- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #18.681
foto yüklemeyi burdan yapabilirsin..dosya çok büyükse kabul etmeyebilir bir dene istersen...
çok sevindimAllah daha güzellerini almayı nasip etsinn....darısı başımızaaaaa....
Eki Görüntüle 507165
ALLAH’IM! BAŞLAYACAĞIN BU YENİ GÜN İÇİN SENDEN HAYIRLAR DİLİYORUM VE BUGÜNÜN İÇİNDEKİ ŞERLERDEN SANA SIĞINIYORUM, GÜNAH İŞLEMEKTEN, BİR KULUNA HAKSIZLIK ETMEKTEN, BİRİSİNDEN ZULÜM GÖRMEKTEN SANA SIĞINIRIM, KORKAKLIKTAN TEMBELLİKTEN, ACİZLİKTEN, CİMRİLİKTEN, HASTALIKTAN, BUNAKLIKTAN, ŞİRKTEN, KABİR AZABINDAN VE DİĞER DÜNYEVİ, UHREVİ KÖTÜ HAL VE AKİBETLERDEN SANA SIĞINIRIM.
ALLAH’IM! BUGÜN YAPACAĞIM BÜTÜN İŞLERİN İBADET OLMASINI NASİP ET.
ALLAH’IM! BANA HELAL KAZANIP, HELAL YEMEĞİ NASİP ET.
ALLAH’IM! BANA SON NEFESTE İMANLA GÖÇMEYİ NASİP ET.
ALLAH’IM! BANA HAKKI HAK, BATILI BATIL GÖSTER; HAKKA SARILIP BATILDAN KAÇMAYI NASİP ET.
ALLAH’IM! BENİ SEVDİĞİN KULLAR ARASINA KAT, BENİ ÇOK SABREDEN, ÇOK ŞÜKREDEN KULLARINDAN EYLE, ÇOK ÇOK ANAYIM (ZİKREDEYİM) ÖMRÜM SEVDİĞİN, RAZI OLACAĞIN İŞLERLE (AMELLERLE) GEÇSİN. BANA İLİM VE TAKVA SAHİBİ OLMAYI NASİP ET. SIHHAT VE AFİYETTE DAİM EYLE.
ALLAH’IM! EVLATLARIMIZA DA SIHHAT VE AFİYET, HAYIRLI İŞLERİNDE MUVAFFAKİYET VER, UMDUKLARINA NAİL, KORKTUKLARINDAN EMİN EYLE, KENDİLERİNİ ÂLİM VE SALİH KİŞİLERDEN EYLE. ONLARA İSLAMI SEVMEYİ VE İSLAMA HİZMET ETMEYİ NASİP ET. RIZIKLARINI GENİŞLET, ÖMÜRLERİNİ MUTLU KIL. HER TÜRLÜ KÖTÜ GÖZ VE AKIBETTEN MUHAFAZA BUYUR.
ALLAH’IM! MÜMİN KARDEŞLERİMİZDEN HASTA OLANLARA ŞİFA, DERTLİ OLANLARA DEVA, BORÇLU OLANLARA EDA, SIKINTIDA OLANLARA GÖNÜL FERAHLIĞI VER.
ALLAH’IM! ÜMMETİ MUHAMMEDİ KÂFİRLERİN VE ZALİMLERİN BOYUNDURULUĞUNDAN KURTAR VE UYANIKLIK VER.
ALLAH’IM! AKRABALARIMDAN VE SEVDİKLERİMDEN İMANLA AHİRETE GÖÇENLERE KABİR AZABI GÖSTERME; MEKÂNLARINI CENNET EYLE. SAĞ OLANLARA SIHHAT VE SELAMET VER. HİDAYET NASİP EDEREK İSLAMI SEVMEK VE İSLAMA HİZMET ETMEK ŞEREFİNE NAİL EYLE.AMİN...
El FATİHA...
IDILGA BU DUAYIII CooooOOooOOookkk begendiii ...:)
AMINNNNNNNNNNN AMINNNNNNN AMINNNNN AMINNNNNN AMINNNNNNNN
kizlar bu hafta son haftam cuma allahin zniyle 1 yiln sonunda ise basliyorum yani tatilim ve londra bitiyo bu bi yonden iyi ama bi sure kocisle uzak olucaz yani gelmeli gitmeli olucaz o yonden biraz huzunlu ve SIKintiliyiz
vardir her isde bi hayir diyoruz ama bakallim
ben ailemle kalicam bi ay ben bi ay esim gelip gidicez iste ama zorr donemler sanirsam iste eplanladigimiz bebisimizin gelmeyisi bizim planlari bozduu bu ayrilikta biraz o yuzden oldu bakalim ..
ondan bu sefer gidisim turkiyeye eskisi gibii hoyooOOOOooo modunda deil
bu arada gecen hafta dayimin rahatsizligini ogreendim cokcokcokkkkk uzuldum o unden beri bebek isine ne kakdar kaptirdigimi dusundum kafami beynimii birden ayildim gibi oldum .
dua ederken bende ozel dua istiyorum dayim icin hepinizden arkadaslar ..........
iste bende durumlar boyle
bu hafta yumurt haftam sanirsam ama ilk defa ne ada cayi ictimm ne corek otuuu salladik bakalim
herkesii cokk opuyorummmmmmmmmmmm
hepimiz allaha emanet olalimmmm
yuce rabbim kaldiramiyacagimiz uzuntuleri yasatmasin hepimize
gonullerimizin mradini versin hepimizin
guzel mutlu huzurlu saglikli sansli bir kader yolu diliyorum hepmiz icinnnnnnn
iyki varsinizzz
hepinizi cok seviyorummmm
optummmmmmm
bayıldımmmm yaaaaaa...
Allah nazarlardan korusuunnn daa sağlıklaaa, sıcacık uyusunlar içindeeeeee.....
IDILGA BU DUAYIII CooooOOooOOookkk begendiii ...:)
AMINNNNNNNNNNN AMINNNNNNN AMINNNNN AMINNNNNN AMINNNNNNNN
kizlar bu hafta son haftam cuma allahin zniyle 1 yiln sonunda ise basliyorum yani tatilim ve londra bitiyo bu bi yonden iyi ama bi sure kocisle uzak olucaz yani gelmeli gitmeli olucaz o yonden biraz huzunlu ve SIKintiliyiz
vardir her isde bi hayir diyoruz ama bakallim
ben ailemle kalicam bi ay ben bi ay esim gelip gidicez iste ama zorr donemler sanirsam iste eplanladigimiz bebisimizin gelmeyisi bizim planlari bozduu bu ayrilikta biraz o yuzden oldu bakalim ..
ondan bu sefer gidisim turkiyeye eskisi gibii hoyooOOOOooo modunda deil
bu arada gecen hafta dayimin rahatsizligini ogreendim cokcokcokkkkk uzuldum o unden beri bebek isine ne kakdar kaptirdigimi dusundum kafami beynimii birden ayildim gibi oldum .
dua ederken bende ozel dua istiyorum dayim icin hepinizden arkadaslar ..........
iste bende durumlar boyle
bu hafta yumurt haftam sanirsam ama ilk defa ne ada cayi ictimm ne corek otuuu salladik bakalim
herkesii cokk opuyorummmmmmmmmmmm
hepimiz allaha emanet olalimmmm
yuce rabbim kaldiramiyacagimiz uzuntuleri yasatmasin hepimize
gonullerimizin mradini versin hepimizin
guzel mutlu huzurlu saglikli sansli bir kader yolu diliyorum hepmiz icinnnnnnn
iyki varsinizzz
hepinizi cok seviyorummmm
optummmmmmm
canım aldığın şeyler çok güzel.sağlıkla kullanmayı nasip etsin inş.
sanırım sizi şikayet etmişler.hamiş hamiş sıkıntı yapma canımcım sen.inş yaptıkları tekrar onlara döner ....
güzel bir hafta sonuydu eğlendik ama hiç bişey yapamadık dün gece dönmemize rağmen kayınvalidemler sıkılmışlar bizimle geldiler 5-6 gün kalacaklarmış neysse hoşgelmişler ne diyelim anlayacağınız kür yapılmış bir ayı sadece 12. günü nü değerlendirerek kapatmış bulunmaktayım hadi rast gele
Yavrummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
çok şekersinnnnnnnnnnn
bu arada canlarım ayrıntılımda güzelllllllllllllllllllllllldi çok şükür
yanlız 1 hafta geriden takip ediyor benim oğlan
az tembel olacak galibaaaaaaaaaaaaaaa
Bebem siz kasindiniz yaa keske gitmeseydiniz onlarda gelmezdi off ama siz yine halvete devam edin
Olsun yavrum geriden gelsin ama saglikli olsun tosuncuk şansı bahtı guzel olsun ins
Mehmetderyam gecmis olsun annene o gerizekali kadına da cok Sinir oldum Allah ıslah etsin bunun gibileri kendilerini bı halt zannediyorlar ins sikintisiz atlatirsiniz canim
pidilim bende okuldayken eşimden kaç ay ayrı kaldım cok zordur bilirim sabrın sonu selamet hemen bı araya gelin ins dayına da coookkk gecmis olsun
kizlar esimin koyde tel çekmiyor o yüzden eve gidene kadar beni özleyin
.............................peri............................sezyen
aybike.....................100.............................100
asos .......................100.............................100
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?