Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
1- idilga ---- ben bugun 2 tane okuyucam insallahhhhh
2- peri
3- mehmetderya
4- asos
5- addd (annesinin bakimi vvar okuyamiyacak affedildi:)))))
6- erdgn
7- ışıllllllllll
8- enderrrrrrrrrrr
9- vitaminccccccccc
10- zeytuneeeee
11- esintinin sonuuuuu
12- bojou
13- Aybicekızzzzzzzz
14- Alyammmmmmmmm
15-hafzammmmmmm
16- eylem
17 MESSII
18 HLLL

bir süresi olacak mı bunun 2 de ben okurum .....

selam kızlar hepinize hayırlı cumalar.

ben dün kürtaj oldum (((
öğleden sonra evde yattım.
uyutarak yaptıkları için fiziksel olarak hiçbirşey hissetmedim ama ruhsal olarak canım çok yandı... bir de çok korktum

dün biraz ağrım ve kanamam oldu ama ağrı kesici içince rahatlattı.
kanamam da dün gün boyu sürdü, regl olur gibi. bugün hiçbirşey yoktu.
şu anda hiçbirşeyim yok, iyiyim çok şükür.

allahım hepimize herşeyin hayırlısını versin.
destekleriniz için çok teşekkür ederim.
hepinizi seviyorum

bende 1 tane okurum bugün ama yarın 2-3 tane okuyabilirim siz sayı verin bana.. halamdan haber yok hayırlısı bakalım ama öğlen kusuyodum nerdeyse
perdoğanım nasılsın bebişten haber varmı ne oldu :26:

bizde seni seviyoruz tatlım allahım birdaha yaşatmasın inşallah bu hissi bol bol dinlen kuzummmm dikkat et kendine ayaklarını üşütme özellikle

görmemişim yazdığını kusura bakma herşeyin hayırlısı tatlım rabbim sağlıklısını versin tez vakitte yine olur inşallah

Canım çok geçmiş olsun.Acil şifalar diliyorum annene ve tüm hastalara.Kendine ve denize iyi bak.Öpüldünüz...

Canım tekrardan çok geçmiş olsun.Allah ım tekrarlarından ve daha kötülerinden korusun.Moralini iyi tutmaya çalış,dualarımız seninle inşallah çok güzel günler seni bekliyor olacak.O zaman bugünler inşallah aklına gelmeyecek bile.Allah ım yar ve yardımcımız olsun her zaman.Kendine iyi bak...

- idilga ---- ben bugun 2 tane okuyucam insallahhhhh
2- peri
3- mehmetderya
4- asos
6- erdgn
7- ışıllllllllll
8- enderrrrrrrrrrr
9- vitaminccccccccc
10- zeytuneeeee
11- esintinin sonuuuuu
12- bojou
13- Aybicekızzzzzzzz..................1 tane de ben okuyorum bugün
14- Alyammmmmmmmm
15-hafzammmmmmm
16- eylem
17 MESSII
18 HLLL

1- idilga ---- ben bugun 2 tane okuyucam insallahhhhh
2- peri
3- mehmetderya
4- asos
6- erdgn
7- ışıllllllllll
8- enderrrrrrrrrrr
9- vitaminccccccccc
10- zeytuneeeee
11- esintinin sonuuuuu
12- bojou
13- Aybicekızzzzzzzz
14- Alyammmmmmmmm
15-hafzammmmmmm
16- eylem
17 MESSII
18 HLLL
19 rana3434

ben bilmiyorum ama bugün akşam eşime okutturucam inşallah...

o zaman bugün ve hafta sonu herkes 1, 2 veya kaç tane isterseniz okuyun
pazartesi dönünce sayısını söyleriz fazlaysa ikinci kez 41e tamamlarız azsa
ancak birinci 41imize tamamlarız haydi bakalımmmmmmmm
Allahın izniyle başlayalımmmmmmmmm
Ya Allah Bismillahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
arkadaşlar topiğe giren herkes okusun inşallahhhhhhhhhh
pazartesi sayıları alcazzzzzzzzzzzzzz

PTESIYE KADAR okunannnn yasinlerimizzzz topigimiz icin olsunnnnnnn hayirlisiyla yuce rabbimmmm kabei muazzamda yapilan dualarin ilhakiyle kabul etsinnnnnnnnnnnnnnnnn hepimizinnnnn

SAGLIGI-MUTLULUGU-HUZURU -YUVALARIMIZIN sevgisi saglamligi -Ailelerimizin ve kendimizin uzun omru--KADER GUZELLIGIMIZ-SANSIMIZIN ACIKLIGI VE HAYIRLI ZAMANLARDA HAYIRLISIYLA YAVRU SAHIBI OLABILMEMIZZZZZ ICINNNNNN HEPIMIZEEEE GITSIN AYRI AYRI INSALLAHHHHHHHHHHHHHH AMINNNNNNNNNNNNNN

ben az sonra cuma saati ile okuyucam insallahhhhhhhhhh
PTESI kac tane okudugumuzu yazip saglamamizi yapariz
hedefimiz ilk once TOPIGIMIZ ICIN SONRA SIRASIYLA HERBIRIMIZ ICIN 41 YASINI tamamlayabilmek ....
ALLAH KABUL ETSIN INSALLAHHHHHH

YASIN BITSIN sonra MERYEM SURESINE GECERIZ ama onu ben zor okudum 1 kez okudum bayaa zor geldi
kolay okuyan varsa aramizA EN AZINDAN 1 KEZ TUM TOPIKTE anne olmayi bekleyen anne adaylari ve aday adaylari icin okursa ALLAH KABUL ETSINNNNNNN

AYY SIZI SEVIYORUMMMMM
insallah ben turkiyeye doniyimmmmm daha bulusma kahve seanslari duzenlerizzzzzz

optummmmm herkesiiiiii
melekleriniz yaninizda olsun

DUNUMUZ GUNDEN GELECEKTEKI HERGUNUMUZZZZZZ BUGUNDEN DAHA DAHA GUZEL olsun insallahhhhhhhhhh

ERDOGANIMMM canimin ici gecmis olsun bebisin kucagina geldiginde onu kokladiginda iykiii sen gelmissinnnnn hersey her gecen uzuntulu gun yalanmis diceksinnn ve buna cok az kaldi unutma bunuuuuuuu
herseyde hayir her serde hayir her gozyasi arkasindan kocaman bir gulumseme var unutma sakin
optum senii canim benimm

sizlere hemen hamiş kalmanız için gelsin yasini şerifler inşallah
hamiş olanlara da kolay doğumlar için
mesela ben normal doğum yaptım ama ölüyordummmmmmmm
o yüzden halen karar vermedim sezeryanmı olsam diye
yakınlarım gene istemiyor sezeryan olmamı
o yüzden dualarınızaaaaaaa çok ihtiyacım varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

sizlere hemen hamiş kalmanız için gelsin yasini şerifler inşallah
hamiş olanlara da kolay doğumlar için
mesela ben normal doğum yaptım ama ölüyordummmmmmmm
o yüzden halen karar vermedim sezeryanmı olsam diye
yakınlarım gene istemiyor sezeryan olmamı
o yüzden dualarınızaaaaaaa çok ihtiyacım varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

KIZLAR CANIM YOL ARKADASLARIM dualarimi cuma saati yaptim allah kabul etsin 2 YASINIMI okudum ve digerr tumm dualarimida yaptimmmm hepimiz icin dilek dualarimida yaptim ALLAH KABUL ETSIN hepimize ufledimmmmmm insallahhhhhh hepimize hayri olsunn

herkesi cok opuyorummmmmmm
ALLAHA emanet olalim hepimizzzzzz

:114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114:

kızlar selam,
perdogan geçmiş olsun canım. en kısa zamanda toparlanırsın inşallah. almanyada gebe kalamayan kadınlara boş kürtaj yapılıyormuş ve bu işlemden sonra %90 ı gebe kalıyor ve sağlıklı bşir gebelik geçiriyormuş. belki senin içinde böylesi daha hayırlıdır. Allah sana eşine ve doğacak çocuklarına sağlık versin.
bu arada perinin yokluğu benimde dikkatimi çekti. BAT listesinde adı da yok. yazmamış kendini. umarım iyidir.:44:
41 yasin e katkı sağlamak isterdim ama ben bilmiyorum anneme söylerim sizin için dua etsin. o her cuma okur zaten. ama önce anneme bu konuyu açmam lazım hamile kalamadığımı bilmiyor daha...:44:
benim size katkım şöyle olsun:
Allah etttiğiniz duaları kabul etsin kızlar. en kısa zamanda sesinizi duysun. hakkınızda hayırlısını versin...
bana gelince... doktorumu değiştirdim ve tekrar test yaptırdım. tüm değerlerim normaldi. çok iyi bakmışsın kendine dedi doktor ama...
E2 hormon değerim çok yüksek çıktı kızlar. normalin 200 katı :44: çok üzüldüm. doktor bile neden olduğunu bilemedi. önümüzdeki ay tekrar gel takip edicez dedi. yani bu aya bişey bekleme demenin başka bir yolu. ama daha önceki tahlilim çok normaldi. internetin altını üstüne getirdik eşimle bakmadığımız yer okumadığımız yazı kalmadı. bir örneği bile yok... tek bir benzer vak'a yok yok yok.
geriye tek bir açıklama kaldı ben ne yaptıysam kendime yaptım. stres, üzüntü, endişe.... şu anda başka bir açıklama ve sebep yok...
kızlar sizler çok iyisiniz ve çok pozitifsiniz. birbirinize destek oluyor ve moral veriyorsunuz. keşke sizin gibi olabilsem. imşallah hepiniizn dilekleri gerçekleşir. çocuklarınızla mutlu sağlıklı bir ömür geçirirsiniz.
HOŞÇAKALIN...

CANIMMMM bu konuyla ilgili bi topik buldum bak kopyaliyorum

http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/402446-e2-degerim-cok-yuksek-yardiminiza-ihtiyacim-var.html

opuyorummmmmmm
herseye care var merak etme cnmmmmmmm
vee
yeterki ol desin yuce rabbimm
optummmucksss

olucaz merak etme hepimiz annecikler olucaz hemidee en guzelindennnnnn

Selam canlarim... Annemler bizdeydi bikac gundur giremedim. Perdosum nasi uzuldugumu anlatamam... Dicek bisi bulamiyorum inann ins en kisa zamanda ki kurtajdan sonra genelde kisa bi zamanda oluyor, gobusune konar kelebegin bitanem

Hepinizi cok ozledim.

dün sabah beklenmedik bir şekilde geldi halam kızlar hemde sabahın 6 sında kalkıp test yapıp 2. çizgiyi aramaya çalışırken şok oldum hoş ne yaptıkki ne bekliyorum neyse bu akşam çörekotu bal tarçın yiycem bakalım hayırlısı hepinizi öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…