- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #18.401
tatlım nasılsın 3 lü test sonucun ne oldu gülüm?????
:119: herkese kocaman günaydııınn :119:
Günaydın canım,nasılsın???
iyiyim deryacım sevcanım bojom sizler nasılsınızzz
Canım en son bayramdan önce kontrolüm vardı,kan vermiştim.Geçen hafta sonucu gösterdik dr bir sorun yok dedi çok şükür.İnşallah sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza alırız...Kontrolüm 14 Eylül'de ama ayrıntılı ultrason vb bir şey istemedi şimdiye kadar dr um...
napıyonuz len garılaaa
canmm ben amniyosentez gibi bir işlem yaptırdım tarama testimin kötü cıkması sonucunda..bugun 14 gün oldu..doktor en erken 3 hafta en gec 4 haftada cıkar demişti..o yüzden iyi günler gecirmiyorum fazla giremiyorum topiğe..insallah sonuclarım temiz cıkar,sen nasılsın nasıl gidiyo..
bende gerek yoksa girmeyim diyordum
fakat sağlık ocağındaki doktorumu aradım
asıl doktorum istemedi girmeme gerek varmı dedim
aslında şart değil dedi ama girseniz iyi olur bence
girin atlamayın dedi
bu seferde içimde kalmasın diye girecem bu cumartesi inşallah
gerek yok dese girmicektim
kızımdada girmiştim
hayırlısı canım inşallah oda sorunsuz geçer
çok öpüyorum canımmmmmmmmm
iyiyim tatlişkomÇalışıyoruz canım,sen ne yapıyorsun?Ne var ne yok?
inşallah bi sorun çıkmaz eylemcoşuumm
iyiyim tatlişkom
halam geldi gelecek,bacaklarım sızlıyaa
pojummm halanmı geliyorr.alıştık artık bu hala gelmesine ha.bizi düplü dalış paklıcak sanurum
canımsınnstresten be cnmmmm
simdi kendini tamamen tatile odaklaaaaa hicbisey dusunmedennn ohh mis gibi yap tatilini eglen gez ye ic yat ............keyfine bak..hakkettin cnmm...
aksamarida nane-papatya-melisa-yesil cay -ihlamur ic bu caylari bunlar vucudunu relax hale getirir
adacayi icme simdi
sutlac tarzi biseyler yap muhallebi gibi yada oda icini yumusatir
cnmm benimmm
bosver agriyii magriyiiii TATILINNN GELIYOOOOOOOooooOOOOOooo
canım benim, sen içini ferah tut, bebeğini de kendini de strese sokma ne olur. allah çok büyük, herşeyden ona sığın, içini ferahlat.canmm ben amniyosentez gibi bir işlem yaptırdım tarama testimin kötü cıkması sonucunda..bugun 14 gün oldu..doktor en erken 3 hafta en gec 4 haftada cıkar demişti..o yüzden iyi günler gecirmiyorum fazla giremiyorum topiğe..insallah sonuclarım temiz cıkar,sen nasılsın nasıl gidiyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?