Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

iidir bebebm seni sormalı. salı verdim ya öğleden sonra iki gündür çalış çalış nereye kadar.evde bebk için çalış burda devlet için pöhhh yorulmuşum

sağol bebekim, sana daha da keyiflisinden diliyorum

ne leynnn burnuma burnuma vuruyorsunn.29 eylülü dörtlerseniz sizlede payaşurukkkkk.

hanımlar arkayı dörtleyelimmm lütfennn

dediğin gibi canımmm bir arsaştırma yapıcukkk bakalımmm...pöffff evdede ne güzel kestaneli pastam varr Allahımm çekilir çilemiii buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
doıktor< bir sorayımm bakalımmmmmmmmmmmmmmm
tarçınnn güzelll amaaa dediğin tariftee elmalı turtanın içiiii gibinn becerikli hatunummmmmmmm
yaparım aartttık en kriz dönemimdee yerimm sagolasınnnnnnnnnnnnnnnnn

hihoytttttttttttttt kızlar begenmekten vazgeç butonunuuu tıklayınn yokmuuu oo:))))))))))))

neden böyle riklamlara girilir anlamadimkiiiiiiiiiiiii

ben beğene basmadım ondan bilmiyorummm,yazdıklarınızz görünüyomukii ordaaa bir feysstennn kontrol edinn bakalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

geçmişşi bırakkkkkk güncele gellllllll

evet yaaa hayır burda vajinusmus detaylarından ağda detaylarına kadar konuşuluyo yani olmadı ki...isteyen gugıldan sorup soruşturup kkyı buluyodu zaten...
biz yine paylaşırızz ayparçam idilişko başkanlığında hallederiiizzzzz.....

perdoğanımm valla paylaşılsın feys alemi muhabbet görsüünnn...

aha da paylaşmışşşşşş ahahahaaaaaaaaa

vitom senin aklına uydum beğene bastım diğer sayfada da feysbuuk açıktı, direkt olarak sayfama gitti. "peri ile pidilgayla hami kalmayan kalmasın"ı bepğendi diyeee
sonra beğenmekten vazgeçtim, kalktı aman diyeyim, 18 yaş altı kişiler de var listede, iş arkadaşalrı da
eşimin arkadaşları da
düşünsene telefon edip hayırlı halvetler diliyorlarmış, feyste gördük aaabii, halvetteymişsin, hayırlı olsun yiğenimiz, yennnngeye de selammmm

yafff muhabbet tam koyulaştı iş çıktı öpüldünüzzz.yarın sabahhhhh toplaşın yineeee özlemişim sohpetimizi

ahahahahaaaaaaaaaaaaaaaa allah iyiliğinii versiinnnnn.......ama feys sonucu bu olabülürrrrrr...... yediğimiz naneler direk babaya anneye gidiyo anasını satiimmm. onlarda herbişeyi beğeniyolarrr birde yorumları varr pek güzeellll....

puhaaaaaaaaaaaaa perdoışummmm kızzz ama bakk aklımla bin yasayakkk yengeee ye selammmm hamişş kalın hemennn ama su peri ve pidilgada kim abiiii ouhhaaaaaaaaaaaaaaaa

yenimi eklemişler bunu yaaaaaaaaaaaaa
evet tam anlamıyla kısayol oluşturuyor
direk beğendiğiniz sayfaya sizi bağlıyor
bende tavsiye etmemmmmmmmmmmmmmmmmmm

hoşgeldiiiinnnnn bojummmm....hiiçççç muhabbett gırgır şamataaa o yeeeeee....:86::86::86::86::86:

ooohh yeeaaaahhhh darlingg

iidir bebebm seni sormalı. salı verdim ya öğleden sonra iki gündür çalış çalış nereye kadar.evde bebk için çalış burda devlet için pöhhh yorulmuşum

işleyen demir ışıldar beybii

leeennn oburişko yangeç az yi azz,prensoşun için gıııı
no

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…