- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #18.501
Perdoşummmm anka kaşum benimm,tatile çıkıyomuşsun.iyi tatiller diliyom şimdiden.
çok keyifli (trend bi laf oldu gıcık oluyom) geçer umarım
Payboşuuumm napıyon len işkolik cincoşum
Maystroomm
Pitomintilişşşkkoommmmmmm prensoşuummmm
Perdoşummmm anka kaşum benimm,tatile çıkıyomuşsun.iyi tatiller diliyom şimdiden.
çok keyifli (trend bi laf oldu gıcık oluyom) geçer umarım
Payboşuuumm napıyon len işkolik cincoşum
Maystroomm
Pitomintilişşşkkoommmmmmm prensoşuummmm
neymiş len o özel paylaşımlar, ince detaylar?????
yo ööle özel mözel,
burdan yazucuksunuz, biz de okuyacuuk, artık burda mı beğeniriz, feysde mi beğeniriz, feyste paylaşır mıyız, aha bunu da kapak mı yaparız bilmem
uzunnnnnnnnnnnnnnnn tatilininnnn bitmesine 8 gun kalmisss olannnnn ev kadinliginin tadi damaginda kalmisssssssssssssss londra kusuuuuuuuuu GUNUNUZZZ AYDINN OLSUNNNN DERRRRRRRRRRRRRrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
opuyorummmm herkesleriiiiii
VITOMMMM
seker olayi onemliiiiiii HAMISLER tatli tuzlu cok yemeyin yahuuuuu
VITOM o sekeri dengeleyen tarcin diye biliyorum tarcin cayi ic yada e
elmayi rendelle icine tarcin dok hatta tavadada az isitt uzerine bolll cevizzz bak ne guzel tatli sanaaaaa
hibiskus cayi ( bamya cicegi) oda seker dengeleyen cok faydali ama rabii bi arasiralim hamilelikte zarari varmi o da sekerini dengede tutar cnmcmmmmm
PERIMM beni o beklenen tarihten bayaa bi once olduu :))))) yeni BAT 29 eylul :))) optummmmm cnmmm
ne leynnn burnuma burnuma vuruyorsunn.29 eylülü dörtlerseniz sizlede payaşurukkkkk.
hanımlar arkayı dörtleyelimmm lütfennn
dediğin gibi canımmm bir arsaştırma yapıcukkk bakalımmm...pöffff evdede ne güzel kestaneli pastam varr Allahımm çekilir çilemiii buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
doıktor< bir sorayımm bakalımmmmmmmmmmmmmmm
tarçınnn güzelll amaaa dediğin tariftee elmalı turtanın içiiii gibinn becerikli hatunummmmmmmm
yaparım aartttık en kriz dönemimdee yerimm sagolasınnnnnnnnnnnnnnnnn
bence Kazeni özel mesaj yağmuruna tutalım.
messss canım bu aya dair güzel umutlarım ve güzel düşüncelerim vardı.sen ben pidil güzel paylaşımlar ince detaylar(!) paylaşıcuydukkkkk.ne yani hayallerim suayamı düştü.
ne leyynn bu feysten çektiğimiz
neymiş len o özel paylaşımlar, ince detaylar?????
yo ööle özel mözel,
burdan yazucuksunuz, biz de okuyacuuk, artık burda mı beğeniriz, feysde mi beğeniriz, feyste paylaşır mıyız, aha bunu da kapak mı yaparız bilmem
evet yaaa hayır burda vajinusmus detaylarından ağda detaylarına kadar konuşuluyo yani olmadı ki...isteyen gugıldan sorup soruşturup kkyı buluyodu zaten...
biz yine paylaşırızz ayparçam idilişko başkanlığında hallederiiizzzzz.....
perdoğanımm valla paylaşılsın feys alemi muhabbet görsüünnn...
hihoytttttttttttttt kızlar begenmekten vazgeç butonunuuu tıklayınn yokmuuu oo:))))))))))))
neden böyle riklamlara girilir anlamadimkiiiiiiiiiiiii
ben beğene basmadım ondan bilmiyorummm,yazdıklarınızz görünüyomukii ordaaa bir feysstennn kontrol edinn bakalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben çömelsemmm,
2 ekim de benim
yafff muhabbet tam koyulaştı iş çıktı öpüldünüzzz.yarın sabahhhhh toplaşın yineeee özlemişim sohpetimizi
yafff muhabbet tam koyulaştı iş çıktı öpüldünüzzz.yarın sabahhhhh toplaşın yineeee özlemişim sohpetimizi
hayırrrrlı işler aybice yennnngeee
allam kendi kendime geyik yapıyorum galiba
yennnnngeye selammm
vitom senin aklına uydum beğene bastımdiğer sayfada da feysbuuk açıktı, direkt olarak sayfama gitti. "peri ile pidilgayla hami kalmayan kalmasın"ı bepğendi diyeee
sonra beğenmekten vazgeçtim, kalktıaman diyeyim, 18 yaş altı kişiler de var listede, iş arkadaşalrı da
eşimin arkadaşları da
düşünsene telefon edip hayırlı halvetler diliyorlarmış, feyste gördük aaabii, halvetteymişsin, hayırlı olsun yiğenimiz, yennnngeye de selammmm
vitom senin aklına uydum beğene bastımdiğer sayfada da feysbuuk açıktı, direkt olarak sayfama gitti. "peri ile pidilgayla hami kalmayan kalmasın"ı bepğendi diyeee
sonra beğenmekten vazgeçtim, kalktıaman diyeyim, 18 yaş altı kişiler de var listede, iş arkadaşalrı da
eşimin arkadaşları da
düşünsene telefon edip hayırlı halvetler diliyorlarmış, feyste gördük aaabii, halvetteymişsin, hayırlı olsun yiğenimiz, yennnngeye de selammmm
hoşgeldiiiinnnnn bojummmm....hiiçççç muhabbett gırgır şamataaa o yeeeeee....:86::86::86::86::86:
iidir bebebm seni sormalı. salı verdim ya öğleden sonra iki gündür çalış çalış nereye kadar.evde bebk için çalış burda devlet için pöhhh yorulmuşum
dediğin gibi canımmm bir arsaştırma yapıcukkk bakalımmm...pöffff evdede ne güzel kestaneli pastam varr Allahımm çekilir çilemiii buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
doıktor< bir sorayımm bakalımmmmmmmmmmmmmmm
tarçınnn güzelll amaaa dediğin tariftee elmalı turtanın içiiii gibinn becerikli hatunummmmmmmm
yaparım aartttık en kriz dönemimdee yerimm sagolasınnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?