- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #18.101
günaydın kızlar nasılsınız ben dün adet oldum başladı lekeler ama sonra durdu iyice şaştı benim bünye bugün misafir geliyo haftaya doktora gidem bari artık
canım hatırlasın ya aynı zamanda düşük yapmıştık o ay ara ara lekenlenme oldu normal dedim sonraki adetim zamanında geldi bu ay yumurtlama zamanında üç gün leke geldi hatta lekeden de büyük çamaşır baya kirlendi dün de adet günümdü lekeler geldi ama bugün yine gelmiyo sen normale döndün mü
hatrılıyorum canım o yüzden merak ettim, ben düşüğümde kanamam bir ped ancaydı lekelenme şeklindeydi, normalde 28 günde oluyorum ilk ay 24 . gün adet oldum ama normaldi, bu ayda 26. gün oldum biraz erken oluyorum anlıyacağın ama lekelenmem yok ama bu ay ovu günü kasık ağrım vardı, birazda yorucuydu günlerim köye falan gitmiştik yorgunlukta etkiledi mi bilmem....
en iyisi ben haftaya bi doktora gideyim canım benimki normal değil galiba
ya ben düşükten 10 gün sonra gittim doktora beta tam sıfırlanmamıştı sadece kana baktı doktorda hiç muayene olmadım etmedi yani bende demedim... ne kadar adetim normal olsada şimdi acaba baktırsamıydım diye biraz rahatsızım aslında geçen ay denmelere başlıyacaktık korunmayı düşünmemiştim hatırlarsan, ama geçen ay eşim çok rahatsızdı ovu yu denk geitiremedik bu ay oldu sayılır erken yumurtladım ama sonrasında yaptık bişeylerbatı bekliyorum yoksa bende bir doktora gitsem mi diye düşünüyorumm....
aybice............... 2
pidil ................ 2
eylem ................ 2
iremneva.............. 3
Mehmet Derya..........2
bojou......................5
ok mi oldumu şimdi
okuyan varsa ekleyim gene
vitom yeni bebiş yok perdoğanımızın bebişininde de kalbi durmulş aldı dr
perim büyük sıkıntıda ailevi durumlar
topikte moraller bozuk kimseler uğramıyo artık
herkes gelsin neşeli günlerimize dönelim artık bitsin bu sessizlikkk
canım benim beta 10a düştü üç gün sonra baktı ultrasona sorun yok her şey güzel demişti lekelerim yeniden gelmeye başladı birden artabilir benimki kesilmemiş şükür yarın tam adet olacam galiba
kalabalık olduk uzun zamandan sonra
hoşgeldin deregun bence de dr git tatlım ihmale gelmiyo
bojom sen nerelerdesin uğramıyon artık pek
benn geldimmmmmmmmmmmmm minnakımlaa kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz uzun olduuuuuuuuuuuuuuu görüşmeyeliiiiiiiiiiiiiiiii
tatil bitiii maalesefffffffffffffffffffffffff((((((((((((((((((((((
ne güzel denize açılıyorduk minik kuşumlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :))))))))))))))))))))))))
ne var ne yokk hamişş varmı hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
41 Yasini Şerif Listesi
aybice............... 2
pidil ................ 2
eylem ................ 2
iremneva..............6
Mehmet Derya..........2
bojou......................5
toplammm..............19 olduk
yokmöu arrttırannnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?