- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #18.221
kizlar dikili yazlıktan size canlı yazıyorumyıllar sonra burda olmak denize girmek cok iyi geldi:))
arada sizi okuyorum ama yazmaya fırsat bulamıyorum bizimkilerden hala onlar sohbet ederken yazayım dedim:))
perimmm canımın ici abine ve babana cok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyoru
ama bu kadar kolay olmamalı babanın durumu mutlaka bir yolu vardır hemen karalayamazlar ama tam ayrıntı bilemediğimden yorum da yapamıyorum(
abine de allah yardım etsin insallah uygun donor hemen bulunur da sende ameliyat olmazsın sonucta bebek düşünüyorsun ama can daha tatlı tabii o da senin canin umarım hepiniz icin hayırlı şeyler olur bu zamanları size hen unutturur
Yeni isin de hayırlı olsun cok mutlu oldum senin de kafan rahatlamış olur böylelikle biz hep yanındayız hep destekçiniz
Pidilim canim dönüşün yakın memleket gibisi yok bak geldim keyfim yerinde sevdiklerim yanımda sakın stres yapma is icin hersey guzel olacak
Adet gunu sapitanlar üzülmeyin bu bebegin size yakın olduğunu gösterir benimde hamilelik oncesi günlerim kaymıştı
Hafzakim umarım bu uzaklık iyi gelmiştir sana hemen don bize bebeğim gitti ama hep burdayim moralimde yerimde kizlar cok moral veriyor sagolsunlar burası sana da ıyi gelecek kuzumm
Yasin okuyamiyorum mazur görün beni hala kahverengi akintilarim var çünkü sunlar bı bitsin bizim icin okuduğum duaya devam edicem ins
sizi seviyorum umarım unuttuğum birşey yoktur optum cokkkk
Kuşum seni çok merak ediyorum. Artık hamile olduğuna eminim diyebilirim. Gece gündüz aklımdasın, lütfen bilgi verrrrrrrrr
slm kızlar nasılsınız diyecem ama bir rehavet bir atalet hali devam etmekte topikte o yüzden sezonun açılmasını bekliyorumen geç eylül 15 diyorum herkescikler sökün edecek ben 2 yasin daha okudum eylem eklersin canım allahın izniyle daha biz okumamızı bitirmeden güzel bir haberle buralar şenlenecek gibi geliyo banaa özellikle idileee duyrulurrr ...........
cnmmm benimmmm avatarimmm ilk avatarimm benimmm ona geri dondummmmm yenii tootemimmmm :))) insallah bana ugur getirirse sen kullanirsin bunu sana hediye ederimmm :)))) muckss
PERIMIN gunu cok guzel gecmissss
okulu ogrencileri cok sevmisss
herseyy supermisss
allahh hepimizin yolunu ack etsinn insallahhhhhh
cnmmm benimmmm avatarimmm ilk avatarimm benimmm ona geri dondummmmm yenii tootemimmmm :))) insallah bana ugur getirirse sen kullanirsin bunu sana hediye ederimmm :)))) muckss
herseyy supermisss
herseyy supermisss
herseyy supermisss
inşallah önce sana sonra bana sonra tüüüüm topiğimize şans getirsin bu toştoş avatar tatlım. çok incesin teşekkürler. ayrıca istanbulda buluşma fikri çok güzel ama ben taaaaaaa diyarbakır dayım :44: kalbim ve ruhumla katılırım size artık
kahvenide sabırsızlıkla bekliyorum. aramızda kalsın benim kociş bakıyor fala süper...
eeee perişkom keyifler nasıl?
Seyzosummm daha iyi keyifler isimden sonraaaaooyy sen diyarbakirdasin demekkk bnm kocis orda yapmisti askerligini bende gelmistim 1 defaaa Paris givi gorunmustu gozumeee askercigim orda diyeee konak vardi bi orda kahvalti etmistikk ayy ne gunlerdiiii ayoll eniste bizede patlatsin bi falll artikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?