Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
temiz kalpli arkadaşım benim

inan şuan beynim durdu düşünemez oldum...
ailen için çok dua edecem canımm.sen çok ii bi kardeşsin.sıkıntılarını azda olsa anlıyorum canım benim

((

Amin ranacim cok tesekkur ederim destegin icinnn... Cok sagol tatlim

Canimsin benimmm iste bu yuzden girmek istemedim topige girsem dayanamicam cunku patlicam artik ole doldum kii sizlerde en yakinlarimsiniz sizlere patlayip uzulmenizi istemedim canlarim icimde yasadim bu zamana kadar ama artik sabrim gucum kalmadiii bu sekilde devam edemezdim paylasmak istedim sizlerle... Canimsinizzz bende sizleri oyle cok seviyorumki anlatamamm.

Canim benimmm ne guzel yazmissin iyiki varsin... Allah razi olsun hepinizden dualarinizdan canlarimmmmmmmmm
........................................
Bitanemmmmm canimmmm burda her isyan ettiginde icim parcalandiii neden kimse yok diye uzuldugundeee ben ordaydim kendi topigime misafir olarak girdim skntilarimla sizleri uzmemek icin ama dayanamadim iste cok seviyorum hepiniziiii canim aybicem benimmm canimmmmm
Bitanemmm guzel annemmm ikizlerimizin annesi sen uzulme canimin iciiiii sen aglama kiyamam sanaaaa gecer insallah bu gunlerde canm benm iyi dileklerin icin tesekkurler iyiki varsinn
Canimmm ne yasadin bilmiyorum ama umarim mutlu sonla bitmistirr... Hepimizin farkli bi hikayesi var iste ... Canim benim ins iyi olur bian once 70 kilodan 50 kiloya dustu 3 ayda kiyamam ben ona canimdan can gidiyor... Ressam benim abim onu hayata baglayan tek sey bu... Bisuru avukatla gorusuyor babamda temyize cok kez gitti ama bi sonuc alamadik canm bu son karar boyle sonuclanmasini hic beklemiyorduk yapmadigi bisey yuzunden suclaniyor. Hayir bi suc islersin sonuclarina katlanirsin babamda olsa ceksin cezasini derim ama o kadar komik sacma bi olayki..

Guclu oluyorum canim en cokta annem guc veriyor bana bende ona herseye ragmen dimdik ayakta durup bizlere kol kanat geriyor. Anneligin kutsalligini ispatliyor... Acitacak ama gececk biliyorum canim benim seni ne kadar sevdigimi zaten biliyorsun... Sen naptin tuplu dalisi arastirdin,i bizdigim benimmm iyiki varsiniz kizlar yaaa nefes aliyorum sizlerleeee

canım benim rabbim yar ve yardımcınız olsun inan gözlerim doldu şuan kalbimin sızladığını hissettim rabbim abine şifalar versin çektirmesin yanmasın canı, babana ne söylücemi bilemiyıorum suçsuz yere hapis yatmak ...... çok zor onada kolaylık versin.... sana bu üzücü günlerin içinde meleğini versin güç olsun sana.. ve annen ona güzel sabırlar versin emin ol durumu en kötü şuanda annen.. rabbim kimseyi gördüğünden geri koymasın hepinize bi an önce mutluluk versin.. hep dualarımda olcaksın perim seni seviyorum

mrb kızlar uzun aradan sonra geldim sizlei çok özledim benim güzel perim allah şifalar versin sizlere de sabır versin inşallah

canım arkadaşım benim okudukça çok üzüldüm her satırında ayrı ayrı içim burkuldu keşke elimden birşeyler gelse ama çektiğin bütün dertler sıkıntılar inşallah düzelecek ben canı gönülden inanıyorum buna
sizi üzmemekte ne demek dostluk sadece mutlu haberleri paylaşmak değildir
iyi günde herkes yanında olur önemli olan zor zamanında yanında birilerini görebilmektir zaten asıl dost olanlarda onlardır bitanem
dualarımız seninle ve güzel ailenle gönlünü ferah tut tatlı teyzeeeee
Kendine çokkk dikkat et herşey yoluna girecek inşallah seni çok seven arkadaşın esin ve yeğenin kaan

kızlar ben yokken baya şeyler olmuş camlarım benim hepinize geçmiş olsun güzel haberlerimiz yakında gelsin inşaallah

Canım çok çok geçmiş olsun.Allah yardımcınız olsun her konuda.Gerçekten çok üzüldüm.Umarım herşey enkısa zamanda yoluna girer.

hemde nası tekmeler beni öyle gülümsetiyoki karnımın bi ordan bi oaraya dalgalanır gibi oynaması bunun tarifi imkansız ne zaman eşime göstermek için eşime seslensem karnım oynadıgında ama bizimki inat edio baba gelince hiç kıpırdamıo :)kackere aynı seyi yaptı...arada bakıorum aralık annelerinede hiç yazmadım bişi gelirim tatlım..

perimm canımmm inan o kadar üzüldüm kii dicek kelime bulamıyorum suan okurken cok kötü oldum seni tahmin bile edemiyorumm..allah yardımcın olsun ama rabbim insana kaldıramayacagı yükü vermezmiş..insallahh en kısa zamanda hersey yoluna girer..böbrek için tamamen sana katılıyorumm,ver bebeimm o da senin canın,kanın..benmde bi arkadasım verdi suan iki kardes cok saglıklılar hersey yolunda aklına kötü seyler getirmee insallah hersey cok güzel olacak..seni coookk seviyorummm..

aynen tatlım benimkide babası geldiğinde hemen duruyordu kaan beni sevmiyor diye dolaşıyordu etrafta yeni yeni naz yapmıyor artık
karnıma televizyonun kumandasını koyuyorum zıp zıp zıplatıyor bizde keyifle izliyoruz 2 haftaya kadar yerlere fırlatır herhalde bu gidişle
allahım herkese taddırsın bu duyguları inşallah

inan okurken gözlerim doldu..ne dicemi bilmiyorum kelimelerin bittiği yer...senin için bol bol dua edicem arkadasım...güclü ol canım cünkü bizim en zayıf olupta isyan ettiğimiz anlar böyle anlardır rabbim seytanın serrinden korusun...keske yanında olsam yakın olsak sana sarılır beraber aglardık..ama numaramı vereyim sana canım ne zaman dertlesmek istersen arasırız hicte degilse elimden geleni yaparım...allahım sana güc versin kuvvet versin nası üst üste geldiyse dertlerin bi anda da geci versin...allah sevdiği kuluna verirmis derdi canım...dert cektikce insanın günahı azalırmış..günahlarına kefaret olurmus dertler...yanındayız herzaman abine cok üzüldüm ama babam olmadığı ve cok özlediğim için babana ayrı üzüldüm...dualarım seninle arkadasım

çok çok geçmiş olsun canım abine allahım şifalar versin inşallah tez zamanda sağlığına kavuşsun çok üzüldüm canım ama elden bişey gelmezki sana azda olsa destek olabiliriz...

cnmmmmmmm
bitanecikkkkk arkadasimmmm
guzel arkadasimmmmm
kipir kipirimmmm ask dolu sevgi doluuu kardesimmmm
ayy inann ne yazicagimi bilemiyorum ne diyecegimide
hani diyoruz yaaaa allah hayirli kaderler versin ve her iste bir hayir vardirrrr
hee diceksin kii bunlarda ne gibi hayirlar vardirrr
ama vardir inannaa
cok cikmazlar yasadim insallahhh birlikte kahve icerkennn anlatip dertlesicegimizzz bir suru konular bir suru bir suru seylerrrrrrr
kendimi kahredip aglayip sizlayip neden ben neden biz diyecegimiz bir suru seyyyy ama hep dua ettim o zamnalardada hic isyan etmedimm vardir bi sebep dedim
tanri her kulunu her aileyi farkli konularla sinarmisss bizlerin sinavi bu dedigim bi suru seylerrrrr
ama herseyyyyy sonuclanip gun geldiginde hersey yoluna girdigindeeee
kocamannnn gupgucluuuu bir sen oluyosun isteeeeeeee yani bu yasamin degirmeni bazi zaman sert bazi zamannnnn daha sert
ama olsunnn hep dua et
allahhhha hep iste guzel seyler iste ve inann hersey duzelicek hersey yoluna girecek
hep 1 adim kotusunu dusun suana sukur de
bana cok benzeyen sirdasim sadece inan ki herseyy gececek sadece zaman sadece sabir dua
nazar degdi cnmmmm nazar
alla beterinden korusun
canimsinnnn
bitanem benimmmmm
seni cok seviyorum arkadasimmm kardesim benimm
sen daha guclu olman gereken bi surecten geciyosun ama vardir bi nedeni vardir bi hayriiii
guclu olucaksinnnn saglam cikacaksinn bu sert donemectenn ve senin gucun ailene yansicakkii onlarda ayaga kalkabilsinler
dua et icini hep ferah tut cnmmm
gecicekkkkk
ilerde belki bu yasadiklarininnnn tarihlerini bile hatirlamicaksinnnn insallahh o gunler geldiginde bu yasadiklarin ani olarak kaldigindaaaaa mutlu oldugun anlarin tadina daha daha cok varicaksinnnn
seni seviyorum kardescimm benim
yanindayim herzaman
14 eylulde is basindayimmm
herdaim gorusuruz cnmmm
sen iyi ol lutfen
opuyorm

pericim, sana güçlü ol demekten başka bişey gelmiyor aklıma. abin ile ilgili gerekeni yap tatlım. sonra pişmanlık yaşamaktansa birkaç küçük yaranın acısını çekmek hiç bişey değil. Babanla ilgili ne denir bilmiyorum. Allah onu bu duruma düşürenleri bildiği gibi yapsın. Bu dünyada kaçtılar belki ama kaçamayacakları yerlerde var. onları allah a havale edin.
çok uzatmıyım tatlım. sen çekiyorsun en iyi sen bilirsin. Allah sabır versin pericim.
Allah benim ve annemin sabrınıda (üst düzey bir sabrı vardır!!!) alsın sana versin. Sana ve anneciğine sevgilerimi gönderiyorum canım. Abin için acil şifalar.(resim benim içinde bir tutkudur) umarım iyileşince çok güzel eserler ortaya koyacak.
babacığın için umarım hiç beklemediğiniz olumlu bir gelişme olur. bunun için dua edicem. Hoşçakal...

canım benimm kaç gündür giremedim nete çok merak ettim seni
Rabbim hayırlısını vermiştir bitanem çok geçmiş olsun inşallah bu yaşadığınız son acı olur Allahım hep güldürür yüzünüzü.biliyosun kürtajdan sonra rahim temizleniyo ve kolay hamiş kalınıyo,yakın zamanda meleğin sağlıkla gelecek inşallah tatlım.testlerini yaptır özellikle pıhtılaşma testlerini ihmal etme canım esin de ben de kullanıyoruz pıhtılaşma iğnelerini.herşey çok güzel olacak bitanem seni seviyorum...
penderim canımın içi bi kaç gün yoktum neler olmuş
içini ferah tut canım sakın kötü şeyler düşünme Allahın izniyle güzel sonuçlar alacaksın bitanem.hakkınızda hayırlısı olsun dualarım seninle canım arkadaşım,lütfen hep olumlu düşün.kocaman öpüyorum sizi

perimmmm canımsın yaa anlamıştım sende bişiler olduğunu,hep sormak istedim abini ama seni üzmek istemediğimden sormamıştım canım çok zor şeyler gerçekten yaşadığınız bitanem Rabbim güç kuvvet sabır versin size.abin senin canın kanın tabiki elinden geleni yaparsın canım aileni ikna edebilirsin umarım bu konuda.baban için de ayrıca üzüldüm bitanem işlemediği bi suçtan hüküm giymek herşeyden beter.Allahım bu sabrınızın tevekkülünüzün karşılığını verir de babanın suçsuzluğu anlaşılır,abin de sağlığına kavuşur inşallah canım perimmm.seni çok seviyorum canım arkadaşım dualarım seninle ve ailenle,öpüyorum bitanem...

yine kimse yok yine..... ışıl bide irem burda ikinizede günaydın kızlaarrr
allah kabul etsim iremcim maşallah hastalığım bitsin bende okuycam ama
bu arada ben çörekotu bal tarçına başladım hergece yatmöadan 1 çay kaşığı içiyoruum ama benim adetimi kesti neden acaba ilk 2. günü içtim adetim sabaha uçmuş gitmi minacık minnacık devam ediyo neden acabaa:44:

günaydın canım çörekotu bal tarçın bende kullanmıştım ama kesmemişti benim adetimi,niye kesildi ki acaba

günaydın canım çörekotu bal tarçın bende kullanmıştım ama kesmemişti benim adetimi,niye kesildi ki acaba

anlamadımki bende niye oldu normalde ilk 4 gün şakır şakır maşallahı olurdu 2. günden sonra kayda değer bişey yok günlük ped taksam yeri o kadar yani

günaydın kızlar nasılsınız ben dün adet oldum başladı lekeler ama sonra durdu iyice şaştı benim bünye bugün misafir geliyo haftaya doktora gidem bari artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…