Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

ohhh sefan olsun tatlım gez dolaş eğlen
Bizim yazlığımızda size çok yakınnn çandarlıda Annemler orda hatta şuan bizde geçen ay ordaydık gelmek istemedik vallahi

Günaydıııınnnn

ve yazzz biteeerrrr...yine birşey anlamadık ama olsun...seneye yaza hepimiz bebeklerimizle olalııımmmmm.....

Selam canlarrrrrrrrrrrrrrrr, nasılsınız bakalımmmmmmm Eylül geldiii, hepimize bebişlerimiz için Eylülldeeeeeeeeee gelll adlı şarkıyı rmağan ediyorum

Dün hayatımın en güzel işini yaptım bugün haftasonu diye çok üzüldüm hemen pazartesi olsun istiyorum, okula yeni başlicak bi çocuk kadar heyecanlıyım. Öyle iyi geldiki bu iş bana, Allahıma şükürler olsun kuzucuklarım miniciklerim ne stres bıraktı ne sıkıntı, resmen dış dünyayla bütün bağlarım kesildi onların yanındayken, aslında hayat ne kadar kolay ve güzel diye düşünmeye bile başladım. Bütün negatifliğimi aldılarmelek yüzleriyle. Canlarım benimmmmmmm.. Pazartesi resmen başlıyorum artıkk. Çok güzeldi canlarım ya Allahıma şükrediyorum hergün bu iş için... O kadar seviyorumki hepsiniii, öyle tatlı cümleleri varki yememek içiz zor tutuyorum. Ege var 5 yaşında nası tatlıı, gittim yanına Egecim sen ne kadar yakışıklısın böyleee dedimmm, sarıldı bana dedikiiii 'ama öğretmenimmmm sizinde gözleriniz çok yakışıklıııııııııı' ayyyy kurban olurummm gül gül öldümmm cümlenin sevimliliğine bakınnnnnnn

Bitanelerim geçmişi okudum alıntı yapacak gücü bulamadım kendimde, hepiniz öyle içten öyle güzel yazmışsınızki onları cevaplarsam ağlama krizlerine girerdim eminim. Hepinize çok teşekkür ediyorum bitanelerim Allahım hiçbirimize taşıyamayacağımız yük vermesin. Herşey güzel olacak inşallah. Hepinizi çok seviyorum.

Kuşum seni çok merak ediyorum. Artık hamile olduğuna eminim diyebilirim. Gece gündüz aklımdasın, lütfen bilgi verrrrrrrrr

slm kızlar nasılsınız diyecem ama bir rehavet bir atalet hali devam etmekte topikte o yüzden sezonun açılmasını bekliyorum en geç eylül 15 diyorum herkescikler sökün edecek ben 2 yasin daha okudum eylem eklersin canım allahın izniyle daha biz okumamızı bitirmeden güzel bir haberle buralar şenlenecek gibi geliyo banaa özellikle idileee duyrulurrr ...........

Kuşum seni çok merak ediyorum. Artık hamile olduğuna eminim diyebilirim. Gece gündüz aklımdasın, lütfen bilgi verrrrrrrrr

yogggggggggggggg gaza gelmicuuukkk artikkkk :)))
YASIN SAYIMIZ 36 OLDU O ZAMAN allah kabul etsin cnmcmmmmm

ya bilmiyorum bi duzensizlik oldu ama diyorum ya allah hayir etsin
sol kasigimda agri gibi bisey var ozellikle oturdugumda SIKISTIGINDA yani basak basak uzerine attigimda oluyo bu agri ama bunu sanki gecen aylardan taniyo gibiyim :))))
30 agustosta pembemsi ile baslayan hafif damla dun kahverengiye donustu
bugunde az pembe sonra bisey yok
sokulmeyemi calisiyo 10 gun onceden napiyo anlamadim ama
sanirim vucudumuz artik dalga geciyo bizimleeeee
ama hehehehehe ben ona gosteririm hayirlisiyla eylul itibari ileeeeee tuplu dalis amacl doktorun yanindayim insallahhhhhhhhhhh
bende istiyorum bebis olsun bu belirtiler amaaaaaaa pekde umudum yokhhhhhhhhhhhh
allah nasil biliyosa ve istiyosa oyle olsun
ama dun hepimize dua ederken allahim artik lutfen OL de bizlere dedim OL de ve olsunlar hayirlisiylaaa

burda inanmicaksiniz ama kaloriferleri yakiyoruz yine dize kadar cizmeyle ciktim disari
hatta gece kaz tuyu yorganimizi cikarsakmi diyoruzz yani yazi gormeden kisa gecicez neyse bu yil vucut sicak soguk dengesi yasamicak sonbahar kis sonbahr sonbahar kis diye gidiyo burda mevsimmmm
ama az
kaldii
bekle bizi turkiyeeeeeeeeee
ayy deniz kum ve gunes bol sebze bol meyve heryerde turkce :)))) ve isimmmm ben geliyorummmmmmmmmm

kizlar ben gelince bi TOPLANMA PLANIMI YAPSAK NEYYYYYYYYYYYYYYYYYYY ??????????

DUSUNELIM BUNUUUUUUUUU
ISTANBUL MERKEZLI bi kahve???????????????

OPTUMM HERKEZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

NOT: yarin kahve icmek ve buraya koymak istiyorum lutfen duygu ve dusuncelerinizi yogunlastirarak tarafima cumle kourmaniz hususunda geregini arz ederimmmmmmmm

inşallah önce sana sonra bana sonra tüüüüm topiğimize şans getirsin bu toştoş avatar tatlım. çok incesin teşekkürler. ayrıca istanbulda buluşma fikri çok güzel ama ben taaaaaaa diyarbakır dayım :44: kalbim ve ruhumla katılırım size artık
kahvenide sabırsızlıkla bekliyorum. aramızda kalsın benim kociş bakıyor fala süper...

Son düzenleme:

inşallah önce sana sonra bana sonra tüüüüm topiğimize şans getirsin bu toştoş avatar tatlım. çok incesin teşekkürler. ayrıca istanbulda buluşma fikri çok güzel ama ben taaaaaaa diyarbakır dayım :44: kalbim ve ruhumla katılırım size artık
kahvenide sabırsızlıkla bekliyorum. aramızda kalsın benim kociş bakıyor fala süper...

eeee perişkom keyifler nasıl?

eeee perişkom keyifler nasıl?

Seyzosummm daha iyi keyifler isimden sonraaaa ooyy sen diyarbakirdasin demekkk bnm kocis orda yapmisti askerligini bende gelmistim 1 defaaa Paris givi gorunmustu gozumeee askercigim orda diyeee konak vardi bi orda kahvalti etmistikk ayy ne gunlerdiiii ayoll eniste bizede patlatsin bi falll artikk

ayyyy benim bilgisayar resmen çıldırmış. on defa göndermiş mesajı yaw.
canım işin ile ilgili duygularını çok iyi anlıyorum. çoook çeşitli versiyonlarını yaşıyorum zaman zaman. sınıf öğretmeniyim bende zaten o çocukların sevgisi, güzel masum yüzleri olmasa öğretmenlik çooook zor bi iş. çok yıpratıcı... ayyyy derdini boş verelim

fal kolay canııııım. ben kociş e bi güzel yemek patlatırım keyfi yerine gelir. keyfi yerinde olunca da falımızda güzel güzel şeyler görür.
gelelim paris e aaaaah ah dışı seni yakar içi beniii tatlım. çok güzel bi yer kesinlikle ama bakımsız biraz yoksa ne hanlar köşkler var. inşallah bi gün ( çocuklar büyüyünce ) gezmeye gelirsiniz. Ayyy ne güzel olur. hayalde olsa güzel

bu arada aklıma geldi. ihtiyacın olursa bende görsel materyal var bol bol okul için. kaynak site v.s her konuda yardımcı olmak isterim. lütfen bişey olursa yapabileceğim söyle. çok mutlu olurum tatlım

benimde halam var ordaaaaaaaa :))
falda sira benimmmm bak bu aksammmm kocisine ne yaparsin bilmem amaaaa yarinda bi guze yemek yappp ben kahvemi icerim sabah kahvaltidan sonraaaa artik benim icin bi halvet patlatirsin cnmmm :)))))
sen kac yillik ogretmensin cnmm
bende devlete ilk girdigimde 5 yil ogretmenlik yapip sonra kurum degisikligi yaptimm annemde ogretmen yanii ogretmenligi ve ogretmenleri seviyorummmmm
iyki varsiniz

9. yılı çalışıcam canım başlıyorum pazts
ben ailemdeki ilk öğretmenim ve tek
fal kolayyy ama sabah kahvaltıya misafirim olacak. biraz gecikebilir yorum.
ama dur saat farkı yok mu zaten? :44:
bi dee sen ne mühendisiydin pidiloş?

Son düzenleme:
iwiiittttt
burda suan saat 23 .07
2 saat fark var turkiyeyle :))))
zorlama ama adamii canii isteyince baksinnn ben icer koyarimmm sIKIStirmaa kocisiniii :)

kacinci siniflari okutucaksin bu yil ?? brans mi ?? cnm

3. sınıf oldum. 1. sınıftan beri okutuyorum. hepsinin bakışından anlıyorum artık ne istediklerini

fall tamam ne zaman keyfi gelirse. zaten sizinle ilgili hiç bilgi vermiycem. o fotoğraflara bakar ben yorumlarını yazarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…