Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Eet bendeatates dusunupdum bebisimmm uygulamaya geciym hemennnnnnnn kop gel kuzummmmmmm,

Hahahhaa super sarki bebisimmmmmmmm hadi gel sendeeeeeeee :))) ya hakkaten sen ben mesos ankaradakiler goruselm bigunnn

kooopup gelirdim vallahide aramız 1,161.2 km miş peroşummm...ama 15 güne dönmeyi planlıyorum birdeğişiklik olmazsa şu yımırtlama haftasıda geçsinde bir

buluşma olursa ankara da olursam tabii gelirim...

cannım arkadaşlarım işyerinde girmek sıkıntı yani bi aşagı bir yukarı gözlerim bozuluyo bide öğleden sonra pek giremedim bugün oh kYNtmışsınız siz.. memlekete gidiyorum 2 gece 3 güüüünnn ama kocişleeeeee hemde bugün yumoş gecem bunuda iyi değerlendirmem lazım dün geceyi değerlendiremedik çünküsüde neysse hadi bakem akşam yemeki menüm yalnızca
mantıııııı
kızlar yarın gece bi yolunu bulup kocişle artıkın
yada sabah ta oluurrrrr yada bu gecekilerin yetmesi lazımm
hepinizi kocaman öptüüümmmm sizleri seviyoruuummmm
alyam balım inşallahta dediğin gibi mercimeki ocaka verebiliriiizzz

yumoş günüm yarınmııışşşşş bu gece değilmiş halbuki bugün sanıyodum inanamıyoruuummmm yarın gece bi yolunu bulmalayımmm hadi hayırlısı yoksa bu ayda kaçiciiikkk elimdeeennnn kardeşlerimi ,kardeşimin bebişini görcem diye çok seviniyorum ama açıkçası şuanda bi üzüldüm yani bu ayda gitti sanırım hayırlısı

niye kaçsın canım yaaa perhiz kaç gün? bu gece uslu durun yarın yapın halveti yada bu gece de olsa bu spermcanlar 48 saat canlı kalabiliyorya ihtimal var olacak
sakın stres yapmaaaaa sakın stres yumoş gününden daha önemli!!!

Son düzenleme:
günaydın lati lokumlaaar
hayırlı cumalar herkese

dilerim bugün tüm dünyada sağlığın, sevginin, aşkın, barışın, merhametin, kavuşmanın, gülümsemenin, özgürlüğün, demokrasinin ve çocukların sevinç çığlıklarının en çok olduğu gün olsun...

Allah bugün yapılan tüm duaları kabul etsin Amin

günaydııınnn

nasılsınızz? asosşcuum kafana çok takma canımcım..bu kadar plan program da tutmamasına neden oluyormuş..adete birgün kala bile hamile kalan insanlar varmış...ihtimal her zaman var ve yok...bu ay olmazsa öbür ay denk gelir inşallah......

Son düzenleme:

canım benim sıkma o güzel canını
bak biz hiç öyle yumoş gününe falan bakmadan yaşadık herşeyi hatta ve hatta ben daha yumurtlama günümden bile erken hamile kalmış görünüyorum bi ara erkenden gelivermiş demekki yumurtalarım
Sakın stres yapma hiçbirşeyede aldırış etmeden doya doya yaşa arkadaşlarında dediği gibi zaten 48 saat canlı kalıyor o çapkın spermler

napıyonuz bakiim
halam geldi rahatladım
bu ay da 2 gün gecikti,çatlıyodum az daha, menapozlu garılaaa gibiydim
buna da şükür,onu da hoş karşılamak gerekiyomuş,büyüklerimiz öyle diyollaa

napıyonuz bakiim
halam geldi rahatladım

evet rahmetli babannemde tembih ederdi bana hoşgeldin demek gerek derdi hep bojummm

okuyamadım pat diye daldım
yeni gelişmeler vardır inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

en son gelişme feysin aramıza katılmasıydı canımcım...alya tatilden bir cee yapıp gitti....öyle aklımda kalan....

napıyonuz bakiim
halam geldi rahatladım

evet yaa gelmesi de önemli başta üzülüyorum ama sonra çok rahatlıyorum...neyse düzenlisi öyle olsun...zaten hormonlu besleniyoruz..menopoz nasıl gececek bakalımm....

Son düzenleme:
:119: :119: :118: :118:

Göbüşüne Kelebeği Konan Annelerimiz

beyazz_35 Hamileee

isilisil38 Hamileee

enderfts Hamileee

eylemsevcan Hamileee Erkeğimiz geliyorrrr

mehmetderya Hamileee Topigimizin ikiz erkekleri geliyorrrrrr

ADDD83 Hamileee

Vitaminc Hamileee Topiğimizin minik prensesi geliyorrrrrr

Alpellaaa Hamileee

Zeytinnn Hamileee Topiğimizin ilk bebeğinin cinsiyeti belli olduuu. ERKEK çekirdek geliyooorrrr

Sonesinti Hamileee Topiğimizin prensi geliyorrrrrrrrrrrrrrr

Candost17 Hamileee

Ümitle kelebeğini bekleyen Anne Adaylarımız

seyzen NOBAT: 11 Eylül

Perisoko: NOBAT: 11 Eylül

Alya35 NOBAT: 15 Eylül

19asos03 NOBAT: 21 Eylül

Aybice NOBAT: 29 Eylül

İdilga NOBATT: 29 Eylül

meessttrraa NOBAT: 29 Eylül

Deragun NOBAT: 29 Eylül

eerdgn NOBAT: 2 Ekim

Bojou: Bat(asıca): 3 Ekim

SLOGAN: Sonuç ne olursa olsun, yumurtalarımız sağolsun !!!!!

periii canım şu kahverengi lekelenme durumun noldu senin :26: benim bat pazar- salı arası ama dün akşam erkenden bi kahverengi lekelenme oldu onlada kesildi hafif hafif lekelenme var ama kırmızılardan ses yok iyice bünyem şaştı ya

vay arkadaş 2 sayfayı okuyana kadar canım çıktııı... herkeslere de günaydın aman takmıycam o vakıt napıyım artıkın hep diyorum hayırlı vakitte hayırlı sağlıklı bebiş gelsin saldım çayıra mevlam kayıraaaa ee napıyonuz bakim pazartesiye kadar uğrayamam sanırım öğleden sonra gideciuk çünküsüde çok heyecanlıyım anlatamammmbu arada da herkese hayırlı cumalar hadi bakem topikimiz için herkes 100 salavat çeksiiiinnnn varmısınız

canımcım nobatın yaklaşıyor kızzzzzzzzzzzzzzzzzzz
aman bu sefer hiç kendini falan dinleme oluruna bırak erkende test de yapma ok
zamana bırakalım bakalım ne olcek?

palyoşum benim karın ağrısı değil de aşırı mide ağrısı oldu, onunla ilgisi olacağını sanmıyorum ama kontrole gittiğimde mutlaka söyleyeceğim.ayın 15i gibi ya da bir hafta sonrasında gitmeyi düşünüyorum, o zaman patoloji sonuçları da çıkıyor. sende bir sonuç çıktı mı neden olmuş seninki

kıssss, o bir gün bile yeter hiç takmaaa. bugünü değerlendir sen mutlaka, yarın da olursa ne ala bebeğim

herkese günaydıınnnn ::119::119::119::119:
:119::119::119:
:119::119::119:
hepinizi öpüyemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…