Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

yok yaw bi numero olmaz bende, bu ay yumoş günlerini değerlendirmedik
daha ziyade yumoşlardan sonra çalıştık
bu ayki totem bu
hayırlısı olsun,tüplü dalışı da araştıramadım halen,haftaya izne çıkıyorum
yumoş günlerime denk gelicek zati
artık dönüşte bakıciiz kağıt 3'e

sendrom falan yok,enerji pörtleğiyim bugüünn

ağzına,eline sağlık bebişiiimmm
ikizlerimizin annişiii yiriiiimmmm

el fatiha
aminnnnnnnn aminnn aminnnn aminnnnn aminnnnnnn

allahh kabul etsinnnn
YUCE RABBIM HAYIRLI TEZ ZAMANDA HEPIMIZIN GONULLERIMIZIN MURADLARINI VERSIN INSALLAHHHHhhhhh

senin de eline yüreğine sağlık...

ne tatilmiş bojucum yaa ne güzel...tatilde tutar gibi geçti içimdennn
tüplüyü bende araştıramadım daha nedense elim gitmiyor. ama vakit kaybetmek istemiyorum da artık.....bu ayda geçiversin bari. adaçayı içmeye başladım yeniden bakalım nooolcakkk....

enerjin hiçbitmesinn bojucuummmmm...ben şahsen kendim çalışırken pztsilerden nefret ederdim. demek ki işini seviyosuunnn.
ne kaaa güzeelll..

günaydın kknın en güzel topiğinin eennn güzel hatunları nasılsınız????

yoğunum
yoğunsun
yoğun
yoğunuz
yoğunsunuz
yoğunlar....

leyn nasıl bi pazartesiyse nasıl bi yoğunluksa.yemeğimi yedim ve atlatım hmen topiğe.

mehmet deryam ağzına sağlık canım.duamızı toplamışsın.Allah kabul etsin inşşşşşşşş

annemle fena tartıştık . neden bi profa gözükmediğimi daha ne kadar bekleyeceğimi yaşımın geçtiğini uzun uzun anlattı(!)ahhh annneeee
bense arada hı hı.... evet..... doğru....hım hım

kızlar yasinimiz bitmiş heralde ay maşallahhhhhhh
iyi çokkkkkk sevindim haydi hayırlıara vesile olsun inşallahhhhhhhhhh
canlarım 3 lü test sonucumda güzel çıktı
çok şükür hiç bir sorun yok canlarım
sizleri çok seviyorummmmmmmmmmmm

ohhhh çok şükürrrr....gelsinnn topiğin meleğii sağlıklaaaa....

yaaa yaaaa benimki de öyleee...napacaz bilmiyorumm...tlf görüşmelerini kısa tutuyorum buaralar..mutlaka sonunu bağlıyor çünkü doktora, ilaca vs...
anne olunca bakıcaz artık öyle mi olunuyo
kolay gele çabucak bite işlerin aybikeciimmcimmciiimmmmmm....

diline eline yüreğine sağlık

eline diline yüreğine sağlık

seyzenin dedigi gibi yada cnmmm goggledan ibrahim saracoglu sogan incir kuru yaz videolara gir orda seda sayanin programinda cok guzel anlatmis kendin dinle o sekilde uygula opuyorummmmm

soagn icin
1 butun sogani 500ml kaynayan suya 4 e bol 5 dak kaynasin agzi kapali sonra ilimaya birak ilkiken sabah aksam ic cnmmm sabah ayri aksam ayri yapilacak calisanlar icin sabah aksamustu diyo ama ben sabah uyaninca yaptim bide gece yatmadan icip yattimm ve yumurtluyorum cok sukur

slmm herkese
41 yasini bitirmişsiniz kızlar. ağzınıza yüreğinize sağlık.

mehmetderya canım allah ikizlerini sana bağışlasın çok güzel yazmışsın.

umarım herkes güzel bir hafta geçirir, güzel haberler alır sıkıntılı günlerimizi geride bırakırız inşallah

PERİİİİM seni çok merak ediyorum inşallah iyisindir
PİDİİİL sende moraller nasıl tatlım?

Son düzenleme:
ALLAH' IM
> > Gönlümdekini hakkımda hayırlı eyle,
> > Hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle... "
>> > Karanlık anlarda bana parlamaya yardımcı ol ve sevemeyeceğim zamanlar da da sevebileyim.
> > Her zaman bizi koru, sana ihtiyacı olduğum zaman bana yardım et ve bana, benimle yürüdüğünü hissettir ki, kendimi hep güvende bileyim.
> >

aminnnnn....

Son düzenleme:
merhaba kızlar eski hareketli günlerimizi özledim açıkcası ben bugün semire başladım sıkıcı baya

merhaba kızlar eski hareketli günlerimizi özledim açıkcası ben bugün semire başladım sıkıcı baya

merhaba tatlım
bende gittim o seminer dedikleri saçmalığaaa ııığğğğ
bu arada okul müdürüm doğum sonrası izinlerin 6 ay olacağını söyledi bugün ocak ayına kadar kesinleşirmiş
hesap kitap işine son yani

demek ki gerçekten işe yarıyor.. peki sen de benim gibi pko muydun? bana doktor yumurtlayamadığımı söyledi. kırk yılda bir atarsın ama onu beklemeye gerek yok dedi.

hmm birşey daha soracağım. forumda herkes başka birşey söylemiş. soğan kürüne adet bitiminde mi başlıyorum? yoksa adetliyken mi?

ne güzel tatlım bizim müdür de hiç kimseye selam bile vermedi sadece geldi azarladı dinleyin dedi ve gitti :) vallaha haziranda korunmayı bırakan arkadaşlar hamile olup gelmiş millete maşallah dedim içimden darısı bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…