Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
zaten daha güzeli, daha sağlıklısı diyee diyeeee 1 sene geçti idilişkoo....yoksa geçmezdi kiii...ben de aynı senin gibi yaptım heray boya..

ama yeter didim hem saç iyice zorlanmaya başladı, hem bebek yoohhkkk..dedim kestirim gitsiinnn. şimdi boyamicam artık..oğlan çocuğu gibi oldum

saç bakım tarifide güzelmiş..benim yine 1 senedir sakladığım fastan gelen bir şişe argan yağım var. annem almıştı. hamileyken çatlaklara iyi geliyormuş. çok faydalıymış. bulursanız alın kullanın kızlar...istenirse salataya da konurmuş.. bunlar hatırladıklarım yine de araştırın...

bir hamile olsam kendime süper bakıcam da olmiiii

konuşmayı unutuverdik be yaaaaaaaaaaaaaaaa
alluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
gonuşun beeeeee gonuşunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sizi gacılaaaaaaaaaaaaaaaaa
şimdi adoş olsaydı bizi kudurturdu
çenemiz düşerdiiiiiiiiiiii
nerdesin addoooooooooooooooooooo??????????????????

evett adooşşş nerdeeeeeeeeeeee? adoşu istiyoruuzzzzzzzz......
boju da uğramadı..
birde ışılı göremedim birkaç gündürrr...

Bebişleriniz konsun göbüşlerinize inşallah...
Bizim topiğe gelin lazım ona göre,elinizi çabuk tutun...Kaçırmayın fırsatları inşallah...

yaa kıslar çok tötüyüm,
midem yanmayla karışık çok ağrıyor, bu ağrı da sırtıma vuruyor...
sanki içimde biryerler çürüyor da o ağrıyor gibi.
duramıyorum, oturamıyorum, ne yapacağımı şaşırdım.
ne olur bi akıl verin

Canım ne diyeceğimi şaşırdım.Neye bağlı olarak böyle ağrın olabilir ki acaba?Canım bir an önce bir dr a görün istersen...

valla ben de bilemedim üşütmüşsündür belki diiycem ama söylediklerinin yanında hafif kalıcak...bir doktora git canım yaa....:26::26:

Canım ne diyeceğimi şaşırdım.Neye bağlı olarak böyle ağrın olabilir ki acaba?Canım bir an önce bir dr a görün istersen...

bir haftadır böyle, arada bir geçiyor. önemli birşey olsa hiç geçmezdi diye düşünüyorum canım.
sanırım bu stresten ve sıkıntıdan...
ılık birşeyler iyi gelir mi ki, adaçayı mesela?? ben bir bakayım.
pidilim sen bilirsin, yanlış birşeyyapmayayaım

canimmmm hemen eve gidince sogan kurune basla derim bennnnnn rahim temizligin icin....
birde boll sivi tuket
yesil cay-NANE CAY (ozellikle mide icin yumusatmak icinn tavsiyedir)
hemen nane cayiii iccccc simdiiii varsa papatya ilave etttttttt cnmmm benimmmmmmm

BU ARADA

ISIL yokhhhhhhhh
ADD yokhhhhhhhhh
ARZUCEL yokhhhhhhhhh

BUNLARRR MERAKK EDILENLER ??????????????????????????????????????

sağol bebekim tavsiyelerin için
Soğan küründe haklısın, başliiciimm
papatya var, nane de dökerim üzerine.
Sağol canımcımmm

ayrıca,

POJOMM......
SONESİNTİ........
ENDERFTS............

AMA EN ÇOK
ADD..............

MERAK EDİLİYORSUNUZ GERÇEKTEN :26:

stresten be cnmmmm
simdi kendini tamamen tatile odaklaaaaa hicbisey dusunmedennn ohh mis gibi yap tatilini eglen gez ye ic yat ............keyfine bak..hakkettin cnmm...

aksamarida nane-papatya-melisa-yesil cay -ihlamur ic bu caylari bunlar vucudunu relax hale getirir
adacayi icme simdi

sutlac tarzi biseyler yap muhallebi gibi yada oda icini yumusatir

cnmm benimmm
bosver agriyii magriyiiii TATILINNN GELIYOOOOOOOooooOOOOOooo

ayrıca,

POJOMM......
SONESİNTİ........
ENDERFTS............

MERAK EDİLİYORSUNUZ GERÇEKTEN :26:

canmm ben amniyosentez gibi bir işlem yaptırdım tarama testimin kötü cıkması sonucunda..bugun 14 gün oldu..doktor en erken 3 hafta en gec 4 haftada cıkar demişti..o yüzden iyi günler gecirmiyorum fazla giremiyorum topiğe..insallah sonuclarım temiz cıkar,sen nasılsın nasıl gidiyo..

çoook teşekkür ederim seyzen :)) Allah razı olsun. inşallah isteyen herkes kavuşur bebeğinee.. amiin.

tatlım sık dişini sabret. söylemesi kolay belki yaşamak ayrıdır biliyorum ama çok bunaltma kendini bebişkon etkilenmesin.

valla dün meraktan öldüm içim sıkıldı uykum kaçtı. kötü bişey olduğunu biliyordum.
tatlııııım pembelerin ve sancının devam etmemesine çok sevindim
iş ile ilgili hayırlısı diyelim. ama seni haketmeyen değerini bilmeyen insan bile diyemeyeceğimiz tipler için hiç üzme kendini. sinir stres yapıpta bedenini yıpratma. Allah bi kapıyı kapatırken diğerini açarmış canım. sağlık olsun...

iyi geceler sevgili topiğim...

avatarımı değiştirdiimm....bir bebeğim bir köpeğim olsun istiyoruummmm...(sonra bide kedi, bide tavşan, bide tavuklar sanırım bide çiftlik..)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…