- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #18.121
sende okucaktın dimi yanlış hatırlamıyorsam
okuyamadınmı???
benim bal çörek otu kürü farklı etki yaptı bana öldüm karnımın ağrısından daha önce hiç böle ağrımamıştı işe de yeni geldim sayılır.. kocamda hasta :2: bronşit olmuş sinüziti kroniklenmiş bide faranjit olmuş yumoş günlerinden önce iyileştirmem lazım onu
benim bal çörek otu kürü farklı etki yaptı bana öldüm karnımın ağrısından daha önce hiç böle ağrımamıştı işe de yeni geldim sayılır.. kocamda hasta :2: bronşit olmuş sinüziti kroniklenmiş bide faranjit olmuş yumoş günlerinden önce iyileştirmem lazım onu
kızlar ben uzun süredir giremiyorum nasılsınız merak etiim şöle bi bakim dedim inşallah isteyen herkes en yakın zamanda bebişini hisseder göbüşünde....
canlarim selam gecmisi okuyamadan pat diye daliyorum. ıyi haberim var hamile degilim :) ama 8 evladim oldu. Hepsi 6 yasinda ben bitane istedim allahim 8 ini birden verdi :) ise basladim canlarim sonundaCok sevimli bi anaokulunda ingilizce+ sinif ogretmeni olarak. 6 yas 8 cocugum var sabah 8 den aksam 6 ya kadar onlarla beraber olucam cuma gunu basliyorum cok mutlu ve heyecanliyim. Calismam gereken cok sey var onlara iyi bir ogretmen olabilmem icin. Henuz tanismadik ama simdiden hepsini cokkkk seviyorum. ıste boyle canlarim insallah cocuklarim sans getirir kardesleri de gobusume gelir kotu gunler geride kalirrr ama sizden ayri kalicammm bennnn ( yarim saat uyku aralari varrr o sirada gelirim ben bebeklerimmm hepinizi cok seviyorummmm
Canlarim selam gecmisi okuyamadan pat diye daliyorum. Iyi haberim var hamile degilim :) ama 8 evladim oldu. Hepsi 6 yasinda ben bitane istedim Allahim 8 ini birden verdi :) ise basladim canlarim sonundacok sevimli bi anaokulunda ingilizce+ sinif ogretmeni olarak. 6 yas 8 cocugum var sabah 8 den aksam 6 ya kadar onlarla beraber olucam cuma gunu basliyorum cok mutlu ve heyecanliyim. Calismam gereken cok sey var onlara iyi bir ogretmen olabilmem icin. Henuz tanismadik ama simdiden hepsini cokkkk seviyorum. Iste boyle canlarim insallah cocuklarim sans getirir kardesleri de gobusume gelir kotu gunler geride kalirrr ama sizden ayri kalicammm bennnn ( yarim saat uyku aralari varrr o sirada gelirim ben bebeklerimmm hepinizi cok seviyorummmm
Canlarim selam gecmisi okuyamadan pat diye daliyorum. Iyi haberim var hamile degilim :) ama 8 evladim oldu. Hepsi 6 yasinda ben bitane istedim Allahim 8 ini birden verdi :) ise basladim canlarim sonundacok sevimli bi anaokulunda ingilizce+ sinif ogretmeni olarak. 6 yas 8 cocugum var sabah 8 den aksam 6 ya kadar onlarla beraber olucam cuma gunu basliyorum cok mutlu ve heyecanliyim. Calismam gereken cok sey var onlara iyi bir ogretmen olabilmem icin. Henuz tanismadik ama simdiden hepsini cokkkk seviyorum. Iste boyle canlarim insallah cocuklarim sans getirir kardesleri de gobusume gelir kotu gunler geride kalirrr ama sizden ayri kalicammm bennnn ( yarim saat uyku aralari varrr o sirada gelirim ben bebeklerimmm hepinizi cok seviyorummmm
asoşuumm işler yoğun,banka dışında oluyorum genelde,pek gelemiyom o yüzden.mmmccxxx
anoooooooyyyy Pitomintoşummmmmm gelmişş prensoşuuuumm gellmişşşşşşşş
tontilik pörttletmeceemm napıyosun,nasıl geçti tatiliinn
denizkızı oldun heee
ne iyi gelmiştir yüzmek bebişiiinee ooh ooohh
suda doğum bilem yaparsın kız seeeeeeeennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?