- 16 Aralık 2011
- 1.299
- 1
- 66
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #18.461
benim işyerim gop'ta, donuyorummm, yanımda çorap getirmiştim onu giydim
ankara'nın yaylası
perim benim nobat sanırım ekimde gelecek.
23 ağustosta kürtaj oldum, 40 gün sonra regl olursam...
2 EKİM diyelim...:26:
bir de bizim doktor 2 ay kadar korunun demişti.
hamilelik hormonları vücuttan çekilince kan testi yapıp tarayacakmış ne var ne yok diye.
düşüğün nedenini araştıracakmış ki bir daha böyle bir şey yaşanmasın diye baştan önlem alalım demişti.
yani 2 ay ben oyun dışıyım canlarım,diskalifiye oldum
siz hamile kalmak için uğraşırken ben kalmamak için uğraşcağım
ada çayı dedin aklıma geldi bende içiyorum .ama almamışım büdün yanıma yaffff.bende iş çıkışı yemekten önce içerim ohhhh missssss yarasınnnnnn messsim şifa niyetine
inşallah bebekimOyy kuzumm göz açıp kapayıncaya kadar geçicek bak görr sonra tertemiz olduğunga bebişin sağlıklı bir şekidle gelecek bitanemmm
esinnn ışılllll nerde haberi olan varmı.adoş annesine bakıyo
esinnn ışılllll nerde haberi olan varmı.adoş annesine bakıyo
zaten en soğuk zaman eylül ekim..hiçbişi yanmaz ama soğuktur da..bende hep üşütürüm...yine de gop güzel perdoğanım ya..ben ostimdeydim, fabrikada donardık yauu...:2::2::2::2::2::2:
evet gop çok güzeldir...
kışın kar yağınca kızılaya yürüyoruz
ayrıca söylediklerine kızmıyorum canım, doğru söylüyorsun,,,
çekiniyorum bazen daha biz yımırtanın spermi içeri alıp almicağı aşamasındayız çünkü canım..nasıl hissettiğini bilmiyorum ki ve herkes bişi söylüyo en çokta yeniden olur deniyordur tahminim.... bende çevremde hadi bebek diyenlere artık sinirin ötesine geçti biiigidin yaa diyorumm..
bişe sorcam:
mesajlarımızın altındaki facebook ikonu ve "beğen" butonu yeni mi kondu ben mi yeni görüyorum.
biraz önce yazdığımı 746 kişi beğenmişne çabuk, ben bile o kadar beğenemedim daha
biraz önce yoktu yeni konduhaydaaaaa....
hiç begenmedim face nin girmediği özgür vede gizemli olduğumuz bi burası vardı oda bitti yani sadece
amaç ne acaba.....:44:
bunu hem kk da hem facebook ta beğendim,
iyi ettin canım.. o zaman halvet dedikodularına bir dur demek gerekeceekk.. ya da sansüre geçis yaparlar...adoşşumuz gelse de ikiçift laf ediverse bu konuyla alakalı...
iyide bende bazen çıkıyo bazen çıkmıyo feyste beğen butoncuğuu annaamadıım resmeennn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?