Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Slm kızlarrrr ben geldimmmm.. Özlemişim sizi. Herkes iyi mi?
Uzun bi tatilden sonra evimdeyim. İnternetim yoktu bayağı ayrı kaldım sizden. Beni unutmadınız dimi
Yeni haberler var mı? Ben en son asos un hamileliğinde kalmışım..

Bu arada bebişimizin cinsiyeti belli oldu.
Kızım olacak inşallah. Ben de hep kızım olmasını istiyordum Allah gönlüme göre verdi. Listeyi peri güncelliyordu sanırım.Benimkini de yazabilir misin pericim?

Kızım olacak inşallah. Ben de hep kızım olmasını istiyordum Allah gönlüme göre verdi. Listeyi peri güncelliyordu sanırım.Benimkini de yazabilir misin pericim?

ne güzeeelll maşallaaahhhhh

kendine dikkat et candostcum...prensesimize bişicik olmasınnn...

antalya da cayır cayır buyrun gelin
gelicuuk canım, 19-20 eylül kaş'tayız... 21-22 eylül konyaaltı...belkim de denizde karşılaşıırz

canım gözün aydın, allah sağlık sıhhat versin sana da bebeğine de

Sağol canım Allah herkesin gönlüne göre versin ve herkes en kısa zamanda prens ve prensesçikleriyle bu topikte dolaşsın inşallah..

evet en kısa zamanda olsun..saçlarımı bile kısacık kestirdim..söylentiye göre gebelikte saç kesilmezmiş...kuzenim hiç kestirmedi son günlerinde düğüm oluyordu...
yani maddi manevi hazırız artık çok bekletmesin kuzucuğumuz bizi...

Son düzenleme:
heyooooOOOOOoooOoOooooooOOOOOOOOOooooooooOOOOOOooooooooo

kislarrrr kislarrr gelemmiiii yanaaannizdann opemmmiiiiiiiiiiiii sizzz anaaaaanizz koynundaaa ben soguktannnn olemmmmmmmmmmmmiiii

oooo UBERRRR kirooooooo hissettimmm kendimii :))))

kislarrrr buda SAC UZATAN VE SACA BABKAN BAKIM :))

ARGAN YAGI ( cildede surun hem kokusu hem kendisi hissiyatii cokkk guzelllllllllllllllllll tavsiye edilir)
1 adet bephantene igne kapsulu
1 adet e vitamini igne kapsulu
az zeytin yagggg

karistirip kafaya suruyosunuz dipten sonra tarayin sonra toplayin valla ben bazen oylede yatiyorum (BITLENMEDIM) ama cok faydaliiiiiiii
o karisimi yuzumede suruyorummm
mucssss

GUNUNN BAKIMIIII

GUNUN MONUSU :::::::

ispanak kavurma - yogurtlu
kabak yemegi zeytin yagli
mantar sote
ne alakaysa dunden kalan pilav ve nohut.....

bu arada nohut : (kislalrrrr suda bekletiyorum sonra hasliyoruz az tuzla sonra leblebi gibi yiyoruz aksamlari hem faydali hemde CEREZ yerine guzel gidiyo kaloriside daha az)

TATLI : nieyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy tatlimiiii YOKHHHHHHHHH rejimdeyiz (( 1-elma 1-nektarin ((

canim sorma bende gecen yil denemelere baslarken kizil saclarimi ilk olarak cikolata kahveye cevirdim hani kizil cok boya istiyo hani hamislikte ugrasmayalim hani sanki ilk denemede olucakkk yaaaa o kadar inandirdik kendimizi yani :)))))
sonrasinda her adet sonrasinda belki hamislik olursa aman bi sure sacimi boyayamam diye sacimi boyamaya basladim 1 yildirrrr benim sacccc alsiti ayda 1 boya istiyo artikk amaa bebiss halaa yokkkkhhhhh amaaa olsunnnnnn hayirlisiyla ennn guzelii gelicekk insallahhhhhhhhh

heepimizeee insallahhhhhhhhhhhh

CANDOSTT KIZZZ ozletiin kendini
nasilsinnn bebisimmmmmm kuzun nasilll
kizcen geliomusss
benim tahminim tuttu sanirsam sanaaa
dertdasin arkadasin gelioooooo

kızlar kasıklarıma batan bıçaklar daha önce canımı hiç bu kadar yakmamıştı 3 gündür çok feci kasık batmalarım oluyoooo kür işe yaradımı dersiniz bu arada bal+çörek otu+tarçın- bide bol bol incir yedimm hadi hayırlısı kocişede ara ara harnup pekmezi ve gece yatmadan alyamın küründen yani 1 bardak su onu yapıyorum hadi bakalım gece başlasııınnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…