Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlarr napanziiler sişziiiiiiiiiiiiiiii

Pericimm senin için hayırlısı olsunn sıkma canınnı her iş öyle...söyledikleriyle bnir olmuyor sonradan cıkıyo ondan yasayıp görmek gerekiyoo..

ne var ne yoksunuzzzzzzzzzzzzzzzz bakimmmm

günaydıınnn...bir kınama da benden..okurken bile dayanamıyorummm..aileler kim bilir ne haldeler..

bebekleriniz sağlıkla doğacak güzel annelerimm...yolları açık bahtları güzel olsun inşallah...

İyiyiz canım,çalışıyorum ben.Arada bakıyorum ama çoğunluk kimseler yok...Nazar değdi bizim topiğe galiba.Gelsin bebiş haberleri artık,kalksın topiğin üstündeki şu sessizlik inşallah...

Amin canım,inşallah.Darısı da sizlere olsun.En yakın,en hayırlı zamanda sağlıkla sıhhatle inşallah...Amin.........

günaydıınnn...bir kınama da benden..okurken bile dayanamıyorummm..aileler kim bilir ne haldeler..

bebekleriniz sağlıkla doğacak güzel annelerimm...yolları açık bahtları güzel olsun inşallah...

İyiyiz canım,çalışıyorum ben.Arada bakıyorum ama çoğunluk kimseler yok...Nazar değdi bizim topiğe galiba.Gelsin bebiş haberleri artık,kalksın topiğin üstündeki şu sessizlik inşallah...

olsunn tekrar eski haline gelir canımmm
sen nasılsınn bebişler nasıllllll büyüdümler iyice masallahhhhhhhhh

Çok şükür canım iyiyiz,3 hafta olacak yarın dr a gideli.Haftaya Cuma kontrol ama ben eşime dün bu hafta mı gitsek demeye başladım.
Görmek istiyorum bebişlerimi merak ediyorum,iyi olduklarını bilmek istiyorum.Ozaman daha huzurlu oluyor insan...Sen nasılsın?Topiğin prensesi nasıl?

olsunn tekrar eski haline gelir canımmm
sen nasılsınn bebişler nasıllllll büyüdümler iyice masallahhhhhhhhh

iyii iyii teyzesii ama bende şeker cıktıı şeker yüklemesinde ondan rejim uyguluyoruzz bende tatlı cok seviyorumm çikolta fln yiyemiyorumya onunda keyfi kactı zavallımmm oynamıyoo eskisi gibi :))))))))

Canım benim dikkat et ozaman...Önemli bir sorun teşkil etmesinde şekerin.Mecburen biraz kısıtlama getireceksin.Umarım düzelir bir an önce...

iyii iyii teyzesii ama bende şeker cıktıı şeker yüklemesinde ondan rejim uyguluyoruzz bende tatlı cok seviyorumm çikolta fln yiyemiyorumya onunda keyfi kactı zavallımmm oynamıyoo eskisi gibi :))))))))

hmm bende daha hamile kalmadan yüksek çıktı şeker doktor dikkat et dedi..bende 11-12 kilo verdim ama kendimi özellikle çikolata yemekten alıkoyamıyorum.
yau bu lezzetler niye var ki hem güzel hem zararlılar hııııııhhhhh...ama bebek için katlancaazzz artıkk...

Neden sesiniz çıkmıyor?Hadi sohbete.....

canım bir sürü işi biarada yapmaya çalışıyodum ben :44: az önce aklıma geldi araştıriim dedim de tüplü dalışla ilgili korkularım var..eşimin kuzeni özürlü doğdu tüp bebekti..bebekken ne de güzeldi..gelişemiyor.. okuduğum makaleler yaşla ilgisi olduğunu ve tabii doktor hatası da olabileceğini söylüyor..yani her zaman risk var ama tüpte nedense sanki yüksekmiş gibi geliyor bana..eşimi de bu konuda ikna etmek zor bu nedenle...hofff yaş geçmeden en doğalından en sağlıklısından olsun Allahım...
aşılama yaptırırken sorduğumda risk her zaman var dedi doktor. ama biz en üstün embriyoyu enjekte ediyoruz, ya bu enjeksiyon sırasında zarar görürse dedim ses etmedi...evet demek ki tüplü için önce kendimi ikna etmem gerekli...

:119: :119: :118: :118:

Göbüşüne Kelebeği Konan Annelerimiz

beyazz_35 Hamileee

isilisil38 Hamileee

enderfts Hamileee

eylemsevcan Hamileee Erkeğimiz geliyorrrr

mehmetderya Hamileee Topigimizin ikiz erkekleri geliyyoooooooorrrrrr

ADDD83 Hamileee

Vitaminc Hamileee Topiğimizin minik prensesi geliyooorrrrrrrrrr

Alpellaaa Hamileee

Zeytinnn Hamileee Topiğimizin ilk bebeğinin cinsiyeti belli olduuu. ERKEK çekirdek geliyooorrrr

Sonesinti Hamileee Topiğimizin prensi geliyorrrrrrrrrrrrrrr

Candost17 Hamileee

Ümitle kelebeğini bekleyen Anne Adaylarımız

Deragun NOBAT:

19asos03 NOBAT:

meessttrraa NOBAT:

Bojou: Bat(asıca):

19asos03 NOBAT:

Aybice NOBAT:

İdilga NOBATT: 6 Eylül

seyzen NOBAT: 11 Eylül

Alya35 NOBAT: 15 Eylül

Hafzak.............

SLOGAN: Sonuç ne olursa olsun, yumurtalarımız sağolsun !!!!!

bat 29 eylül gibi görünüyor perim..ama güzel bir aksilik olurda olmazsam üst listeye yazarsın artık...

Önce evimi temizledimmm şimdi de listemizi temizledimmmmmmmmmmm

Yeni batları istiyorum canmcımlarrr

Nasılsınız bakalımmmm

uzunnnnnnnnnnnnnnnn tatilininnnn bitmesine 8 gun kalmisss olannnnn ev kadinliginin tadi damaginda kalmisssssssssssssss londra kusuuuuuuuuu GUNUNUZZZ AYDINN OLSUNNNN DERRRRRRRRRRRRRrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

opuyorummmm herkesleriiiiii

VITOMMMM
seker olayi onemliiiiiii HAMISLER tatli tuzlu cok yemeyin yahuuuuu
VITOM o sekeri dengeleyen tarcin diye biliyorum tarcin cayi ic yada e

elmayi rendelle icine tarcin dok hatta tavadada az isitt uzerine bolll cevizzz bak ne guzel tatli sanaaaaa

hibiskus cayi ( bamya cicegi) oda seker dengeleyen cok faydali ama rabii bi arasiralim hamilelikte zarari varmi o da sekerini dengede tutar cnmcmmmmm

PERIMM beni o beklenen tarihten bayaa bi once olduu :))))) yeni BAT 29 eylul :))) optummmmm cnmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…