- 7 Şubat 2012
- 2.979
- 21
- 358
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #18.001
1- idilga ---- ben bugun 2 tane okuyucam insallahhhhh
2- peri
3- mehmetderya
4- asos
5- addd (annesinin bakimi vvar okuyamiyacak affedildi:)))))
6- erdgn
7- ışıllllllllll
8- enderrrrrrrrrrr
9- vitaminccccccccc
10- zeytuneeeee
11- esintinin sonuuuuu
12- bojou
13- Aybicekızzzzzzzz
14- Alyammmmmmmmm
15-hafzammmmmmm
16- eylem
17 MESSII
18 HLLL
selam kızlar hepinize hayırlı cumalar.
ben dün kürtaj oldum(((
öğleden sonra evde yattım.
uyutarak yaptıkları için fiziksel olarak hiçbirşey hissetmedim ama ruhsal olarak canım çok yandı... bir de çok korktum
dün biraz ağrım ve kanamam oldu ama ağrı kesici içince rahatlattı.
kanamam da dün gün boyu sürdü, regl olur gibi. bugün hiçbirşey yoktu.
şu anda hiçbirşeyim yok, iyiyim çok şükür.
allahım hepimize herşeyin hayırlısını versin.
destekleriniz için çok teşekkür ederim.
hepinizi seviyorum
Selam kızlar;
nasılsınız umarım iyisinizdir?
Bende iyiyim denizde iyi
Annemle ugraşıyoruz çok fazla giremiyorum topiğe annem iyiye gidiyor işte yavaş yavaş daha da iyi olacak inş.,,
41 yasin okuma işlemi için ben söz veremem çünkü annemin yanına gidecem onunla ilgilenecem nasip olursa canlarım hepiniiizii öpüyorum
selam kızlar hepinize hayırlı cumalar.
ben dün kürtaj oldum(((
öğleden sonra evde yattım.
uyutarak yaptıkları için fiziksel olarak hiçbirşey hissetmedim ama ruhsal olarak canım çok yandı... bir de çok korktum
dün biraz ağrım ve kanamam oldu ama ağrı kesici içince rahatlattı.
kanamam da dün gün boyu sürdü, regl olur gibi. bugün hiçbirşey yoktu.
şu anda hiçbirşeyim yok, iyiyim çok şükür.
allahım hepimize herşeyin hayırlısını versin.
destekleriniz için çok teşekkür ederim.
hepinizi seviyorum
kızlar selam,
perdogan geçmiş olsun canım. en kısa zamanda toparlanırsın inşallah. almanyada gebe kalamayan kadınlara boş kürtaj yapılıyormuş ve bu işlemden sonra %90 ı gebe kalıyor ve sağlıklı bşir gebelik geçiriyormuş. belki senin içinde böylesi daha hayırlıdır. Allah sana eşine ve doğacak çocuklarına sağlık versin.
bu arada perinin yokluğu benimde dikkatimi çekti. BAT listesinde adı da yok. yazmamış kendini. umarım iyidir.:44:
41 yasin e katkı sağlamak isterdim ama ben bilmiyorum anneme söylerim sizin için dua etsin. o her cuma okur zaten. ama önce anneme bu konuyu açmam lazım hamile kalamadığımı bilmiyor daha...:44:
benim size katkım şöyle olsun:
Allah etttiğiniz duaları kabul etsin kızlar. en kısa zamanda sesinizi duysun. hakkınızda hayırlısını versin...
bana gelince... doktorumu değiştirdim ve tekrar test yaptırdım. tüm değerlerim normaldi. çok iyi bakmışsın kendine dedi doktor ama...
E2 hormon değerim çok yüksek çıktı kızlar. normalin 200 katı :44: çok üzüldüm. doktor bile neden olduğunu bilemedi. önümüzdeki ay tekrar gel takip edicez dedi. yani bu aya bişey bekleme demenin başka bir yolu. ama daha önceki tahlilim çok normaldi. internetin altını üstüne getirdik eşimle bakmadığımız yer okumadığımız yazı kalmadı. bir örneği bile yok... tek bir benzer vak'a yok yok yok.
geriye tek bir açıklama kaldı ben ne yaptıysam kendime yaptım. stres, üzüntü, endişe.... şu anda başka bir açıklama ve sebep yok...
kızlar sizler çok iyisiniz ve çok pozitifsiniz. birbirinize destek oluyor ve moral veriyorsunuz. keşke sizin gibi olabilsem. imşallah hepiniizn dilekleri gerçekleşir. çocuklarınızla mutlu sağlıklı bir ömür geçirirsiniz.
HOŞÇAKALIN...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?