Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Ey Allahım! Yaptığımız işlerde muvaffakiyetler ihsan et bizlere.Evlerimize mutluluk ihsan eyle.Taşımakta zorlanacağımız yüklerle bizleri sınavdan geçirme.Darda ve muhtac koyma.Amin...

Canım en son bayramdan önce kontrolüm vardı,kan vermiştim.Geçen hafta sonucu gösterdik dr bir sorun yok dedi çok şükür.İnşallah sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza alırız...Kontrolüm 14 Eylül'de ama ayrıntılı ultrason vb bir şey istemedi şimdiye kadar dr um...

tatlım nasılsın 3 lü test sonucun ne oldu gülüm?????

bende gerek yoksa girmeyim diyordum
fakat sağlık ocağındaki doktorumu aradım
asıl doktorum istemedi girmeme gerek varmı dedim
aslında şart değil dedi ama girseniz iyi olur bence
girin atlamayın dedi
bu seferde içimde kalmasın diye girecem bu cumartesi inşallah
gerek yok dese girmicektim
kızımdada girmiştim
hayırlısı canım inşallah oda sorunsuz geçer
çok öpüyorum canımmmmmmmmm

canım Penderiimm inşallah sonucun temiz çıkar canım
dualarımdasın tatlım

herkese güpgüzel bir gün dilerim.
asoscuuuum niye geç yattınız acebaaaa

Son düzenleme:
Hayallerimi de alıp geldiğimde dağlara, en çok seni düşündüm anne, ellerinle yaptığın barakamızda elektiriğmiz bile yoktu sen ışık olurdun hepimize…

Suyu, köyün çeşmesinden taşımak zor gelmezdi sana, suyu olmayan köy olduğunu bilmeyenlere, bilmek istemeyenlere inat, elektriksiz susuz da yaşardık biz mutlu yuvamızda...

Sofraya oturduğumuzda kendi tabağına az yemek koyardın hep, kimbilir belki de hep aç kalkardın sofradan, "şükür, hamdolsun" der hepimize öğretirdin azla yetinebilmeyi…

Ben, askerden dönünce, çalışıp sana bakacaktım anne, evlenip bir yuva kuracak, senin torunlarınla sohbetlerine tanık olacaktım…

Hiç gitmediğin yerlere götürüp seni, doyasıya yemek yedirecektim sana, hiç tatmadığın lezzetleri deneyecektik birlikte…

Hayallerim vardı benim anne, sevdiğim kızla evlenecektim, çok kalabalık bir düğün yapacaktım, askere gönderirken beni nasıl gururlandırdıysan o düğün gecesinde de "damadın anası benim" diye göğsünü gere gere çiftetelli oynayacaktın…

Çok odalı evimiz olacaktı bizim anne, sen artık yer yatağında yatmayacaktın, en rahatını alacaktım sana, senin o pamuk ellerini sıcak sudan soğuk suya sokmayacaktım. Sana, fakirlikten dolayı göremediğin o gün yüzünü ben gösterecektim…

Hayallerimi de taktım peşime dağlara geldim anne, geleceğimin temellerini hayallerimle atmaktı niyetim, dualarla uğurlandığım vatan toprağının ücra köşelerinden hayallerimi gerçekleştirmek üzere gelecektim yanına yine hayallerimle…

Çok büyük bir aile olacaktık biz anne, gelinin seni çok sevecekti, ona bizim için yaptığın fedakarlıkları anlatacaktım, torunların sana hayran kalacaktı…

Hatırlıyor musun askere gideceğimi söylediğimde, "Hadi ya sen o kadar büyüdün mü?" diye soran tanıdıklara, "Benim aslan oğlum vatanı koruyacak kadar büyüdü" derken ıslanan gözlerini gizlemiştin herkesten, ama ben mest olmuştum dudak kenarına yerleşen gururlu gülümsemeyi izlerken…

Ben büyüdüm anne…

Hayallerimle sığındığım vatan topraklarını koruma görevimi bir başka ana kuzusuna devrettiğimde, bir sabah kapıyı çalacaktım erken saatte, sarılıp ellerini öpecek "anne ben geldim" diyecektim…

Sen yine dilinde şükür sözcükleri evin bir o yanına bir bu yanına koşuşturup beni nasıl rahat ettirebilirsin diye dönüp duracaktın.

Seni izleyecek, mutlu olacaktım ben, huzurla kurulacaktım yer soframıza, aynı tabağa daldıracaktık kaşığımızı…

Kimbilir ne güzel yemekler yapacaktın bana ve biliyorum ben yine doymadan kalkacaktın sofradan…

Ama bitecekti tüm bu acılar, oğlun askerden döndü artık sana hiç sıkıntı çektirmeyecek anacığım" diyecek başımı boynuna gömecektim…

Sahi ne kadar güzel kokuyordun sen anne, her annenin kendine has bir kokusu mu vardır, yoksa ana kokusu mu özeldir, kimselere soramadığımdan bilemeyecektim…

Ama olmadı anne…

Bir sabah kapını benim şehadet haberimi vermek için çaldıklarında, sen kendinden geçtin, oysa biliyorum sen beni görünce başını boynuma gömecektin…

Şükür, hamdolsun diyecek, bütün gün dua edecektin.

Ama ben öldüm anne!

Hayallerime kurşun sıktı kalleşler, birbirimizi son bir kez göremeden beni şehit ettiler…

Gözümün önünden geçti yaşadıklarımız, çocukluğum, hayallerimiz, senin çocukların uğruna çırpınışların…

Küçücük evin içinde bizi huzurlu tutabilmek için bir o yana bir bu yana koşuşturmaların…

Evladın yaşı olmazmış, evlat her yaşta evlatmış, itiraf ediyorum en çok senin kokunu özlemiştim anne…

Al bayraklı tabuta sarılıp ağlarken sen, kokunu duydum biliyor musun, tabutu delip üzerime akan gözyaşların zemzem suyu gibi temizledi ruhumu…

Şehitler ölmez diye haykırıyorlar biliyorum ama, hayallerimizi de gömdüm kendimle toprağa…

Sana verdiğim sözleri tutamadığım için üzgünüm en çok, sen o çilekeş hayatına devam edeceksin yeniden ve hiçbir şey gelmeyecek benim elimden…

Affet beni anne…

Zamansız kurşunu hesap edemedim ben…

Özür dilerim senden…

Tüm şehitlerimiz için el-fatiha...

inşallah bi sorun çıkmaz eylemcoşuumm

Çalışıyoruz canım,sen ne yapıyorsun?Ne var ne yok?
iyiyim tatlişkom
halam geldi gelecek,bacaklarım sızlıyaa

günaydın hatunlar

mehmetderyam içimi yaktın resmen.kaç gün haber izlememeye çalışıyordum.çünkü ettiğim bedduanın haddi hesabı olmuyordu.Rabbim ihanet edenlerin belasını versin inş

pojummm halanmı geliyorr.alıştık artık bu hala gelmesine ha.bizi düplü dalış paklıcak sanurum

canımsınn ulu idilga herşeyi de bilirmiş. tavsiyelerine harfiyen uyucam canım.
valla bence hepimiz ömür boyu bir tatili hak ettik, hamile kalma yolu bizi çok yordu.
yok kaçıncı gün, yok ovu günü geliyor, kahve içir, incir ye, soğan kaynat, kalkma yat, test negatif, olmadı at, iki gün sonra yeniden yap, kana git, yumurta takip ettir, aşılama yaptır.... bla bla bla...
bunları takip ettiğimiz kadar IMKB'yi takip etsek zengin olmuştuk şimdiye

canım benim, sen içini ferah tut, bebeğini de kendini de strese sokma ne olur. allah çok büyük, herşeyden ona sığın, içini ferahlat.
eminim herşey yolunda çıkacak.
ilk testlerini bir de başka yerde yaptırsaydın bebeğim ya,
çünkü etrafımda bir örneği var, kuzenimin oğlu: testlerin çok kötü heme alalım demişlerdi, amniyosenteze bile gitmene gerek yok demişlerdi.
başka yerde yaptırdılar testlerini, onlar da risk varama çok yüksek değil dediler.
inat ettiler aldırmamak için, ne gelirse allahtan dediler. doğurdu bebeğini, şimdi 4 yaşında. maşallah çok da sağlıklı, çok da tatlı, bıcır bıcır birşey.

canım herşeyin iyi olacağına kendini inandır. eminim herşey güzel olacak dualarımdasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…