Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

canimmm hemen yap browniyi ertelemeee kii yerkennnnn mmmmmm derken banada dua edin karili kocali cocukluu haldeee:))))))

ben hep firinda fazla birakiyodum iyce pissin diyeeeee en sonuncusunu oyle yapmadim daha daha guzel oldu yaniii onceden isitlimis firna 175 derecede 20 dak tamamdir isssss

canimmmm bebislerin ultrasondan sonra koyun yaa resimlerii ben merakla bekliyorummmmm
gormeyiiiiii
nasil yaptirdin dimi testlerini herseyini hersey yolundaaaaa??
isim belli oldumuuuuu
ayyyyy ne guzelll duygularrr insallah darisi basimizaa olsun
optummm seniiiiiiii

kızlar gelemedim..pc mi kocam kaptı...umarım yarın kavuşcam size..

2 tane okuyabildim ben yasin..Allah kabul etsin...geçmişi okuyamadım nedir durum...yarın bir güzel okicam inşallah...

öptüm herkesi...

günaydın kızlar.....
peri iş haberine çok sevindim inşallah aralıksız devam eder güzel haberlerinnn bende tatil olmasına rağmen eşim sayesinde sabahın nurunda zortladım resmen isyanlardayım
bu arada 5 yasin daha okudum inşallah gün içindede okurum..

önce geçmiş olsunnn abine ve babanaa...abin bian önce sağlığına kavuşsun hep sizinle olsun inşallah..babanda bu kötü günleri çabuk atlatır umarımmm...onlar için ne mutlu ki senin gibi bir evlatları var.. Allah sana da senin gibi bir evlat versin...

veeee yeni işin hayırlı olsuunnnn...istediğin gibi bir iş oldu sanırım...bizim çocukların öğretmeni bile olursun belki...

Yolun hep açık olsuunnn....

kara bulutlar dağılsıınnnn...kimsenin nazarı değmesin topiğimizeee...

mess 1 yasin daha okudu toplam 3 oldu...dualarımız kabul olsuunnn..

aybice............... 2
pidil ................ 2
eylem ................ 2
iremneva.............. 3
Mehmet Derya..........2
bojou......................5

ok mi oldumu şimdi
okuyan varsa ekleyim gene

resmen dağılmış durumdayız. herkes başka biyere takıliiiiii :44: doğal olarak...

kislarrrr bu ay 11 inde hastalandim 11 agustos denemeler bitti derkennn biraz once tuvalete gittimmmm hani regl baslarkenki pembe gibi biseyler geldiiiiii bu ne yaaaaaaaaaaaa
daha cokk var halamin gelmesine dengemmi bozuluyoo neeedirkiiiii
bugun daha 20. gun
ve kasiklarda hafif hafif agri var
pes
pes
pes
pes
pes
pes
pes

pidilim ilk bebekimde bende adet oldum sandım pet bile taktım 1 hafta varken öle olmuştu ama sonra bidaha hiç gelmedi belki seninde öle olur dur hemen panik yapma

Kuzummm yok artikkkkk hamilesin benceeeee bu kadar erken adet olmazzzz pembis yerlesme kanamasiiiiii sende hep kahve gelirdiiiiii ayyy cok fena heyecan yaptimmmm haber ver mutlakaaaaaaaa aaaaaaanoooyyyyyyyyy

canım inşallah bebişinin "ben burdayım, geldim" sinyalleridir bunlar... heyecan yaptım... :18: inşallahhh hayırlı haberlerini bekliyoruzz.....

belkide avatarındaki zeytin gözlü bebiş seninledirrr......

Son düzenleme:
Kuzummm yok artikkkkk hamilesin benceeeee bu kadar erken adet olmazzzz pembis yerlesme kanamasiiiiii sende hep kahve gelirdiiiiii ayyy cok fena heyecan yaptimmmm haber ver mutlakaaaaaaaa aaaaaaanoooyyyyyyyyy

cnmmcm benimmmm sinirim bozuldu gorunce ne bilimmmmmm hayirlisiii artik bisey demiyorummmm
MSJ KUTUN DOLUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
kac gundurrrrrr
bosalt cnmin iciiiii
optum seniii
senii ozledimm hem bennnn

cnmmcm benimmmm sinirim bozuldu gorunce ne bilimmmmmm hayirlisiii artik bisey demiyorummmm
MSJ KUTUN DOLUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
kac gundurrrrrr
bosalt cnmin iciiiii
optum seniii
senii ozledimm hem bennnn

Yavrusummmmmmmmm ayyyyy geldi geldiiiii vallahi bebis buuu bebisss oldu bu defaaa aaaa 20. Gun adetmi olunurrr hem senin hep kahve gelirrrr pembisssss demek bebisss demek yaa ben cok heyecan yaptm inandmmmm kardesciiinnn sana ugurlu geldiiii bak gorrrr inssss kuzum yaaaaaaaa dvm edio muuuu msg attt tum msglari sildmmm. Attt surekli aklmdasn okudugumdan beriii Allahim nolurrrr insss hadi hayirlisiii ayyyyyyy aglicam haaa

Son düzenleme:

ben ben ne diyim Allahım oldu galiba pidiloş
çok heyecanlı çok stresli
:18::18::18::18::18:

pericim, meslekdaşım yarın mı başlıyorsun?
:44::44::44:
aaaa nere gittin yaw?

Son düzenleme:
ben ben ne diyim Allahım oldu galiba pidiloş
çok heyecanlı çok stresli
:18::18::18::18::18:

iwitttttt ama insallahh ters biseyler olmasin
ben boyle hic olmazdimmmm anlamadimmmm hicbiseyyy
agrimda varr kasklarimdaa ay valla
offffffffffff
puffffffff
offff
puffff
pofffffff
iykkkkkkk

iwitttttt ama insallahh ters biseyler olmasin
ben boyle hic olmazdimmmm anlamadimmmm hicbiseyyy
agrimda varr kasklarimdaa ay valla
offffffffffff
puffffffff
offff
puffff
pofffffff
iykkkkkkk

idilimmmm yerleşme olmasın kız o kanamaaaaa
hadi inşallah öyle olsunnnnnnnnnnnn
devamı gelmezse sevin tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…