Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
ben burdayım bebişler, her türlü muhabbete varım
toplaşıverin gaarii,,,

biz hala bi tatile gidemedik. inşallah eylül 15 de iznimize çıkıyoruz, biraz fazla dolaşacağız bu tatilde. marmaris fethiye kaş kalkan...
kafayı dağıtıcaz bakalım, iyice dağıldık çünkü...

gez ne güzel bizim tatil yalan oldu
kızlar bana akıl verin lütfennnn şimdi kız kardeşimler memlekete geldi hafta sonu +2 gün onların yanına gidecem ama kociş,n izni yok..onlar ayın18inde dönüyolar..benim bugün 11. günün bu perşembe cuma+haftasonu gidersem 13-14-15-16. günlerim boşa gidiyo ve kür yaptım bildiğiniz üzre
haftaya perş-cuma- hafta sonu gidersemde 13 eylül perşembeye denk geliyo ve evlikik yıl dönümümüzzz napayım ben :26:

haydi o zamaann 1835. sayfayı kutluyoruumm

bisürü smiley yapmıştımmm çıkmadı halay o zaman

Son düzenleme:
Gitmeee..........

Gitme kuzum benceeeeeeeeee

Canım ihtiyacınız var bu tatile gidin gönlünüzce gezip eğleniinn............

ireemmm hiç mi gitmeyim ama doğduğundan beri ilk defa görcem netten görüşüyoruz ama öylem olmuyo tabi 6 aylık oldu şimdi bebişimiz pek tatlı .. gitmem lazım ama hangisindee

gitmeeeeeeee...
14-15-16 eylül git bebeğim...kardeşciğine durumu anlatırsan eminim seni anlayacaktır. Hem o da minik bir prensesin teyzesi olmak ister diil mi (prenses diye allah mı söyletti nedir...)
kocacığı da ihmal etme canım, onlar bizim en kıymetlilerimiz...

kociş izin alabilse sıkıntı olmayacak amaa af yarabbim yardım et çok kararsız kaldım

Gitme kuzum benceeeeeeeeee

Canım ihtiyacınız var bu tatile gidin gönlünüzce gezip eğleniinn............

EVET CANIM ÇOK İHTİYACIMIZ VAR. HERŞEYİ İÇİME ATTIM AMA ŞİŞTİM, TEBDİLİ MEKANDA FERAHLIK VARMIŞ. HERŞEYİ BOŞVERİP,
YEMECE İÇMECE S.MACA

Ben mi yanlış hesaplıyorum :26:

Ayın 18. De gideceklerse gelecek haftasonu gitsen ovu günlerin gitmez ayın 18. Ne kadarda kalırsın ...

ireemmm hiç mi gitmeyim ama doğduğundan beri ilk defa görcem netten görüşüyoruz ama öylem olmuyo tabi 6 aylık oldu şimdi bebişimiz pek tatlı .. Gitmem lazım ama hangisindee

öle yapim ya 14 ünde çıkim cumartesi pazar hatta 1 günde izin alırım yada 2 gün 18.ine dönerim bakalım kız kardeşimklede bi konuşayımda inşallah 18.inde dönüyolardır yabniii
ayy perdoğanım benimde kızım bi tatlı olurki

slm milettt nabersinzi.öğle aram ve ben bu şekilde değerlendiriyourm yemek satini bugünde yoğunusss yaffff.

perim anoyy salla gitsin yaa..arkadaşların dediğine katılıyorum devlet olabilir.
kanamn olmuş.1.yerleşme olabilir.2. de yumurtlama döneminde yumurtalar aşırı derecede kaliteli olunca olabiliyormu bebişim.

benimde tatile ihtiyacım varya .şiştim iceee çalış çalış.sıkıldım.bi kaç şeyde ters gidiyor.kafam bozuk

bojuuuuuuuuuuuuuuuuu nerdesinn bebemmm yaaa.

pender naptı acaba sonuçları falan.daha vardı ama :44:

ya var ya kaç aydır bir sürü programı iptal ediyorum sırf ovulasyona denk geliyor die. bu neyaaaa pofffffff.bencede 14 üne çık salı iş başı yaparsın canım

nereye kaçtınız leynnnnnnn.karpuz felan kesecektim.ıyyyyyyyy ııııyrançım

HERKESLEREEE gunossssssssssssssss gunumuz aydinn olsunnnnnnnnnnnnnn mucksssssssssssssssssss

PERIMM kiss o pembeler devam etmediyse senin kelebek icine yerlestide kendine yer acmaya calisirken yaptigi kanama olabilir 3 kadindan 1 inde oluyomusss hadi insallahhhhh 3 un 1 sindirrrr:)))))
is konudunda iyisini yapmissinnn devlettttttttttttttttttttttttttttttttttt devletttttttttttttttttttttttttttttttttttTTTTTT

AYBICE kisimmmmm ne cokk calistinnnnnnn maslallahhh senin duvaraaa kocamannnn bi yolluyorummmmmmm

kislarrrrrrrr herkesiii cokk opuyorummmmmmmmmm
PERDOGANIM kizz ohh miss gibi gez eglennnnn tatiline bakkkkkkkkkkkkkk kendin icin halvetler yapppppp :)))))))))

bugun hava cok guzel burda dusunun yaniii GUNES BILE varrrrrr :)) hihoyttttt optummmm

gunoOOOOooooOOOoooOOOşşşşşş
yapicuuk yapicuuk

mersi bebişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…