- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #18.521
yenimi eklemişler bunu yaaaaaaaaaaaaa
evet tam anlamıyla kısayol oluşturuyor
direk beğendiğiniz sayfaya sizi bağlıyor
bende tavsiye etmemmmmmmmmmmmmmmmmmm
leynn pojouuuuuuuuuuuuuuuuu kızzzz açımm açç doymuyomm olummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
pouhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kızlar birde yorumlardaa düşse feysee hahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
leynn pojouuuuuuuuuuuuuuuuu kızzzz açımm açç doymuyomm olummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
pouhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kızlar birde yorumlardaa düşse feysee hahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
her gördüğün butona basma
sanal alemde irezil olma
poju der ki eyyyy KK
ne halt yemeye koydun o butonu oraya
bilmiyon mu bizim kızlar antilişkoo
yorumlar nasıl , iş arkadaşı der eşime abi bak yengenin arkadaş demiş ovu günü önemli , ovu günleri 2 güne bi çarpışcanye canım bebişine yarasınnnnnn....
görüşürüüüzzz kızlaarrrr...feysinde canı sağolsuunnn biz onu burda da kabul ederiz napalımm...
ama sayfanın ortasına dana gibi koyulmaz ki kardeşimm şöyle uygun biyere yerleştirseniz şu beğen butoncuğunu sayın kk yöneticileri....
çok öpenziiiii, çok sevenziiiii.......
öpüldünüzz kokulu kokuluuu kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
kocişle ilgilenmem kazım eccükkkkkkk 10gün böylee kociş evde yanımdaa istirahattee...
benn rahatım yanii zatiii kocişin feysidee yok ama arkadaslarıı var bende ekliiii hihhoytttttttttttttttttttttttttttt
yinede dikkattttttttttttttttttttttttttttt
ben çömelsemmm,
2 ekim de benim
vitom senin aklına uydum beğene bastımdiğer sayfada da feysbuuk açıktı, direkt olarak sayfama gitti. "peri ile pidilgayla hami kalmayan kalmasın"ı bepğendi diyeee
sonra beğenmekten vazgeçtim, kalktıaman diyeyim, 18 yaş altı kişiler de var listede, iş arkadaşalrı da
eşimin arkadaşları da
düşünsene telefon edip hayırlı halvetler diliyorlarmış, feyste gördük aaabii, halvetteymişsin, hayırlı olsun yiğenimiz, yennnngeye de selammmm
her gördüğün butona basma
sanal alemde irezil olma
poju der ki eyyyy KK
ne halt yemeye koydun o butonu oraya
bilmiyon mu bizim kızlar antilişkoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?