- 7 Mart 2012
- 1.143
- 326
- 163
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #18.421
günaydın kızlarr napanziiler sişziiiiiiiiiiiiiiii
Pericimm senin için hayırlısı olsunn sıkma canınnı her iş öyle...söyledikleriyle bnir olmuyor sonradan cıkıyo ondan yasayıp görmek gerekiyoo..
ne var ne yoksunuzzzzzzzzzzzzzzzz bakimmmm
günaydıınnn...bir kınama da benden..okurken bile dayanamıyorummm..aileler kim bilir ne haldeler..
bebekleriniz sağlıkla doğacak güzel annelerimm...yolları açık bahtları güzel olsun inşallah...
İyiyiz canım,çalışıyorum ben.Arada bakıyorum ama çoğunluk kimseler yok...Nazar değdi bizim topiğe galiba.Gelsin bebiş haberleri artık,kalksın topiğin üstündeki şu sessizlik inşallah...
olsunn tekrar eski haline gelir canımmm
sen nasılsınn bebişler nasıllllll büyüdümler iyice masallahhhhhhhhh
iyii iyii teyzesii ama bende şeker cıktıı şeker yüklemesinde ondan rejim uyguluyoruzz bende tatlı cok seviyorumm çikolta fln yiyemiyorumya onunda keyfi kactı zavallımmm oynamıyoo eskisi gibi :))))))))
iyii iyii teyzesii ama bende şeker cıktıı şeker yüklemesinde ondan rejim uyguluyoruzz bende tatlı cok seviyorumm çikolta fln yiyemiyorumya onunda keyfi kactı zavallımmm oynamıyoo eskisi gibi :))))))))
Neden sesiniz çıkmıyor?Hadi sohbete.....
bat 29 eylül gibi görünüyor perim..ama güzel bir aksilik olurda olmazsamüst listeye yazarsın artık...
heyyyyy ahpap nobattaş olmuşuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?