- 21 Temmuz 2012
- 1.765
- 190
- 73
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #18.321
hmm birşey daha soracağım. forumda herkes başka birşey söylemiş. soğan kürüne adet bitiminde mi başlıyorum? yoksa adetliyken mi?
ne güzel tatlım bizim müdür de hiç kimseye selam bile vermedi sadece geldi azarladı dinleyin dedi ve gitti :) vallaha haziranda korunmayı bırakan arkadaşlar hamile olup gelmiş millete maşallah dedim içimden darısı bize
annengiller babangiller dayıngiller gilgiller yok di mi bu ay
oooohhh sefan olsun halvet haftan kutlu ve de mutlu olsun yawrım
kızlar yasinimiz bitmiş heralde ay maşallahhhhhhh
iyi çokkkkkk sevindim haydi hayırlıara vesile olsun inşallahhhhhhhhhh
canlarım 3 lü test sonucumda güzel çıktı
çok şükür hiç bir sorun yok canlarım
sizleri çok seviyorummmmmmmmmmmm
PERIMMM SENI MERAK ETTIMMMMM GEL VE YAZ biseylerrrr
:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
canlarımmmmmmmmmmmmm
erbişeylerim
kuzucuklarımmmmmmmmmmmmmm
biriciklerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Dün işten ayrıldım. Verilen vaatlerin hiçbiri yerine getirilmedi. Bütün gün çocukların yemekleri wc ihtiyaçları. popo temizliği, burun temizliği, çarşaf değişikliği dışında hiçbir işe yaramadım. İlk konuştuğumuzda bunları yardımcı öğretmenin yapacağı benimse işim olan öğretmenliği yapacağım söylenmişti. Yardımcı öğretmen felan hak getire söylediklerim dışında hiçbişe yapmadım canım çıktı tüm gün. Öğle aram bile yokkk dışarı kafamı uzatamadım acıktım yemek yokk. Yok bana göre değil. Müdüre gittim aa çocukların öz bakımları size ait diyor. Hani yardımcı öğretmen olacaktı dedim. Yok, o halde bende yokum ben 6 sene bunun için okumadım üzgünüm dedim çıktım gittim. Dışarı adım attığım an ağlamaya başladım ne hayallerle gitmiştim. Herneyse bunu geçelim.
Pitişkom seyzoşum canlarımm pembe lekelenme tekrar olmadı o gün çok sancım vardı. Klomenim sebep olduğunu düşünüyorum bazen kanama yapabiliyormuş. Çok nadirde olsa. O da bana denk gelmiştir muhakkak. Öyle işte canlarımm hadi toplaşalım çok özledim yaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Dün işten ayrıldım. Verilen vaatlerin hiçbiri yerine getirilmedi. Bütün gün çocukların yemekleri wc ihtiyaçları. popo temizliği, burun temizliği, çarşaf değişikliği dışında hiçbir işe yaramadım. İlk konuştuğumuzda bunları yardımcı öğretmenin yapacağı benimse işim olan öğretmenliği yapacağım söylenmişti. Yardımcı öğretmen felan hak getire söylediklerim dışında hiçbişe yapmadım canım çıktı tüm gün. Öğle aram bile yokkk dışarı kafamı uzatamadım acıktım yemek yokk. Yok bana göre değil. Müdüre gittim aa çocukların öz bakımları size ait diyor. Hani yardımcı öğretmen olacaktı dedim. Yok, o halde bende yokum ben 6 sene bunun için okumadım üzgünüm dedim çıktım gittim. Dışarı adım attığım an ağlamaya başladım ne hayallerle gitmiştim. Herneyse bunu geçelim.
Pitişkom seyzoşum canlarımm pembe lekelenme tekrar olmadı o gün çok sancım vardı. Klomenim sebep olduğunu düşünüyorum bazen kanama yapabiliyormuş. Çok nadirde olsa. O da bana denk gelmiştir muhakkak. Öyle işte canlarımm hadi toplaşalım çok özledim yaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?