- 7 Şubat 2012
- 2.979
- 21
- 358
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #18.241
3. sınıf oldum. 1. sınıftan beri okutuyorum. hepsinin bakışından anlıyorum artık ne istediklerini
fall tamam ne zaman keyfi gelirse. zaten sizinle ilgili hiç bilgi vermiycem. o fotoğraflara bakar ben yorumlarını yazarım :)
aaaaaaaaaamin cümlemizin canııııım
senin şafak 13 ha az kaldı(türkiye hazır oooooolll pidil geliyoooooooor)
ben çıkıyorum tatlım. öptüm seni
halvet için söz vermiyim
zaten yumoş vakti geçti
bay bay
günaydın kızlar misafirlerimi de yolcu ettim
yarın okul da başlıyo artık daha çok görüşürüz herkese iyi pazarlar
günaydın kızlar misafirlerimi de yolcu ettim
yarın okul da başlıyo artık daha çok görüşürüz herkese iyi pazarlar
ayyyy benim bilgisayar resmen çıldırmış. on defa göndermiş mesajı yaw.
canım işin ile ilgili duygularını çok iyi anlıyorum. çoook çeşitli versiyonlarını yaşıyorum zaman zaman. sınıf öğretmeniyim bendezaten o çocukların sevgisi, güzel masum yüzleri olmasa öğretmenlik çooook zor bi iş. çok yıpratıcı... ayyyy derdini boş verelim
fal kolay canııııım. ben kociş e bi güzel yemek patlatırım keyfi yerine gelir. keyfi yerinde olunca da falımızda güzel güzel şeyler görür.
gelelim paris eaaaaah ah dışı seni yakar içi beniii tatlım. çok güzel bi yer kesinlikle ama bakımsız biraz yoksa ne hanlar köşkler var. inşallah bi gün ( çocuklar büyüyünce ) gezmeye gelirsiniz. Ayyy ne güzel olur. hayalde olsa güzel
Canim benim ne kadar dusunceli ve iyisincok tesekkur ederim. Ben normalde ingilizce ogretmeniyim ama simdiki cocuklarimin sinif ogretmeni oldum imgilizce agirlikli derslerimiz ama tum gun benimle olucaklar 6 yasinda hepsi ilkokul 1 e ve yeni sisteme alisicaklar insallah. Egitimde scamper teknigi kullanicaz beyin firtinasi yapicaklar proje tabanli olucak bide cikipsunum yapicaklar bana kurban olduklarimm ayyy cok seviyorum mutluyum cok. Bu is hakkaten yurek isi sevgi isi seyzosum. Sen tecrubelisin senden bicok konuda yardim isticem tatlimm tecrubelerine ihtiyacim var elinde 6 yas materyalleri varsa faydalanacagim siteler varsa yardimci olmana cok mutlu olurum inan. En iyi sekilde yapmak istiyorum bu isi arastiriyorum surekli. Ins basarili olacagima inaniyorum
günaydın tatlıııım
öğretmensin sendeee süpeeeeer
sana da hayırlı pazarlar
sen misafirleri göndermişsin ben ise bekliyorum nerdeyse gelirler eli kulağında :44:
beni pc başında yakaliycekler vallaaaa
IREMNEVAnin buyuk katkilarilyla YASIN SAYIMIZ 38 olduuuuuuu.......
ALLAH KABUL ETSIN nnnnnnnn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?