Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

Allah razı olsun canım benimmmmmmmmmmmmmmm

Amiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn........................

Ağzına yüreğine sağlıkkkkk bitanemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

aminnnn ağzına sağlık....Allah ailelere sabır versin....

AHHAA-HAAAA KİMSECİKLER YOKMUŞ,
OFFF POFFFF

TOPİĞİMİZE KOCAMAN KOCAMAN NAZAR BONCUKLARI GÖNDERİYORUM.
ÜZERİMİZDEKİ KÖTÜ ENERJİLER, KEM GÖZLER PATLASINNNNN.
ELEMTERE FİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ, KEM GÖZLERE ŞİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

canımm burda elektrik gidiyo her yarım saate bir...
birde bugün hiç keyfim yok benim....sabaha güzel uyanamadık ondan sanırım...:26::26::26::26:
sen kaşa gidiyordun değil mi tatilee...kaş en sevdiğim yer benim..emekli orada yaşamak istiyorum...

evet çok üzüldük...bu da TÜRKİYE'mize gelsin o zaman, kem gözler patlasın...

Ciciskolllaaaaaarrrr

Aksama misafir var yemekli diil ickili

Menumuz

Domates ezmeli krem peynirli ve salamli kalp seklinde Kanepelerr

Cevizli peynir tabagi

Kavun uzum erik meyve tabagi

Cips kuruyemis

Profiterol

Baska bisiler daha yapsammi kiiii

Son düzenleme:

hoffff çok güzel menüüüüüüü...şişecek bitarafım şimdi....yokluklar ülkesinde gibiyim canım çekti...
bence süper canım..peynir herşeyle gider...eline sağlık...patatesli bişilerde olabilir belki..idilişkonun yaptığından bende yapıyorum..
hemde sıcak ikram gibi olur..patatesi iyice yıka dilimle kabuklu, bol baharat az yağ tuz koy fırına....

pattes pattes
Eline sağlık canımm...

O sofrada ahhh ben de olsaydım
şişelerin dibine yol alsaydım
vız gelirdi herşey inan bana
yeter ki biiiraaamı koysaydım

Nabersiniz leyynnnnnnnn yoldayim fırsattan istifade okuyamadiklarimi okuyayım dedim tam 20 sayfa kafa oldu bin beşyüz

Eet bendeatates dusunupdum bebisimmm uygulamaya geciym hemennnnnnnn kop gel kuzummmmmmm,
Perim benim Batasıca 3 ekim
manyak hatun geldi,karnım ağrıyo çok,innemi yaptırdım az önce
Yaaaa pis kariiiiiii pisssss geldigi yetmiyooooo bide sanci cektiriooo pissssss (
pattes pattes
Eline sağlık canımm...

O sofrada ahhh ben de olsaydım
şişelerin dibine yol alsaydım
vız gelirdi herşey inan bana
yeter ki biiiraaamı koysaydım
Hahahhaa super sarki bebisimmmmmmmm hadi gel sendeeeeeeee :))) ya hakkaten sen ben mesos ankaradakiler goruselm bigunnn
Nabersiniz leyynnnnnnnn yoldayim fırsattan istifade okuyamadiklarimi okuyayım dedim tam 20 sayfa kafa oldu bin beşyüz

Alyoooossssss ohhh sefan olsunne gusel gezdin kisssssss masallah resimlerdsuperrrr sefan olsuuunnn canmcmmmmm biz iyiyizzzz topik toparlanio yavastan :)

Perim isten çıkışına üzüldüm ama her serde bir hayır var demişler belki abinin sana en cok ihtiyac duydugu bı zamandı bu hem Bursa'ya yanına gidiyor olman cok guzel sifa bulur ins Allahım çaresiz dert verme amiinnnnn
Baban da ins bu isten aklanacak bak gor hiç kendini uzme Rabbim iyilerin yanindadir
afyondan geçtik sabah saatlerinde bı hareketlilik var ama her zaman ki gibi yine bos maalesef anca çıkıp 3 Mehmet oldu diye meclisi toplayamayiz diyor yazık günah o evlatlara ve evladın sahiplerine cok üzüldüm ins son olur
perdoganim canim benim ağrılarım olmuştu muayene icin gittik kan toplanmış dedi ilac verdi sende ihmal etme Bebisim ins hamişdas olucaz kuzumm
asosum canim bu ay dayingilller halangiller yokken bebisgiller gelse artık gitme sakın kardeşe sonra git müsait değiliz de Ocak'ta mercimek var de
okeyi dortlemissiniz hatunlar şans getirsin ins %25 ise şans bu ay biri hamış:119::119::119::119::119:
baska ne kaldı acaba neyse yarın yakalarım gündemi nasılsa sizi ozledimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…