende okurum bendeee..... Rabbim kabul eder inşallah... bugün okuyup bitirecek miyiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…