Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

slm kızlarrrr....

yasin okumaya karar vermişsiniz ben her akşam okumaya çalışıyorum zaten, eğer sayı tamamlanmazsa bende dahil olmak isterim, birde bundan sonraki etkinliğiniz için bir tavsiyede bulunayım, hamile kalmada çocuk sahibi olmak için meryem suresini 41 kere okumanın faydalı olduğu söyleniyo

tabiki bende okurum tatlım yeterki siz adedini belirleyelim

günaydın herkese...

ben de okurum...türkçe okuyabilirim..birkaç siteden buldum. ama yine de bana işte bu doğrusu dediğiniz bir site adresi gönderir misiniz? 41 ide bugün mü bitmeli? nasıl olacak?

kızlaar miğdem çok bulanıyooo :26: hoş öncedende bulanıyodu zaten eğer gelirsen hala ağzını burnunu kırarım hoş bu ay hiç yapamadık bi 9. gün bi 19. gün neyi bekliyosam

kızlaar miğdem çok bulanıyooo :26: hoş öncedende bulanıyodu zaten eğer gelirsen hala ağzını burnunu kırarım hoş bu ay hiç yapamadık bi 9. gün bi 19. gün neyi bekliyosam

kocacığıyla aşna fişne yapamayan hatunummmmmmmmmmmmm
insan yakalar bırakmazdı kızzzzzzzzzzzzzzzz
nasıl dayandınnnnnnnnnnnn

kocacığıyla aşna fişne yapamayan hatunummmmmmmmmmmmm
insan yakalar bırakmazdı kızzzzzzzzzzzzzzzz
nasıl dayandınnnnnnnnnnnn

annemle babam vardı bide erkek kardeşim eşim ondan utandı sahura kadar oturup oyun oynadılar.. bu arada erkek kardeşim ankara hukuku kazandı kızlar

günaydın herkeşşşlereee

Arkadaşlar ben 1 ağustosta kürtaj oldum ya ondan sonra 1 hafta kadar kanama değil ama çok hafif hafif kahverengi leke geldi ara sadece okadar.1 hafta sonunda kürtajı olduğum değilde başka bir doktora kontrole gittim.Çok güzel dedi kürtajın başarılı yapılmış tertemiz dedi.Sonra 1 kaç güne biraz kanaman olabilir korkma dedi.Fakat kanamam falan olmadı.Şimdi şu 40 gün falan geçsede hayırlısıyla bi adet olsam diye sabırsızlıkla bekliyorum.Kanaman olabilir diyipte olmayınca acaa bi sorun falan varmı diye takıldı kafama.

valla hiç bir bilgim yok canım...topikleri araştır bir daha önce olanlar neler yazmış...olursun gibi geliyor..stres yapınca da gecikir ya....

valla hiç bir bilgim yok canım...topikleri araştır bir daha önce olanlar neler yazmış...olursun gibi geliyor..stres yapınca da gecikir ya....

yok stres yapmadımda belki aramızda böyle olan falan varsa diye sorayım dedim.yoksa adet olmam için daha erken zaten.Sadece doktor kanaman olabilir diyipte olmayınca takıldı kafama.Neyse patolojı sonucu çıkınca zaten doktora gidicem ozaman sorarım artık.

hmm tmm... umarım zamanında sorunsuz olursun...sonra ki aydaa hoooppp gelsin bebiişş.....

gunumuz aydinnnnn cumamiz hayirliiiiiiiii olsunnnnnnnn tuummmmmmmmmmmm dileklerimiz kabul olupppp yasamimiz huzur mutluluk saglikla dolsunnnnnnnnnnnnnnn

heyooooooooooooooooooo
CANIMIZA COMCOM HALAYIIII olsunnnnnnnnnnnnn
:)))

bu arada ben TOPIGIMIZIZ ICIN BUGUN 2 TANE yasin okuycam Allah izin verirseeeeeeeee
BASLAYALIMM bakalimm hayirlisiylaaaaa

herkesede bendennnn

hayirli gunnnnn
hayirli omur
hayirli kader
hayirli es
hayirli is
hayirli yuva
hayirli evlat
hayirli olannn herseyy bizim olsunnnnn

GUNUN MONUSUUUUUUUUU

kociste DOLMISLEREEE devammmm
yogurt

ispanak (soganla kavurup 3 e ayiriyorum ------- kocise pirincli yemek sekli / kendime yumurtali / kardese sadece kavurma yogurtlu)

firinda fish and chips e devam :))
pizzaaaa

biraz uyduruyorum son gunlerde sanirsammmm :))))

tatli :

BROWNIIIIIIIIIIIIIII

kürtaj olarak nasıl olur bilmiyorum ama ben düşükten sonra bir ped anca kanamam olmuştu ki ben 6 gün adet görüyorum normalde diğer ay normale dönmüştüm, olabilir dediğine göre olmayabilir anlamıda çıkmaz mı bence içini ferah tut...

Selam kızlar;

nasılsınız umarım iyisinizdir?

Bende iyiyim denizde iyi

Annemle ugraşıyoruz çok fazla giremiyorum topiğe annem iyiye gidiyor işte yavaş yavaş daha da iyi olacak inş.,,

41 yasin okuma işlemi için ben söz veremem çünkü annemin yanına gidecem onunla ilgilenecem nasip olursa canlarım hepiniiizii öpüyorum

korkma tatlım bendede 1 hafta on gün kadar kahverengi lekeler olu sonra kanama falan olmadı hani olursada endişe etmemen için demiştir doktorun yoksa illaki olcak diye birşey yok olmaması daha iyi zaten demekki rahimin toparlamış kendini ne güzel
asıl korkman gereken adetin en geç 40 gün içinde gelmezse mutlaka git doktoruna işte o zaman bir sorun vardır demektir demişti bana doktorum

CANIMM BENIMMM annecige soyleee topkcanlar derki cabuk iylessssss DENIZ GELIYOOOOOOOOooooooOOO annanesiii bakimmmmm beklerrrr deeeeeeee
canimm careli olsunda hep oluyo boyle ara ara rahatsizliklarrr cokk gecmis olslunnnn ALLAH ACIL SIFA versinnnnnnnnnnnnn cnmmm benim
sende dikkat et yorma cok keendiniiiiiiiiiiii buda ANNECIGEEEEEEE mucksssss bu arada sende aclik kan sekeri ve seker tahlillerini ihmal etme cnmcmmmmmmm
ayyy ozledimm kizz senii neseniiiiiiii allaha emanet olll cnmmm DENIZ inle birlikteee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…