- 21 Temmuz 2012
- 1.765
- 190
- 73
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #18.621
Pembeydi benim canım çok açık pembe sildikçe geldi bikaç saat, çok sancım da vardı. sonradan öğrendiğime göre klomen kullanırken olabiliyormuş. Ben o gün muhtemelen yumurtladım pembe lekelerle ama bebiş var diye çalışma olmadı çok komik bi durum oldu yaniperiii canım şu kahverengi lekelenme durumun noldu senin :26: benim bat pazar- salı arası ama dün akşam erkenden bi kahverengi lekelenme oldu onlada kesildi hafif hafif lekelenme var ama kırmızılardan ses yok iyice bünyem şaştı ya
canımcım nobatın yaklaşıyor kızzzzzzzzzzzzzzzzzzz
aman bu sefer hiç kendini falan dinleme oluruna bırak erkende test de yapma ok
zamana bırakalım bakalım ne olcek?
Pembeydi benim canım çok açık pembe sildikçe geldi bikaç saat, çok sancım da vardı. sonradan öğrendiğime göre klomen kullanırken olabiliyormuş. Ben o gün muhtemelen yumurtladım pembe lekelerle ama bebiş var diye çalışma olmadı çok komik bi durum oldu yanihalbuki 7 fün önce yumurtladığımı sanıodum o yüzden saçma bi ay oldu bu bnm içinnn. İnş seninki iyiye işarettir tatlımmmmmmm kaç gün var nobatınaaa ??
Canım valla nolursa olsun... Şuan önceliklerim çok farklı.
günaydınlarrrr herkeze bizde dün seker yüklememizi yaptırdık cok sükür normal degerler arasında cıktı..esincimm sen naptın tatlım sen yaptırmadınmı daha
dün bahsetmiştim canım sıkkın diye,perim 1 sayfa yazdım ama geri silindi gönderemeden...eşim ve benimle uğraşan bir bayan var.bizimle aynı yerde çalışıyor.dr kendisi.daha önce annem rahatsızdı ozaman 2 gün peşinden gezdik bir imza için ama yapmadı.bizden şikayetçi olmuş hemde.demiyor ki bunlar ekmek parası için 3 kuruşa gelip çalışıyorlar.orta da bir şeyde yok anlatsam gülersiniz.inatçı insanlarla uğraşmak çok zormuş.inşallah emellerine ulaşmaz kötü niyetli insanlar...inşallah işimize bir zararı dokunmaz...bu halde bile ev kira zor geçiniyoruz.allah ım yar ve yardımcımız olsun...
günaydınlarrrr herkeze bizde dün seker yüklememizi yaptırdık cok sükür normal degerler arasında cıktı..esincimm sen naptın tatlım sen yaptırmadınmı daha
Dün bahsetmiştim canım sıkkın diye,perim 1 sayfa yazdım ama geri silindi gönderemeden...Eşim ve benimle uğraşan bir bayan var.Bizimle aynı yerde çalışıyor.Dr kendisi.Daha önce annem rahatsızdı ozaman 2 gün peşinden gezdik bir imza için ama yapmadı.Bizden şikayetçi olmuş hemde.Demiyor ki bunlar ekmek parası için 3 kuruşa gelip çalışıyorlar.Orta da bir şeyde yok anlatsam gülersiniz.inatçı insanlarla uğraşmak çok zormuş.İnşallah emellerine ulaşmaz kötü niyetli insanlar...İnşallah işimize bir zararı dokunmaz...Bu halde bile ev kira zor geçiniyoruz.Allah ım yar ve yardımcımız olsun...
balım edepsizler sıkma canını hamiş hamiş allahından bulsun olay ne inan çok merak ettim
annemin tansiyona bağlı 2 gözünde de kanama oldu şuan sadece %5 görüyor ve hastaneye geleceği zaman biz akşam orda kalıp sabah birlikte gelip geri öğle arası felan eşim götürüyordu annemi.araba da yok.düşünün yani.hemde işimizi bırakınca da olmuyor.oyüzden öğle arasına felan denk getirmek lazım.neyse annemin raporu için 6-7 bölümü bitirdik halettik,hepside sağolsun dr lar anında imzaladılar.1 bölüm kaldı oraya da gidip dr a durumu anlattık,eşimde bende personeliz annemin sağlık durumu beklemesine el vermiyor diye.kabul etmedi 2 gün sonra gelin dedi.2 gün sonra sabah 8 de birlikte getirdik.10 gibi dr gittik bekleyin dedi.saat 12 oldu baktım yemeğe gidiyor.1:30 a kadar annem bekleyecek.bizim mesai 5 te bitiyor,düşünün artık kim götürecek eve.bende dr a 8 den beri beklediğimizi felan söyledim,öğle aram bakamam demesin mi?bende siz bakmak istemiyorsanız başkasına yönlendirin dedim.kendinden başka bakan da yokmuş o hafta.neyse bakmadı gitti.ben sinirden öğleden sonra gitmedim,eşim gitti bu seferde bakmıyorum 2 ay sonraya randevu alın demez mi?annemde bende senin annen sayılırım,kızım 1 dk imza atacaksın deyip alttan almaya devam etmiş.kadın hala bakmayacam demiş.sonra eşimde hadi gidelim bakmayacağı belli deyince kadın bağırmaya başlıyor terbiyesiz felan diye.sadece 3 ü varlar odada.okadar bağırıyorki orda ki güvenlik geliyor,zaten hepsi tanıdık.neyse eşimde annemi alıp çıkıyor.kadın dilekçe yazıyor.orda olmayan 2 kişiye de imza attırıyor altına.beni tehtid eder gibi konuştu diye.hem eşim hem bana.ben yoktum öğleden sonra yoktum bile.savcılığa gönderiyor.bizde dün gidip karakola ifade verdik.bunda madur olan biz,şikayetçi olunan yine biz.1saat otobüsle yol gittik dün ifade vermeye...durum böyle...bunda gidipte şikayet olunacak ne var onuda anlamadık.hakaret yok,küfür yok,darp yok...
hepsini geç insaniyet yok canım azıcık vicdanlı insan böyle zora sokmaz hiçbir işi , inşallah bi sıkıntı çıkarmaz size, meraklanma kimsenin ahı kimsede kalmaz onun gibilerin işlerinin hiçbiri yolunda gitmez....
Annemin tansiyona bağlı 2 gözünde de kanama oldu şuan sadece %5 görüyor ve hastaneye geleceği zaman biz akşam orda kalıp sabah birlikte gelip geri öğle arası felan eşim götürüyordu annemi.Araba da yok.Düşünün yani.Hemde işimizi bırakınca da olmuyor.Oyüzden öğle arasına felan denk getirmek lazım.Neyse annemin raporu için 6-7 bölümü bitirdik halettik,hepside sağolsun dr lar anında imzaladılar.1 bölüm kaldı oraya da gidip dr a durumu anlattık,eşimde bende personeliz annemin sağlık durumu beklemesine el vermiyor diye.Kabul etmedi 2 gün sonra gelin dedi.2 gün sonra sabah 8 de birlikte getirdik.10 gibi dr gittik bekleyin dedi.Saat 12 oldu baktım yemeğe gidiyor.1:30 a kadar annem bekleyecek.Bizim mesai 5 te bitiyor,düşünün artık kim götürecek eve.Bende dr a 8 den beri beklediğimizi felan söyledim,öğle aram bakamam demesin mi?Bende siz bakmak istemiyorsanız başkasına yönlendirin dedim.Kendinden başka bakan da yokmuş o hafta.Neyse bakmadı gitti.Ben sinirden öğleden sonra gitmedim,eşim gitti bu seferde bakmıyorum 2 ay sonraya randevu alın demez mi?Annemde bende senin annen sayılırım,kızım 1 dk imza atacaksın deyip alttan almaya devam etmiş.Kadın hala bakmayacam demiş.Sonra eşimde hadi gidelim bakmayacağı belli deyince kadın bağırmaya başlıyor terbiyesiz felan diye.Sadece 3 ü varlar odada.Okadar bağırıyorki orda ki güvenlik geliyor,zaten hepsi tanıdık.Neyse eşimde annemi alıp çıkıyor.Kadın dilekçe yazıyor.Orda olmayan 2 kişiye de imza attırıyor altına.Beni tehtid eder gibi konuştu diye.Hem eşim hem bana.Ben yoktum öğleden sonra yoktum bile.Savcılığa gönderiyor.Bizde dün gidip karakola ifade verdik.Bunda madur olan biz,şikayetçi olunan yine biz.1saat otobüsle yol gittik dün ifade vermeye...Durum böyle...Bunda gidipte şikayet olunacak ne var onuda anlamadık.Hakaret yok,küfür yok,darp yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?