Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlar nasılsınız ben dün adet oldum başladı lekeler ama sonra durdu iyice şaştı benim bünye bugün misafir geliyo haftaya doktora gidem bari artık

Slm canım ne zamandır karşılaşamıyorduk,adetin düzene girdi mi lekenlenmi var sende doktora sıkıntıdan dolayımı, yoksa kontrole mi gideceksin ne kadar çok soru sordum yaa :26:

canım hatırlasın ya aynı zamanda düşük yapmıştık o ay ara ara lekenlenme oldu normal dedim sonraki adetim zamanında geldi bu ay yumurtlama zamanında üç gün leke geldi hatta lekeden de büyük çamaşır baya kirlendi dün de adet günümdü lekeler geldi ama bugün yine gelmiyo sen normale döndün mü

hatrılıyorum canım o yüzden merak ettim, ben düşüğümde kanamam bir ped ancaydı lekelenme şeklindeydi, normalde 28 günde oluyorum ilk ay 24 . gün adet oldum ama normaldi, bu ayda 26. gün oldum biraz erken oluyorum anlıyacağın ama lekelenmem yok ama bu ay ovu günü kasık ağrım vardı, birazda yorucuydu günlerim köye falan gitmiştik yorgunlukta etkiledi mi bilmem....

en iyisi ben haftaya bi doktora gideyim canım benimki normal değil galiba

ya ben düşükten 10 gün sonra gittim doktora beta tam sıfırlanmamıştı sadece kana baktı doktorda hiç muayene olmadım etmedi yani bende demedim... ne kadar adetim normal olsada şimdi acaba baktırsamıydım diye biraz rahatsızım aslında geçen ay denmelere başlıyacaktık korunmayı düşünmemiştim hatırlarsan, ama geçen ay eşim çok rahatsızdı ovu yu denk geitiremedik bu ay oldu sayılır erken yumurtladım ama sonrasında yaptık bişeyler batı bekliyorum yoksa bende bir doktora gitsem mi diye düşünüyorumm....
en iyisi ben haftaya bi doktora gideyim canım benimki normal değil galiba

canım benim beta 10a düştü üç gün sonra baktı ultrasona sorun yok her şey güzel demişti lekelerim yeniden gelmeye başladı birden artabilir benimki kesilmemiş şükür yarın tam adet olacam galiba

kalabalık olduk uzun zamandan sonra
hoşgeldin deregun bence de dr git tatlım ihmale gelmiyo
bojom sen nerelerdesin uğramıyon artık pek

benn geldimmmmmmmmmmmmm minnakımlaa kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz uzun olduuuuuuuuuuuuuuu görüşmeyeliiiiiiiiiiiiiiiii

tatil bitiii maalesefffffffffffffffffffffffff ((((((((((((((((((((((
ne güzel denize açılıyorduk minik kuşumlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :))))))))))))))))))))))))

ne var ne yokk hamişş varmı hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

vitom yeni bebiş yok perdoğanımızın bebişininde de kalbi durmulş aldı dr
perim büyük sıkıntıda ailevi durumlar
topikte moraller bozuk kimseler uğramıyo artık
herkes gelsin neşeli günlerimize dönelim artık bitsin bu sessizlikkk

aybice............... 2
pidil ................ 2
eylem ................ 2
iremneva.............. 3
Mehmet Derya..........2
bojou......................5

ok mi oldumu şimdi
okuyan varsa ekleyim gene

periye nolduuuu ????

perdoganı biliyorumm (((((((((

evettt eski günleree dönleimmmmmmmmmm

hayırlısı olsun bat zamanınsa önceden lekelenmen normal bence biz ne kadar normalleştik desekte vucut anca toparlıyo demekki ....
canım benim beta 10a düştü üç gün sonra baktı ultrasona sorun yok her şey güzel demişti lekelerim yeniden gelmeye başladı birden artabilir benimki kesilmemiş şükür yarın tam adet olacam galiba

kalabalık olduk uzun zamandan sonra
hoşgeldin deregun bence de dr git tatlım ihmale gelmiyo
bojom sen nerelerdesin uğramıyon artık pek

asoşuumm işler yoğun,banka dışında oluyorum genelde,pek gelemiyom o yüzden.mmmccxxx

anoooooooyyyy Pitomintoşummmmmm gelmişş prensoşuuuumm gellmişşşşşşşş
tontilik pörttletmeceemm napıyosun,nasıl geçti tatiliinn
denizkızı oldun heee
ne iyi gelmiştir yüzmek bebişiiinee ooh ooohh
suda doğum bilem yaparsın kız seeeeeeeennn

41 Yasini Şerif Listesi

aybice............... 2
pidil ................ 2
eylem ................ 2
iremneva..............6
Mehmet Derya..........2

toplammm..............19 olduk
yokmöu arrttırannnnnn

41 Yasini Şerif Listesi

aybice............... 2
pidil ................ 2
eylem ................ 2
iremneva..............6
Mehmet Derya..........2

toplammm..............19 olduk
yokmöu arrttırannnnnn

yarın tatil inşallah daha çok okuyabiliriz bir an önce bitiririz, veeee kavuşuruz mucizelerimizeeee....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…