Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

Canim benimmmmm daha iyi abicimmmmm az once konustuk sesi iyiydii oyle guclu ki hala insana yasama sevinci asiliyo canm benimmm. Oyyy ne guzel anlatmissin duygularini tatlim ya yerim o minik kizi bennnnn aa hayirdir canm esin ne ameliyati olcak ins one,li bisi yoktur gecmisler olsun simdidennn vitosum bebisimmmmm ebet simdiden asklarim oldu valla kocis kiskanioo hahahaha :))

yok canım önemli değil kıl dönmesii ilerleyeninden amaa..bakalım işteree

Allahh hemencecikk şifasını versinn tatlımmm...

inşş o dediğin şey kist değildee erkenden gelen bebişin habercisidirrr..pidişle san noldii yaaaa ahana aynı anda hamiş kalında çifte bayram olsunnnnnnnnnn

Aman iyi bari cok gecmis olsun kuzummmmmm

Ya bebisim biz hep pidilosla biz ayni zamanda hamis kalcaz diodukkk :))) insallah ikimizinkide kistis deilde bebistir :)

Ya yok artik remsmen kan gelemeye basladi utanmasam foto cekicem cok korkuyorum suan noluyooo resmen pespembe kannnn bis yaptim dahada siddetlendi sildikce geliyooo noluyor kizlarr daha once hic olmadiii klomenden mi ldu aaba deliricemm pidilisim gel cabuk yaaaa

sakin ol perişkom stres bünyenin dengesini bozuyor.
ağrın çok mu?:44:

hemen bi araştırma yapalım nette bi bakalım

Son düzenleme:
sakin ol perişkom stres bünyenin dengesini bozuyor.
ağrın çok mu?:44:

hemen bi araştırma yapalım nette bi bakalım

Adet olcak gibiyim seyzoosss 11 gun var ama dahaaaa ilk kez boyle bisi oluo bende bakiorumda yerlesme kanamasi yazio yabanci sitelerde felan yaa ins oyledir hayirlisiysaaa bu ay hic kafaya takmadim olmasada uzulmem ama bu endiselendirdi beni yengem jinekolog aradim yerlesme kanamsi olabilir uzan dedi noluo pidilosumla bana yaaaa ins Allahim bu ay bizim ayimizdirrr insallahhh.....

bak burda net bişekilde aradaki farklar yazıyo bi göz at işte.

Hemen Salk >>mplantasyon Kanamas M Regl Mi?

panik yapmamaya çalış. bak yengen uzan demiş. uzan biraz sakinleş.

kociş yok mu evde?
kırmızı olmaması çok iyi pembe yada kahve olsun
bi sorum yoktur merak etme.
tatlım tek dileğim ikinizinde yerleşme kanması olması

Son düzenleme:
çok şirinsiniz. bana enerji verdiniz. 2 gündür yumurtlayamadığımı ve 6 aylık bebek denememin bundan netice vermediğini öğrendim. moralim çok bozuldu. benim gibiler var mı kızlar?

fal yorumu gelecek şimdi tatlım.
geç oldu biraz ama
az sonraaaaa
(ayy çok komikiz kociş bakacak ben not alıcam )

perim pidilim Allah hakkınızda hayırlısını versin -ikiz ikiz versin-

çok şirinsiniz. bana enerji verdiniz. 2 gündür yumurtlayamadığımı ve 6 aylık bebek denememin bundan netice vermediğini öğrendim. moralim çok bozuldu. benim gibiler var mı kızlar?

var var ben oyle oldum cnmmm
hemen sogan kuru yaptim arkadanda incir-havuc kutur kutur yumurtladim tavsiye ederim optummmm

ayyy artikk guluyorummm halamm geldiii valla hemde gurul gurul :)))) masallahhi var vallaaa :))))

dondugugum gune doktordan randevu alicam insallahh yarin :)))
PERIMMMMM
stres yapma canim insallah yerlesmediir ayy insallahhhhhhh .

fal yorumu gelecek şimdi tatlım.
geç oldu biraz ama
az sonraaaaa
(ayy çok komikiz kociş bakacak ben not alıcam )

perim pidilim Allah hakkınızda hayırlısını versin -ikiz ikiz versin-

canimmmm strese sokma sakin kocisi cani isteyince bakar acelesi yok nasilsa hep burdayiz :)))))))
allah razi olsun dedigimide ilet
tesekkur ettigimide
allah ona (kocisine) Gonlunden ne murat geciyosa onu versin ...ona ona benzeyen bi oglus nasip etsin ilk once sonra sana benzeyen kizce:)))
muckss

MSJIMI BURAYA YAPISTIRIYOUM :)

canimmm ya simdi geldik eve yeni gordum valla yaninda olamadim
ama okurkende sokk oldum pes valla
cnmm insallah yerlesmedi ama benim hala geldi valla saldir suldur gurul gurul hemdeeeee
artik kararimi verdim eylul 13 de iner inmez doktordayim allahin izniyleeeeeeee tupluye dalisss yoksa sapitti iyce bunyem bu ne boyle
halaa sol yumosum agriyoo
sende o ilaci bi dahki aya icme bi dotora git ultrason yaptirt alltan o ilac bi sonraki ayada etkisini gosterir merak etme ama doktorunla konus yumurta takibini yaptir ona gore catlatma igneni ol ve denemeni yap cnmmm
hersey hallolucak allahin izniylede iste biraz sabirrr
simdi ise basliyoruz ya bak hersey duzelicek merak etmeee
mucksss

Cnmmmmm yaaaa demeeeee ayy bnmdemi halam gelio yoksaaaa hahaha 10 gun oncedennnnnn bilmiorum artik herseye tamamimmm hicbiseye sasirmicammmm sabah atla dort naka kostummmm saka gibii ahahhah :))))

inşallaahhhhhhhhhhhh.....
mesosummm insallah yaaaa artik isede basladm valla sallamiorm yaaa o bilir zamaniniii

kenarda oturan bir kara kedi var. ortalığı karıştıracak biri olabilir. şu an beklemede...
hanenizde bolluk bereket olacak kısa bir vadesi kalmış. bahar gelmiş gibi fincanın içi. ağaç dallarında ötüşen kuşlar var.
göl kenarına bir yere gidebilirsiniz. burda seni bekleyen birisi var. çok güzel bir haber veriyor. seni bi konuda rahatlatacak yada o kişiyle konuşup içini dökeceksin.
lale sembolü olan bir yere seyahate gideceksin (istanbul olabilir mi acabaaaa )
kamyonla taşınacak kadar büyük bişey alıyorsun. hatta bi otomobil olabilir
ayrıca seni seven iki kişiden yardım göreceksin hatta biri çooook büyük bir yardım.
böööyle sadri alışık tarzı bıyıkları olan bir erkek var orta 25-30 yaşlarında. çok sıkıntılı. yüzü asık dolaşıyor bu aralar. senin bir yakının olabilir. üç derdi olabilir üç vade olabilir sorun üç kişiyle ilgili olabilir net bişiy diyemiyoruz
son olarak hanen aydınlanıyor. iki vakte kadar bir bir gelişme olacak ailen ile ilgili.
bu kadar tatlım hakkında hayırlısı gayrı

aaaamin tatluuum ne güzel dilekler bunlar. ağlıcam şimdi beyaaaaw.
zorlama yok canım seviyor o fal bakmayı. hayal gücümü geliştiriyorum diyor sen dert etme yine bakarız nooolcek sen iyi ol yeter

yaaa biz fala bakarken o cadı halan gelmiş zaten...
pöööffffff oldum :44:

CANIMM BENIM agziniza gonlunuze Saglik allah agzinizin tadini bozmasin bebislerle de evinizin tadini arttirsin insallahhh cnmm. tesekkurlerrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…