Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Pembeydi benim canım çok açık pembe sildikçe geldi bikaç saat, çok sancım da vardı. sonradan öğrendiğime göre klomen kullanırken olabiliyormuş. Ben o gün muhtemelen yumurtladım pembe lekelerle ama bebiş var diye çalışma olmadı çok komik bi durum oldu yani halbuki 7 fün önce yumurtladığımı sanıodum o yüzden saçma bi ay oldu bu bnm içinnn. İnş seninki iyiye işarettir tatlımmmmmmm kaç gün var nobatınaaa ??

canımcım nobatın yaklaşıyor kızzzzzzzzzzzzzzzzzzz
aman bu sefer hiç kendini falan dinleme oluruna bırak erkende test de yapma ok
zamana bırakalım bakalım ne olcek?

Canım valla nolursa olsun... Şuan önceliklerim çok farklı.

kaç gün var nobatıma güzel soru :26: yaw ben 28 günde trink olan biriyken , haziran 24 te düşük oldu ondan sonra ki ay temmuzda 24 günde oldum ağustosta 26 günde oldum , bu ay 26 ya göre yumurtladım hatta ovu testinden biliyorum , yani nobatımmmm 26 ya göre pazar gün ama lekelenme dün oldu 23 gün üstüne geldi , aklımda bir sürü tilki dolanıyo ve hiç iyi niyetli değil :18::18::18::18::18::18::18::18:

Ey üzüntüleri gideren, kederlere son veren Allah ım...Ey dünyada da, ahirette de Rahman ve Rahîm olan Allah ım.Muhammed ve Âl-i Muhammed’e salât eyle ve üzüntümü gider, kederime son ver. Ey Bir! Ey Tek! Ey Samed (ihtiyaçlar için başvurulan mutlak gani)! Ey doğurmamış, doğmamış ve dengi olmayan (yüce Allah)! Beni koru, temizle ve üzüntümü gider....Amin....

Allah'ım Ümmet-i Muhammedi, beni,ailemi ve bütün inananları kazalardan,belalardan,kötülerden,kötülüklerden,kötü hastalıklardan,kötü alışkanlıklardan,afetlerden,bildiğimiz bilmediğimiz bütün tehlikelerden,nefsimizden şeytandan,cehennem ateşinden,kabir azabından,yoldan çıkaran zenginliğin ve fakirliğin aşırılığından,ihtiyarlığın zorluğundan koru.Bizlere yaşama sevinci ver
korktuklarımızdan emin eyle.Âmin....

günaydınlarrrr herkeze bizde dün seker yüklememizi yaptırdık cok sükür normal degerler arasında cıktı..esincimm sen naptın tatlım sen yaptırmadınmı daha

Dün bahsetmiştim canım sıkkın diye,perim 1 sayfa yazdım ama geri silindi gönderemeden...Eşim ve benimle uğraşan bir bayan var.Bizimle aynı yerde çalışıyor.Dr kendisi.Daha önce annem rahatsızdı ozaman 2 gün peşinden gezdik bir imza için ama yapmadı.Bizden şikayetçi olmuş hemde.Demiyor ki bunlar ekmek parası için 3 kuruşa gelip çalışıyorlar.Orta da bir şeyde yok anlatsam gülersiniz.inatçı insanlarla uğraşmak çok zormuş.İnşallah emellerine ulaşmaz kötü niyetli insanlar...İnşallah işimize bir zararı dokunmaz...Bu halde bile ev kira zor geçiniyoruz.Allah ım yar ve yardımcımız olsun...

Son düzenleme:
balım edepsizler sıkma canını hamiş hamiş allahından bulsun olay ne inan çok merak ettim

günaydınlarrrr herkeze bizde dün seker yüklememizi yaptırdık cok sükür normal degerler arasında cıktı..esincimm sen naptın tatlım sen yaptırmadınmı daha

ohhh gözün aydın tatlım bunuda atlattın sağsağlim
yaptırdım canım 1 ay falan olcak nerdeyse erken yaptı doktorum allaha şükür bi sorun yok ama yinede dikkat et dedi
zaten tatlıyla aram yok yemeklede rahatım yani

dönüp dolaşıp kendisini bulsun ettikleri inşallah tatlım sıkmayın canınızı birşey olmaz inşallah

gözün aydınn..çekirdeğin sağlıkla gelsin dünyayaaaa bekliyoruz onu topikçeee....

güzel duaların hep senin yanında olsun güzel anneee..sıkma canınıı...üzme bebekleriii..her yerde böyle insanlar var malesef. gün gelir hakettiği yerde bulur kendini....

hepsini geç insaniyet yok canım azıcık vicdanlı insan böyle zora sokmaz hiçbir işi , inşallah bi sıkıntı çıkarmaz size, meraklanma kimsenin ahı kimsede kalmaz onun gibilerin işlerinin hiçbiri yolunda gitmez....

Canım yaptığı yoluna gelsin,Allah ım kendisine fırsat vermesin inşallah...

ne kadar kötü bir insanmış yaaa..Allahından bulsun..işte birilerine ünvan sıfat hatta üniforma verilince ...leri kalkıyor maleseff...kapıda ki bekçi bile kendini müdür sanıyor mesela...bir sürü can sıkıntısı olmuş haklısın canım..inşallah haklı olduğunuz en kısa zamanda ortaya çıkar...sen yine de bebekleri düşün sakin ol...dediğim gibi keser döner sap döner gün gelir hesap döner..

hofff kötü haberler bitmiyor bu hafta yauu...motosiklet camiasından çok sevdiğimiz birçok yarışta birincilik elde etmiş çöl kaplanı lakaplı iyi insan milli motosikletçi Kemal Merkit abimiz yarış sırasında meydana gelen kaza da hayatını kaybetmiş...kendisiyle tanışmıştım. bu ülke aydın bir insanını daha kaybetti çok üzgün ve şoktayım..Nur içinde yatsın...

Slm kızlarrr... perimmm idilgammm... Naber?
Benim bebişin cinsiyeti kız.Çok gittim ama arkası dönük, bacakları kapalı derken bir türlü göstermemişti. belli oldu sonunda.daha önce yazmıştım ama arada kaynadı sanırım listeye ekler misin canım? topikte erkekler çok, kız nüfusunu artırmak lazım dimi

merhaba kızlar ben öğretmenim ya arkadaşlar ocağa kadar korun diyo iznin yaz tatiline gelecek diyo sizce ne yapmalıyım ha diyince de hamile kalınmıyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…