- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #18.581
Karada, havada, denizde, her an her yerde, yardımını esirgeme Ya Rabbim.
Canlarını feda ederek bize emanet bırakılan vatan topraklarımızı düşmanın çizmesi altında ezdirtme Ya Rabbim.
Rengini şehitlerimizin kanından , canlarımızdan alan, semalarımızda nazlı nazlı dalgalanan, istikbalimizin sembolü al bayrağımızı indirtme Ya Rabbim.
Ordumuzu, askerimizi, polisimizi, jandarmamızı ve sana ihtiyacı olan biz kullarını muvaffak eyle Ya Rabbim.
VATANIMIZI MİLLETİMİZİ BÖLMEYE ÇALIŞANLARI RABBİM KAHHAR İSMİYLE KAHREYLESİN ZALİME FIRSAT VERMESİN .
RABBİM VATANIMIZI MEHMETÇİKLERİMİZİ KORUSUN ÜSTÜN ZAFERLERE MUVAFFAK EYLESİN ŞEHİTLERİMİZE RAHMET EYLESİN AİLELERİNE BOL SABIRLAR DAYANMA GÜCÜ VERSİN İNŞALLAH AMİN AMİN AMİN
3İHLAS 3FATİHA 3 AYETEL KÜRSÜ RUHLARI ŞAD OLSUN
amin amin amin
Canlarını feda ederek bize emanet bırakılan vatan topraklarımızı düşmanın çizmesi altında ezdirtme Ya Rabbim.
Rengini şehitlerimizin kanından , canlarımızdan alan, semalarımızda nazlı nazlı dalgalanan, istikbalimizin sembolü al bayrağımızı indirtme Ya Rabbim.
Ordumuzu, askerimizi, polisimizi, jandarmamızı ve sana ihtiyacı olan biz kullarını muvaffak eyle Ya Rabbim.
VATANIMIZI MİLLETİMİZİ BÖLMEYE ÇALIŞANLARI RABBİM KAHHAR İSMİYLE KAHREYLESİN ZALİME FIRSAT VERMESİN .
RABBİM VATANIMIZI MEHMETÇİKLERİMİZİ KORUSUN ÜSTÜN ZAFERLERE MUVAFFAK EYLESİN ŞEHİTLERİMİZE RAHMET EYLESİN AİLELERİNE BOL SABIRLAR DAYANMA GÜCÜ VERSİN İNŞALLAH AMİN AMİN AMİN
amin amin amin
amin amin amin
yine kismecikler yok offf poffff
selaminkoama sen hep böyle yazıp sonra kaçıyorsun:44::44::44:
AHHAA-HAAAA KİMSECİKLER YOKMUŞ,
OFFF POFFFF
TOPİĞİMİZE KOCAMAN KOCAMAN NAZAR BONCUKLARI GÖNDERİYORUM.
ÜZERİMİZDEKİ KÖTÜ ENERJİLER, KEM GÖZLER PATLASINNNNN.
ELEMTERE FİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ, KEM GÖZLERE ŞİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
selaminko
Aybicem arkayı deragun'le dörtlemişsiniz, gözün aydın...
canımm burda elektrik gidiyo her yarım saate bir...
birde bugün hiç keyfim yok benim....sabaha güzel uyanamadık ondan sanırım...:26::26::26::26:
sen kaşa gidiyordun değil mi tatilee...kaş en sevdiğim yer benim..emekli orada yaşamak istiyorum...
Ciciskolllaaaaaarrrr
Aksama misafir var yemekli diil ickili
Menumuz
Domates ezmeli krem peynirli ve salamli kalp seklinde Kanepelerr
Cevizli peynir tabagi
Kavun uzum erik meyve tabagi
Cips kuruyemis
Profiterol
Baska bisiler daha yapsammi kiiii
Perim benim Batasıca 3 ekim
manyak hatun geldi,karnım ağrıyo çok,innemi yaptırdım az önce
ciciskolllaaaaaarrrr
aksama misafir var yemekli diil ickili
Menumuz
domates ezmeli krem peynirli ve salamli kalp seklinde kanepelerr
cevizli peynir tabagi
kavun uzum erik meyve tabagi
cips kuruyemis
profiterol
Baska bisiler daha yapsammi kiiii
perim benim batasıca 3 ekim
Eet bendeatates dusunupdum bebisimmm uygulamaya geciym hemennnnnnnn kop gel kuzummmmmmm,hoffff çok güzel menüüüüüüü...şişecek bitarafım şimdi....yokluklar ülkesinde gibiyim canım çekti...
bence süper canım..peynir herşeyle gider...eline sağlık...patatesli bişilerde olabilir belki..idilişkonun yaptığından bende yapıyorum..
hemde sıcak ikram gibi olur..patatesi iyice yıka dilimle kabuklu, bol baharat az yağ tuz koy fırına....
Yaaaa pis kariiiiiii pisssss geldigi yetmiyooooo bide sanci cektiriooo pissssssPerim benim Batasıca 3 ekim
Hahahhaa super sarki bebisimmmmmmmm hadi gel sendeeeeeeee :))) ya hakkaten sen ben mesos ankaradakiler goruselm bigunnnpattespattes
Eline sağlık canımm...
O sofrada ahhh ben de olsaydım
şişelerin dibine yol alsaydım
vız gelirdi herşey inan bana
yeter ki biiiraaamı koysaydım
Nabersiniz leyynnnnnnnn yoldayim fırsattan istifade okuyamadiklarimi okuyayım dedim tam 20 sayfa kafa oldu bin beşyüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?