Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

inşallahhh canmmm inşallahh burdann sonuclarımm temizz diyee yazmayı nasip etsin allahımmm..saglıkla sıhhatle dogırıyım bebişimiii

burdayım burdayımmmm giremedim bu aralar bi yazıp çıktım hep internet bağlantısında sorun vardı işyerinde düzeldi çok şükür

günaydınnn milllet........

nasılsınız.

ender kuzum inşş sonuçlar ii çıkar yaaa.
ay hayırdır inş topiğimize noluyo böyleeeeee

leynnn pojuuu nerelrdeydin sen kaç zamndır

alyam kuzum ii olmana sevindimmm

kaçırdığım bi durum yok sanurum

aybice............... 2
pidil ................ 2
eylem ................ 2
iremneva.............. 2

len koca topik 8 yasinmi okudukkkk

Son düzenleme:
günaydııııııııııııııııııııııııınn kızlarrr ya bu topik nie böle oldu yaaa nerde o eski kalabalık günler in cin top oynuo yaaa kimseler girmioo harbiden nazar degdii

hoşgeldin arkadaşım nasılsın bebişte iyimi nasıl tekmeler çoğaldımı benimki hiç durmuyo yerinde vallahi bi oyana bi buyana

topiğe gelince vallahi haklısın bayramdan diyordum ama alakası yok sanırım artık tek umudum sonbahar ve kıştan tatil mevsimi bitince coşarız ,inşallah

tatlım bu arada aralık annelerinede gelsene ordada çok güzel şeyler paylaşıyoruz ordaki kızlarda çok tatlılar

Son düzenleme:
Göbüşün çıktı mı canım benim?Bu arada annenlere söylemişsindir herhalde.Kızım küçük,annem kızar diyordun ya hani?

önce gerçekten kızdııııııııı
halada kızıyor ama naaplım artık olan olduuuuuuuuuu
oda kabulleniyor artık yavaş yavaş garibimmmmmm naapppsınnnnnnnn
karnım çıkmaya başladı ama genede bilmeyeen anlamaz daha tatlım ya senin?
benim kızımda hemen çıkmıştı ama bunda halen tam belli değil

Evet,bir doğsun inşallah anneannesi onu yere göğe sığdıramaz tabi ki...
Benim de geçen haftaya kadar hiç belli değildi ama 1 haftada bariz büyüdü göbüş maşallah...
Canım birde ikiz olduğu için sanırım daha da büyük olacak normale göre...

senin karnın o biçim çıkacak ve daha yorulacaksın normal hamilşere göre
olsun ama seninde iki bebişin olucak hayırlısıyla tatlımmmmmmmmm
herşeye değer yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Evet canım.Sağlık olsun yeter ki,her şey gelip geçiyor.Allah ım hepimize sağlıkla kucaklarımıza almayı da nasip etsin.Ozaman eminim ki yaşanan sorunları hatırlayıp güzel bir tebessümle bebişlerimize bakıyor olacağız...

Bu arada Rabbim tüm isteyenlere de en hayırlı zamanda sağlıkla sıhhatle nasip eder inşallah...

İdil'ime,Perim'e,Alyam'a,Asos'uma,Bojum'a,Aybice'me,Erdgnm'a,Hafzak'ıma,Deragun'uma,Meessttrraa'ma,Eliz'ime,Seyzen'ime ve adını yazmadığım kimler varsa hepsine Rabbim hayırlı bebişler nasip etsin inşallah...
Dualarım sizlerle inşallah...

senin karnın o biçim çıkacak ve daha yorulacaksın normal hamilşere göre
olsun ama seninde iki bebişin olucak hayırlısıyla tatlımmmmmmmmm
herşeye değer yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiii

selam kızlar...
ben de yasin okuyabilirim, sayısını size bildiririm
allah hepimizin dualarını kabul etsinn

Nasılsınız bakalım görüşmeyeli?...Ben çok şükür iyiyim,2 gündür kusmalarım yine başladı ama ne diyelim sağlık olsun.Sabahları kalkıp işe gelmek çok zor oluyor.Tekrardan yatıyorum.5 dknın hesabını yapar oldum :)Çok komik halim...

günaydın hanımlarr

nasılsınız

ya diğer topikleri kıskanmaya başladım millet bi haftada yasin tefriciye bitiriyor biz 4 gün oldu toplam 9 yasinle devam ediyoruz

Son düzenleme:
Canım kimseler yokki...
4-5 kişi ancak gün içinde girip çıkıyor en fazla topiğe.Ne oldu bizim topiğe ya?Nerde bu kızlar???

günaydın hanımlarr

nasılsınız

ya diğer topikleri kıskanmaya başladım millet bi haftada yasin tefriciye bitiriyor biz 4 gün oldu toplam 9 yasinle devam ediyoruz

günaydın hanımlarr

nasılsınız

aybicem kimsenin doğru düzgün topike uğradığı yokki herkes gezmelerde sanırım ben hastayım okuyanıyorum çoğunun yasin okunacağından haberi bile yoktur eminim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…