- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #18.641
merhaba kızlar ben öğretmenim ya arkadaşlar ocağa kadar korun diyo iznin yaz tatiline gelecek diyo sizce ne yapmalıyım ha diyince de hamile kalınmıyor ki
merhaba kızlar ben öğretmenim ya arkadaşlar ocağa kadar korun diyo iznin yaz tatiline gelecek diyo sizce ne yapmalıyım ha diyince de hamile kalınmıyor ki
Canım ben o hatayı yaptım, yaz tatiline gelecek diye korundum sonra birkaç ay olmadı.çok pişman oldum. bebek olduktan sonra Allah veriyor nasibini.şimdiki aklım olsa hiiiiççç beklemezdim. hiçbişey bebeğinden önemli değil, ücretsiz izin alırsın. benim ücretsiz izin alacak durumum yok mesela, kredi borcumuz var,ama almayı düşünüyorum.eşime daha şimdiden söylüyorum kendini bi şekilde ayarla diye...
yine de sen bilirsin canım bunları da düşün tabi.
günaydın canım, bence korunma düşükten sonra hani hemen hamile kalınıyodu 3 . ay gelen giden yok, inşallah hemen gelir ama bi kaç ay geçe gelse yine ocağa denk gelir, bence tatilden önemli bence korunma sen bilirsin....
haklısın canım tatil için değil onların düşüncesi üç ay doğum iznin olur iki ayda tatilde bakarsın biraz toparlar diyorlar ama hayırlısı bakalım hemen hamile kalamıyorum zaten
canım benim planım da yılbaşına 6 aya çıkacak doğum izni diye bekliyom 6 ay yapsak çocuğu daha ne isteriz, 5 haftada ekliyebiliyoruz zaten doğum öncesinden inşallah o bize denkgelir çıkarda
denk gelecek inşallah gerçekten üç ay çok az
günaydın kızlar..güzel bir haftasonu olsunn..moral lazım..
bence de korunma deraguncum..plan yapınca olmuyo...yaptığım planlara göre bebeğim olsaydı 1 yaşında filan olacaktı...
hayırlısı, sağlıklısı olsun..gerisi ayarlanır...hayat hiç plan yapmaya gelmiyor...
korunma tatlım herşey bi şekilde hallolur ama bebek öyle ha deyince gelmiyor vallahi herşeyden daha önemli
düşükten sonrada herkesin bünyesi farklı tabiki öyle ha deyince olcak diye bir kural yok olmamasıda olmayacağı anlamına gelmez rahimin kendini hazır hissetmesiyle alakalı bir durum
benim hemen oldu ama arkadaşımın olmuyor mesela enfeksiyon kapmış birtürlü geçiremiyorlar 1 yıldır uğraşıyor
o yüzdennnnnn hiçbirşeyi erteleme
hepinize günaydın kızlar
deragün canım arkadaşlara kesinlikle katılıyorum. bende seninle aynı durumdayım ama asla korunmıycam. varsın yaz tatiline denk gelsin rapor alırız heyete yalvarırız bi şekilde hallederiz. şu altı ay işide olursa zaten boş ver gitsin. öncesini sonrasına ekler bi yolunu buluruz. anne olalım yeter ben her çilesine razıyım vallaahi
korunmuyorum ulennn haftaya yumuş haftam var :)
eveeettt 29 eylülcülerinn yumoş haftasııı başlıyoorr birkaç güneee....
sen kocişin yanındasın bu ay da di mi?
keçiboynuzu yapabildin mi canım...
evet canım bu ay yani yumoş haftası burdayım sonra dönebilirim belli değil..yok canım içmez zaten belki evde olsak zorlar içiririm de şuanda koşullar müsait değil. bu ayda işimiz şansa kaldı..Allah büyük...
adaçayı içiyorum en fazla elimden bu geliyor şuanda canımcım....umudum, hayallerim var amaa her zamann...:81::81::81:
umut ve inaanç hep var ve olmalı canım. hakkında hayırlısı.
aslında pekmezde çok işe yarıyor. keçiboynuzu pekmezi. benim eşim her sabah aç karına bi kaşık yiyor. sadece bebiş için değil pekmez yedi derde deva biliyorsun. bi de kaynat pişir soğut uğraşmıyorsun tavsiye edrim. sende yee kan yapar enerji verir hastalıklardan korur şifa kaynağı...
sen nasıl hissediyorsuuunnn az kalmışşş nononooooobataaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?