- 16 Aralık 2011
- 1.299
- 1
- 66
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #18.601
Eet bendeatates dusunupdum bebisimmm uygulamaya geciym hemennnnnnnn kop gel kuzummmmmmm,
Hahahhaa super sarki bebisimmmmmmmm hadi gel sendeeeeeeee :))) ya hakkaten sen ben mesos ankaradakiler goruselm bigunnn
Perim izmirden Samsun'a geçtik gezmeye devam::118::118::118:
Perim isten çıkışına üzüldüm ama her serde bir hayır var demişler belki abinin sana en cok ihtiyac duydugu bı zamandı bu hem Bursa'ya yanına gidiyor olman cok guzelsifa bulur ins Allahım çaresiz dert verme amiinnnnn
Baban da ins bu isten aklanacak bak gor hiç kendini uzme Rabbim iyilerin yanindadir
afyondan geçtik sabah saatlerinde bı hareketlilik var ama her zaman ki gibi yine bos maalesef anca çıkıp 3 Mehmet oldu diye meclisi toplayamayiz diyor yazık günah o evlatlara ve evladın sahiplerine cok üzüldüm ins son olur
perdoganim canim benim ağrılarım olmuştu muayene icin gittik kan toplanmış dedi ilac verdi sende ihmal etme Bebisim ins hamişdas olucaz kuzumm
asosum canim bu ay dayingilller halangiller yokken bebisgiller gelse artık gitme sakın kardeşe sonra git müsait değiliz de Ocak'ta mercimek var de
okeyi dortlemissiniz hatunlar şans getirsin ins %25 ise şans bu ay biri hamış:119::119::119::119::119:
baska ne kaldı acaba neyse yarın yakalarım gündemi nasılsa sizi ozledimmmm
yumoş günüm yarınmııışşşşşbu gece değilmiş halbuki bugün sanıyodum inanamıyoruuummmm yarın gece bi yolunu bulmalayımmm hadi hayırlısı yoksa bu ayda kaçiciiikkk elimdeeennnn kardeşlerimi ,kardeşimin bebişini görcem diye çok seviniyorum ama açıkçası şuanda bi üzüldüm yani bu ayda gitti sanırım hayırlısı
yumoş günüm yarınmııışşşşşbu gece değilmiş halbuki bugün sanıyodum inanamıyoruuummmm yarın gece bi yolunu bulmalayımmm hadi hayırlısı yoksa bu ayda kaçiciiikkk elimdeeennnn kardeşlerimi ,kardeşimin bebişini görcem diye çok seviniyorum ama açıkçası şuanda bi üzüldüm yani bu ayda gitti sanırım hayırlısı
napıyonuz bakiim
halam geldi rahatladım
bu ay da 2 gün gecikti,çatlıyodum az daha, menapozlu garılaaa gibiydim
buna da şükür,onu da hoş karşılamak gerekiyomuş,büyüklerimiz öyle diyollaa
okuyamadım pat diye daldım
yeni gelişmeler vardır inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
napıyonuz bakiim
halam geldi rahatladım
bu ay da 2 gün gecikti,çatlıyodum az daha, menapozlu garılaaa gibiydim
buna da şükür,onu da hoş karşılamak gerekiyomuş,büyüklerimiz öyle diyollaa
palyoşum benim karın ağrısı değil de aşırı mide ağrısı oldu, onunla ilgisi olacağını sanmıyorum ama kontrole gittiğimde mutlaka söyleyeceğim.ayın 15i gibi ya da bir hafta sonrasında gitmeyi düşünüyorum, o zaman patoloji sonuçları da çıkıyor. sende bir sonuç çıktı mı neden olmuş seninkiPerim isten çıkışına üzüldüm ama her serde bir hayır var demişler belki abinin sana en cok ihtiyac duydugu bı zamandı bu hem Bursa'ya yanına gidiyor olman cok guzelsifa bulur ins Allahım çaresiz dert verme amiinnnnn
Baban da ins bu isten aklanacak bak gor hiç kendini uzme Rabbim iyilerin yanindadir
afyondan geçtik sabah saatlerinde bı hareketlilik var ama her zaman ki gibi yine bos maalesef anca çıkıp 3 Mehmet oldu diye meclisi toplayamayiz diyor yazık günah o evlatlara ve evladın sahiplerine cok üzüldüm ins son olur
perdoganim canim benim ağrılarım olmuştu muayene icin gittik kan toplanmış dedi ilac verdi sende ihmal etme Bebisim ins hamişdas olucaz kuzumm
asosum canim bu ay dayingilller halangiller yokken bebisgiller gelse artık gitme sakın kardeşe sonra git müsait değiliz de Ocak'ta mercimek var de
okeyi dortlemissiniz hatunlar şans getirsin ins %25 ise şans bu ay biri hamış:119::119::119::119::119:
baska ne kaldı acaba neyse yarın yakalarım gündemi nasılsa sizi ozledimmmm
kıssss, o bir gün bile yeteryumoş günüm yarınmııışşşşşbu gece değilmiş halbuki bugün sanıyodum inanamıyoruuummmm yarın gece bi yolunu bulmalayımmm hadi hayırlısı yoksa bu ayda kaçiciiikkk elimdeeennnn kardeşlerimi ,kardeşimin bebişini görcem diye çok seviniyorum ama açıkçası şuanda bi üzüldüm yani bu ayda gitti sanırım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?