Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
benim bal çörek otu kürü farklı etki yaptı bana öldüm karnımın ağrısından daha önce hiç böle ağrımamıştı işe de yeni geldim sayılır.. kocamda hasta :2: bronşit olmuş sinüziti kroniklenmiş bide faranjit olmuş yumoş günlerinden önce iyileştirmem lazım onu

Perim canım benim, ne diyeceğimi bilemedim, inan çok üzgünüm. Dua etmekten başka yapacak herhangi birşeyimiz olursa ne olur bizimle paylaş. Ne biliyim, kan gerekli olur, gelir seve seve veririz, herhangi bir iş için yardıma ihtiyacın olur, koşa koşa geliriz. Ben de ankaradayım canım biliyorsun.

Inşallah canın abin bir an evvel sağlığına kavuşur.
Seninle ne kadar gurur duysa azdır, gerçi kim olsa aynı fedakarlığı yapar kardeşi için ama yapmayan da yapmaz.
Babacığın da inşallah uğradığı haksızlığın üstesinden bir an evvel gelir.

Topiğimiz size pozitif enerjiler, hayırlı dualar gönderecek canım,
sen içini ferah tut ne olur...
Herşey geçecek inan, hayatta herşey insan için.

Tüm bunların arasında o bebeğe ne kadar ihtiyacın olduğunu da biliyorum. Umarım tam sırasıdır ve bekletmeden gelir. Eğer bebek sıramı devretme şansım varsa sana sıramı verdim gitti, hemencecik kavuş diye.
Canım benim, seni çok seviyoruz.

selam asosum geçmiş olsun...
yaaa bal çörekotu bir ay ben de denemiştim, benim de midemi kötü yapmıştı...

asoscum bende uyguladım bal tarçını bu ay. adetimi etkilemedi ama kasık ağrılarım oldu. o çörek otunun etkisiymiş. bir yerlerde okumuştum. çörekotu rahim kaslarını çalıştırıyormuş. hatta gebelikte fazla çörekotu tüketmek tehlikeliymiş. erken doğuma sebep olurmuş. neyse dersi keseyim.
ben soğan kürüde yapıyorum. çoğunluğun aksine tadını beğendim işe yarar şifalı bişey bence...

haaa unutuyordum eşin için de zencefilli adaçayı yap (fındık kadar taze zencefil. 2 yemek kaşığı adaçayı yarım limon üzerine kaynar su dök 5dk demlensin. ) bal da koyabilirsin sonradan. sabah Dr. Oz dan öğrendim. şimdi içiyorum. bende çok kötü grip oldum da. vücuttaki tüm iltihabı söküp atıyormuş canım. acil şifalar dilerim...

Son düzenleme:
kızlar ben uzun süredir giremiyorum nasılsınız merak etiim şöle bi bakim dedim inşallah isteyen herkes en yakın zamanda bebişini hisseder göbüşünde....

kızlar ben uzun süredir giremiyorum nasılsınız merak etiim şöle bi bakim dedim inşallah isteyen herkes en yakın zamanda bebişini hisseder göbüşünde....

sağol canım, iyi sayılırız... biraz kara bulutlar var üzerimizde ama onlar da geçecek inşallah.

senin bebeğin de kocaman olmuş maşallah
cinsiyeti bellidir herhalde ????
allah sağlık sıhhat evrsin sana da bebeğine de
duaların ve iyi dileklerin için sağol

kızlar bencede bi nazar var üzerimizde.
kopyala yapıştır yapalım herkes okusun bir kere. olma mı? ne dersiniz?:44:

Nazar duâsı

Bismillâhirrahmânirrahîm bismillâhi azîm-iş- şâni şedîd-il birri mâ şâallahü kâne habese hâbisün min hacerin yâbisin ve şihâbin kâbisin. Allahümme innî radedtü ayn-el âini aleyhi ve alâ men ehabb-en-nâsi ileyhi ve fî keyedihî ve kilyetihî lahmün rakîkun ve azmün dakîkun fîmâ lehû yelîku ferci-il basara hel terâ min fütûrin sümmerci-il basara kerrateyni yenkalib ileyk-el basaru hâsian ve hüve hasîr ve in yekâdüllezîne keferû leyüzlikûneke biebsârihim lemmâ semi-uz- zikra ve yekûlûne innehû lemecnûnün ve mâ hüve illâ zikrun lilâlemîne lâ havle velâ kuvvete illâ billâh-il aliyy-il azîmi Lâ ilâhe illallâhü hısnî, men kâle-hâ dehale hısnî, ve men dehale hısnî emine min azâbî. Sadaka rasûlullahi sallallahü teâlâ aleyhi ve selleme.

Canlarim selam gecmisi okuyamadan pat diye daliyorum. Iyi haberim var hamile degilim :) ama 8 evladim oldu. Hepsi 6 yasinda ben bitane istedim Allahim 8 ini birden verdi :) ise basladim canlarim sonunda cok sevimli bi anaokulunda ingilizce+ sinif ogretmeni olarak. 6 yas 8 cocugum var sabah 8 den aksam 6 ya kadar onlarla beraber olucam cuma gunu basliyorum cok mutlu ve heyecanliyim. Calismam gereken cok sey var onlara iyi bir ogretmen olabilmem icin. Henuz tanismadik ama simdiden hepsini cokkkk seviyorum. Iste boyle canlarim insallah cocuklarim sans getirir kardesleri de gobusume gelir kotu gunler geride kalirrr ama sizden ayri kalicammm bennnn ( yarim saat uyku aralari varrr o sirada gelirim ben bebeklerimmm hepinizi cok seviyorummmm

ayyy ayyy ayyyy çok sevindirik oldum vallahi perimmm canım arkadaşım beöyle güzel şeyler çorap söküğü gibi geliversin hayatına inşallah önümüzdeki günlerdede her konuda
kocaman öpüldün güzel tatlı teyzemiz bizimmmmm

çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmm
Bak Allah çok büyük bazı kapıları kapatırken bazılarını açmaya başladı bileeeeeeee
artık gerisi gelir inşallah tatlımmmmmmmmmmm
canımmmmmmmmmm
Allah tüm yokuşlarını düzlüğe çevirsin inşallahhhhhhh gülümmmmmmmmmmmm

canimmm benimm bakkkkkkk hersey guzellesmeye basliyoooo
bu 1
insallaahhh devamindaa dahaaa bi suruu bi suruu guzelll haberler vericeksin bizeeeee
canimmm kardescim benimmm opuyorum seniiii

canııımmm çok sevindim... okuyunca içim kıpır kıpır olduuu.... dünden beri sürekli aklımda ve de dualarımdaydın.... daha daha iyi ol inşalllahh....

hahaytttttttttttttttttt
ivett şekerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm pörtlegimm benimmmmmmmmmmmmmmm
suda dogumm yapcamm ahanda buraya koycam resminiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

sormaa canummmm iyi geldii tabii burda sıcaktan tüm vucudum döküp isilik gibi olup iz yapmıştıı Allahtann onlar geçtiiiii yaaaaaaaa tuzlu sudnnn en cokta oınaa sevindim vallaaaaaaaaa..
sen neydiyonnnnnnnnnnnnnnnn kuşummm

kislarrrrrr valla saldikk iyceee herbiseyleriiiiii :)) ozledimmmm vallaaaa sizli sohbetleriiiii

AYBICEMCIM monumude merak etmiyosunnnnnnnn ((

monummmm

firinda kofte -et-patates

ben diyete basladimmmmmmmmmmmmm ilan ediyorummmmmmmmmm
tatli yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

3 gunluk pilav diyetii yapicukkkk

1 bardak pirinc 3 bardak suda haslanacak gun boyu bu yenecek tuz yok-yag yok
az yagli yogurt 1-2 kasik tabagaa
icine nane-guzel yakisiyo baharat serbest
boll suuuu
cayyy

bakalimmmmm soyle azucuk fitleseleimm
ee 14 eylulde is kadinligina kaldigimiz yerden devammmmmm

yine sol yumurtum agriyooooooo ozellikle bacagimla o kisim sikisinca agrim oluyo yumurtlamam bitti gecen hafta bakalim hayirlisiiiii
o iside eyluldeee doktor esligindeeeeee yuruturuz artik

iste durumlar boylee
hava yine yine yine YAGMURRRRRRRR ve serinnnnnnnnnn kis yaniiiii

herkesi opuyorummmmmmmm
gelin artikkkkkk
mucksss

vitommmmm cnmmmmm kimsecikler yokkk yineee
nasil gidiyooo bebisimizzz nasillll
yaa ADDD da bizi yalamayali cok olduu dimiiiii bakk alistirdi alistirdi gitttiiiii haaaaaaa:))

ayy canimm bu yaz deniz yapamadimmmmmmm valla agustosta kis yasiyoruzzzzzzz
eylul 14 is basindayim insallahhh is cikisiii direk yazlik ve deniz moduna gecmek istiyorum insallahhhhhhhhhhhhhhh yaaaaaa

canımmm perimmmmmmm

nasıı sevindimnm anlatamamm sanaaaaa canımmm

hayırlısı olsunn bitanemmm,bu birr işarettt sen daha bebek sahibi olmadann 8 cocuga sahip oldunn tecrübelencennn nne güzell Allah snra sana vercek bebişinii bakkk...hemm kafan rahalar ne güzel çalışıncaaa ohhh

tebrik ederimmmmmmmmmmmmmm

canım yaa vallaaa bana iyi geldiii..Allah hherkese nasip etsinn...
Sende sonunda ülkenee geri dönüyorsun canım ne güzlll sana 2 yıllık denizden bile daha iyi glirrr bu dimii?

nasılsınnnn iyiisinnn dimiiii tatlışkommmmmmmm..senin browni tarifinii halaa yapıcamm yaa 1 ay geçtiiii
dün yapcaktımm toz şekerim yokmuşş bitmişş küp şkerlede ayarlıyamam diye pasta yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…