- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #17.981
hemen yazarım yazmam mı
okumak isteyen KANKIRELLALAR liste hazrlayalim kisi basi kac tane dusuyo ona bakalim haftada 1
1 kisiye toplamda 41 yasin yollayalim
ilk olaraka topige okuyalim isterseniz
listeleyip
hadi bisey yapalimmmmmmmm bakalimmm :))))))))))
muckssssssssss
EYLEMSEVCAN cnmmmmmmmm bu isin listeleme isini en guzel sen yaparsinnnnnnnnn hadi siva kollariii cnimin iciiiiiiiii allahhh rizasi icin :))))
1- idilga ( ben okurum -kabul) ... adet
haydi bismillahhhhhhhhhhhhhhh
Türkçe harflerden okunabilir
okumamaya mazeret kabul edilmezzzzzzzzzzz
1- idilga
2- peri
3- mehmetderya
4- asos
5- addd
6- erdgn
7- ışıllllllllll
8- enderrrrrrrrrrr
9- vitaminccccccccc
10- zeytuneeeee
11- esintinin sonuuuuu
12- bojou
13- Aybicekızzzzzzzz
14- Alyammmmmmmmm
15-hafzammmmmmm
16- eylemkarısıııııııııı
17- ??????
17 den itibaren okumak isteyen herkes eklenecekkkkkkkkkkkk
ama adını yazdıklarım zorunlu ona göreeeeeeeee
yinede okuyamayanlar bildirsin düzenleme işini yapalım
ona göre okuyan sayısı az olursa kişi başı düşen yasini şerif sayısı çoğalırrrrrrr
günaydınnnn.............
bende okurum bendeee.....Rabbim kabul eder inşallah... bugün okuyup bitirecek miyiz?
kızlaar miğdem çok bulanıyooo :26: hoş öncedende bulanıyodu zateneğer gelirsen hala ağzını burnunu kırarım hoş bu ay hiç yapamadık bi 9. gün bi 19. gün neyi bekliyosam
kocacığıyla aşna fişne yapamayan hatunummmmmmmmmmmmm
insan yakalar bırakmazdı kızzzzzzzzzzzzzzzz
nasıl dayandınnnnnnnnnnnn
annemle babam vardı bide erkek kardeşim eşim ondan utandısahura kadar oturup oyun oynadılar.. bu arada erkek kardeşim ankara hukuku kazandı kızlar
tebrikleeerrrr...ankara okumak için çok güzeldir. tadını çıkarsın en güzel zamanları.....
günaydın herkeşşşlereee
Arkadaşlar ben 1 ağustosta kürtaj oldum ya ondan sonra 1 hafta kadar kanama değil ama çok hafif hafif kahverengi leke geldi ara sadece okadar.1 hafta sonunda kürtajı olduğum değilde başka bir doktora kontrole gittim.Çok güzel dedi kürtajın başarılı yapılmış tertemiz dedi.Sonra 1 kaç güne biraz kanaman olabilir korkma dedi.Fakat kanamam falan olmadı.Şimdi şu 40 gün falan geçsede hayırlısıyla bi adet olsam diye sabırsızlıkla bekliyorum.Kanaman olabilir diyipte olmayınca acaa bi sorun falan varmı diye takıldı kafama.
valla hiç bir bilgim yok canım...topikleri araştır bir daha önce olanlar neler yazmış...olursun gibi geliyor..stres yapınca da gecikir ya....
yok stres yapmadımda belki aramızda böyle olan falan varsa diye sorayım dedim.yoksa adet olmam için daha erken zaten.Sadece doktor kanaman olabilir diyipte olmayınca takıldı kafama.Neyse patolojı sonucu çıkınca zaten doktora gidicem ozaman sorarım artık.
yok stres yapmadımda belki aramızda böyle olan falan varsa diye sorayım dedim.yoksa adet olmam için daha erken zaten.Sadece doktor kanaman olabilir diyipte olmayınca takıldı kafama.Neyse patolojı sonucu çıkınca zaten doktora gidicem ozaman sorarım artık.
günaydın herkeşşşlereee
Arkadaşlar ben 1 ağustosta kürtaj oldum ya ondan sonra 1 hafta kadar kanama değil ama çok hafif hafif kahverengi leke geldi ara sadece okadar.1 hafta sonunda kürtajı olduğum değilde başka bir doktora kontrole gittim.Çok güzel dedi kürtajın başarılı yapılmış tertemiz dedi.Sonra 1 kaç güne biraz kanaman olabilir korkma dedi.Fakat kanamam falan olmadı.Şimdi şu 40 gün falan geçsede hayırlısıyla bi adet olsam diye sabırsızlıkla bekliyorum.Kanaman olabilir diyipte olmayınca acaa bi sorun falan varmı diye takıldı kafama.
Selam kızlar;
nasılsınız umarım iyisinizdir?
Bende iyiyim denizde iyi
Annemle ugraşıyoruz çok fazla giremiyorum topiğe annem iyiye gidiyor işte yavaş yavaş daha da iyi olacak inş.,,
41 yasin okuma işlemi için ben söz veremem çünkü annemin yanına gidecem onunla ilgilenecem nasip olursa canlarım hepiniiizii öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?