Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
bi de benim mesajlarımın altında hep "tüp beebkte başarı, recai papuççu" reklamıı çıkıyo.
bişe mi demek istiyo bana yaaa

bi de benim mesajlarımın altında hep "tüp beebkte başarı, recai papuççu" reklamıı çıkıyo.
bişe mi demek istiyo bana yaaa

üzülmee kuzucuummmm ya da bende üzüliimmmm bana da sayın tosun bildiriyor hep alttan alttaannn

Özel Umut Tüp Bebek Merkezinden Op.Dr. Süleyman Tosun, Kadınlar Kulübü Üyelerinin Tüp Bebek & Infertilite ile ilgili sorularını cevaplıyor. Sorularınız için tıklayın.

netten çok alış veriş yaptığımdan mıdır bilmem banada hep alış veriş sitelerinin reklamı geliyooooo

bende o reklamlardan istemiyorum kiminde hamilelik takvimi var kiminde bebişin doğumu kiminde evlilik yıl dönümü vaarr bende istiyoruuuummm nasıl yapılıyo acabaaa

puhahhhhhhh leynnn biz burda herbişeyimizi paylaşıoz en ince ayrıntısına kadar ne olcak böle anoyyyy vayyy başımıza gelenler

ahahaaaaaa tam da onu diyoooodummmmmmm

bence Kazeni özel mesaj yağmuruna tutalım.

messss canım bu aya dair güzel umutlarım ve güzel düşüncelerim vardı.sen ben pidil güzel paylaşımlar ince detaylar(!) paylaşıcuydukkkkk.ne yani hayallerim suayamı düştü.

ne leyynn bu feysten çektiğimiz

Son düzenleme:
Perdoşummmm anka kaşum benimm,tatile çıkıyomuşsun.iyi tatiller diliyom şimdiden.
çok keyifli (trend bi laf oldu gıcık oluyom) geçer umarım

Payboşuuumm napıyon len işkolik cincoşum

Maystroomm

Pitomintilişşşkkoommmmmmm prensoşuummmm

hoşgeldiiiinnnnn bojummmm....hiiçççç muhabbett gırgır şamataaa o yeeeeee....:86::86::86::86::86:

neymiş len o özel paylaşımlar, ince detaylar?????

yo ööle özel mözel,
burdan yazucuksunuz, biz de okuyacuuk, artık burda mı beğeniriz, feysde mi beğeniriz, feyste paylaşır mıyız, aha bunu da kapak mı yaparız bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…