- 7 Mart 2012
- 1.143
- 326
- 163
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #18.341
gez ne güzel bizim tatil yalan oldu
kızlar bana akıl verin lütfennnn şimdi kız kardeşimler memlekete geldi hafta sonu +2 gün onların yanına gidecem ama kociş,n izni yok..onlar ayın18inde dönüyolar..benim bugün 11. Günün bu perşembe cuma+haftasonu gidersem 13-14-15-16. Günlerim boşa gidiyo ve kür yaptım bildiğiniz üzre
haftaya perş-cuma- hafta sonu gidersemde 13 eylül perşembeye denk geliyo ve evlikik yıl dönümümüzzz napayım ben :26:
Gitme kuzum benceeeeeeeeeegez ne güzel bizim tatil yalan oldu
kızlar bana akıl verin lütfennnn şimdi kız kardeşimler memlekete geldi hafta sonu +2 gün onların yanına gidecem ama kociş,n izni yok..onlar ayın18inde dönüyolar..benim bugün 11. günün bu perşembe cuma+haftasonu gidersem 13-14-15-16. günlerim boşa gidiyo ve kür yaptım bildiğiniz üzre
haftaya perş-cuma- hafta sonu gidersemde 13 eylül perşembeye denk geliyo ve evlikik yıl dönümümüzzz napayım ben :26:
ben burdayım bebişler, her türlü muhabbete varım
toplaşıverin gaarii,,,
biz hala bi tatile gidemedik. inşallah eylül 15 de iznimize çıkıyoruz, biraz fazla dolaşacağız bu tatilde. marmaris fethiye kaş kalkan...
kafayı dağıtıcaz bakalım, iyice dağıldık çünkü...
kızlar bana akıl verin lütfennnn şimdi kız kardeşimler memlekete geldi hafta sonu +2 gün onların yanına gidecem ama kociş,n izni yok..onlar ayın18inde dönüyolar..benim bugün 11. Günün bu perşembe cuma+haftasonu gidersem 13-14-15-16. Günlerim boşa gidiyo ve kür yaptım bildiğiniz üzre
Gitme kuzum benceeeeeeeeee
Canım ihtiyacınız var bu tatile gidin gönlünüzce gezip eğleniinn............
ireemmm hiç mi gitmeyim ama doğduğundan beri ilk defa görcem netten görüşüyoruz ama öylem olmuyo tabi 6 aylık oldu şimdi bebişimiz pek tatlı .. Gitmem lazım ama hangisindee
öle yapim ya 14 ünde çıkim cumartesi pazar hatta 1 günde izin alırım yada 2 gün 18.ine dönerim bakalım kız kardeşimklede bi konuşayımda inşallah 18.inde dönüyolardır yabniii
ayy perdoğanım benimde kızım bi tatlı olurki
gunoOOOOooooOOOoooOOOşşşşşşHERKESLEREEE gunossssssssssssssss gunumuz aydinn olsunnnnnnnnnnnnnn mucksssssssssssssssssss
PERIMM kiss o pembeler devam etmediyse senin kelebek icine yerlestide kendine yer acmaya calisirken yaptigi kanama olabilir 3 kadindan 1 inde oluyomusss hadi insallahhhhh 3 un 1 sindirrrr:)))))
is konudunda iyisini yapmissinnn devlettttttttttttttttttttttttttttttttttt devletttttttttttttttttttttttttttttttttttTTTTTT
AYBICE kisimmmmm ne cokk calistinnnnnnn maslallahhh senin duvaraaa kocamannnn biyolluyorummmmmmm
kislarrrrrrrr herkesiii cokk opuyorummmmmmmmmm
PERDOGANIM kizz ohh miss gibi gez eglennnnn tatiline bakkkkkkkkkkkkkk kendin icin halvetler yapppppp :)))))))))
bugun hava cok guzel burda dusunun yaniii GUNES BILE varrrrrr :)) hihoyttttt optummmm
HERKESLEREEE gunossssssssssssssss gunumuz aydinn olsunnnnnnnnnnnnnn mucksssssssssssssssssss
PERIMM kiss o pembeler devam etmediyse senin kelebek icine yerlestide kendine yer acmaya calisirken yaptigi kanama olabilir 3 kadindan 1 inde oluyomusss hadi insallahhhhh 3 un 1 sindirrrr:)))))
is konudunda iyisini yapmissinnn devlettttttttttttttttttttttttttttttttttt devletttttttttttttttttttttttttttttttttttTTTTTT
AYBICE kisimmmmm ne cokk calistinnnnnnn maslallahhh senin duvaraaa kocamannnn biyolluyorummmmmmm
kislarrrrrrrr herkesiii cokk opuyorummmmmmmmmm
PERDOGANIM kizz ohh miss gibi gez eglennnnn tatiline bakkkkkkkkkkkkkk kendin icin halvetler yapppppp :)))))))))
bugun hava cok guzel burda dusunun yaniii GUNES BILE varrrrrr :)) hihoyttttt optummmm
iyiyiz cnm, sen nasılsın?merhaba kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?