Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Bebişlerime kısmet olursa ilk defa bir şey aldım.İnternetten aldım trendyoldan.Kundak Battaniye 3 renkti.Sarı,pembe ve mavi.Sarı bitmişti 2 tane mavi aldım.Devamı da gelir inşallah.Allah ım sağlıkla sıhhatle kullanmayı nasip etsin hepimize...Minik bebişlerimiz gelsin inşallah sağlıkla.Amin...

Ama foto nasıl koyacağım bilmiyorum,bilsem koyardım...

foto yüklemeyi burdan yapabilirsin..dosya çok büyükse kabul etmeyebilir bir dene istersen...

çok sevindim Allah daha güzellerini almayı nasip etsinn....darısı başımızaaaaa....

Amin canım,inşallah.Ben size sayfayı yollayayım ordan da açılıyor.Darısı da sizlere olsun en hayırlı en yakın zamanda inşallah...

foto yüklemeyi burdan yapabilirsin..dosya çok büyükse kabul etmeyebilir bir dene istersen...

çok sevindim Allah daha güzellerini almayı nasip etsinn....darısı başımızaaaaa....

Eki Görüntüle 507165

Son düzenleme:

IDILGA BU DUAYIII CooooOOooOOookkk begendiii ...:)
AMINNNNNNNNNNN AMINNNNNNN AMINNNNN AMINNNNNN AMINNNNNNNN

kizlar bu hafta son haftam cuma allahin zniyle 1 yiln sonunda ise basliyorum yani tatilim ve londra bitiyo bu bi yonden iyi ama bi sure kocisle uzak olucaz yani gelmeli gitmeli olucaz o yonden biraz huzunlu ve SIKintiliyiz
vardir her isde bi hayir diyoruz ama bakallim
ben ailemle kalicam bi ay ben bi ay esim gelip gidicez iste ama zorr donemler sanirsam iste eplanladigimiz bebisimizin gelmeyisi bizim planlari bozduu bu ayrilikta biraz o yuzden oldu bakalim ..
ondan bu sefer gidisim turkiyeye eskisi gibii hoyooOOOOooo modunda deil

bu arada gecen hafta dayimin rahatsizligini ogreendim cokcokcokkkkk uzuldum o unden beri bebek isine ne kakdar kaptirdigimi dusundum kafami beynimii birden ayildim gibi oldum .
dua ederken bende ozel dua istiyorum dayim icin hepinizden arkadaslar ..........

iste bende durumlar boyle
bu hafta yumurt haftam sanirsam ama ilk defa ne ada cayi ictimm ne corek otuuu salladik bakalim

herkesii cokk opuyorummmmmmmmmmmm
hepimiz allaha emanet olalimmmm
yuce rabbim kaldiramiyacagimiz uzuntuleri yasatmasin hepimize
gonullerimizin mradini versin hepimizin
guzel mutlu huzurlu saglikli sansli bir kader yolu diliyorum hepmiz icinnnnnnn
iyki varsinizzz
hepinizi cok seviyorummmm
optummmmmmm

geçmiş olsun idilgaaammm umarım çaresiz bir hastalık değildir..biran önce sağlığına kavuşurrr dayınn...
kocadan ayrı kalmak nasıldır iyi bilirim bugünler geçecek demekten başka birşey gelmiyor elden..Allah başka ayrılıklar göstermesin size ve kimseye tabii..benim için tek güzel yani ayrılık sevgiyi katlıyor ve birlikte olduğumuz her güne şükrediyorum...

ettiğin güzel dualar kabul olsun canımcıımm...

bizde seni çok seviyoruz tatlım dayına acil şifalar diliyorum sizin durum içinse vardır herşeyde bir ahyır allahım sürekli ayrılıklar yaşatmasın bu kadarcık olsun inşallah dimi

canım çok az kaldı dönüş için..

dayına çok geçmiş olsun canımcım.hastalığı ne ise Rabbim tez zamnda şifasını versin inş.Ailesininde sıkıntısını gidersin

canım aldığın şeyler çok güzel.sağlıkla kullanmayı nasip etsin inş.

sanırım sizi şikayet etmişler.hamiş hamiş sıkıntı yapma canımcım sen.inş yaptıkları tekrar onlara döner ....

Amin canım inşallah...Darısı da sizlere olsun inşallah burdan sevinçlerinizi paylaşalım...Evet canım öyle bir şeyler oldu malesef.Allah ım kalplerince iflah etsin inşallah...Kalplerine vicdan merhamet versin...

bir kac gun once buraya hamile oldugu yazmsitim once ALLAHI izniyle benim icin okuna dua kabuloldu duayi cok iyi kuran bilen birini okumasi lazim benim icin yengem okumustu ALLAH ondan razi olsun 3 cuma sabah namazinda yusuf ve meryem surelerini kimseseyle konusmadan okunmasi lazim 3 cu cuma ALLAHIN izniyle hamile kaliniyormus benimde oyle oldu 3 cu cuma adet olamam gerekti ve olmadim rabbimisteyen herkese versin bu dualarda vesile olsun..... sorulariniz olursa yardimci olurum anne adaylari zemuszemus (sabah namazi kildiktan sonra bes vakit namaz kilan biri olmali)

alıntı

hatunlar normalde her kes için 41 yasin okunacaktı ama sayıya ulaşmamız zor oluyor.dua bölümün karıştırınca 1001 fatiha bölümün gördüm bizde kendi aramızda okuyalım.her hafta iki kişi için okunsun 10 kişi olsa toplamda kişi başı haftalık 200 düşer çok rahat bitiririz gibi geldi.öncelik nobat ın kimin yakınsa o şekilde devam etsin.isterseniz takibini ben yapabilirim.listenin başındaki ilk iki kişi sezyen ve peri .bu hafta onlar için başlayalım.listeyi ben tutarım

.............................peri............................sezyen

aybike....................100.............................100

okumka isteyenler bildirsin

Son düzenleme:

Bebem siz kasindiniz yaa keske gitmeseydiniz onlarda gelmezdi off ama siz yine halvete devam edin

Olsun yavrum geriden gelsin ama saglikli olsun tosuncuk şansı bahtı guzel olsun ins

Mehmetderyam gecmis olsun annene o gerizekali kadına da cok Sinir oldum Allah ıslah etsin bunun gibileri kendilerini bı halt zannediyorlar ins sikintisiz atlatirsiniz canim
pidilim bende okuldayken eşimden kaç ay ayrı kaldım cok zordur bilirim sabrın sonu selamet hemen bı araya gelin ins dayına da coookkk gecmis olsun

kizlar esimin koyde tel çekmiyor o yüzden eve gidene kadar beni özleyin

Teşekkür ederim canım benim...Amin canım,inşallah kazasız belasız kurtuluruz bu olaydan...

aybike.....................100.............................100
asos .......................100.............................100

Son düzenleme:

aybike.....................100.............................100
asos .......................100.............................100

bendende 200 tane okudum allah kabul etsin inşallah
dahada okursam yazarım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…