Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
leynn pojouuuuuuuuuuuuuuuuu kızzzz açımm açç doymuyomm olummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

pouhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kızlar birde yorumlardaa düşse feysee hahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

her gördüğün butona basma
sanal alemde irezil olma
poju der ki eyyyy KK
ne halt yemeye koydun o butonu oraya
bilmiyon mu bizim kızlar antilişkoo

yorumlar nasıl , iş arkadaşı der eşime abi bak yengenin arkadaş demiş ovu günü önemli , ovu günleri 2 güne bi çarpışcan ye canım bebişine yarasınnnnnn....
leynn pojouuuuuuuuuuuuuuuuu kızzzz açımm açç doymuyomm olummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

pouhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kızlar birde yorumlardaa düşse feysee hahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sanal alemde irezil olma
poju der ki eyyyy KK

sanal alemde irezil olma
poju der ki eyyyy KK

yorumlar nasıl , iş arkadaşı der eşime abi bak yengenin arkadaş demiş ovu günü önemli , ovu günleri 2 güne bi çarpışcan ye canım bebişine yarasınnnnnn....

sanal alemde irezil olma
poju der ki eyyyy KK

görüşürüüüzzz kızlaarrrr...feysinde canı sağolsuunnn biz onu burda da kabul ederiz napalımm...

ama sayfanın ortasına dana gibi koyulmaz ki kardeşimm şöyle uygun biyere yerleştirseniz şu beğen butoncuğunu sayın kk yöneticileri....

çok öpenziiiii, çok sevenziiiii.......

sanal alemde irezil olma
poju der ki eyyyy KK

öpüldünüzz kokulu kokuluuu kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr

kocişle ilgilenmem kazım eccükkkkkkk 10gün böylee kociş evde yanımdaa istirahattee...

benn rahatım yanii zatiii kocişin feysidee yok ama arkadaslarıı var bende ekliiii hihhoytttttttttttttttttttttttttttt

yinede dikkattttttttttttttttttttttttttttt

eski günlerimize dönüyoz gibi yaşasııınnn

kocişini iyi bak datlum,çok geçmiş olsun bu arada
benim herif de aynı dertten muzdaripti,iyileşme süreci uzun ve zor oluyo
Allah sabır versin,sağlık versin
öpüldünüz prensoşunla

İnanemiyemmm Allaaaaaaaaaamm bu buton nerden çıktııı?? Anoy yyy facede deşifre edilücükkkkkkkk !!! Neler yazıyoruz bir buraya yaaa. Hayır istemiyorum ben ne alaka yaa haydaaaa

ben çömelsemmm,
2 ekim de benim

sanal alemde irezil olma
poju der ki eyyyy KK

ay Allah sizin iyiliğinizi versin emiii
sabahtan beri internetim kesikti şimdi geçmişe bakayım dedim
ay ayy yere yattım gülüyorum valla

kızlaaar hani sıra ile yasin okuyacaktıkya ben ilk enderim için 41 yasin okuyalım diyorum ne dersiniz. test sonuçlarını çok takıyor kafasına. iyi çıksın diye okuyuverelim. bende aldım yasin kitabı türkçesinden okurum katkı sağlamaya çalışırım. halalar falan yokken
yani gecenin bu vakti aklıma geldi ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…