- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #18.021
günaydın kızlarr,uzun zamandır hastanelerle ugrasmaktan tarama testimin sonucları ıyı cıkmadı..ve gectiğimiz carsamba bebek eşinden bi parça aldılar,tarama testi yanıltabılırmıs ama bu yapılan testin doğruluk oranı %99.9 mus..insallah allahın izniyle temiz cıkar ama iyi cıkmazsa bebegimi alcaklar düşünmek bile istemiyorum..allahtan hayırlısı hakkımızda..
günaydın kızlarr,uzun zamandır hastanelerle ugrasmaktan tarama testimin sonucları ıyı cıkmadı..ve gectiğimiz carsamba bebek eşinden bi parça aldılar,tarama testi yanıltabılırmıs ama bu yapılan testin doğruluk oranı %99.9 mus..insallah allahın izniyle temiz cıkar ama iyi cıkmazsa bebegimi alcaklar düşünmek bile istemiyorum..allahtan hayırlısı hakkımızda..
nabersiniz kızlar nasılsınızbenim halam geldi yeni BAT : 21 eylül o yüzden ben bişey okuyamadım
ben yanlızca iki tane okuyabildim kız hiç rahat bırakmıyorrrrrrrr
peri liste yaparsan canım benden 2 tane yazıver gülümmmmmmmmmmmmmm
ben listeyi düzenlemeyi bilemiyorumda canımın içi
bu listede senin ellerinden öper gülümmmmmmmmm
Günaydın kizlar izmir tatilden canlı yayın yapıyorum :)))) burası süper sevdiklerimin yanindayim o kadar hızlı geçiyor ki birşey anlamıyorum :)) merkezde gezdik sira yazlıkta aksam da oraya gidiyoruz :119::119::119::119::119:
kendime gelince içerdeki kanamanın geçmesi icin Dr üç günlük ilac vermişti dun itibariyle kanamam başladı sabahın köründe halam sandim lan dedim niye erken geldin senDr U aradım sordum onemli değil dedi Dr a gideyim mı dedim yok dedi ne rahat adam yaa bu rahatlık bana iyi geliyor diğer kadın olsa ızmir de Dr Dr surundururdu beni:))
Bu arada Yasin okumussunuz ağzınıza saglık sifa olur ins hepimize ama benim kanamam devam ediyor bitsin bende okuyup haber vericem canlarım benim
Enderim canimm senin bebisin ense ölçümü 3 un altındaysa diğer testleri salla derim çünkü en dogrusu o sakın üzülme Bebisim stres olmasın
inşallahh canmm inşallahh..Canım o testlerin yanılma payı okadar yüksek ki.Bende hastanede çalışıyorum ve çevremizdende duyduğumuz okadar şey var ki.Allah korusun bebeğin alınması gerek denilen okadar insan maşallah sağlıkla getirdi bebişlerini dünyaya.Ben ikiz oldukları için test bile yaptıramadım.Allah a emanetler.İNşallah sağlıkla sıhhatle hepimiz kucağımıza alırız.Eminim ki testin sonucu bu kez iyi çıkacak.Kendini ve bebişi strese sokma.İnşallah iyi olacak bak.Allah ım korktuğumuza uğratmasın inşallah...Kalbini ferah tutmaya çalış lütfen...
bnde iyi düşünmeye calısıyorum canım ınsallah ıyı cıkar sonuclar..İNŞALLAH HİÇBİR SORUN ÇIKMAZ TATLIM İÇİNİ FERAH TUTKİ İYİ ŞEYLER OLSUN
NE OLUYOR YAHUUU İYİCE NAZARA GELDİK VALLAHİ ALLAHIM KORUSUN HEPİMİZİ
Günaydın kizlar izmir tatilden canlı yayın yapıyorum :))))
Enderim canimm senin bebisin ense ölçümü 3 un altındaysa diğer testleri salla derim çünkü en dogrusu o sakın üzülme Bebisim stres olmasın
Oh gez canım,sefan olsun.İzmir de çok güzel ya.Biz 3 gün gezmiştik eşimle sabah akşam,ben doyamamıştım.Daha da zaman olsa kalacaktık ama,işe başlamamız gerekti.Hatta eşim İzmir e yerleşelim bile demişti ozamanlar. :)
Canım inşallah bir an önce adet düzenin de oluşur ve gelsin bebişler inşallah.....
Allah ım gönlünüzden geçen tüm güzellikleri,tüm dilekleri bir an önce kabul eder ve verir inşallah...
inşallahh canmm inşallahh..
bnde iyi düşünmeye calısıyorum canım ınsallah ıyı cıkar sonuclar..
ense ölçümü 2.5 cıkmıstı canım ama tarama testleri kötü cıkınca cok üzüldümm beklicem 24 gün dahaaa nasıl gecerrr bilmemmm
Canim güzeldir izmirimiz bizde merkezde bir gun daha mı gezsek diyoruz daha bitiremedik de:)))
isteyen herkes gelsin ben sizi gezdiriririm
bebek konusunda da artık kafam cok rahat hatta bebek kıyafetleri arabaları soruyoruz esimle biliyorum ki gelecek kuzum geçite olsa gelecek
Teşekkür ederim canım benim,inşallah...
Bak ne olacak,ben hamilelik bile almıştım :) Çok hoşumuza gitmişti eşimle alışveriş yaparken.Bir tane kırmızı hamile badisi almıştık.Bak kısmet oldu şimdi giyiyorum.Bazen hala inanamıyorum inan ki.Gerçek mi diye düşünüyorum.Allah ıma binlerce kez şükürler olsun.Her şeyin muhakkak bir vakti zamanı vardır elbette...
En hayırlı zamanda sağlıkla gelsin inşallah bebişler.En önemlisi bu çünkü...
Testin altında güvenirliliği kesin değildir yazar tatlim o yazıyı oku ve icini rahat tut o bilgisayar hesaplaması her zaman tutmaz yanılma payı cok fazla ama ense ölçümü iyi bir uzmana yaptırılırsa net sonuc veriyor icin rataht etsin bı Dr a daha ölçüt istersen ama ikili taramayı salla bak gor sonuc iyi çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?