Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

insallahhh insallahhhh ne diyeyimm hayirlisi olsunnnnnnnnnn
artik eylulde doktor yolundayiz allahin izniylee bebisli yada bebissiz doktorda alicaz solugu :))) insallahh bebisli olsun tabiii ama umitlenipp sonrada PISSLamak istemedigim icinnn hayirlisi neyse o olsun diyorum bakalimmmmmm
var bi tuhaflik ama insallahh hayirli tuhafliktirrrrrrr

idimmmmmm son günlerinin tadını çıkar.
bizimki hep stres hep stres yaa.çok düşünüyoruz ondan bence.

geçen saraçoğlu dinliyorum diyorki doğudaki kadınlar hiç plan yapmadan düşünmeden hemen hemen her yıl çocuk sahibi olabiliyorlar vede doğal beslendikleri için.aslında beslenme kısmına çok katılmıyorum.çünkü hormonsuz yemeye dikkat ediyorum.ve herşeyi mevsiminde tüketiyorum genelde.

plan program yapmıcam.saldım gitsin.........

nasıl yani dünki pembiş lekeden sonra bişey gelmedimiiiii.. süpermiş.... ama banada bu ay öle oldu biliyomusun çok umutlandım ahanda yerleşti dedim ama yok hasta oldum bal çörekotu tarçın kürüne başladım 2. gün oda dakkada kesti kanamamı ne gelen var ne giden 4 gündür.. ayrıca normalde ben genelde 9. yada 10. gün yıkanırım bugünse benim 7. gün ve 4. gündür bişey yok ne oldu bana anlamadım bu kürü yapanların normalde adetleri uzarmış artarmış hep öle yazıyo :44:

sanirim biz bekleyenler sabirla hayirlisiyla dualarla bekleyen bizlere azicik yorgunluk coktu bekleyis yorgunluguuuu bu sessizlik ondannn ee tabii hamislerimizde bilgilenmeli paylasimlari acisindan kendi ay donemi ahmislerle paylasimlari normal aslinda ondan kaynaklaniyo birazda bu sessizlik.. ee simdi hamis kankicanlara sunabilecegimiz beslenme harici pekbi bilgi heycan yokkkkkkk ee biz bekleyenlerde bekle bekleeee sabir sabirrr yorgun dustukk sanirsamm :)))

AYBICEM cnmcmmm okudum asilamayla hic ugrasma derim ben 1 yili gectiginde git yaptir tupunu gec cunku asilama tamamaen isin hikaye kismi yapilan hersey alinan ilaclar ayni yani kuzenim 9 asilama dan sonra bunu soyle tupluden 1 oglusu varrr
asilama tamamen oyalanma diyooo ki benim doktorumda muayene degilde (cunku normal prosedur once asi sonra tuppp falandir ya ondan muayenede degil) muhabbette hic yorma kafani kendini hazirla direk tuple halledelim dedi
o yuzden bunu arastirmani istiyorum cnmmm benim
bende eylul ayinda insallahh doktor yollari tastan moduna gecicem bakalim

iste durumlar boyleeeeeeeeeeeeeeee

ADACAYINI ic cnmmmm yumurta kalitesini kesinlikle arttiriyooo dogal klomen-femara... diyeyim ben . bide ust uste artik bu haplari kullanma cnmmmm bu ay serbest birak sadece dogal yol dene bakalimmm bende 2 aydir hap falan icmiyorum ki doktora giderken temiz gideyim diyeeee
birde doktorunu kesinlikle degistir
ilac verip yumurta kontrolu yapmayan doktor suphelidir cnmmmm
kesinliklede hap kullandiginda takibini yaptir catlatma ignenide ol sonrasinda dene
hemde ilac 4. gun iciliyo ya 5 gun ust uste 8. gunde bitiyo diek 9. gun git ve yumurtana baktir ne alemde sonrada yine yine git cnmmm

ayyy akil vermek gibi oluyo boyle cumleler amaa napimmmmm aklima geleni konusur gibi yazmaya size burdan o kadar alistim kiiii :)))

tarcin-bal-corek otu yada adacayi aslinda adetin miktarinda falan bisey yapmiyo sadece yumurtanin buyumesine yumurtlamaya ve kalitesini arttirmaya yariyoooo yani okudugum dinledigim bilgiler bu sekilde.
sogan ve incir kuru adette sapma duzenleme azalma cogalma etkileri oluyoooo ASOS cum

AYBICEM salsak cayira meyvlam ol dicekteeeee biz cokbilengillerrrr isi bozuyoruz
cok bilmek didik didik iyi degil isteeee ama napalimm bizde boyleyizzz :))))
cok biliriz cok ceneleniriz cok severiz cok yapariz cok guleriz amaa bi o kadarda cokk keyifliyiz seksiyiz kadinizzz yahuuuuuuuuuu
sefamizzz olsunnnnnnnnnn
bizim gibi bilgiclerindeeeeeeee superr bebislerii olsunn insallahhhhhhhhhhh

bu arada yeme isine bi fren yaptikkkk kocis aldi basini gidiyo adam bide profysn. sporcuydu adami bitirdim vallaaaaaaaaaa 1 borcam browniyi 1 gecede yerseeeeennn diyorummm ama sen yapitn ben yedimmm diyoo valla haklidaa
e bide bebis yolunda ye karidesi ye baligi ye eti ye adanayi yap misss kahvaltilari sahurlari ballari cevizleriii eee dedim sen ucak biletlerini iptal etde biz yuruyerek cikalim anca eritir giderizzzz:)))

o yuzden
sabah 1 bardak kefir
ogle ve sonrasinda aciktikca yagsiz-tuzsuz az yogurtlu pirinc lapasi
aksam
yogurtlu brokoli - pilav devam- belki 1 yumurta

meyve 1 elma

bolll limonlu caylara devam
aksam 1-2 bardak az kahveli nescafeeee

durumm budurrrrr

mucksss

tabikide akıl vercez birbirimize canımcım.ben söz dinlerim merak etme o konuda geçen ay ilçasız geçti bu ayda öyle iki ay dinlensin bakalım yumurtalıklar...ada çayı içecem bakalı m ne olcek.

anoşşşşş diyete başlamışsın.özlicem o dolu dolu 3-4 çeşitli monülerini baby.

her ay diyorumki dikdik etmicem .ama kendimi sürekli bişeyi araştırırken buluyorum.bu ayda adaçayına taktım içmezsem kesin çatlarım ya millet çatır çatır doğuruyor ne oluyor bizeee yauuuuu .

geçen ay çok yorgun hissediyorudumda kendimi(düşüncelerimi)
bu ay çok şükür iim.yani ii başlıcam inş.

okuduğumuz yasinlerin gücünede çok inanıyorum.sanki biri geldi gönlüme sabret biz en ii zamnı biliriz dedi ve bende inanılmaz bi hafiflik düşüncelerimde bi durgunluk.......hayrolsun sonumuz

3lü test sonucumu alabilmek için erken çıkıyorum
inşallah sonucum iyidir
Rabbim hayal kırıklığı yaşatmasın inşallah
dua ediverin canlarım
sizlere iyi hafta sonları inşallah pazartesi güzel sonuçlarla dönerim
hoşçakalın güllerimmmmmmmmmmmmmm

tabiki herşeyin en başta hayırlısı
zaten mucizelerde hiç beklemediğin zamanlarda ansızın geliverir bitanem

güzel haberlerini bekliyoruz inşallah herşey çok güzel çıkacak arkadaşım

perim canımın içiiii dünyanın tüm güzellikleri senin olsun en kötü günlerin bugünler olsun meleğin gelsin senin en büyük dayanağın olsun inan bana perim her gecenin bir günü var bugecelerde geçip gidicek güneşinize yeniden kavuşucaksınız. Tam yıldığın bittiğin anda içten bugünüme şükürler olsun de ve o andan sonra herşey nasıl tam tersine dönücek seyret bunu yap perim güven bana
böbreğini vermen konusu tamamiyle senin kararın perim nasıl mutlu olucaksan öle davran
seni seviyorum ve tüm dualarım abin için inşallah yüce rabbimin izni ile sağlığına yeniden kavuşacak inananıyorum.

kızlar sizi merak ettim kaçamak bi okuyım dedim neredeyse tüm sayfalarda bi hüzün var yorgunluk var ne olur kendinizi üzmeyin yaşamın ne getiriceği hiç belli olmuyor hayat süprizlerle dolu ama iyi ama kötü bize düşen sadece süprizlere hazırlıklı olmak öyle bi sınavın içindeyizki yorulsakta bittik desekte bırakıp gidemiyoruz. en güzeli kendimizi yormadan sınavımızı tamamlamak diye düşünüyorum bebeğini kaybeden arkadaşlarım erdoganım ve alyam en kısa zamanda yeniden hamile kalacaksınız demek istemiyorum çünkü bu bildiğiniz bişey sadece kendinizi sağlıkla gelicek bebeğinize daha iyi hazırlayın size torpil geçidi biraz daha ek süre verildi işte okadar

mutluluğunuz enerjiniz neşeniz geri gelsin topiğimiz o eski günlerinden daha şen şakrak olsun inş. hepinizi çok seviyorum ve gerçekten özlüyorum başınızdan geçenleri anlatırken yada birinizin sözünü aktarırken söze 'benim bir arkadaşım var' diye başlıyorum sanki sizi tanıyormuş gibi, sanalda değilde gerçekte arkadaşlık ediyormuş gibi konuşuyorum en kısa zamanda dönücem topiğime söz veriyorum
son olarak lütfen kendinize iyi bakın kızlar yakınlarınıza da...

1 de bendennnnn olduk 34

cuma saatti hempimiz icin hem yasin hem tum dualarimi okudum bekleyen ve hamislerimiz icinn allah kabul etsin insallahhh...

cnmm nasilsinnnnnnnnn bebisimizz nasilllllll ??
ADD nerelere seni gorunce direk ona gidiyo aklim ne alakaysaa:)))))

yaaa idilcim bazen yemek ütü felen yaparken sen geliyorsun aklıma. hırp diye bi ağrı giriyor karnıma heyecandan :18:
sen nasıl tutuyorsun kendini yaw. ama çok iyi anlıyorum seni fıslaya fıslaya heyecanlanmaya hayal kurmaya korkar olduk.
hayırlı gariplikler olsun tatlum

yaaaa pidiloş bi de şu avatarın varyaaaaaaaa. içimi pönçüklüyooooooooooooo

aynen canım ben o doğudaki kadınların içinde yaşıyorum işte. velilerim olur kendileri hemen hepsi benim yaşlarımda, hazırda 4-5 sümüklü çocuk bide karınlarında. gün aşırı gelir bir ikisi sorarlar "hocaaa sen mi bırakmıyorsun olmuyor mu" diye. onlara ne kolay geliyor :44:
biz çok düşünüyor çok irdeliyoruz canım. adaçayı felan içelim ama ben birde meditasyona taktım bu aralar onu deniycem bakam

güzel haberler bekliyoruz canım. cimcime kızına oğluşuna ve kendine iyi bak

Son düzenleme:
perimmm anlat bakalimmmmmmmm haberler sendee nasildiiiii ilk ogretmenlikkkkkkkkkkkk????

evet evet iveeet bende merak ediyorum idiloş. naaaptı peri acaba. birinci sınıfları okuttuğum günler geldi aklıma
ayyyyy çocuklar şaşırıp şaşırıp "anne" diyorlar ya offfff.
periyede derler kesin daha küçük onun çocukları

Kizlar dikili yazlıktan size canlı yazıyorum yıllar sonra burda olmak denize girmek cok iyi geldi:))
arada sizi okuyorum Ama yazmaya fırsat bulamıyorum bizimkilerden hala onlar sohbet ederken yazayım dedim:))

Perimmm canımın ici abine ve babana cok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyoru
Ama bu kadar kolay olmamalı babanın durumu mutlaka bir yolu vardır hemen karalayamazlar ama tam ayrıntı bilemediğimden yorum da yapamıyorum (
abine de Allah yardım etsin insallah uygun donor hemen bulunur da sende ameliyat olmazsın sonucta bebek düşünüyorsun ama can daha tatlı tabii o da senin Canin umarım hepiniz icin hayırlı şeyler olur bu zamanları size hen unutturur
yeni isin de hayırlı olsun cok mutlu oldum senin de kafan rahatlamış olur böylelikle biz hep yanındayız hep destekçiniz
Pİdilim canim dönüşün yakın memleket gibisi yok bak geldim keyfim yerinde sevdiklerim yanımda sakın stres yapma is icin hersey guzel olacak
Adet gunu sapitanlar üzülmeyin bu bebegin size yakın olduğunu gösterir benimde hamilelik oncesi günlerim kaymıştı

hafzakim umarım bu uzaklık iyi gelmiştir sana hemen don bize bebeğim gitti ama hep burdayim moralimde yerimde kizlar cok moral veriyor sagolsunlar burası sana da ıyi gelecek kuzumm

Yasin okuyamiyorum mazur görün beni hala kahverengi akintilarim var çünkü sunlar bı bitsin bizim icin okuduğum duaya devam edicem ins
sizi seviyorum umarım unuttuğum birşey yoktur optum cokkkk

tatlı rüyalar sevgili topikim hiç bişey eskisi gibi değil eski bol halaylı günlerimizi özlediimm

benimmm memleketime yakin yerdesin cnmmm canakkallemmm benim.......
dikilide halamlar var her yaz ugrardikkkkkk denizi cokkk guzeldir keyifli tatillerrrrrrrrrrr............cnmmmm
dileklerin icin tesekkurlerrrr
muckssss
iyi dinlen eglen tummm gunesii somurrrrrrrrrrr denizin tadini cikarrrrrrr

cnmmm benimmmm avatarimmm ilk avatarimm benimmm ona geri dondummmmm yenii tootemimmmm :))) insallah bana ugur getirirse sen kullanirsin bunu sana hediye ederimmm :)))) muckss
PERIMIN gunu cok guzel gecmissss
okulu ogrencileri cok sevmisss
herseyy supermisss
allahh hepimizin yolunu ack etsinn insallahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…