- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #18.041
canım benim emin bişey yoktur rahattut kalbini biçok tanıdığım var öyle hem bedensel hem zihinsel özürlü olduğu sölenip sapasağlam zekimi zeki bebiş doğuran arkadaşlarımız.. sakın içini daraltma rabbime güven belki deniyo seni öyle düşün üzme sıkma canını
BOJOM yerim ya seni ben nerelerdesin sen hiç gözükmüyon esoşumuzda yok o nerelerde acabaa
ALYAM tatil güzelim benim gez sen gez gördüm fotoları biz biyere gidemiycez sanırım
canım benim emin bişey yoktur rahattut kalbini biçok tanıdığım var öyle hem bedensel hem zihinsel özürlü olduğu sölenip sapasağlam zekimi zeki bebiş doğuran arkadaşlarımız.. Sakın içini daraltma rabbime güven belki deniyo seni öyle düşün üzme sıkma canını
bojom yerim ya seni ben nerelerdesin sen hiç gözükmüyon esoşumuzda yok o nerelerde acabaa
alyam tatil güzelim benim gez sen gez gördüm fotoları biz biyere gidemiycez sanırım
günaydııııııııııııııııııııııııınn kızlarrr ya bu topik nie böle oldu yaaa nerde o eski kalabalık günler in cin top oynuo yaaa kimseler girmioo harbiden nazar degdii
Göbüşün çıktı mı canım benim?Bu arada annenlere söylemişsindir herhalde.Kızım küçük,annem kızar diyordun ya hani?
önce gerçekten kızdııııııııı
halada kızıyor ama naaplım artık olan olduuuuuuuuuu
oda kabulleniyor artık yavaş yavaş garibimmmmmm naapppsınnnnnnnn
karnım çıkmaya başladı ama genede bilmeyeen anlamaz daha tatlım ya senin?
benim kızımda hemen çıkmıştı ama bunda halen tam belli değil
Evet,bir doğsun inşallah anneannesi onu yere göğe sığdıramaz tabi ki...
Benim de geçen haftaya kadar hiç belli değildi ama 1 haftada bariz büyüdü göbüş maşallah...
Canım birde ikiz olduğu için sanırım daha da büyük olacak normale göre...
senin karnın o biçim çıkacak ve daha yorulacaksın normal hamilşere göre
olsun ama seninde iki bebişin olucak hayırlısıyla tatlımmmmmmmmm
herşeye değer yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiii
günaydın hanımlarr
nasılsınız
ya diğer topikleri kıskanmaya başladım millet bi haftada yasin tefriciye bitiriyor biz 4 gün oldu toplam 9 yasinle devam ediyoruz
günaydın hanımlarr
nasılsınız
ya diğer topikleri kıskanmaya başladım millet bi haftada yasin tefriciye bitiriyor biz 4 gün oldu toplam 9 yasinle devam ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?