Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
hmm birşey daha soracağım. forumda herkes başka birşey söylemiş. soğan kürüne adet bitiminde mi başlıyorum? yoksa adetliyken mi?

canım sen kürlerin tariflerini aldıysan şöyle yap:
bal tarçın çörekotunu adetinin ikinci günü başla akşam yatmadan önce 1 tatlı kaşığı ye 10 gün uygula bunu her ay yapabilirsin.
soğan kürünü ilk ay adetinin 7. günü başla 15 gün uygula ikinci ay adetine 10 gün kala başla 10 gün uygula soğan kürü 2 ay uygulanacak.
incir kürünü soğan kürünü bitirdikten sonra istediğin zaman başlayabilirsin. 4-5 gün ara ver yeter. incir kürüde 2 ay uygulanacak. 25 gün iç 7 gün ara ver 25 daha iç bitti.kesin böyle uygulanıyor ben araştırdım.
inşallah şifa bulursun tatlım. içini ferah tut.

valla canım hiç sorma bizdede var öyle hamişler doğum izinlerini ne zaman kullanacaklarını konuşup duruyorlar :18:
dediğin gibi inşallah bizede nasip olur bizde hesap kitap yaparız

annengiller babangiller dayıngiller gilgiller yok di mi bu ay
oooohhh sefan olsun halvet haftan kutlu ve de mutlu olsun yawrım

bojom annemgiller babamgiller dayımgiller yoklar inşallah bu ay halamgillerde gelmiycek

çok şükür hay maşallah annesi.. bizde seni çok seviyoruz

selam kızlar ben geldimmmmmmmmmmmm
anlatcak cok seyim var ama geç oldu tüm gün hastanedeydim ya yoruldummm annemdeyim bayılcam şimdiiii
bugün birsürü yenidogan bebişş gördümm herbirindede ağlıcaktımm yaaa bir fena oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

nasıı miniklerrrrrrrrrrrrrrrr kuzum kıyamammm yaaaaaa

öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

PERIMMM SENI MERAK ETTIMMMMM GEL VE YAZ biseylerrrr

:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

PERIMMM SENI MERAK ETTIMMMMM GEL VE YAZ biseylerrrr

:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

bende merak ettim her saat başı girip girip bakıyorum yok :18:
kötü bişey yoktur di miiii :26:

hayırlısı hayırlısı... hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Allah ım güldür yüzümüzü artık

pidiloş sen nasılsın moralini bozmuyosun di mi tatlım
valla sizi çok seviyorum ve sizler için en güzelini diliyorum hep

Kimsecikler yok topiğde.Giresimde gelmiyor oyüzden...
Perim ne yaptın?Umarım yolundadır her şey...Arada 2 dk giriverip bizi iş durumlarından felan haberdar et.Allah ım işini rast getirsin...

Dün işten ayrıldım. Verilen vaatlerin hiçbiri yerine getirilmedi. Bütün gün çocukların yemekleri wc ihtiyaçları. popo temizliği, burun temizliği, çarşaf değişikliği dışında hiçbir işe yaramadım. İlk konuştuğumuzda bunları yardımcı öğretmenin yapacağı benimse işim olan öğretmenliği yapacağım söylenmişti. Yardımcı öğretmen felan hak getire söylediklerim dışında hiçbişe yapmadım canım çıktı tüm gün. Öğle aram bile yokkk dışarı kafamı uzatamadım acıktım yemek yokk. Yok bana göre değil. Müdüre gittim aa çocukların öz bakımları size ait diyor. Hani yardımcı öğretmen olacaktı dedim. Yok, o halde bende yokum ben 6 sene bunun için okumadım üzgünüm dedim çıktım gittim. Dışarı adım attığım an ağlamaya başladım ne hayallerle gitmiştim. Herneyse bunu geçelim.

Pitişkom seyzoşum canlarımm pembe lekelenme tekrar olmadı o gün çok sancım vardı. Klomenim sebep olduğunu düşünüyorum bazen kanama yapabiliyormuş. Çok nadirde olsa. O da bana denk gelmiştir muhakkak. Öyle işte canlarımm hadi toplaşalım çok özledim yaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

hayırlı olsun hakkında .....

Kalbin kadar güzel olan yüzün dilerim ki en kısa zamanda güler,sakın ağlama sen.Az çok seni anlayabiliyorum.Gerçekten iş bulmak ve insanların verdikleri vaadleri yerine getirmesi çok zor.Malesef böyle durumlarla karşılaşabiliyoruz.3 kuruş maaş veriyorlar ama bütün işide bizlerin sırtına yüklüyorlar...İnan ihtiyacım olmasa bu şartlarda çalışmam.Hem okuyoruz,onca yıl,onca emek veriyoruz hem de az para çok iş zihniyetine mahkum kalıyoruz.İnşallah bir an önce istediğin gibi,senin şartlarını kapsayabilecek,faydalı olabileceğin bir yerde iş bulabilirsin.Yani öğretmenlerin önünü açıp,uygun imkanlar sağlanacağına çalıştırılmak istenen konuma bakar mısınız?Sana yaptırılmak istenen iş yardımcı bir kişinin yapması gereken bir iş aslında ama insanların zihniyeti farklı...Allah ım sonumuzu hayır etsin inşallah...

Ayrıca inşallah bu ay hayırlı haberlerini alırız...Bir kapıyı kapatan Allah ım diğerini açar inşallah...

Günaydın canlarım herkes iyi mi?

Bir tek perinin işten ayrıldığını okuyabildim..
Yapılan haksızlığa çok üzüldüm ama yapacak birşey yok maalesef insanlar bi tuhaflaşmış,

pericim imkanın ve inancın varsa ufaktan kendi işini kursan ne güzel olur, böyle insanlarla da uğraşmamış olursun.
Yanlış anlama ne olur bilmişlik taslamak istemem.
Senin mutlu olmanı isterim canım

devlet sana bu işlerin hiç birini yaptırmaz canım
sakın devletten şaşma benim eşim
çok iyi biliyor özeli tecrübeli ve 7 yıl oldu halen devlete geçmek için yeniden
fakülte bitiriyor kocacım seneye atanacak inşallah
boşver gülüm bu seviyesiz kurumları devlete geçmeye bak

günaydıınnn

hayırlısı olsun periimm...istedeğin gibi bir yer bulursun inşallah kısa zamanda...

çok üzüldüm perim hakkında hayırlısı olsun sıkma canını devlet gibisi yok bende katılıyorum okonuda kpss ye hazırlanmayı denesen olur belki hem sadece işini yaparsın karışanın olmaz
ee hadi kızlar kalabalıklaşmışız dönelim eski halimizeeee hobaaa
perim topla herkesi anne gibi olmuşsun onu farkettim biliyomusunn :26: inşşalh konar kelebekin bi an önce göbüşüneee

oluşumla günaydınlar dioruz sizlere tabi o tekmelerile dio..off yine azıcık insanız eski kalabalık günleri ösledim o kadar cok yazan olurdu ki hangisini okucam die takip etmekten yoruldugum günleri özledimm..belli baslı giren bikac isim vardık onlarda girmio artık doru düzgün bu adoş sürtüğü nerde gelmio artık aşifte offf nerde o eski günler allakım

Hakkımızda hayırlısı olsun her zamannnnnnnnnnnn perdoşum bende çok istiyorum kendi işimi inş Allah kısmet eder yapabilirim ilerki zamanlardaaa canlarımmmmmmmmmmmm

Ay hadi kalabalıklaşalımmmmmmmmmmmmmmm herkeşler gelsiiiiiiiiiiinnn bebişkolarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…