Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

yerimmmmm seniiiii
tesekkur ederimmm
allahhh gonlununnn muradinii versinnnnn yuvani bebislerle senlendirsinn insallahhhh cnmmmmm
tesekkurlerr
muckssss

bende sinif ogretmenligi yapmisitim ilk 2 yil hemde 1. sinif okuttum sonra 3 yil ingilizce ogretmenligi yapmistim sonra gidaya gecisss:)))

bende 14 eylulde is basiyim insallahhhhh
amann yarabbimmmmm:))

aaaaaaaaaamin cümlemizin canııııım

senin şafak 13 ha az kaldı (türkiye hazır oooooolll pidil geliyoooooooor)

ben çıkıyorum tatlım. öptüm seni
halvet için söz vermiyim
zaten yumoş vakti geçti
bay bay

Son düzenleme:

iyi uykularrr cnmmm

topigimiz icin 1 ayetel kursi okuyuppp yolluyorumm hepimizin dilekleri gercek olsun insallahhhhhhhhhhhhhh
iyi uykularrrrrrrrrrrrrrrr

cnmmm cikmadan bu topige ugra belki sannnss getirirr :))

http://www.kadinlarkulubu.com/duala...-hayirli-dilegi-icin-fatiha.html#post26259972

Son düzenleme:
ben açiimmm topiğiii...günaydııınnn canım topiğiimmmm

asosşumm görmemişim dün kusura bakma...karnım çok ağrıdı dün hiçbirşey yapmadım. adet sancılarımda iptal oluyorum ben.
zaten burda pek yapıcak birşey yok. bol bol kitap okuyup internette vakit geçiriyorum canımcım.

bi de ankara' ya gelin pidilimmm...ama bende oliimmm

ya şu fal birde beni sarsa gördüklerim sadece fil, kuş, kedi, zürafa....

günaydın kızlar misafirlerimi de yolcu ettim
yarın okul da başlıyo artık daha çok görüşürüz herkese iyi pazarlar

günaydın kızlar misafirlerimi de yolcu ettim
yarın okul da başlıyo artık daha çok görüşürüz herkese iyi pazarlar

günaydın tatlıııım
öğretmensin sendeee süpeeeeer
sana da hayırlı pazarlar
sen misafirleri göndermişsin ben ise bekliyorum nerdeyse gelirler eli kulağında :44:
beni pc başında yakaliycekler vallaaaa

Canim benim ne kadar dusunceli ve iyisincok tesekkur ederim. Ben normalde ingilizce ogretmeniyim ama simdiki cocuklarimin sinif ogretmeni oldum imgilizce agirlikli derslerimiz ama tum gun benimle olucaklar 6 yasinda hepsi ilkokul 1 e ve yeni sisteme alisicaklar insallah. Egitimde scamper teknigi kullanicaz beyin firtinasi yapicaklar proje tabanli olucak bide cikipsunum yapicaklar bana kurban olduklarimm ayyy cok seviyorum mutluyum cok. Bu is hakkaten yurek isi sevgi isi seyzosum. Sen tecrubelisin senden bicok konuda yardim isticem tatlimm tecrubelerine ihtiyacim var elinde 6 yas materyalleri varsa faydalanacagim siteler varsa yardimci olmana cok mutlu olurum inan. En iyi sekilde yapmak istiyorum bu isi arastiriyorum surekli. Ins basarili olacagima inaniyorum

olucaksın periiiiimmmm tabii kii...süper bir öğretmen olacaksın..kuzuların şanslıı...işini seven güzel bir öğretmenleri olacak..

ay anlatınca daha da heyecan yaptım benimkiler büyük bacım ya ortaokul benimki şekillenmiş olarak geliyo sizinki kadar etkimiz olmuyo bi de ilin en kötü okulunda olunca herzaman istek olmuyo hayırlısı bakalım

kolay gelsin tatlım gülerek oturun misafirlerinle

fala inanma falsizda kalma kosemize hosgeldinizzzzz...
falima cumle kuraninda kurmayanindaaaa yuce rabbimmm tummm dilekerini gercek etsin insallahhhh mucksss...

tesekkurlerrrrrr ...

IREMNEVAnin buyuk katkilarilyla YASIN SAYIMIZ 38 olduuuuuuu.......
ALLAH KABUL ETSIN nnnnnnnn..

ayy az kalmış 41 e yarın tatil kuşları döner ve tamamlanmış olur , amin canım hepimizin okuduklarını allahım kabul etsin ve biran önce gelsin mucizelerimiz ,bir ayın bir haftası kırmızı kartlıyım bir haftası ovu bahanesi azıcık ekşınlı :118: kalıyo 2 hafta burnumdan geliyo daha şimdiden, ne zormuş beklemek hani sayılı gün çabuk geçiyodu yaa gelmiyo işte

uzun aradan sonraa selam kızlarrrrrrrrrrrr

ben bu haftaa şeker yüklemesii yaptırdım,tetanoz aşımı vuruldum ve ayrıntılı ultrason çektirdimm bebeğimi ilk defaa bukadar büyük gördümm burnuu,dudaklarıı,kalbii,ayaklarııı,elleriii kurban olurumm........... heryeriniii yerimmmmmmm....
allahım bu güzel duyguyuu herkesee yaşatsın inşşş en cok ta burdaki arkadaslartımaaaaaaa..zaman ilerledikçee insan hem korkuyooo,hem ürperiyoo,hem heyecanlanıyoo,hem seviniyoo..hemde merak miçindee sabırsızlanıyooo..nasıll bir duygu bu bilemyirum ki cümlesii varmı??
sanırım yokkk..meleğimm büyüyoooo karnımdaa benimle birlikteee..geceleri uyanıyorumm pıt pıtt yapıyooo diyorumm kiii sen bu saatte niye uyanıksın annemm hadii yat uyuu saat cok geç diyorumm sanki cevap veriyoo banaa yok uyumıcam diyee..:))

Allahım meleğimi bize bağışlasınn tüm kötülüklerden korusun onuuu nolurrrrrrrrrr..ona birseycik olmasın kucagıma alayım biran önceeeee....
Vee hemencecikk hepinizin karnııı melekleriylee mucizeleriyle dolsunnnnnnnnnnnnnnnnnn.ne kadar istyorsanızz kaçtaneee istiyorsanızzzzzz okdadr olsun..hayırlı evlat olsunnn,sağplıklı evlatt olsun....olsunn...

neyse.....
yarın doktora sonuçlarımı göstercem bakalım ne diyecekkk..
zaten yarın sabahtqan eşim ameliyat olucakk bir gece hastanedeyizz..doktorumda o hastanede zatenn bir ara giderimm yaniii

su sıralar pek giremedimmmmmmmmmmm ama geçmişi okuyorumm gözümden kaçırdıgım birsyler olablrr nolur kusura bakmayınn hepinizi çokkkkk seviyoummmm...
herşey sadece sizin istediğiniz gibi olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kendinizi hiçbirsy için üzmeyinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

idilgacım falına baktımda inann hiçbirsey anlamdımm kusura bakma ondan bitanişimm tamammm...
hala hiçbirsey gelmedi dimiiiii senden..
aman gelmesin inşşşşşşşşşşşşşşş bu ayyyy ve sonrakii 8yyyyyyyyyy

gelsin bebikimizzzzzzzzzzzzzz inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş....

Perimmm nasılsınz canımm..kasrdeşinnn nasıı ben bulşamıyporummm geçmişte yazıdıgınııı yaaaaaa ((((((((((((((

sen nasılsınnn tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...

okull sana cok iyi gelcekk güzel öğretmenimm bernimm.....

şimdi sana aşıkta olurlarr bak erkeklerrr heeeeeeee
amannn kocişinn kıskanmasın sonraaa
bak ben şimdiden kızımla kocişi kıskanmaya basladım bileeeeeeee

Suan soktayim adetime 11 gun var yumurtlamanin uzerinden 5 gun gecti kasiklarimda cok agri vardi sabahtan beri az once akintim geldi yogun bisekilde wvye gttm bi sildim pembe akinti hala devam ediyor sok oldum gorunce ilk kez boyle bise yasiyorum dahada sasirdigim pidilgamla ayni ay ayni seyi yasiyo olmamiz bu kadar olabilirmiiii??? Herseyimiz benzio tamam ama bu ne simdiiiiii bu bunyelerin sapitmasiysaaa yuuuhh diyorum artik

Yaben klomen ictim ama igne vurulmadimmm yengem gerek yok demistiii ahanda nur topu gibi bi kistim olduuu benceeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…